Στην Exapro, προσφέρουμε μια ποικιλία από μεταχειρισμένα σφυριά σφυρηλάτησης, απαραίτητα για τη διαμόρφωση και τη διαμόρφωση μετάλλων σε διάφορες βιομηχανίες, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η αεροδιαστημική και η κατασκευή βαρέων μηχανημάτων. Αυτά τα ισχυρά μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν χτυπήματα υψηλής πρόσκρουσης σε μεταλλικά τεμάχια εργασίας, σφυρηλατώντας τα σε επιθυμητά σχήματα με ακρίβεια και αντοχή. Τα σφυριά μας κυμαίνονται σε τιμές από &€10.000 για βασικά μοντέλα έως &€200.000 για προηγμένες μονάδες υψηλής χωρητικότητας από κορυφαίες μάρκες όπως η Anyang, η Beche, η Lasco και η Weingarten. Κάθε μηχάνημα διαθέτει μοναδικές προδιαγραφές, όπως ενέργεια εμφύσησης, μήκος διαδρομής, ικανότητα εργασίας και επίπεδο αυτοματισμού, διασφαλίζοντας ότι καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής σας.

Όταν επιλέγετε ένα σφυρί σφυρηλάτησης, λάβετε υπόψη βασικούς παράγοντες όπως ο τύπος του μετάλλου που σφυρηλατείται, η απαιτούμενη ενέργεια κρούσης, ο όγκος παραγωγής και η ευκολία λειτουργίας και συντήρησης. Αυτά τα στοιχεία είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη αποτελεσμάτων σφυρηλάτησης υψηλής ποιότητας, τη βελτιστοποίηση της απόδοσης παραγωγής και τη διασφάλιση της ανθεκτικότητας του εξοπλισμού. Η επένδυση στα χρησιμοποιημένα σφυριά σφυρηλάτησης όχι μόνο παρέχει πρόσβαση σε μηχανήματα υψηλής ποιότητας σε σημαντικά μειωμένες τιμές, αλλά υποστηρίζει επίσης βιώσιμες πρακτικές επεκτείνοντας τον κύκλο ζωής του στιβαρού εξοπλισμού. Εμπιστευτείτε τη δέσμευση της Exapro για άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βρείτε το τέλειο σφυρί σφυρηλάτησης για να βελτιώσετε τις εργασίες διαμόρφωσης μετάλλου.

Εξερευνήστε τις λίστες της Exapro σήμερα για να ανακαλύψετε αξιόπιστα σφυριά σφυρηλάτησης που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και αξία για τις ανάγκες σφυρηλάτησής σας.

Σφυρί σφυρηλάτησης Huta Zigmunt MPM3150

Ετος:

Τύπος Πνευματικός
Nbr εγκεφαλικών επεισοδίων/λεπτό 110

Σφυρί σφυρηλάτησης Huta Zigmunt MPM 1600

Ετος:

Τύπος Πνευματικός
Nbr εγκεφαλικών επεισοδίων/λεπτό 120

Σφυρί σφυρηλάτησης B&S Massey 150 KG

Ετος:

Χωρητικότητα 0,2 T
Nbr εγκεφαλικών επεισοδίων/λεπτό 168
Εγκεφαλικό κριάρι 480 mm
Ισχύς κινητήρα 11 kW

Banning GOA 2000

Ετος:

Χωρητικότητα 2500 T
Τύπος Πνευματικός
Εγκεφαλικό κριάρι 480 mm
Nbr εγκεφαλικών επεισοδίων/λεπτό 135

Σφυρί σφυρηλάτησης STANKO MB412

Ετος:

Χωρητικότητα 0,3 T
Nbr εγκεφαλικών επεισοδίων/λεπτό 190
Εγκεφαλικό κριάρι 390 mm

Stanko M418

Ετος:

Εγκεφαλικό κριάρι 950 mm
Ισχύς κινητήρα 75 kW
Τύπος Πνευματικός

Σφυρί σφυρηλάτησης HUTA ZYGMUNT 6300B

Ετος: 1970

Y.O.M. 1978 Αύξων αριθμός Χωρητικότητα 7000 kgm Μέγ. Χρονική διαδρομή 850 mm Χτύποι 100 n / λεπτό Μήκος της έδρας της μήτρας στον έμβολο 650 mm Βάρος εμβόλου 2500 kg Μήκος της έδρας της μήτρας στην υποδοχή της μήτρας 900 mm Ελάχ. Πάχος μήτρας 300 mm Ανώτερη μήτρα μέγ. Βάρος 800 kg Ύψος εργασίας 780 mm Συνολικό βάρος 64.000 kg

Σφυρί σφυρηλάτησης M.I.KALININA M4140A

Ετος:

Χωρητικότητα 1000 T
Nbr εγκεφαλικών επεισοδίων/λεπτό 95
Τύπος Πνευματικός
Ισχύς κινητήρα 75 kW

Stanko M4140A

Ετος: 1985

Εγκεφαλικό κριάρι 750 mm
Ισχύς κινητήρα 75 kW
Nbr εγκεφαλικών επεισοδίων/λεπτό 103

GFM SXL-13

Ετος:

Χωρητικότητα 640 T
Ισχύς κινητήρα 300 kW
Nbr εγκεφαλικών επεισοδίων/λεπτό 620

Banning GOA 3150

Ετος:

Εγκεφαλικό κριάρι 520 mm
Nbr εγκεφαλικών επεισοδίων/λεπτό 125
Τύπος Πνευματικός

Россия, Воронеж МА 4138

Ετος:

Χωρητικότητα 400 T
Ισχύς κινητήρα 30 kW
Τύπος Πνευματικός

Σφυρί σφυρηλάτησης Durma CNC HAP 35160

Ετος: 2000

Χωρητικότητα 160 T
Τύπος Υδραυλικός
Εγκεφαλικό κριάρι 200 mm

Voronezh (Воронеж) М 4140А

Ετος: ~ 1970

Χωρητικότητα 1 T
Τύπος Πνευματικός
Ισχύς κινητήρα 75 kW
Εγκεφαλικό κριάρι 800 mm
Nbr εγκεφαλικών επεισοδίων/λεπτό 103

Beche DGH25

Ετος: 1981

Χωρητικότητα 25 T
Τύπος Πνευματικός
Εγκεφαλικό κριάρι 1200 mm

CEVA press

Ετος:

Τομή συμπλέκτης φρένων Ανοιχτή κοπή Λειτουργικός Μπορεί να μεταφέρει την κατασκευή Διάμετρος καλουπιού: 100 mm Μήκος καλουπιού: 330 mm Διάμετρος διάτρησης: 80 mm Μήκος διάτρησης: 125 mm Μήκος εκτίναξης: 300 mm Εξαγωγή +: 30 mm Mini/maxi διάμετρος σύρματος (600N/mm²): 8/18 mm Μέγιστη διάμετρος κεφαλής (600N/mm²): 38 mm Αριθμός θέσεων (μήτρας χωρίς περικοπή): 4 Διαστάσεις: 6m x 4m Βάρος: 45t Ελάχιστη/Μέγιστη …

Lasco KSP 801 Ko

Ετος: 2013

Χωρητικότητα 800 T
Τύπος Υδραυλικός
Εγκεφαλικό κριάρι 650 mm
Ισχύς κινητήρα 75 kW

Beche Counter-Rotating Hammer - Dgh 10 000 Beche DGH 10 000

Ετος: 1930

Έχω προς πώληση BECHE Contra-rotary Hammer - DGH 10.000 Συνδεδεμένο σε κατάσταση λειτουργίας


Montbard LG 350

Ετος: ~ 1980

Χωρητικότητα 350 T
Εγκεφαλικό κριάρι 1000 mm


Mastering Metal Forming: A Comprehensive Guide for Forging Hammers

Τα σφυριά σφυρηλάτησης είναι ζωτικής σημασίας εξαρτήματα στη βιομηχανία σφυρηλάτησης μετάλλων, παρέχοντας την απαραίτητη δύναμη για τη διαμόρφωση των μεταλλικών τεμαχίων μέσω επαναλαμβανόμενων κρούσεων. Αυτά τα μηχανήματα είναι απαραίτητα για την παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων υψηλής αντοχής που χρησιμοποιούνται σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροδιαστημικής, των κατασκευών και των βαρέων μηχανημάτων. Η κατανόηση των διαφορετικών τύπων, χαρακτηριστικών και εκτιμήσεων για την αγορά σφυριών σφυρηλάτησης μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις εργασίες σφυρηλάτησης μετάλλων. Η Exapro, μια κορυφαία διαδικτυακή αγορά για μεταχειρισμένα βιομηχανικά μηχανήματα, προσφέρει μια ποικιλία από σφυριά σφυρηλάτησης, παρέχοντας στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τι είναι τα σφυριά σφυρηλάτησης;

Τα σφυριά σφυρηλάτησης είναι μηχανικές συσκευές που χρησιμοποιούνται για την παροχή ελεγχόμενων, υψηλής ενέργειας χτυπημάτων σε μεταλλικά τεμάχια, παραμορφώνοντας και διαμορφώνοντάς τα σε επιθυμητές μορφές. Αυτά τα σφυριά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας σφυρηλάτησης, η οποία περιλαμβάνει τη θέρμανση του μετάλλου σε εύκαμπτη κατάσταση και στη συνέχεια τη διαμόρφωσή του χρησιμοποιώντας συμπιεστικές δυνάμεις.

Τύποι σφυριών σφυρηλάτησης

Τα σφυριά σφυρηλάτησης διατίθενται σε διάφορους τύπους και διαμορφώσεις για να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες σφυρηλάτησης. Ακολουθεί μια επισκόπηση των κύριων τύπων:

Ρίξτε σφυριά σφυρηλάτησης

Τα σφυριά σφυρηλάτησης με πτώση είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος, που χρησιμοποιούν τη βαρύτητα για να πέσει ένα σφυρί στο τεμάχιο εργασίας. Είναι ευέλικτα και κατάλληλα για διάφορες εφαρμογές σφυρηλάτησης.

 • Σφυριά πτώσης βαρύτητας: Χρησιμοποιήστε το βάρος της κεφαλής του σφυριού για να δώσετε χτυπήματα. Ιδανικό για απλές εργασίες σφυρηλάτησης και μικρότερες σειρές παραγωγής.
 • Power Drop Hammers: Χρησιμοποιήστε μηχανικά ή υδραυλικά συστήματα για να αυξήσετε τη δύναμη του χτυπήματος του σφυριού. Κατάλληλο για πιο απαιτητικές εφαρμογές σφυρηλάτησης.

Σφυριά σφυρηλάτησης πεπιεσμένου αέρα

Τα πνευματικά σφυριά σφυρηλάτησης χρησιμοποιούν πεπιεσμένο αέρα για την κίνηση του σφυριού, παρέχοντας σταθερή και ρυθμιζόμενη δύναμη. Είναι γνωστοί για την ταχύτητα και τον έλεγχό τους.

 • Πνευματικά σφυριά ενός θαλάμου: Διαθέτουν έναν ενιαίο θάλαμο αέρα, παρέχοντας βασικό έλεγχο της δύναμης και της ταχύτητας σφυρηλάτησης. Ιδανικό για σφυρηλάτηση γενικής χρήσης.
 • Πνευματικά σφυριά διπλού θαλάμου: Συμπεριλάβετε έναν πρόσθετο θάλαμο αέρα για πιο ακριβή έλεγχο και υψηλότερες δυνάμεις κρούσης. Κατάλληλο για σύνθετες και υψηλής αντοχής εργασίες σφυρηλάτησης.

Σφυριά Σφυρηλάτησης Υδραυλικών

Τα υδραυλικά σφυριά σφυρηλάτησης χρησιμοποιούν υδραυλική πίεση υγρού για την κίνηση του σφυριού. Προσφέρουν υψηλή δύναμη και ακρίβεια, καθιστώντας τα ιδανικά για εργασίες σφυρηλάτησης βαρέως τύπου.

 • Σταθερά υδραυλικά σφυριά: Διαθέτετε σταθερή κεφαλή σφύρας, που παρέχει ισχυρά και σταθερά χτυπήματα. Κατάλληλο για μεγάλης κλίμακας βιομηχανική σφυρηλάτηση.
 • Mobile Hydraulic Hammers: Διαθέτει φορητή κεφαλή σφυριού, που επιτρέπει ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις εργασίες σφυρηλάτησης.

Σφυριά μηχανικής σφυρηλάτησης

Τα σφυριά μηχανικής σφυρηλάτησης χρησιμοποιούν μηχανικούς συνδέσμους και έκκεντρα για να προσφέρουν ελεγχόμενα χτυπήματα. Είναι γνωστά για την αξιοπιστία και την ακρίβειά τους.

 • Μηχανικά σφυριά με ελατήριο: Χρησιμοποιήστε ελατήρια για αποθήκευση και απελευθέρωση ενέργειας, προσφέροντας σταθερά χτυπήματα. Ιδανικό για σφυρηλάτηση ακριβείας.
 • Μηχανικά σφυριά Toggle-Link: Χρησιμοποιήστε έναν μηχανισμό εναλλαγής για να ελέγξετε την κίνηση του σφυριού, παρέχοντας υψηλή δύναμη και ακρίβεια. Κατάλληλο για περίπλοκες εργασίες σφυρηλάτησης.

Βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Όταν επιλέγετε ένα σφυρί σφυρηλάτησης, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές για να διασφαλίσετε ότι το μηχάνημα πληροί τις λειτουργικές σας απαιτήσεις. Οι βασικοί παράγοντες περιλαμβάνουν:

Δύναμη σφύρας και ενέργεια κρούσης

Η δύναμη του σφυριού και η ενέργεια κρούσης καθορίζουν την ισχύ και την αποτελεσματικότητα του σφυριού σφυρηλάτησης. Βεβαιωθείτε ότι το μηχάνημα μπορεί να προσφέρει την απαιτούμενη δύναμη για τις συγκεκριμένες εργασίες σφυρηλάτησης, είτε για μικρά, λεπτομερή εξαρτήματα είτε για μεγάλα, βαρέως τύπου εξαρτήματα. Οι λίστες της Exapro παρέχουν λεπτομερείς προδιαγραφές για τη δύναμη του σφυριού και την ενέργεια κρούσης, βοηθώντας σας να βρείτε ένα μηχάνημα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Μήκος και ταχύτητα διαδρομής

Το μήκος και η ταχύτητα διαδρομής επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια της διαδικασίας σφυρηλάτησης. Αναζητήστε μηχανές με ρυθμιζόμενα μήκη διαδρομής και ταχύτητες για να ικανοποιούν διαφορετικά υλικά και απαιτήσεις σφυρηλάτησης.

Συστήματα ελέγχου

Τα προηγμένα συστήματα ελέγχου ενισχύουν την ακρίβεια, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα στη διαδικασία σφυρηλάτησης. Λειτουργίες όπως προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις, διεπαφές με οθόνη αφής, παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την παραγωγικότητα.

Ποιότητα και ανθεκτικότητα κατασκευής

Η ποιότητα κατασκευής και η ανθεκτικότητα του σφυριού σφυρηλάτησης είναι απαραίτητα για τη μακροπρόθεσμη λειτουργική απόδοση. Οι μηχανές που κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως στιβαρά χαλύβδινα πλαίσια και εξαρτήματα ανθεκτικά στη φθορά, είναι πιο ανθεκτικά στη φθορά. Εύκολα στη συντήρηση σχέδια και προσβάσιμα εξαρτήματα απλοποιούν τη συντήρηση, μειώνοντας το χρόνο διακοπής λειτουργίας και το λειτουργικό κόστος.

Λειτουργίες ασφαλείας

Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας στις εργασίες σφυρηλάτησης μετάλλων. Αναζητήστε μηχανήματα με χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως κουμπιά διακοπής έκτακτης ανάγκης, προστατευτικά προστατευτικά και μηχανισμούς αυτόματου τερματισμού λειτουργίας για την προστασία των χειριστών και του εξοπλισμού.

Κορυφαίες επωνυμίες στα σφυρήλατα σφυριών

Οι αξιόπιστες μάρκες εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα και καλύτερη υποστήριξη. Εδώ είναι μερικές κορυφαίες μάρκες στην αγορά σφυρηλάτησης σφυρηλάτησης:

 • Anyang: Γνωστή για τα υψηλής ακρίβειας και καινοτόμα σφυριά σφυρηλάτησης, η Anyang προσφέρει στιβαρές λύσεις κατάλληλες για διάφορες εφαρμογές σφυρηλάτησης μετάλλων.
 • KERRIHARD: Φημισμένα για την ανθεκτική και προηγμένη τεχνολογία τους, τα σφυριά της KERRIHARD είναι δημοφιλή στη βιομηχανία σφυρηλάτησης.
 • Lasco: Παρέχει μια σειρά από σφυριά σφυρηλάτησης υψηλής απόδοσης, γνωστά για την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά τους σε απαιτητικές εφαρμογές.
 • Nakamura Tome: Προσφέρει ευέλικτα σφυριά σφυρηλάτησης που χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα και στιβαρότητα, κατάλληλα για εργασίες μεγάλης κλίμακας.
 • Erie Press Systems: Γνωστό για μηχανήματα υψηλής ποιότητας σχεδιασμένα για σφυρηλάτηση ακριβείας και υψηλής πρόσκρουσης, ιδανικά για σύνθετη και μεγάλου όγκου παραγωγή.

Η Exapro διαθέτει εξοπλισμό από αυτές και άλλες αξιόπιστες μάρκες, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε αξιόπιστα και καλά υποστηριζόμενα μηχανήματα.

Τιμολόγηση μεταχειρισμένων σφυριών σφυρηλάτησης

Το κόστος των χρησιμοποιημένων σφυριών σφυρηλάτησης ποικίλλει ευρέως ανάλογα με παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση, η μάρκα και τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Γενικά, οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από αρκετές χιλιάδες έως αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Για παράδειγμα, ένα μεταχειρισμένο πνευματικό σφυρί σφυρηλάτησης Anyang μπορεί να κοστίζει περίπου 10.000 $ έως 30.000 $, ενώ ένα υψηλής ποιότητας υδραυλικό σφυρί σφυρηλάτησης Lasco μπορεί να κοστίζει μεταξύ 100.000 και 300.000 $. Η αγορά της Exapro προσφέρει μια σειρά από επιλογές τιμολόγησης, παρέχοντας διαφάνεια και ανταγωνιστικές προσφορές για τους αγοραστές.

Συμπέρασμα

Τα σφυριά σφυρηλάτησης είναι απαραίτητα εργαλεία στη βιομηχανία σφυρηλάτησης μετάλλων, προσφέροντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις για τη διαμόρφωση μεταλλικών τεμαχίων. Κατανοώντας τους διαφορετικούς τύπους σφυριών και τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την αγορά, οι επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που ενισχύουν τις επιχειρησιακές τους ικανότητες. Η Exapro προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την προμήθεια μεταχειρισμένων μηχανημάτων υψηλής ποιότητας, παρέχοντας λεπτομερείς καταχωρίσεις και ανταγωνιστικές τιμές. Είτε χρειάζεστε ένα σφυρί σφυρηλάτησης σταγόνων, ένα πνευματικό σφυρί σφυρηλάτησης, ένα υδραυλικό σφυρί σφυρηλάτησης ή ένα μηχανικό σφυρί σφυρηλάτησης, το εκτεταμένο απόθεμα και η φιλική προς το χρήστη διεπαφή της Exapro διευκολύνουν την εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού για τις εργασίες σφυρηλάτησης μετάλλων σας.</ p>