Στην Exapro, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μεταχειρισμένου εξοπλισμού γεώτρησης, απαραίτητου για διάφορες εφαρμογές στις κατασκευές και τα ορυχεία. Αυτά τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για τη διάνοιξη οπών στη γη για εργασίες όπως η κατασκευή θεμελίων, η εξερεύνηση ορυκτών και η γεώτρηση φρεατίων. Ο εξοπλισμός γεωτρήσεων που διαθέτουμε κυμαίνεται σε τιμές από €15.000 για βασικά μοντέλα έως €500.000 για προηγμένες, υψηλής χωρητικότητας μονάδες από κορυφαίες μάρκες όπως Atlas Copco, Sandvik, Boart Longyear και Vermeer. Κάθε μηχάνημα διαθέτει μοναδικές προδιαγραφές, όπως βάθος διάτρησης, διάμετρος γεώτρησης, πηγή ενέργειας και επίπεδο αυτοματισμού, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες επιχειρησιακές σας απαιτήσεις.

Κατά την επιλογή εξοπλισμού γεώτρησης, λάβετε υπόψη σας βασικούς παράγοντες όπως ο τύπος του εδάφους, το απαιτούμενο βάθος και η διάμετρος γεώτρησης, η ισχύς και η απόδοση του μηχανήματος και η ευκολία συντήρησης. Τα στοιχεία αυτά είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη ακριβούς και αποτελεσματικής διάτρησης, τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και τη διασφάλιση της ανθεκτικότητας του εξοπλισμού. Η επένδυση στον μεταχειρισμένο εξοπλισμό γεωτρήσεων που διαθέτουμε όχι μόνο παρέχει πρόσβαση σε μηχανήματα υψηλής ποιότητας σε σημαντικά μειωμένες τιμές, αλλά και υποστηρίζει βιώσιμες πρακτικές, παρατείνοντας τον κύκλο ζωής των ανθεκτικών μηχανημάτων. Εμπιστευτείτε τη δέσμευση της Exapro για άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βρείτε τον τέλειο εξοπλισμό γεωτρήσεων για να ενισχύσετε τις εργασίες σας στον τομέα των κατασκευών και των ορυχείων.

Εξερευνήστε τις λίστες της Exapro’σήμερα για να ανακαλύψετε αξιόπιστο εξοπλισμό γεωτρήσεων που προσφέρει εξαιρετική απόδοση και αξία για τις ανάγκες σας σε γεωτρήσεις.

Εξοπλισμός γεώτρησης Bifold-Marshalsea HPU Bifold Group 3,800L

Ετος: 2014

Υδραυλική μονάδα ισχύος Διαδικτυακή δημοπρασία μονάδας υδραυλικής ισχύος (HPU) Κατασκευάστηκε το 2014. Προέρχεται από μια μεγάλη ενεργειακή πολυεθνική. Δοχείο από ανοξείδωτο χάλυβα. ATEX Διαθέτει 2 δοχεία για υδραυλικό προϊόν 1.600 λίτρων το καθένα. Αντλίες Bifold-Marshalsea XW (520 bar)

Εξοπλισμός γεώτρησης ELLETTARI GEOTECNICA EG 2312-8DR Χαμηλό ωράριο εργασίας

Ετος: 1997

Μηχανή διάτρησης GEOTECNICA ELLETTARI μοντέλο EG 2312-8DR Υδραυλικό περιστροφικό, οριζόντιο γεωτρύπανο - Έτος 97 - ώρες εργασίας 4,100 - Περιελάμβανε ράβδους με οδηγό n.23 των mt. 3 - διάμετρος mm. 76 - Ροπή: 800-900 kgm/cm2 - Τράβηγμα: 17 τόνοι. - Κατακόρυφο βάθος: max mt. 200 - Βάθος σε οριζόντιο επίπεδο: Χωρίς όριο - Σφιγκτήρας: mm. 120 - Διαστάσεις έλκηθρου: ωφέλιμο …

Εξοπλισμός γεώτρησης Vermeer D24X40 NAVIGATOR Χαμηλό ωράριο εργασίας

Ετος: 1999

VERMEER D24X40 NAVIGATOR Οριζόντια κατευθυνόμενη μηχανή διάτρησης Περιστροφικό υδραυλικό, οριζόντιο γεωτρύπανο - Έτος 1999 - Ώρες εργασίας περίπου 2.500 - Τραβήξτε/σπρώξτε: 12,7 t - 124,6 kN - Μέγιστη ροπή: 5.694,4 Nm - Πλήρης εγκατάσταση οργανωµένη σε κοντέινερ 6 µέτρων - Ράβδοι 3m - n.22 (66m) - Διπλή κεφαλή ρυμούλκησης - 6κύλινδρος κινητήρας Cummins - Συμπιεστής - Αντλία υψηλής πίεσης - …

Εξοπλισμός γεώτρησης Atlas-Copco BOOMER 353 ES Antideflagrante

Ετος: 1997

Γεωτρητικό μηχάνημα, Jumbo Atlas-Copco Rocket Boomer 353 ES Εκρηκτική προστασία - 3 βραχίονες - Έτος: 97 - ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΌ Δείτε τις προδιαγραφές στο συνημμένο pdf

Εξοπλισμός γεώτρησης Klemm KR 801-3FK

Ετος: 2018

Τρυπάνι Klemm KR 801-3FK από το 2018. Σε καλή κατάσταση, αυτό το τρυπάνι έχει 1602 ώρες και ζυγίζει 9600 κιλά. Το ερπυστριοφόρο σασί του με επεκτεινόμενο πλαίσιο έχει πλάτος από 1800 έως 2400 MM, η απόσταση από το έδαφος είναι 225 MM, η μέγιστη ελκτική του δύναμη είναι 75 kN και η ταχύτητα οδήγησης είναι 1,3 km/h. Το συνολικό μήκος …

Εξοπλισμός γεώτρησης Atlas Copco D9

Ετος: 2010

Τρυπάνι Atlas Copco D9 από το 2010. Σε καλή κατάσταση, αυτό το τρυπάνι έχει 9700 ώρες και ζυγίζει 14200 κιλά. Το πλάτος των ιχνών του είναι 305 MM και το πλάτος του είναι 2 Μ 49. Αυτό το γεωτρύπανο είναι εξοπλισμένο με καμπίνα ROPS και FOPS, σύστημα αυτόματου ελέγχου δύναμης τροφοδοσίας, υδραυλικό τρυπάνι TopHammer και σύστημα αναδιπλούμενης μπούμας. Ο κινητήρας …

Εξοπλισμός γεώτρησης Krupp DHR 92 GCR

Ετος:

ενσωματωμένος συμπιεστής Ισχυρός 6κύλινδρος κινητήρας Deutz Turbo συλλέκτης σκόνης δεν υπάρχουν διαθέσιμα bits σε πολυ καλη λειτουργικη κατασταση

Εξοπλισμός γεώτρησης Vermer V478

Ετος:

η μηχανή είναι σε πολύ καλή κατάσταση λειτουργίας


Εξοπλισμός γεώτρησης Reedrill R20

Ετος: 2004

Ετος 2004 Κατασκευαστής REEDRILL Μοντέλο R20 Ωρες 3.945 Κατάσταση Μεταχειρισμένος Περιγραφή 2004 TEREX Reedrill R20 Hydra-Trak Rock Drill, s/n 1D55E50 3.945 Ώρες κινητήρα 1.477 ώρες άσκησης Κινητήρας Isuzu Diesel Πολύ καλή κατάσταση & έτοιμο για εργασία

Εξοπλισμός γεώτρησης Reedrill R20

Ετος:

2004 TEREX Reedrill R20 Hydra-Trak Rock Drill, s/n 1D55E50 3.945 ώρες κινητήρα 1.477 ώρες άσκησης Κινητήρας Isuzu Diesel Πολύ καλή κατάσταση & έτοιμο για εργασία

Εξοπλισμός γεώτρησης Ingersoll-Rand ECM660 III

Ετος: 2004

Ετος 2004 Κατασκευαστής ΙΝΓΚΕΡΣΟΛ-ΡΑΝΤ Μοντέλο ECM660 III Ωρες 7.143 Κατάσταση Μεταχειρισμένος Περιγραφή 2004 Ingersoll-Rand ECM660 III Crawler Blasthole Drill, s/n Y009228BA 7.143 ώρες Κλειστή καμπίνα με AC/Θέρμανση Επεκτάσιμο Boom Συλλέκτης σκόνης ανοίγει τρύπες 3" έως 4,5". τρεις (3) ράβδοι τρυπανιού κάθε Κινητήρας ντίζελ Cummins Καλή κατάσταση Καλό U/C Εσωτερικό ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ Ναί

Εξοπλισμός γεώτρησης Failing 1500

Ετος:

George E. Failing Model 1500 Truck Mounted Combination Rotary Drill/ Well Drill, s/n 999-563, με 20' ιστό, 2-3/4" χάλυβα τρυπανιού...30', bit sub, ωστήριο περιβλήματος και έγχυση αέρα σύστημα, τοποθετημένο σε σασί FORD F700 του 1989 με κινητήρα ντίζελ, αυτόματο κιβώτιο 5 ταχυτήτων, ΝΕΑ ελαστικά, 167.000 μίλια φαίνονται στο χιλιομετρητή. Βρισκόμαστε σε διαδικασία επισκευής του κιβωτίου μείωσης και αντικατάστασης των ελαστικών …


Ενίσχυση της ακρίβειας:

Ο εξοπλισμός διάτρησης είναι απαραίτητος στις κατασκευές και τις εξορυκτικές βιομηχανίες, παρέχοντας την απαραίτητη ισχύ και ακρίβεια για τη δημιουργία οπών και σηράγγων για διάφορες εφαρμογές. Από την εξερεύνηση έως την εκσκαφή, ο εξοπλισμός γεωτρήσεων ενισχύει την παραγωγικότητα, διασφαλίζει την ασφάλεια και υποστηρίζει εργασίες μεγάλης κλίμακας. Η κατανόηση των διαφόρων τύπων, χαρακτηριστικών και εκτιμήσεων για την αγορά εξοπλισμού διάτρησης μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα και τα αποτελέσματα του έργου σας. Η Exapro, μια κορυφαία διαδικτυακή αγορά μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων, προσφέρει μια ποικίλη επιλογή εξοπλισμού γεώτρησης, παρέχοντας στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε μηχανήματα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τύποι εξοπλισμού γεωτρήσεων

Ο εξοπλισμός γεωτρήσεων διατίθεται σε διάφορους τύπους και διαμορφώσεις για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών του έργου. Ακολουθεί μια επισκόπηση των κυριότερων τύπων:

Περιστροφικά γεωτρύπανα

Τα περιστροφικά γεωτρύπανα χρησιμοποιούνται συνήθως για τη διάνοιξη βαθιών οπών στη γη, συνήθως για την εξερεύνηση και εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς και για γεωθερμικές και υδραυλικές γεωτρήσεις.

 • Περιβαλλοντικά γεωτρύπανα: Χρησιμοποιούνται για εργασίες γεώτρησης στην ξηρά, οι εξέδρες αυτές είναι ιδιαίτερα ευέλικτες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα εδάφη.
 • Περιστροφικές εξέδρες υπεράκτιων γεωτρήσεων: Σχεδιασμένες για γεωτρήσεις κάτω από τον πυθμένα των ωκεανών, αυτές οι εξέδρες είναι απαραίτητες για την υπεράκτια εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Περιβαλλοντικά γεωτρύπανα

Τα γεωτρύπανα διάτρησης με κρούση χρησιμοποιούν μια δράση σφυροκόπησης για τη διάσπαση των πετρωμάτων και του εδάφους. Χρησιμοποιούνται συχνά στα ορυχεία και τις κατασκευές για τη δημιουργία οπών ανατίναξης και άλλες εφαρμογές.

 • Εξαρτήματα διάτρησης με καλώδια: Χρησιμοποιούν ένα βαρύ κοπτικό που ανυψώνεται και πέφτει επανειλημμένα για να θρυμματίσει βράχο και έδαφος. Κατάλληλο για τη διάνοιξη υδρογεωτρήσεων και ρηχών πετρελαιοπηγών.
 • Δορυχεία γεώτρησης με σφυρί στην κορυφή: Χρησιμοποιούν ένα σφυρί στην κορυφή της γεωτρητικής αλυσίδας για να οδηγήσουν το κοπίδι στο βράχο. Ιδανικά για επιφανειακές γεωτρήσεις και λατομεία.

Δορυφόρα γεωτρύπανα DTH (Down-The-Hole)

Τα γεωτρύπανα DTH χρησιμοποιούν ένα πνευματικό σφυρί που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το τρυπάνι, παρέχοντας αποτελεσματική διάτρηση σε σκληρούς βραχώδεις σχηματισμούς.

 • Επιφανειακά γεωτρύπανα DTH: Χρησιμοποιούνται για την εξόρυξη ανοιχτών ορυχείων, την εξόρυξη λατομείων και τις κατασκευές. Προσφέρουν υψηλά ποσοστά διείσδυσης και ακρίβεια.
 • Υπόγεια γεωτρύπανα DTH: Σχεδιασμένα για υπόγειες εργασίες εξόρυξης, αυτά τα γεωτρύπανα είναι συμπαγή και ευέλικτα για την πλοήγηση σε στενούς χώρους.

Εξαρτήματα διάτρησης με κατεύθυνση

Τα κατευθυντικά γεωτρύπανα επιτρέπουν τη διάτρηση υπό πολλαπλές γωνίες και όχι μόνο κατακόρυφα. Αυτή η τεχνική είναι ζωτικής σημασίας για την πρόσβαση σε δυσπρόσιτους πόρους και την ελαχιστοποίηση της διατάραξης της επιφάνειας.

 • Εξαρτήματα οριζόντιας κατευθυνόμενης γεώτρησης (HDD): Χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση αγωγών, καλωδίων και αγωγών κάτω από εμπόδια όπως ποτάμια και δρόμους.
 • Multilateral Drilling Rigs: Επιτρέπουν την ανόρυξη πολλαπλών γεωτρήσεων από μία μόνο θέση, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Αυγά γεωτρύπανα

Τα γεωτρύπανα Auger χρησιμοποιούν έναν ελικοειδή κοχλία για την αφαίρεση υλικού από τη γεώτρηση. Χρησιμοποιούνται συνήθως για περιβαλλοντικές δειγματοληψίες, γεωτεχνικές έρευνες και κατασκευαστικά έργα.

 • Εκτοξευόμενα γεωτρύπανα Auger με φορτηγό: Παρέχουν κινητικότητα και είναι ιδανικά για εργασίες ρηχής γεώτρησης σε ποικίλες τοποθεσίες.
 • Track-Mounted Auger Rigs: Προσφέρουν σταθερότητα και είναι κατάλληλα για απαιτητικά εδάφη και περιορισμένους χώρους.

ΗExapro προσφέρει μια ποικιλία από αυτούς τους τύπους εξοπλισμού γεώτρησης, διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να βρουν μηχανήματα που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες επιχειρησιακές τους ανάγκες.

Βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Κατά την επιλογή εξοπλισμού διάτρησης, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές για να διασφαλίσετε ότι το μηχάνημα ανταποκρίνεται στις επιχειρησιακές σας απαιτήσεις. Στους βασικούς παράγοντες περιλαμβάνονται:

Βάθος και διάμετρος διάτρησης

Οι δυνατότητες βάθους και διαμέτρου διάτρησης καθορίζουν το μέγεθος και το εύρος του έργου διάτρησης που μπορεί να χειριστεί ο εξοπλισμός. Βεβαιωθείτε ότι το μηχάνημα μπορεί να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας για γεωτρήσεις, είτε πρόκειται για βαθιές πετρελαιοπηγές είτε για ρηχές γεωτεχνικές έρευνες. Οι λίστες της Exapro’παρέχουν λεπτομερείς προδιαγραφές σχετικά με το βάθος και τη διάμετρο διάτρησης, βοηθώντας σας να βρείτε ένα μηχάνημα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Ισχύς και ροπή

Η ισχύς και η ροπή του εξοπλισμού διάτρησης είναι κρίσιμες για την αποτελεσματική διάτρηση σε διάφορους εδαφικούς και βραχώδεις σχηματισμούς. Η υψηλότερη ισχύς και ροπή επιτρέπουν στο μηχάνημα να διεισδύει πιο αποτελεσματικά σε σκληρότερα υλικά.

Κίνηση και σταθερότητα

Η κινητικότητα και η σταθερότητα είναι απαραίτητες για τον εξοπλισμό γεώτρησης, ιδίως σε δύσβατα εδάφη και απομακρυσμένες τοποθεσίες. Σκεφτείτε αν χρειάζεστε πλατφόρμες που τοποθετούνται σε φορτηγά, ερπυστριοφόρα ή σταθερά μηχανήματα με βάση το επιχειρησιακό σας περιβάλλον.

Αυτοματισμός και έλεγχος

Τα προηγμένα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου ενισχύουν την ακρίβεια, τη συνέπεια και την αποδοτικότητα στις εργασίες γεώτρησης. Χαρακτηριστικά όπως οι προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις, οι διεπαφές με οθόνη αφής, η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και οι αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα και να διασφαλίσουν συνεπή αποτελέσματα. Η πλατφόρμα της Exapro’περιλαμβάνει μηχανήματα με διάφορα επίπεδα αυτοματισμού, επιτρέποντάς σας να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και ευκολίας χρήσης.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας στις εργασίες γεώτρησης. Αναζητήστε μηχανήματα με χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως κουμπιά διακοπής έκτακτης ανάγκης, προστατευτικά προστατευτικά και μηχανισμούς αυτόματης διακοπής λειτουργίας για την προστασία των χειριστών και του εξοπλισμού.

Αντοχή και συντήρηση

Η ανθεκτικότητα του μηχανήματος και οι απαιτήσεις συντήρησής του είναι ουσιώδεις για τη μακροχρόνια λειτουργική αποδοτικότητα. Τα μηχανήματα που κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως σκληρυμένο χάλυβα και στιβαρά κράματα, είναι πιο ανθεκτικά στη φθορά. Ο εύκολος στη συντήρηση σχεδιασμός και τα προσβάσιμα εξαρτήματα απλοποιούν τη συντήρηση, μειώνοντας το χρόνο διακοπής λειτουργίας και το λειτουργικό κόστος. Η Exapro παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση και το ιστορικό συντήρησης των μεταχειρισμένων μηχανημάτων, βοηθώντας στην τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων.

Ηγετικές μάρκες στον εξοπλισμό γεωτρήσεων

Οι αξιόπιστες μάρκες εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα και καλύτερη υποστήριξη. Ακολουθούν ορισμένες κορυφαίες μάρκες στην αγορά εξοπλισμού γεωτρήσεων:

 • Atlas Copco: Γνωστή για τα υψηλής ακρίβειας και καινοτόμα μηχανήματά της, η Atlas Copco προσφέρει στιβαρές λύσεις κατάλληλες για διάφορες εφαρμογές γεώτρησης.
 • Sandvik: Γνωστά για την ανθεκτική και προηγμένη τεχνολογία τους, τα μηχανήματα Sandvik’s είναι δημοφιλή στις βιομηχανίες εξόρυξης και κατασκευών.
 • Boart Longyear: Παρέχει μια σειρά από γεωτρύπανα υψηλής απόδοσης, γνωστά για την αξιοπιστία και την αποδοτικότητά τους σε απαιτητικές εφαρμογές.
 • Epiroc: Προσφέρει ευέλικτο γεωτρητικό εξοπλισμό που χαρακτηρίζεται από αποτελεσματικότητα και στιβαρότητα, κατάλληλο για εργασίες μεγάλης κλίμακας.
 • Vermeer: Γνωστή για μηχανήματα υψηλής ποιότητας σχεδιασμένα για γεωτρήσεις ακριβείας και υψηλών ταχυτήτων, ιδανικά για σύνθετα και μεγάλου όγκου έργα.

ΗExapro διαθέτει εξοπλισμό από αυτές και άλλες αξιόπιστες μάρκες, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε αξιόπιστα και καλά υποστηριζόμενα μηχανήματα.

Τιμολόγηση μεταχειρισμένου εξοπλισμού γεωτρήσεων

Το κόστος του μεταχειρισμένου εξοπλισμού γεωτρήσεων ποικίλλει ευρέως ανάλογα με παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση, η μάρκα και τα ειδικά χαρακτηριστικά. Γενικά, οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από μερικές χιλιάδες έως μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Για παράδειγμα, μια μεταχειρισμένη εξέδρα επιφανειακής διάτρησης DTH της Atlas Copco μπορεί να κοστίζει περίπου 50.000 έως 150.000 δολάρια, ενώ μια υψηλής ποιότητας περιστροφική εξέδρα διάτρησης της Sandvik μπορεί να κοστίζει μεταξύ 200.000 και 500.000 δολαρίων. Η αγορά της Exapro’προσφέρει μια σειρά από επιλογές τιμολόγησης, παρέχοντας διαφάνεια και ανταγωνιστικές προσφορές για τους αγοραστές.

Συμπεράσματα

Ο εξοπλισμός γεωτρήσεων είναι απαραίτητος για διάφορες εφαρμογές στις κατασκευές και τα ορυχεία, προσφέροντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις για τη δημιουργία οπών και σηράγγων. Με την κατανόηση των διαφόρων τύπων μηχανημάτων διάτρησης και των βασικών παραγόντων που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την αγορά, οι επιχειρήσεις μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που ενισχύουν τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες. Η Exapro προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την προμήθεια μεταχειρισμένων μηχανημάτων υψηλής ποιότητας, παρέχοντας λεπτομερείς λίστες και ανταγωνιστικές τιμές. Είτε χρειάζεστε ένα περιστροφικό γεωτρύπανο, ένα κρουστικό γεωτρύπανο, ένα γεωτρύπανο DTH ή ένα κατευθυντικό γεωτρύπανο, η εκτεταμένη απογραφή της Exapro&rsquo και η φιλική προς το χρήστη διεπαφή καθιστούν εύκολη την εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού για τις ανάγκες σας.