Η

Exapro είναι η κορυφαία αγορά σας για μεταχειρισμένα βιομηχανικά μηχανήματα υψηλής ποιότητας. Παρουσιάζουμε την επιλογή μας από φριτέζες στην κατηγορία Μηχανές Επεξεργασίας Τροφίμων. Αυτές οι φριτέζες συντηρούνται επαγγελματικά, προσφέροντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό ανθεκτικότητας, ακρίβειας και αξίας.

Οι βιομηχανικές φριτέζες μας διαπρέπουν στην παροχή σταθερών, υψηλής ποιότητας αποτελεσμάτων τηγανίσματος για μια ποικιλία προϊόντων διατροφής. Είτε επεξεργάζεστε σνακ, κρέατα ή λαχανικά, οι φριτέζες μας εξασφαλίζουν αποτελεσματικό μαγείρεμα με ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας. Είναι κατάλληλα τόσο για παρτίδα όσο και για συνεχή παραγωγή, καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες κατασκευής.

Κάθε φριτέζα περνά από μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου, διασφαλίζοντας ποιότητα και απόδοση. Τα μηχανήματα μας είναι οικονομικά αποδοτικά, υπόσχονται σημαντικές εξοικονομήσεις σε σύγκριση με τον νέο εξοπλισμό χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Διάσημες μάρκες όπως η TNA, η Heat and Control και η Frymaster αποτελούν μέρος της συλλογής μας, γνωστές για την αξιοπιστία και την προηγμένη τεχνολογία τους. Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ &€10.000 και &€100.000, καλύπτοντας διάφορες κλίμακες προϋπολογισμού.

Για λεπτομερείς πληροφορίες ή για να ζητήσετε μια προσφορά, απευθυνθείτε στην ειδική ομάδα μας, έτοιμη να σας βοηθήσει με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Στην Exapro, στόχος μας είναι να διευκολύνουμε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας μέσω της ποιότητας και της οικονομικής προσιτότητας. Εμπιστευτείτε την Exapro για τις ανάγκες βιομηχανικών μηχανημάτων σας και αυξήστε την παραγωγικότητά σας σήμερα.

Πλάτος ζώνης 3000 mm
Ισχύς κινητήρα 89.4 kW
Τύπος θέρμανσης Ηλεκτρικός

Τιμή κατόπιν αιτήματος

Δείτε το προϊόν
Πλάτος ζώνης 400 mm
Ισχύς κινητήρα 47 kW
Τύπος θέρμανσης Ηλεκτρικός

Τιμή κατόπιν αιτήματος

Δείτε το προϊόν
Πλάτος ζώνης 600 mm

72.500 €

Δείτε το προϊόν
Ισχύς κινητήρα 27 kW

3.000 €

Δείτε το προϊόν
SIEDLACZEK Φριτέζα για μπιφτέκια Φριτέζα μπιφτεκιών SIEDLACZEK Το μηχάνημα είναι σε άριστη κατάσταση

Τιμή κατόπιν αιτήματος

Δείτε το προϊόν
Πλάτος ζώνης 400 mm
Ισχύς κινητήρα 36 kW
Τύπος θέρμανσης Ηλεκτρικός

Τιμή κατόπιν αιτήματος

Δείτε το προϊόν

TMCI Padovan 44-08

RO Ρουμανία 2008

Τύπος θέρμανσης Αέριο

Τιμή κατόπιν αιτήματος

Δείτε το προϊόν
Πλάτος ζώνης 400 mm
Ισχύς κινητήρα 45 kW
Τύπος θέρμανσης Ηλεκτρικός

Τιμή κατόπιν αιτήματος

Δείτε το προϊόν

Φριτέζα CFS

NL Ολλανδία 2013

Πλάτος ζώνης 650 mm
Ισχύς κινητήρα 90 kW
Τύπος θέρμανσης Ηλεκτρικός

Τιμή κατόπιν αιτήματος

Δείτε το προϊόν
**ΠΩΛΕΙΤΑΙ: FORMCOOK Φριτέζα τεφλόν** **Κατασκευαστής:** FORMCOOK **Μοντέλο:** Teflon **Έτος κατασκευής:** 2001 **Τεχνική κατάσταση:** Καλή Αυτή η φριτέζα Teflon της FORMCOOK έχει σχεδιαστεί για αποτελεσματικό τηγάνισμα και βράσιμο, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας αποτελέσματα στην προετοιμασία των τροφίμων. Με την ανθεκτική κατασκευή και την αξιόπιστη απόδοσή του, αυτό το μηχάνημα αποτελεί εξαιρετική προσθήκη σε κάθε επαγγελματική κουζίνα.

26.500 €

Δείτε το προϊόν

Φριτέζα CFS

NL Ολλανδία 2002

Πλάτος ζώνης 600 mm
Ισχύς κινητήρα 80 kW
Τύπος θέρμανσης Ηλεκτρικός

Τιμή κατόπιν αιτήματος

Δείτε το προϊόν

Technoinvest MR 800 CE - 340

RO Ρουμανία 2008

Μηχανή τηγανίσματος/μαγειρέματος μελιτζάνας- χωρητικότητα έως 800 Kg/h- θέρμανση με αέριο έως 20600 Kcal/h- 4 σταθμοί καύσης αερίου

Τιμή κατόπιν αιτήματος

Δείτε το προϊόν
Τύπος θέρμανσης Ηλεκτρικός
Ισχύς κινητήρα 50 kW

28.000 €

Δείτε το προϊόν
Πλάτος ζώνης 400 mm
Ισχύς κινητήρα 45 kW
Τύπος θέρμανσης Ηλεκτρικός

Τιμή κατόπιν αιτήματος

Δείτε το προϊόν

Doleschal UM 3/3000 HG-200

PL Πολωνία 2019

Φούρνος DOLESCHAL τύπου UM 3/3000 HG-200 (έκδοση αερίου με 3 καρότσια) - για ψήσιμο. Εξωτερικές διαστάσεις πλάτος 1650 mm, μήκος 3540 mm ύψος 3960 mm ισχύς θέρμανσης, αέριο 140 KW. Ανεμιστήρες - κυκλοφορία αέρα, εξαγωγή αέρα 9 KW Αρθρωτός θάλαμος για ψήσιμο και ψήσιμο κρέατος, λουκάνικων και πουλερικών με ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας και αέρα. Χάρη στην οριζόντια εναλλασσόμενη κίνηση του αέρα, ακόμη και με κλειστά δοχεία και δίσκους, επιτυγχάνεται πλήρως ομοιόμορφη θέρμανση και χρώμα. Μέγιστη επιτεύξιμη θερμοκρασία + 240 βαθμούς C. Ολόκληρη η δομή της εγκατάστασης είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο και ανθεκτικό στα οξέα χάλυβα χρωμίου-νικελίου, ματ. Οι συμπαγείς πόρτες, τα διπλά πίσω και πλευρικά τοιχώματα καθώς και η οροφή εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ενεργειακή μόνωση. Ένα ομοιόμορφο δάπεδο επιτρέπει την άνετη λειτουργία και την εύκολη είσοδο του καροτσιού στο θάλαμο. η ελεγχόμενη από το πρόγραμμα κυκλοφορία του αέρα εξασφαλίζεται από έναν ανεμιστήρα με ανοξείδωτα πτερύγια δύο σταδίων. Μικροεπεξεργαστής ISC B10 με οθόνη αφής 10" - περιλαμβάνει τη δυνατότητα εισαγωγής 99 προγραμμάτων το καθένα με 99 βήματα. Όλοι οι τύποι επεξεργασίας προϊόντων κρέατος ή ψαριού γίνονται αυτόματα, όπως η προετοιμασία Delta, το σταδιακό ψήσιμο, η ψύξη ή ο καθαρισμός. Οι διαδικασίες ψησίματος και τηγανίσματος μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρόνο και …

62.500 €

Δείτε το προϊόν
JUFEBA WW2-AT ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΣ ΣΚΟΥΠΙΕΡΑΣ από το 2023 Τέλεια κατάσταση. Χρειάζεται καθαρισμό. Πολύ λίγο χρησιμοποιημένο. Ημερομηνία 2023. ΚΛΕΙΣΤΟ Τα βιεννέζικα γλυκίσματα μπορούν να ψηθούν σε μια επιλογή δίσκων, με ή χωρίς ειδική σχάρα. Ορισμένα μοντέλα ντουλαπιών ζυμώματος διαθέτουν ενσωματωμένο, πλήρως μονωμένο χώρο ζυμώματος, με θερμοστατικά ελεγχόμενη θέρμανση, δίσκο ατμού και βελτιστοποιημένη κυκλοφορία αέρα. ΦΟΡΤΊΟ Η φόρτωση των ζυμωμένων τεμαχίων ζύμης είναι εύκολη, επειδή μπορείτε απλώς να τοποθετήσετε τα δοχεία πάνω από το δίσκο λίπους και να πατήσετε τον μηχανισμό αναδίπλωσης. Ένας φορτωτής cupcake μπορεί να προσαρτηθεί στο δίσκο λίπους για να φορτώσετε cupcakes και ντόνατς πιο γρήγορα. ΨΉΣΙΜΟ Αφού τοποθετήσετε τα κομμάτια ζύμης, πατήστε το κουμπί εκκίνησης και, εάν είναι απαραίτητο, κλείστε το κάλυμμα του δίσκου λίπους. Στην οθόνη εμφανίζεται ο υπολειπόμενος χρόνος ψησίματος. ΣΤΡΟΦΗ Ο αυτόματος γυρίζει όλα τα κομμάτια ζύμης ταυτόχρονα, αυτόματα και απαλά, σύμφωνα με το επιλεγμένο πρόγραμμα ψησίματος. Εάν το καπάκι είναι κλειστό, ο αυτόματος θα το ανοίξει αυτόματα πριν από το γύρισμα. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Στο τέλος του προγράμματος ψησίματος, η συσκευή περιστροφής βρίσκεται στη θέση αφαίρεσης. Σπρώξτε το καροτσάκι αφαίρεσης κάτω από τη συσκευή περιστροφής και τοποθετήστε απαλά τα αρτοσκευάσματα στο καροτσάκι αφαίρεσης πιέζοντας ελαφρά το μοχλό περιστροφής. Στη συνέχεια, σπρώξτε το καροτσάκι αφαίρεσης με τα …

5.500 €

Δείτε το προϊόν

TST 5000-600

ES Ισπανία 2009

Πλάτος ζώνης 500 mm
Ισχύς κινητήρα 3 kW
Τύπος θέρμανσης Ηλεκτρικός

Τιμή κατόπιν αιτήματος

Δείτε το προϊόν

Τηγανίζων Koppens CFS 3000/500

GB Ηνωμένο Βασίλειο

Πλάτος ζώνης 500 mm
Τύπος θέρμανσης Ηλεκτρικός

Τιμή κατόπιν αιτήματος

Δείτε το προϊόν

Τηγανίζων Belshaw Mark VI

GB Ηνωμένο Βασίλειο 2018

Ισχύς κινητήρα 11.4 kW

Τιμή κατόπιν αιτήματος

Δείτε το προϊόν

Hegro -

BE Βέλγιο ~ 2005

Πλάτος ζώνης 350 mm
Τύπος θέρμανσης Αέριο

19.500 €

Δείτε το προϊόν

Εισαγωγή στις φριτέζες επεξεργασίας τροφίμων

Οι φριτέζες είναι απαραίτητες μηχανές στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων, που χρησιμοποιούνται για το μαγείρεμα μιας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων βυθίζοντάς τα σε καυτό λάδι. Αυτή η μέθοδος μαγειρέματος δεν είναι δημοφιλής μόνο για την αποτελεσματικότητά της αλλά και για τη μοναδική γεύση και υφή που προσδίδει στα τρόφιμα. Από σνακ και είδη γρήγορου φαγητού μέχρι έτοιμα γεύματα, οι φριτέζες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παραγωγής σταθερών, υψηλής ποιότητας τηγανητών προϊόντων σε εμπορική κλίμακα.

Τύποι φριτέζες επεξεργασίας τροφίμων

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φριτέζες που χρησιμοποιούνται στην επεξεργασία τροφίμων, καθένας από τους οποίους έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής και χαρακτηριστικά προϊόντος:

  1. Φριτέζες παρτίδας: Ιδανικές για εργασίες μικρού έως μεσαίου μεγέθους, οι φριτέζες παρτίδας μαγειρεύουν τρόφιμα σε ελεγχόμενες ποσότητες, επιτρέποντας την ακριβή διαχείριση των χρόνων και της θερμοκρασίας μαγειρέματος. Αυτές οι φριτέζες είναι κατάλληλες για την παραγωγή μεγάλης ποικιλίας προϊόντων, από τηγανιτές πατάτες μέχρι εξειδικευμένα σνακ.

  2. Συνεχείς φριτέζες: Χρησιμοποιούνται σε μεγάλης κλίμακας παραγωγή, οι συνεχείς φριτέζες επιτρέπουν στα τρόφιμα να μετακινούνται μέσα στο λάδι σε ένα σύστημα μεταφοράς. Αυτός ο τύπος εξασφαλίζει σταθερό ρυθμό παραγωγής και ομοιόμορφο μαγείρεμα, καθιστώντας το ιδανικό για προϊόντα υψηλής ζήτησης όπως πατατάκια και κοτομπουκιές.

  3. Φριτέζες κενού: Αυτές οι φριτέζες λειτουργούν υπό μειωμένη πίεση, μειώνοντας το σημείο βρασμού του λαδιού και επιτρέποντας το τηγάνισμα σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για ευαίσθητα προϊόντα όπως τσιπς φρούτων και λαχανικών, καθώς διατηρεί το χρώμα, τη γεύση και το θρεπτικό περιεχόμενο.

  4. Τριτέσιες πίεσης: Χρησιμοποιούνται κυρίως για προϊόντα κρέατος, οι φριτέζες πίεσης μαγειρεύουν τα τρόφιμα υπό πίεση, γεγονός που επιταχύνει τη διαδικασία μαγειρέματος και έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο ζουμερό, πιο γευστικό προϊόν. Χρησιμοποιούνται συνήθως για τηγανητό κοτόπουλο και άλλα παρόμοια είδη.

  5. Ειδικές φριτέζες: Σχεδιασμένες για συγκεκριμένες εφαρμογές, όπως φριτέζες ντόνατ, φριτέζες τορτίγιας και φριτέζες tempura, αυτές οι μηχανές καλύπτουν εξειδικευμένες αγορές με μοναδικές απαιτήσεις προϊόντων.

Βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Κατά την επιλογή μιας φριτέζας για επεξεργασία τροφίμων, θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη πολλά βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές για να διασφαλίζεται ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες παραγωγής:

  • Χωρητικότητα: Η ποσότητα φαγητού που μπορεί να χειριστεί μια φριτέζα κάθε φορά, η οποία ποικίλλει πολύ μεταξύ της φριτέζας παρτίδας και της συνεχούς φριτέζας. Οι φριτέζες κατά παρτίδες κυμαίνονται συνήθως από 5 έως 50 κιλά ανά παρτίδα, ενώ οι φριτέζες συνεχούς λειτουργίας μπορούν να επεξεργαστούν εκατοντάδες έως χιλιάδες κιλά ανά ώρα.

  • Σύστημα φιλτραρίσματος λαδιού: Απαραίτητο για τη διατήρηση της ποιότητας του λαδιού και την παράταση της διάρκειας ζωής του, ένα αποτελεσματικό σύστημα φιλτραρίσματος αφαιρεί τα σωματίδια και τις ακαθαρσίες των τροφίμων, διασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα προϊόντος.

  • Έλεγχος θερμοκρασίας: Ο ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων μαγειρέματος και την αποφυγή υποψημίσματος ή καύσης. Οι προηγμένες φριτέζες διαθέτουν αυτοματοποιημένα συστήματα για τη διατήρηση σταθερών θερμοκρασιών λαδιού.

  • Ενεργειακή απόδοση: Οι ενεργειακά αποδοτικές φριτέζες μειώνουν το λειτουργικό κόστος και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Λειτουργίες όπως τα συστήματα ανάκτησης θερμότητας και τα μονωμένα σχέδια συμβάλλουν στην καλύτερη χρήση ενέργειας.

  • Καθαρισμός και συντήρηση: Η ευκολία καθαρισμού και συντήρησης είναι σημαντική για την υγιεινή και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα. Λειτουργίες όπως αυτόματα συστήματα καθαρισμού, εξαρτήματα εύκολης πρόσβασης και κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα διευκολύνουν τον λεπτομερή καθαρισμό και τη συντήρηση.

Πλεονεκτήματα της χρήσης βιομηχανικών φριτέζες

Η επένδυση σε βιομηχανικές φριτέζες υψηλής ποιότητας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα:

  • Συνέπεια: Εξασφαλίζει ομοιόμορφο μαγείρεμα και σταθερή ποιότητα προϊόντος, η οποία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της φήμης της επωνυμίας και την ικανοποίηση των πελατών.

  • Αποτελεσματικότητα: Οι βιομηχανικές φριτέζες έχουν σχεδιαστεί για υψηλή παραγωγικότητα, μειώνοντας τους χρόνους μαγειρέματος και αυξάνοντας την απόδοση σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους μαγειρέματος.

  • Πολυχρηστικότητα: Με δυνατότητα τηγανίσματος μεγάλης ποικιλίας προϊόντων, οι βιομηχανικές φριτέζες επιτρέπουν στους κατασκευαστές να διαφοροποιούν τις προσφορές των προϊόντων τους.

  • Γεύση και υφή: Το τηγάνισμα ενισχύει τη γεύση και την υφή των τροφίμων, καθιστώντας τα πιο ελκυστικά για τους καταναλωτές και αυξάνοντας την εμπορευσιμότητα.

Λέξεις κατά την αγορά μιας φριτέζας επεξεργασίας τροφίμων

Για να επιλέξετε τη σωστή φριτέζα για τη λειτουργία σας, λάβετε υπόψη τους ακόλουθους παράγοντες:

  • Όγκος παραγωγής: Προσδιορίστε τον όγκο των προϊόντων που πρέπει να επεξεργαστείτε για να επιλέξετε μια φριτέζα με την κατάλληλη χωρητικότητα.

  • Τύπος προϊόντος: Οι διαφορετικές φριτέζες ταιριάζουν καλύτερα για συγκεκριμένα προϊόντα. Για παράδειγμα, οι φριτέζες κενού είναι ιδανικές για ευαίσθητα είδη, ενώ οι φριτέζες πίεσης είναι οι καλύτερες για προϊόντα κρέατος.

  • Χώρος και διάταξη: Λάβετε υπόψη τον διαθέσιμο χώρο στις εγκαταστάσεις σας και τον τρόπο με τον οποίο θα χωρέσει η φριτέζα στη γραμμή παραγωγής σας. Οι συνεχείς φριτέζες απαιτούν περισσότερο χώρο σε σύγκριση με τις φριτέζες παρτίδας.

  • Προϋπολογισμός: Αξιολογήστε το αρχικό κόστος αγοράς και το μακροπρόθεσμο λειτουργικό κόστος, συμπεριλαμβανομένης της κατανάλωσης ενέργειας, της συντήρησης και της χρήσης λαδιού.

  • Συμμόρφωση με τους κανονισμούς: Βεβαιωθείτε ότι η φριτέζα πληροί όλα τα σχετικά πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής για συμμόρφωση με τους κανονισμούς του κλάδου και αποφυγή νομικών ζητημάτων.

Δημοφιλείς επωνυμίες και τιμολόγηση

Πολλές αξιόπιστες μάρκες κατασκευάζουν φριτέζες επεξεργασίας τροφίμων, γνωστές για την αξιοπιστία και την απόδοσή τους. Ακολουθούν μερικά αξιοσημείωτα:

  • Heat and Control: Κορυφαίος πάροχος φριτέζων συνεχούς λειτουργίας, γνωστός για τον καινοτόμο σχεδιασμό και την ενεργειακή τους απόδοση. Οι τιμές για φριτέζες θερμότητας και ελέγχου κυμαίνονται συνήθως από 50.000 $ έως 500.000 $ ανάλογα με το μέγεθος και τις προδιαγραφές.

  • Λύσεις TNA: Προσφέρει μια σειρά από λύσεις τηγανίσματος, συμπεριλαμβανομένων φριτέζες παρτίδας και συνεχούς φριτέζας, γνωστές για την υψηλή χωρητικότητα και την ποιότητά τους. Η τιμή μπορεί να κυμαίνεται από 40.000 $ έως 400.000 $.

  • Frymaster: Ειδικεύεται σε εμπορικές φριτέζες, συμπεριλαμβανομένων φριτέζες πίεσης και ειδικών φριτέζων, με φήμη για ανθεκτικότητα και ακρίβεια. Οι φριτέζες Frymaster έχουν τιμή μεταξύ 20.000 και 250.000 $.

  • Florigo: Γνωστές για την προηγμένη τεχνολογία τηγανίσματος υπό κενό, οι φριτέζες Florigo είναι ιδανικές για την παραγωγή σνακ υψηλής ποιότητας, χαμηλών λιπαρών. Οι τιμές κυμαίνονται γενικά από 60.000 $ έως 600.000 $.

  • Kiremko: Προσφέρει μια ποικιλία λύσεων τηγανίσματος προσαρμοσμένες σε διαφορετικά προϊόντα, γνωστά για τη στιβαρή κατασκευή και την αποτελεσματικότητά τους. Οι φριτέζες Kiremko κοστίζουν συνήθως από 30.000 $ έως 450.000 $.

Συμπέρασμα

Οι φριτέζες επεξεργασίας τροφίμων είναι απαραίτητες μηχανές για την παραγωγή μιας μεγάλης ποικιλίας τηγανητών προϊόντων. Από φριτέζες μικρής παρτίδας έως συνεχή συστήματα μεγάλης κλίμακας, κάθε τύπος προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής. Κατά την επιλογή μιας φριτέζας, είναι σημαντικό να λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως η χωρητικότητα, ο τύπος του προϊόντος, η ενεργειακή απόδοση και οι απαιτήσεις συντήρησης. Διάσημες μάρκες όπως η Heat and Control, η TNA Solutions, η Frymaster, η Florigo και η Kiremko παρέχουν μια σειρά από φριτέζες υψηλής ποιότητας για να καλύψουν διάφορες λειτουργικές απαιτήσεις. Αξιολογώντας προσεκτικά αυτούς τους παράγοντες, οι επιχειρήσεις μπορούν να διασφαλίσουν ότι επενδύουν στη σωστή φριτέζα για να βελτιώσουν τις παραγωγικές τους δυνατότητες, την ποιότητα των προϊόντων και τη συνολική τους απόδοση.