Στην Exapro, προσφέρουμε μια ποικίλη επιλογή μεταχειρισμένων γερανών γεφυρών και ανυψωτικών μηχανημάτων, απαραίτητων για την ανύψωση βαρέων αντικειμένων και το χειρισμό υλικών σε διάφορους κλάδους, όπως η μεταποίηση, οι κατασκευές και η αποθήκευση. Αυτά τα στιβαρά μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να μετακινούν βαριά φορτία με ακρίβεια και ασφάλεια, βελτιώνοντας τη λειτουργική αποδοτικότητα και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας. Οι γερανοί γέφυρας και οι ανυψωτήρες μας κυμαίνονται σε τιμές από €10.000 για βασικά μοντέλα έως €150.000 για προηγμένα, υψηλής χωρητικότητας συστήματα από κορυφαίες μάρκες όπως Demag, Konecranes, ABUS και Stahl. Κάθε μηχάνημα διαθέτει μοναδικές προδιαγραφές, όπως χωρητικότητα φορτίου, μήκος ανοίγματος, ύψος ανύψωσης και επίπεδο αυτοματισμού, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες επιχειρησιακές σας ανάγκες.

Κατά την επιλογή ενός γερανού γέφυρας ή ανυψωτήρα, λάβετε υπόψη σας βασικούς παράγοντες όπως ο τύπος και το βάρος των υλικών που πρόκειται να ανυψωθούν, το περιβάλλον εργασίας, το απαιτούμενο ύψος ανύψωσης και η ευκολία ενσωμάτωσης στην υπάρχουσα υποδομή. Αυτά τα στοιχεία είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη αποτελεσματικής και ασφαλούς διακίνησης υλικών, τη βελτιστοποίηση της ροής εργασίας και τη μείωση του κινδύνου τραυματισμών στο χώρο εργασίας. Η επένδυση στους μεταχειρισμένους γερανούς γεφυρών και ανυψωτήρες μας όχι μόνο παρέχει πρόσβαση σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε σημαντικά μειωμένες τιμές, αλλά προάγει επίσης τη βιωσιμότητα, παρατείνοντας τον κύκλο ζωής των ανθεκτικών μηχανημάτων. Εμπιστευτείτε τη δέσμευση της Exapro για άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βρείτε τον τέλειο γερανό ή ανυψωτήρα που θα ενισχύσει τις εργασίες διακίνησης υλικών σας.

Εξερευνήστε τις λίστες της Exapro’σήμερα για να ανακαλύψετε αξιόπιστους γερανούς γέφυρας και ανυψωτήρες που παρέχουν εξαιρετική απόδοση και αξία για τις ανάγκες σας σε βαριές ανυψώσεις.

SCHMALZ - Γερανός JUMBO ERGO

Ετος: 2019

SCHMALZ - Γερανός JUMBO ERGO Λαβίδα κενού JUMBO ERGO με ανυψωτική ικανότητα έως 35 kg για τη μεταφορά και ανύψωση σάκων. Η αρπάγη αναρτάται από γερανό στύλου και στερεώνεται στο δάπεδο της αίθουσας με χημικές αγκυρώσεις (εναλλακτικά: στερέωση σε ενδιάμεση πλάκα - ρυθμιζόμενη). * Φυσητήρας κενού Τύπος: SBM-160-520-IE3-TYPE1 Ισχύς (50 Hz): 1,5 εκ: (50 Hz): 160 m³/h: Ισχύς (50 Hz): …

Hoister Dressta SB-85

Ετος: 2001

PIPELAYER DRESSTA SB-85 – έτος παραγωγής 2001‎ Πωλείται μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε εκπληκτικό Pipelayer Dressta, μοντέλο SB-85 από το 2001, με εκπληκτική ανυψωτική ικανότητα 100 τόνων (220 460 λίβρες) και εξαιρετικά αξιόπιστο σύστημα μετάδοσης κίνησης Cummins ‎KT-19C με χρήσιμους 310 ίππους.‎ Κύρια χαρακτηριστικά του προσφερόμενου μηχανήματος:‎ ‎1)‎ Καλή ορατότητα στον χώρο εργασίας ‎2) Οι στιβαρές χαλύβδινες ράβδοι σε διατομή κουτιού …

Hoister Faraone ZP200

Ετος: 2017

Χωρητικότητα φορτίου μέγ 0,2 T
Υψος 12 m
Σπιθαμή 0 mm

Hoister EU Gantry crane

Ετος: 2020

Τύπος δοκού Διπλό
Σπιθαμή 15000 mm
Χωρητικότητα φορτίου μέγ 5 T

Hoister OMIS 50+10 T – 22.9+5.95 m.

Ετος: 1999

Χωρητικότητα φορτίου μέγ 50 T
Σπιθαμή 22900 mm

Hoister Omis 6.3 t - 15 m

Ετος: 2016

Τύπος δοκού Διπλό
Σπιθαμή 15000 mm
Χωρητικότητα φορτίου μέγ 7 T
Υψος 6 m

Hoister Dovere Gru Srl A PONTE BITRAVE SCORREVOLE Καυτή προσφορά

Ετος: 2018

Χωρητικότητα φορτίου μέγ 5 T
Σπιθαμή 13500 mm

Στέλεχος με ανυψωτικό αναρρόφησης

Ετος: 2014

Τύπος δοκού Διπλό
Σπιθαμή 7000 mm
Χωρητικότητα φορτίου μέγ 1000 T
Υψος 3.5 m


Hoister Demag 20 ton + 3,2 ton x 17 855 mm

Ετος: 1977

Τύπος δοκού Διπλό
Σπιθαμή 17855 mm
Χωρητικότητα φορτίου μέγ 20 T

Hoister ADC 10 ton x 20 950 mm

Ετος:

Τύπος δοκού Διπλό
Σπιθαμή 20950 mm
Χωρητικότητα φορτίου μέγ 10 T

Hoister Stahl 20 ton x 19 900 mm

Ετος:

Τύπος δοκού Διπλό
Σπιθαμή 19900 mm
Χωρητικότητα φορτίου μέγ 20 T

Abus Monopoutre suspendu caisson

Ετος: 2022

Τύπος δοκού Μονόκλινο
Σπιθαμή 48000 mm
Χωρητικότητα φορτίου μέγ 16 T

υδραυλική διάτμηση Abus 10 ton x 27 500 mm

Ετος:

Τύπος δοκού Διπλό
Σπιθαμή 27500 mm
Χωρητικότητα φορτίου μέγ 10 T

Hoister ADC 16 ton x 20 950 mm

Ετος:

Τύπος δοκού Διπλό
Σπιθαμή 20950 mm
Χωρητικότητα φορτίου μέγ 16 T

Hoister SAMO 20T-11 m.+4.6 m.

Ετος: 2016

Χωρητικότητα φορτίου μέγ 20 T
Σπιθαμή 11000 mm

Solomat MONOSTAND 8000Kg

Ετος: 2014

Τύπος δοκού Μονόκλινο
Σπιθαμή 50 mm
Χωρητικότητα φορτίου μέγ 8 T
Υψος 30 m

Hoister Siemens 240 ton + 120 ton + 4 ton x 23 130 mm

Ετος:

Τύπος δοκού Διπλό
Σπιθαμή 23130 mm
Χωρητικότητα φορτίου μέγ 240 T
Υψος 4200 m

Konecranes 20 ton

Ετος:

Τύπος δοκού Διπλό
Σπιθαμή 17855 mm
Χωρητικότητα φορτίου μέγ 25 T
Υψος 9000 m

GH 2 X 8 T

Ετος: 2020

Τύπος δοκού Μονόκλινο
Σπιθαμή 13500 mm
Χωρητικότητα φορτίου μέγ 16 T


Αυξάνοντας την αποδοτικότητα σε νέα ύψη: Γερανοί γέφυρας και ανυψωτήρες

Οι γερανοί γέφυρας και οι ανυψωτήρες είναι απαραίτητοι σε διάφορα βιομηχανικά περιβάλλοντα, παρέχοντας τη δυνατότητα ανύψωσης και μεταφοράς βαρέων φορτίων με ακρίβεια και ευκολία. Αυτά τα μηχανήματα ενισχύουν την επιχειρησιακή αποδοτικότητα, βελτιώνουν την ασφάλεια και υποστηρίζουν διάφορες δραστηριότητες κατασκευής, κατασκευής και αποθήκευσης. Η κατανόηση των διαφόρων τύπων, χαρακτηριστικών και εκτιμήσεων για την αγορά γερανών γεφυρών και ανυψωτικών μηχανημάτων μπορεί να βελτιστοποιήσει σημαντικά τις διαδικασίες χειρισμού υλικών σας. Η Exapro, μια κορυφαία διαδικτυακή αγορά μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων, προσφέρει μια ποικίλη επιλογή γερανών γεφυρών και ανυψωτικών μηχανημάτων, παρέχοντας στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τύποι γερανών γεφυρών και ανυψωτικών μηχανημάτων

Οι γερανοί γέφυρας και οι ανυψωτήρες διατίθενται σε διάφορους τύπους και διαμορφώσεις για την κάλυψη συγκεκριμένων βιομηχανικών αναγκών. Ακολουθεί μια επισκόπηση των κυριότερων τύπων:

Γερανογέφυρες

Οι γερανοί γέφυρας αποτελούνται από μια οριζόντια γέφυρα που κινείται πάνω σε ράγες κατά μήκος δύο παράλληλων διαδρόμων. Είναι ιδανικοί για τη μετακίνηση βαρέων φορτίων σε μεγάλες επιφάνειες σε εργοστάσια, αποθήκες και εργοστάσια παραγωγής.

 • Γραμματογερανοί μονής δοκού: Διαθέτουν μία μόνο οριζόντια δοκό. Κατάλληλοι για ελαφρύτερα φορτία και μικρότερα ανοίγματα.
 • Γεφυροπλάστιγγες διπλής δοκού: Διαθέτουν δύο οριζόντιες δοκούς. Ιδανικοί για βαρύτερα φορτία και μεγαλύτερα ανοίγματα, παρέχοντας μεγαλύτερη ανυψωτική ικανότητα και μεγαλύτερη σταθερότητα.

Γρανογέφυρες

Οι γερανοί γερανογέφυρας είναι παρόμοιοι με τους γερανούς γέφυρας, αλλά στηρίζονται σε ελεύθερα πόδια που κινούνται πάνω σε τροχούς ή ράγες. Χρησιμοποιούνται για την ανύψωση και τη μετακίνηση βαρέων φορτίων σε εξωτερικούς χώρους, όπως ναυπηγεία και εργοτάξια.

 • Πλήρεις γερανοί γερανογέφυρας: Εκτείνονται σε όλο το πλάτος ενός χώρου εργασίας, με πόδια και στις δύο πλευρές. Κατάλληλοι για εργασίες μεγάλης κλίμακας σε εξωτερικούς χώρους.
 • Ημι-γερανοί γερανογέφυρας: Έχουν το ένα πόδι στο έδαφος και το άλλο στηρίζεται σε υπερυψωμένο διάδρομο. Ιδανικοί για εργασίες όπου η μία πλευρά του γερανού πρέπει να είναι ελεύθερη.

Γραμφογέφυρες με βραχίονα

Οι γερανοί με βραχίονα (jib) διαθέτουν έναν οριζόντιο βραχίονα (jib) που στηρίζει έναν ανυψωτήρα, ο οποίος κινείται σε μια κυκλική περιοχή. Είναι ιδανικοί για επαναλαμβανόμενες εργασίες ανύψωσης σε μικρότερες περιοχές.

 • Γρανοί ελεύθερης τοποθέτησης: Τοποθετούνται πάνω σε θεμέλιο από σκυρόδεμα. Παρέχουν ευελιξία και μετατοπίζονται εύκολα.
 • Γρανοί βραχίονα τοποθετημένοι στον τοίχο: Προσαρτώνται σε τοίχο ή κολώνα, εξοικονομώντας χώρο στο δάπεδο. Ιδανικοί για χώρους με περιορισμένο χώρο στο δάπεδο.

Κρανοφόροι γερανοί

Οι ανυψωτήρες χρησιμοποιούνται για την ανύψωση και την κατακόρυφη μείωση φορτίων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα ή ως μέρος ενός συστήματος γερανών.

 • Ηλεκτρικοί ανυψωτήρες: Τροφοδοτούνται με ηλεκτρικό ρεύμα, προσφέροντας ακρίβεια και ευκολία στη χρήση. Κατάλληλοι για ένα ευρύ φάσμα εργασιών ανύψωσης.
 • Χειροκίνητοι ανυψωτήρες: Λειτουργούν με το χέρι. Ιδανικοί για ελαφρύτερα φορτία και περιοχές χωρίς πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα.
 • Αεροκίνητοι ανυψωτήρες: Λειτουργούν με πεπιεσμένο αέρα και χρησιμοποιούνται σε περιβάλλοντα όπου οι ηλεκτρικοί σπινθήρες αποτελούν κίνδυνο, όπως σε χημικές εγκαταστάσεις.

ΗExapro προσφέρει μια ποικιλία από αυτούς τους γερανούς και ανυψωτήρες, διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να βρουν εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες λειτουργικές τους ανάγκες.

Βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Κατά την επιλογή ενός γερανού γέφυρας ή ανυψωτικού μηχανήματος, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές, ώστε να διασφαλίσετε ότι το μηχάνημα ανταποκρίνεται στις λειτουργικές σας απαιτήσεις. Στους βασικούς παράγοντες περιλαμβάνονται:

Ικανότητα μεταφοράς φορτίου

Η χωρητικότητα φορτίου του γερανού ή του ανυψωτήρα καθορίζει το μέγιστο βάρος που μπορεί να ανυψώσει. Βεβαιωθείτε ότι ο εξοπλισμός μπορεί να χειριστεί τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας σε υλικά. Οι λίστες της Exapro’παρέχουν λεπτομερείς προδιαγραφές σχετικά με τη χωρητικότητα φορτίου, βοηθώντας σας να βρείτε ένα μηχάνημα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Έκταση και εμβέλεια

Το άνοιγμα (το πλάτος που μπορεί να καλύψει ο γερανός) και η εμβέλεια (η απόσταση που μπορεί να διανύσει ο ανυψωτήρας) είναι κρίσιμα για να διασφαλίσετε ότι ο γερανός ή ο ανυψωτήρας μπορεί να καλύψει την απαραίτητη περιοχή. Λάβετε υπόψη τις διαστάσεις του χώρου εργασίας σας και το εύρος που απαιτείται για αποτελεσματική λειτουργία.

Ύψος ανύψωσης

Το ύψος ανύψωσης είναι η μέγιστη κατακόρυφη απόσταση που μπορεί να διανύσει ο ανυψωτήρας. Βεβαιωθείτε ότι το ύψος του ανελκυστήρα ανταποκρίνεται στις λειτουργικές σας ανάγκες, ειδικά σε εγκαταστάσεις με ψηλά ταβάνια ή λειτουργίες πολλαπλών επιπέδων.

Ταχύτητα και αποδοτικότητα

Η ταχύτητα ανύψωσης και κίνησης επηρεάζει τη συνολική παραγωγικότητα. Οι γερανοί και οι ανυψωτήρες υψηλής ταχύτητας είναι απαραίτητοι για εργασίες μεγάλης κλίμακας, ενώ τα πιο αργά μηχανήματα μπορεί να αρκούν για μικρότερες εργασίες. Εξετάστε τις προδιαγραφές ταχύτητας για να διασφαλίσετε ότι ευθυγραμμίζονται με τις απαιτήσεις του όγκου παραγωγής σας.

Αυτοματισμός και έλεγχος

Τα προηγμένα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου ενισχύουν την ακρίβεια, τη συνέπεια και την ασφάλεια στις εργασίες ανύψωσης. Χαρακτηριστικά όπως οι προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις, τα τηλεχειριστήρια και τα αυτοματοποιημένα συστήματα ασφαλείας μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα και να διασφαλίσουν την ασφαλή λειτουργία. Η πλατφόρμα της Exapro’περιλαμβάνει μηχανήματα με διάφορα επίπεδα αυτοματισμού, επιτρέποντάς σας να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και ευκολίας χρήσης.

Αντοχή και συντήρηση

Η ανθεκτικότητα του μηχανήματος και οι απαιτήσεις συντήρησής του είναι ουσιώδεις για τη μακροχρόνια λειτουργική αποδοτικότητα. Τα μηχανήματα που κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ο σκληρυμένος χάλυβας, είναι πιο ανθεκτικά στη φθορά. Ο εύκολος στον καθαρισμό σχεδιασμός και τα προσβάσιμα εξαρτήματα απλοποιούν τη συντήρηση, μειώνοντας το χρόνο διακοπής λειτουργίας και το λειτουργικό κόστος. Η Exapro παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση και το ιστορικό συντήρησης των μεταχειρισμένων μηχανημάτων, βοηθώντας στην τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων.

Ηγετικές μάρκες στους γερανούς γεφυρών και τους ανυψωτήρες

Οι αξιόπιστες μάρκες εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα και καλύτερη υποστήριξη. Ακολουθούν ορισμένες κορυφαίες μάρκες στην αγορά γερανών γεφυρών και ανελκυστήρων:

 • Konecranes: Γνωστή για τα υψηλής ακρίβειας και καινοτόμα μηχανήματά της, η Konecranes προσφέρει στιβαρές λύσεις κατάλληλες για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές.
 • Demag: Γνωστά για την ανθεκτική και προηγμένη τεχνολογία τους, τα μηχανήματα της Demag’s είναι δημοφιλή στη βιομηχανία χειρισμού υλικών.
 • Gorbel: Η Gorbel παρέχει μια σειρά γερανών και ανυψωτικών μηχανημάτων υψηλής απόδοσης, γνωστά για την αξιοπιστία και την αποδοτικότητά τους σε απαιτητικές εφαρμογές.
 • Harrington: Ο εξοπλισμός της Harrington’χαρακτηρίζεται από αποτελεσματικότητα και ευελιξία, προσφέροντας αξιόπιστες επιδόσεις για επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας.
 • Spanco: Η Spanco προσφέρει γερανούς και ανυψωτήρες υψηλής ποιότητας σχεδιασμένους για ανύψωση ακριβείας και υψηλών ταχυτήτων, ιδανικούς για σύνθετη και μεγάλης κλίμακας παραγωγή.

ΗExapro διαθέτει εξοπλισμό από αυτές και άλλες αξιόπιστες μάρκες, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε αξιόπιστα και καλά υποστηριζόμενα μηχανήματα.

Τιμολόγηση μεταχειρισμένων γερανών γεφυρών και ανυψωτικών μηχανημάτων

Το κόστος των μεταχειρισμένων γερανών γεφυρών και ανυψωτικών μηχανημάτων ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό με βάση παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση, η μάρκα και τα ειδικά χαρακτηριστικά. Γενικά, οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από μερικές χιλιάδες έως μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Για παράδειγμα, ένας μεταχειρισμένος γερανός γέφυρας μονής δοκού της Konecranes μπορεί να κοστίζει περίπου 10.000 έως 50.000 δολάρια, ενώ ένας γερανός γέφυρας διπλής δοκού υψηλής ποιότητας της Demag μπορεί να κοστίζει μεταξύ 50.000 και 200.000 δολαρίων. Η αγορά της Exapro’s προσφέρει ένα εύρος επιλογών τιμολόγησης, παρέχοντας διαφάνεια και ανταγωνιστικές προσφορές για τους αγοραστές.

Συμπεράσματα

Οι γερανοί γέφυρας και οι ανυψωτήρες είναι βασικά εργαλεία σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές, προσφέροντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις για την ανύψωση και τη μεταφορά βαρέων φορτίων. Με την κατανόηση των διαφόρων τύπων γερανών και ανυψωτικών μηχανημάτων και των βασικών παραγόντων που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την αγορά, οι επιχειρήσεις μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που ενισχύουν τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες. Η Exapro προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την προμήθεια μεταχειρισμένων μηχανημάτων υψηλής ποιότητας, με λεπτομερείς καταλόγους και ανταγωνιστικές τιμές. Είτε χρειάζεστε γερανό γέφυρας, γερανό γερανογέφυρα, γερανό βραχίονα ή ανυψωτήρα, η εκτεταμένη απογραφή της Exapro’και η φιλική προς το χρήστη διεπαφή διευκολύνουν την εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού για τις ανάγκες σας στο χειρισμό υλικών.