Στην Exapro, προσφέρουμε μια εκτεταμένη γκάμα μεταχειρισμένων ακτινικών γεωτρύπανων, απαραίτητων για γεωτρήσεις ακριβείας σε βιομηχανίες επεξεργασίας μετάλλων, όπως η κατασκευή, η κατεργασία και η συντήρηση. Αυτά τα ευέλικτα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται μεγάλα και βαριά τεμάχια, επιτρέποντας εργασίες διάτρησης σε διάφορες θέσεις και γωνίες. Τα μηχανήματα ακτινικής διάτρησης που διαθέτουμε κυμαίνονται σε τιμές από €5.000 για βασικά μοντέλα έως €100.000 για προηγμένες, υψηλής χωρητικότητας μονάδες από κορυφαίες μάρκες όπως οι Kira, Giddings & Lewis, WMW και Arboga. Κάθε μηχάνημα διαθέτει μοναδικές προδιαγραφές, όπως μήκος βραχίονα, ταχύτητα ατράκτου, ικανότητα διάτρησης και επίπεδο αυτοματισμού, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής σας.

Κατά την επιλογή μιας μηχανής ακτινικής διάτρησης, λάβετε υπόψη σας βασικούς παράγοντες όπως ο τύπος και το μέγεθος των υλικών που διανοίγονται, το απαιτούμενο βάθος και η διάμετρος διάτρησης, οι δυνατότητες ισχύος και ταχύτητας της μηχανής και η ευκολία λειτουργίας και συντήρησης. Τα στοιχεία αυτά είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη αποτελεσμάτων διάτρησης υψηλής ποιότητας, τη βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας της παραγωγής και την ελαχιστοποίηση του λειτουργικού κόστους. Η επένδυση στα μεταχειρισμένα μηχανήματα ακτινικής γεώτρησης που διαθέτουμε όχι μόνο παρέχει πρόσβαση σε κορυφαίο εξοπλισμό σε σημαντικά μειωμένες τιμές, αλλά υποστηρίζει επίσης βιώσιμες πρακτικές, παρατείνοντας τον κύκλο ζωής των ανθεκτικών μηχανημάτων. Εμπιστευτείτε τη δέσμευση της Exapro για άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βρείτε το τέλειο μηχάνημα ακτινικής διάτρησης που θα ενισχύσει τις εργασίες σας στη μεταλλουργία.

Εξερευνήστε τις λίστες της Exapro’σήμερα για να ανακαλύψετε αξιόπιστες μηχανές ακτινικής διάτρησης που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και αξία για τις ανάγκες σας σε διάτρηση ακριβείας.

Ακτινωτή μηχανή διάτρησης H. Cegielski WRA-632

Ετος: 1989

Διάτρηση Ø 75 mm
Πλάτος τραπεζιού 1120 mm
Κώνος ατράκτου Morse 6
Μήκος τραπεζιού 1760 mm
Ταχύτητα ατράκτου 1600 rpm
Τραβέρσα κεφαλιού 400 mm

Ακτινωτή μηχανή διάτρησης Kovosvit VO 50

Ετος: 1998

Διάτρηση Ø 50 mm
Εξουσία 4 kW
Κώνος ατράκτου Morse 5
Μήκος χεριού 875 mm

DONAU DANUMERIC 440

Ετος: 1996

Μήκος τραπεζιού 1800 mm
Κώνος ατράκτου SK 40
Πλάτος τραπεζιού 600 mm

Ακτινωτή μηχανή διάτρησης Adria Z3050x16

Ετος: 2024

Διάτρηση Ø 50 mm
Εξουσία 4 kW
Κώνος ατράκτου CM5
Μήκος χεριού 1600 mm

Ακτινωτή μηχανή διάτρησης MAS VO 63/1250

Ετος: 1992

Διάτρηση Ø 63 mm
Κώνος ατράκτου
Ταχύτητα ατράκτου 2000 rpm
Μήκος χεριού 1250 mm

Ακτινωτή μηχανή διάτρησης Bridgeport BR2J2

Ετος:

Μήκος τραπεζιού 1066 mm
Ταχύτητα ατράκτου 3750 rpm
Εξουσία 1.49142 kW
Πλάτος τραπεζιού 230 mm
Κώνος ατράκτου R8
Μήκος χεριού 305 mm

Ακτινωτή μηχανή διάτρησης MAS VO 50

Ετος: 1981

Διάτρηση Ø 60 mm
Πλάτος τραπεζιού 986 mm
Κώνος ατράκτου
Μήκος τραπεζιού 1470 mm
Ταχύτητα ατράκτου 2500 rpm
Τραβέρσα κεφαλιού 1280 mm

Ακτινωτή μηχανή διάτρησης MAS Kovosvit VO 50 / 1250

Ετος: 1999

Διάτρηση Ø 60 mm
Μήκος χεριού 1250 mm
Κώνος ατράκτου

Ακτινωτή μηχανή διάτρησης CSEPEL RF 50/1600

Ετος: 2024

Διάτρηση Ø 50 mm
Κώνος ατράκτου
Λαιμός 1473.2 mm
Ταχύτητα ατράκτου 2000 rpm
Τραβέρσα κεφαλιού 1270 mm
Εξουσία 5 kW

Ακτινωτή μηχανή διάτρησης SCHLUMBERGER 36-12

Ετος:

Διάτρηση Ø 110 mm
Πλάτος τραπεζιού 700 mm
Κώνος ατράκτου CM4
Μήκος τραπεζιού 1000 mm
Ταχύτητα ατράκτου 750 rpm

Ακτινωτή μηχανή διάτρησης Foradia GR 50 - 1200

Ετος: 1990

Διάτρηση Ø 60 mm
Πλάτος τραπεζιού 580 mm
Κώνος ατράκτου 4ISO
Μήκος τραπεζιού 1400 mm
Ταχύτητα ατράκτου 1460 rpm
Μήκος χεριού 1200 mm

Ακτινωτή μηχανή διάτρησης GSP 49S22

Ετος:

Διάτρηση Ø 125 mm
Κώνος ατράκτου CM6
Μήκος χεριού 1800 mm
Ταχύτητα ατράκτου 1050 rpm
Εξουσία 11 kW


Ακτινωτή μηχανή διάτρησης Foradia MS 60-1600

Ετος:

Διάτρηση Ø 60 mm
Πλάτος τραπεζιού 400 mm
Κώνος ατράκτου Morse 5
Μήκος τραπεζιού 600 mm
Ταχύτητα ατράκτου 1400 rpm
Εξουσία 5.59284 kW

BREDA R1200L – Μηχάνημα ακτινωτής γεώτρησης 30-40

Ετος:

Διάτρηση Ø 40 mm
Κώνος ατράκτου
Ταχύτητα ατράκτου 200 rpm

Ακτινωτή μηχανή διάτρησης SASS TL2000

Ετος: 1971

Διάτρηση Ø 60 mm
Κώνος ατράκτου Morse 5
Ταχύτητα ατράκτου 1945 rpm

Ακτινωτή μηχανή διάτρησης MAS VR 6 A

Ετος: 1965

Διάτρηση Ø 63 mm
Κώνος ατράκτου
Εξουσία 5.5 kW
Ταχύτητα ατράκτου 2000 rpm
Λαιμός 2000 mm
Μήκος χεριού 1613 mm

Ακτινωτή μηχανή διάτρησης CARIMATI CTU 40

Ετος:

Διάτρηση Ø 45 mm
Πλάτος τραπεζιού 620 mm
Κώνος ατράκτου CM4
Μήκος τραπεζιού 1050 mm
Ταχύτητα ατράκτου 1415 rpm
Εξουσία 2.5 kW

Excel RD-900

Ετος: 2018

Ταχύτητα ατράκτου 1500 rpm
Τραβέρσα κεφαλιού 920 mm
Κώνος ατράκτου 4MT
Μήκος χεριού 900 mm

11.500 €

Δείτε το προϊόν

GB Ηνωμένο Βασίλειο


Ακτινωτή μηχανή διάτρησης KOVOSVIT MAS VO 50 / 1600

Ετος: 1998

Διάτρηση Ø 60 mm
Πλάτος τραπεζιού 986 mm
Κώνος ατράκτου
Μήκος τραπεζιού 1470 mm
Ταχύτητα ατράκτου 2500 rpm
Εξουσία 4 kW


Διαφορετικότητα και ακρίβεια:

Οι ακτινικές μηχανές διάτρησης είναι ζωτικής σημασίας στη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων, παρέχοντας εξαιρετική ευελιξία και ακρίβεια στις εργασίες διάτρησης. Αυτές οι μηχανές έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται ένα ευρύ φάσμα εργασιών, από απλή διάνοιξη οπών έως πολύπλοκες εργασίες που αφορούν μεγάλα τεμάχια. Η κατανόηση των διαφόρων τύπων, χαρακτηριστικών και εκτιμήσεων για την αγορά μηχανών ακτινικής διάτρησης μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις δυνατότητες του εργαστηρίου σας. Η Exapro, μια κορυφαία διαδικτυακή αγορά μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων, προσφέρει μια ποικίλη επιλογή μηχανημάτων ακτινικής διάτρησης, παρέχοντας στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τι είναι τα μηχανήματα ακτινικής διάτρησης;

Οι ακτινικές μηχανές διάτρησης χαρακτηρίζονται από τον ακτινικό τους βραχίονα, ο οποίος μπορεί να περιστρέφεται, να ανυψώνεται και να κατεβαίνει σε μια κατακόρυφη στήλη για να τοποθετεί την κεφαλή του τρυπανιού πάνω από το τεμάχιο εργασίας. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει τη διάνοιξη οπών σε μεγάλα και βαριά τεμάχια χωρίς τη μετακίνησή τους, καθιστώντας τις ακτινικές μηχανές διάτρησης ιδανικές για εργασίες που απαιτούν ακρίβεια και ευελιξία.

Τύποι μηχανών ακτινικής διάτρησης

Οι μηχανές ακτινικής διάτρησης διατίθενται σε διάφορες διαμορφώσεις για την κάλυψη συγκεκριμένων βιομηχανικών αναγκών. Ακολουθεί μια επισκόπηση των κυριότερων τύπων:

Τυπικές μηχανές ακτινικής διάτρησης

Οι τυποποιημένες ακτινικές μηχανές διάτρησης έχουν σχεδιαστεί για εργασίες διάτρησης γενικής χρήσης. Προσφέρουν ένα ισορροπημένο μείγμα ευελιξίας, ακρίβειας και ισχύος, καθιστώντας τα κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα εργασιών κατεργασίας μετάλλων.

 • Μηχανές ακτινικής διάτρησης ελαφρού τύπου: Κατάλληλες για μικρότερα τεμάχια και λιγότερο απαιτητικές εργασίες. Αυτές οι μηχανές είναι ιδανικές για εργαστήρια με περιορισμένο χώρο και ελαφρύτερες απαιτήσεις διάτρησης.
 • Μηχανές ακτινικής διάτρησης βαρέως τύπου: Κατασκευασμένες για εργασίες μεγάλης κλίμακας και βαριά τεμάχια εργασίας. Αυτά τα μηχανήματα προσφέρουν μεγαλύτερη ισχύ και σταθερότητα, καθιστώντας τα κατάλληλα για βιομηχανικές εφαρμογές.

Ημιαυτόματες μηχανές ακτινικής διάτρησης

Οι ημιαυτόματες μηχανές ακτινικής διάτρησης ενσωματώνουν κάποιο επίπεδο αυτοματισμού για να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και την ακρίβεια. Αυτές οι μηχανές είναι εξοπλισμένες με χαρακτηριστικά όπως η αυτοματοποιημένη τροφοδοσία και οι ρυθμιζόμενες ταχύτητες της ατράκτου, μειώνοντας την ανάγκη για χειροκίνητη παρέμβαση.

 • Ημι-αυτόματες μηχανές μίας στήλης: Διαθέτουν μία μόνο κατακόρυφη στήλη και είναι κατάλληλες για διάτρηση γενικής χρήσης με αυξημένη απόδοση.
 • Ημιαυτόματες μηχανές διπλής στήλης: Παρέχουν επιπλέον σταθερότητα και είναι ιδανικές για το χειρισμό μεγαλύτερων και βαρύτερων τεμαχίων με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Μηχανές ακτινικής διάτρησης CNC

Οι μηχανές ακτινικής διάτρησης CNC (Computer Numerical Control) είναι εξοπλισμένες με προηγμένο έλεγχο από υπολογιστή που επιτρέπει ακριβείς και πολύπλοκες εργασίες διάτρησης. Αυτές οι μηχανές είναι εξαιρετικά ευέλικτες και ικανές να χειριστούν ένα ευρύ φάσμα εργασιών διάτρησης με ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση.

 • Κατακόρυφες μηχανές ακτινικής διάτρησης CNC: Διαθέτουν κατακόρυφο προσανατολισμό ατράκτου, κατάλληλο για τη διάνοιξη κατακόρυφων οπών σε τεμάχια. Ιδανικές για εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια και πολύπλοκα σχέδια οπών.
 • Οριζόντιες μηχανές ακτινικής διάτρησης CNC: Διαθέτουν οριζόντιο προσανατολισμό ατράκτου, κατάλληλο για τη διάνοιξη οριζόντιων οπών. Χρησιμοποιούνται συνήθως στην αυτοκινητοβιομηχανία και την αεροδιαστημική βιομηχανία για διάτρηση σε μεγάλα και βαριά τεμάχια.

Βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Κατά την επιλογή μιας μηχανής ακτινικής διάτρησης, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές για να διασφαλίσετε ότι η μηχανή ανταποκρίνεται στις λειτουργικές σας απαιτήσεις. Στους βασικούς παράγοντες περιλαμβάνονται:

Ικανότητα διάτρησης

Η ικανότητα διάτρησης καθορίζει τη μέγιστη διάμετρο της οπής που μπορεί να διανοίξει το μηχάνημα και το πάχος του υλικού που μπορεί να χειριστεί. Βεβαιωθείτε ότι το μηχάνημα μπορεί να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας όσον αφορά το υλικό και το μέγεθος της οπής. Οι λίστες της Exapro’παρέχουν λεπτομερείς προδιαγραφές σχετικά με την ικανότητα διάτρησης, βοηθώντας σας να βρείτε ένα μηχάνημα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Μήκος και περιστροφή βραχίονα

Το μήκος βραχίονα και η αιώρηση καθορίζουν την εμβέλεια του μηχανήματος και το μέγεθος των τεμαχίων που μπορεί να φιλοξενήσει. Το μεγαλύτερο μήκος βραχίονα και η μεγαλύτερη ακτίνα περιστροφής επιτρέπουν μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητα χειρισμού μεγαλύτερων τεμαχίων.

Ταχύτητα και ισχύς ατράκτου

Η ταχύτητα και η ισχύς της ατράκτου είναι κρίσιμες για τον καθορισμό της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας διάτρησης. Οι υψηλότερες ταχύτητες ατράκτου και οι υψηλότερες τιμές ισχύος επιτρέπουν ταχύτερες και ακριβέστερες εργασίες διάτρησης. Εξετάστε τις μηχανές με επιλογές μεταβλητής ταχύτητας για μεγαλύτερη ευελιξία.

Μέγεθος και δυνατότητα ρύθμισης του τραπεζιού

Το μέγεθος και η δυνατότητα ρύθμισης του τραπεζιού εργασίας επηρεάζουν την ευελιξία του μηχανήματος’και το εύρος των τεμαχίων που μπορεί να φιλοξενήσει. Αναζητήστε μηχανήματα με μεγάλα, ρυθμιζόμενα τραπέζια που μπορούν να γέρνουν και να περιστρέφονται για να χειρίζονται διαφορετικές γωνίες και θέσεις διάτρησης.

Ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα

Η ποιότητα κατασκευής και η ανθεκτικότητα του μηχανήματος είναι απαραίτητες για τη μακροπρόθεσμη λειτουργική αποδοτικότητα. Τα μηχανήματα που κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ο χυτοσίδηρος και ο σκληρυμένος χάλυβας, είναι πιο ανθεκτικά στη φθορά. Ο εύκολος στη συντήρηση σχεδιασμός και τα προσβάσιμα εξαρτήματα απλοποιούν τη συντήρηση, μειώνοντας το χρόνο διακοπής λειτουργίας και το λειτουργικό κόστος. Η Exapro παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση και το ιστορικό συντήρησης των μεταχειρισμένων μηχανημάτων, βοηθώντας στην τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων.

Αυτοματισμός και έλεγχος

Τα προηγμένα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου ενισχύουν την ακρίβεια, τη συνέπεια και την αποδοτικότητα στις εργασίες γεώτρησης. Χαρακτηριστικά όπως οι προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις, οι ψηφιακές ενδείξεις, οι διεπαφές με οθόνη αφής, η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και οι αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα και να διασφαλίσουν σταθερή ποιότητα προϊόντος. Η πλατφόρμα της Exapro’περιλαμβάνει μηχανήματα με διάφορα επίπεδα αυτοματισμού, επιτρέποντάς σας να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και ευκολίας χρήσης.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας στις εργασίες κατεργασίας μετάλλων. Αναζητήστε μηχανήματα με χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως κουμπιά διακοπής έκτακτης ανάγκης, προστατευτικά προστατευτικά και μηχανισμούς αυτόματης διακοπής λειτουργίας για την προστασία των χειριστών.

Ηγετικές μάρκες στις μηχανές ακτινικής διάτρησης

Οι αξιόπιστες μάρκες εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα και καλύτερη υποστήριξη. Ακολουθούν ορισμένες κορυφαίες μάρκες στην αγορά των ακτινικών γεωτρητικών μηχανημάτων:

 • Promac: Γνωστή για τις υψηλής ακρίβειας και καινοτόμες μηχανές της, η Promac προσφέρει στιβαρές λύσεις κατάλληλες για διάφορες εφαρμογές διάτρησης.
 • Cincinnati: Γνωστά για την ανθεκτική και προηγμένη τεχνολογία τους, τα μηχανήματα της Cincinnati’είναι δημοφιλή στη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων.
 • Knuth: Παρέχει μια σειρά από μηχανήματα διάτρησης υψηλής απόδοσης, γνωστά για την αξιοπιστία και την αποδοτικότητά τους σε απαιτητικές εφαρμογές.
 • Acra: Προσφέρει ευέλικτα μηχανήματα διάτρησης που χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα και στιβαρότητα, κατάλληλα για εργασίες μεγάλης κλίμακας.
 • Mikron: Γνωστή για μηχανήματα υψηλής ποιότητας σχεδιασμένα για διάτρηση ακριβείας και υψηλών ταχυτήτων, ιδανικά για σύνθετη και μαζική παραγωγή.

ΗExapro διαθέτει εξοπλισμό από αυτές και άλλες αξιόπιστες μάρκες, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε αξιόπιστα και καλά υποστηριζόμενα μηχανήματα.

Τιμολόγηση μεταχειρισμένων μηχανημάτων ακτινικής διάτρησης

Το κόστος των μεταχειρισμένων μηχανημάτων ακτινικής διάτρησης ποικίλλει ευρέως ανάλογα με παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση, η μάρκα και τα ειδικά χαρακτηριστικά. Γενικά, οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από μερικές χιλιάδες έως μερικές δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Για παράδειγμα, ένα μεταχειρισμένο μηχάνημα ακτινικής διάτρησης Promac μπορεί να κοστίζει περίπου 5.000 έως 15.000 δολάρια, ενώ ένα υψηλής ποιότητας μηχάνημα ακτινικής διάτρησης CNC Cincinnati μπορεί να κοστίζει μεταξύ 20.000 και 50.000 δολαρίων. Η αγορά της Exapro’προσφέρει μια σειρά από επιλογές τιμολόγησης, παρέχοντας διαφάνεια και ανταγωνιστικές προσφορές για τους αγοραστές.

Συμπεράσματα

Οι μηχανές ακτινικής διάτρησης είναι βασικά εργαλεία στη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων, προσφέροντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις για εργασίες διάτρησης ακριβείας. Με την κατανόηση των διαφορετικών τύπων μηχανημάτων και των βασικών παραγόντων που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά, οι επιχειρήσεις μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που ενισχύουν τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες. Η Exapro προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την προμήθεια μεταχειρισμένων μηχανημάτων υψηλής ποιότητας, παρέχοντας λεπτομερείς λίστες και ανταγωνιστικές τιμές. Είτε χρειάζεστε μια τυπική μηχανή ακτινικής διάτρησης, ένα ημιαυτόματο μοντέλο ή μια μηχανή ακτινικής διάτρησης CNC, η εκτεταμένη απογραφή της Exapro’και η φιλική προς το χρήστη διεπαφή καθιστούν εύκολη την εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού για τις ανάγκες σας.