Στην Exapro, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων μηχανών βούρτσισμα, απαραίτητων για την ενίσχυση του φινιρίσματος και της υφής των προϊόντων ξύλου στη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου. Αυτά τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για τον καθαρισμό, τη στίλβωση και την υφή των ξύλινων επιφανειών, παρέχοντας ένα λείο και αισθητικά ευχάριστο φινίρισμα. Οι μηχανές βουρτσίσματος που διαθέτουμε κυμαίνονται σε τιμές από €5.000 για βασικά μοντέλα έως €50.000 για προηγμένες, υψηλής χωρητικότητας μονάδες από κορυφαίες μάρκες όπως οι Heesemann, Costa, Weber και Bütfering. Κάθε μηχάνημα διαθέτει μοναδικές προδιαγραφές, όπως ο τύπος της βούρτσας, το πλάτος εργασίας, η ταχύτητα τροφοδοσίας και το επίπεδο αυτοματισμού, εξασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες της παραγωγής σας.

Κατά την επιλογή μιας μηχανής βουρτσίσματος, λάβετε υπόψη σας βασικούς παράγοντες όπως ο τύπος της βούρτσας (π.χ. σύρμα, νάιλον, λειαντικό), το επιθυμητό φινίρισμα, η χωρητικότητα της μηχανής και η ευκολία συντήρησης. Αυτά τα στοιχεία είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη φινιρισμάτων υψηλής ποιότητας, τη βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας της παραγωγής και την προσαρμογή σε διάφορους τύπους και μεγέθη ξύλου. Η επένδυση στις μεταχειρισμένες μηχανές βουρτσίσματος που διαθέτουμε όχι μόνο παρέχει πρόσβαση σε κορυφαίο εξοπλισμό σε σημαντικά μειωμένες τιμές, αλλά και υποστηρίζει βιώσιμες πρακτικές, παρατείνοντας τον κύκλο ζωής των ανθεκτικών μηχανημάτων. Εμπιστευτείτε τη δέσμευση της Exapro για άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βρείτε το τέλειο μηχάνημα για να βελτιώσετε τις εργασίες σας στην κατεργασία ξύλου.

Εξερευνήστε τις λίστες της Exapro’σήμερα για να ανακαλύψετε αξιόπιστα μηχανήματα βουρτσίσματος που παρέχουν εξαιρετική απόδοση και αξία για τις ανάγκες σας στο φινίρισμα του ξύλου.

Μηχάνημα βουρτσίσματος Sarmax Cheyenne 4T

Ετος: 2005

Αριθμός βουρτσών 4
Κινητήρας βούρτσας 14 kW
Μέγιστο πλάτος εργασίας 400 mm

Quickwood Pro 1400

Ετος: 2000

Αριθμός βουρτσών 8
Μέγιστο πλάτος εργασίας 1400 mm

Cefla-Sorbini TM/95-2F

Ετος: 2009

Αριθμός βουρτσών 2
Κινητήρας βούρτσας 3.9 kW
Μέγιστο πλάτος εργασίας 1300 mm


Μηχάνημα βουρτσίσματος SAFO DCSF 110

Ετος: 2005

Μηχανή βούρτσας SAFO SŁUPSK DCST-110 Έτος κατασκευής 2005 Οι μηχανές λείανσης βουρτσών τύπου DCSF-63, 90, 110, 135 έχουν σχεδιαστεί για τη διαμπερή, τελική λείανση με κεφαλές βουρτσών επιφανειών ακανόνιστου σχήματος ή προφίλ, όπως όλα τα είδη τελειωμάτων, πλάτες ή πόρτες στοιχείων επίπλων και πορτών. Τα δύο χρησιμοποιούμενα συστήματα λείανσης καθιστούν δυνατή τη λείανση σε ένα μόνο πέρασμα με τροχούς λείανσης …

REX Georg Schwarzbeck HOMS 310 K

Ετος: 1990

Αριθμός βουρτσών 4
Μέγιστο πάχος εργασίας 310 mm
Μέγιστο πλάτος εργασίας 310 mm
Κινητήρας βούρτσας 67.75 kW

Μηχάνημα βουρτσίσματος SCM DMC DMC MASTERBRUSH 1350 RDBB

Ετος: 2010

Μέγιστο πλάτος εργασίας 1350 mm
Μέγιστο πάχος εργασίας 200 mm

Roba Duplex Twin

Ετος: 2013

Το μηχάνημα αγοράστηκε για ένα συγκεκριμένο έργο, το οποίο δεν αναπτύχθηκε. Εκτοξεύτηκε αρκετές φορές σε δοκιμαστικές λειτουργίες σε μικρές παρτίδες. Αυτό αποδεικνύεται από τις εγκατεστημένες γνήσιες βούρτσες που συνοδεύουν το μηχάνημα. Μετά την αποξήλωση, μεταφέρθηκε σε ξηρή αποθήκη για συντήρηση. Αυτή τη στιγμή ο εξοπλισμός είναι επισκευήσιμος, πλήρης, έτοιμος για αποστολή.

Μηχάνημα βουρτσίσματος DMC MB 60

Ετος: 2017

Μέγιστο πλάτος εργασίας 1300 mm
Κινητήρας βούρτσας 1.1 kW
Μέγιστο πάχος εργασίας 1100 mm

Emme Elle L.B.A. 1350

Ετος: 2008

Μέγιστο πλάτος εργασίας 1350 mm

UniSanding 1.2.0. V Μηχάνημα βουρτσίσματος

Ετος:

Αριθμός βουρτσών 2
Μέγιστο πάχος εργασίας 100 mm
Μέγιστο πλάτος εργασίας 1300 mm
Κινητήρας βούρτσας 1.5 kW

Μηχάνημα βουρτσίσματος WESTFALIA SEPARATOR BS170

Ετος:

Περιστροφική βούρτσα διαχωριστή WESTFALIA τύπου BS170 Αριθμός μηχανής 1635789 Μέτρηση: 770 mm Βάθος: 770 mm Ύψος: 2300 mm Τεχνικά στοιχεία Τύπος BS170 Κατασκευαστής WESTFALIA SEPARATOR Μήκος 770 mm Συνολικό ύψος 2300 mm Βάθος 770 mm Κατακόρυφος σχεδιασμός αυτές οι πρόσθετες πληροφορίες είναι στάνταρ για αυτό το μοντέλο. Παρακαλούμε να ελέγχετε πάντα τις λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης. Το μηχάνημα …


Sorbini VS 33 - ACT - F Μηχάνημα βουρτσίσματος

Ετος: 2010

Μέγιστο πλάτος εργασίας 1300 mm
Κινητήρας βούρτσας 1.5 kW

Sorbini VS36

Ετος: 2002

Αριθμός βουρτσών 3
Μέγιστο πάχος εργασίας 150 mm
Μέγιστο πλάτος εργασίας 1300 mm

Fladder 300 aut/1000

Ετος: 1997

Μηχανή βουρτσίσματος 300 αυτοκίνητα / 1000 προς πώληση Έτος παραγωγής 1987-1997 Το μηχάνημα να δείτε στην εταιρεία μας.


Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τα μηχανήματα βούρτσισμα στην ξυλουργική

Οι μηχανές βούρτσισμα είναι ζωτικής σημασίας στη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου, παρέχοντας αποδοτικές και αποτελεσματικές λύσεις για την επιφανειακή επεξεργασία, το φινίρισμα και την υφή των ξύλινων υλικών. Τα μηχανήματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την εμφάνιση, την υφή και την ποιότητα των προϊόντων ξύλου, καθιστώντας τα απαραίτητα για την κατασκευή επίπλων, την επιπλοποιία, τα δάπεδα και άλλες εφαρμογές που σχετίζονται με το ξύλο. Η κατανόηση των διαφορετικών τύπων, χαρακτηριστικών και εκτιμήσεων για την αγορά μηχανών βουρτσίσματος μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα παραγωγής και τη λειτουργική αποδοτικότητα. Η Exapro, μια κορυφαία διαδικτυακή αγορά μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μηχανών βουρτσίσματος, παρέχοντας στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τύποι μηχανών βούρτσισμα

Οι μηχανές βουρτσίσματος κυκλοφορούν σε διάφορους τύπους, καθένας από τους οποίους είναι προσαρμοσμένος σε συγκεκριμένες εργασίες και απαιτήσεις επεξεργασίας ξύλου. Οι κύριοι τύποι περιλαμβάνουν:

Μηχανές περιστροφικής βούρτσας

Οι περιστροφικές μηχανές βουρτσίσματος διαθέτουν περιστρεφόμενες βούρτσες που κινούνται με κυκλική κίνηση για να επεξεργαστούν την επιφάνεια του ξύλου. Αυτές οι μηχανές είναι ιδανικές για την επίτευξη ομοιόμορφων και σταθερών φινιρισμάτων σε επίπεδες επιφάνειες.

  • Μηχανές περιστροφικής βούρτσας με μία κεφαλή: Εξοπλισμένες με μία περιστρεφόμενη κεφαλή βούρτσας, οι μηχανές αυτές είναι κατάλληλες για μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας ακριβή έλεγχο της διαδικασίας βούρτσας.

  • Μηχανές περιστροφικής βούρτσας με πολλές κεφαλές: Διαθέτοντας πολλαπλές περιστρεφόμενες κεφαλές βούρτσας, αυτά τα μηχανήματα αυξάνουν την παραγωγικότητα και είναι ιδανικά για μεγαλύτερες επιχειρήσεις, επιτρέποντας την ταυτόχρονη επεξεργασία πολλών επιφανειών.

Μηχανές γραμμικής βούρτσας

Οι μηχανές γραμμικού βουρτσίσματος χρησιμοποιούν βούρτσες που κινούνται σε ευθεία γραμμή πάνω στην επιφάνεια του ξύλου. Αυτές οι μηχανές είναι κατάλληλες για την επεξεργασία μεγαλύτερων κομματιών ξύλου, όπως σανίδες και πάνελ.

  • Μηχανές γραμμικής βούρτσας με μία βούρτσα: Αυτές οι μηχανές διαθέτουν μία βούρτσα που κινείται γραμμικά, κατάλληλες για εργασίες μικρής κλίμακας και λεπτομερείς εργασίες.

  • Μηχανές γραμμικής κίνησης με πολλαπλές βούρτσες: Εξοπλισμένες με πολλαπλές βούρτσες, αυτές οι μηχανές ενισχύουν την αποδοτικότητα και είναι ιδανικές για γραμμές παραγωγής μεγάλου όγκου, παρέχοντας σταθερή επεξεργασία επιφάνειας.

Μηχανές βούρτσας δίσκων

Οι μηχανές βουρτσίσματος δίσκων χρησιμοποιούν κυκλικές βούρτσες τοποθετημένες σε περιστρεφόμενους δίσκους για την επεξεργασία της επιφάνειας του ξύλου. Αυτές οι μηχανές είναι αποτελεσματικές για τη δημιουργία τελειωμάτων με υφή και την αφαίρεση των ατελειών της επιφάνειας.

  • Μηχανές βούρτσισμα με έναν δίσκο: Κατάλληλες για λεπτομερείς και περίπλοκες εργασίες, οι μηχανές αυτές παρέχουν ακριβή έλεγχο της διαδικασίας βούρτσισμα.

  • Μηχανές βούρτσισμα με πολλαπλούς δίσκους: Διαθέτοντας πολλαπλούς περιστρεφόμενους δίσκους, αυτές οι μηχανές αυξάνουν την παραγωγικότητα και είναι ιδανικές για εργασίες μεγάλης κλίμακας, προσφέροντας συνεπή και ομοιόμορφη επεξεργασία της επιφάνειας.

ΗExapro προσφέρει μια ποικιλία μηχανών βουρτσίσματος, διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να βρουν εξοπλισμό που να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής τους.

Βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Κατά την επιλογή μιας μηχανής βουρτσίσματος, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές για να διασφαλίσετε ότι η μηχανή ανταποκρίνεται στις λειτουργικές σας απαιτήσεις. Στους βασικούς παράγοντες περιλαμβάνονται:

Τύπος και υλικό βούρτσας

Ο τύπος και το υλικό των βουρτσών που χρησιμοποιούνται στη μηχανή είναι κρίσιμα για την επίτευξη του επιθυμητού φινιρίσματος. Τα κοινά υλικά βουρτσών περιλαμβάνουν νάιλον, χάλυβα και φυσικές ίνες, καθένα από τα οποία είναι κατάλληλο για διαφορετικούς τύπους ξύλου και απαιτήσεις φινιρίσματος. Οι λίστες της Exapro’παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους τύπους και τα υλικά των βουρτσών, βοηθώντας σας να επιλέξετε το κατάλληλο μηχάνημα για τις ανάγκες σας.

Ταχύτητα και δυνατότητα ρύθμισης

Η ταχύτητα με την οποία λειτουργούν οι βούρτσες επηρεάζει την ποιότητα και τη συνέπεια της επιφανειακής επεξεργασίας. Τα μηχανήματα με ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις ταχύτητας προσφέρουν μεγαλύτερο έλεγχο και ευελιξία, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τη διαδικασία βουρτσίσματος σε διαφορετικούς τύπους ξύλου και επιθυμητά φινιρίσματα.

Πλάτος και ύψος εργασίας

Το πλάτος και το ύψος εργασίας καθορίζουν το μέγιστο μέγεθος των τεμαχίων ξύλου που μπορεί να χειριστεί η μηχανή. Βεβαιωθείτε ότι το μηχάνημα που επιλέγετε μπορεί να φιλοξενήσει τις διαστάσεις των τυπικών τεμαχίων εργασίας σας. Η Exapro προσφέρει μηχανήματα με διάφορα πλάτη και ύψη εργασίας, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε το κατάλληλο μοντέλο για τις απαιτήσεις της παραγωγής σας.

Απομάκρυνση και διήθηση σκόνης

Τα αποτελεσματικά συστήματα αναρρόφησης και φιλτραρίσματος σκόνης είναι απαραίτητα για τη διατήρηση ενός καθαρού και ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας. Τα μηχανήματα που είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένα συστήματα συλλογής σκόνης συμβάλλουν στη μείωση των αιωρούμενων σωματιδίων και στη βελτίωση της συνολικής ποιότητας του αέρα στο εργαστήριο.

Αντοχή και συντήρηση

Η ανθεκτικότητα του μηχανήματος και οι απαιτήσεις συντήρησής του είναι ουσιώδεις για τη μακροχρόνια λειτουργική αποδοτικότητα. Τα μηχανήματα που κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας και τα στιβαρά κράματα, είναι πιο ανθεκτικά στη φθορά. Ο εύκολος στον καθαρισμό σχεδιασμός και τα προσβάσιμα εξαρτήματα απλοποιούν τη συντήρηση, μειώνοντας το χρόνο διακοπής λειτουργίας και το λειτουργικό κόστος. Η Exapro παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση και το ιστορικό συντήρησης των μεταχειρισμένων μηχανημάτων, βοηθώντας στην τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων.

Ηγετικές μάρκες στις μηχανές βούρτσας

Οι αξιόπιστες μάρκες και κατασκευαστές είναι συχνά συνώνυμες με την υψηλότερη ποιότητα και την καλύτερη υποστήριξη. Ορισμένες κορυφαίες μάρκες στην αγορά μηχανών βουρτσίσματος περιλαμβάνουν:

  • Bürkle: Γνωστή για τις μηχανές βουρτσίσματος υψηλής ακρίβειας, η Bürkle προσφέρει στιβαρές λύσεις κατάλληλες για διάφορες εφαρμογές επεξεργασίας ξύλου.

  • Costa: Οι μηχανές βουρτσίσματος της Costa’φημίζονται για την ανθεκτικότητα και την προηγμένη τεχνολογία τους, γεγονός που τις καθιστά δημοφιλή επιλογή στις βιομηχανίες επίπλων και δαπέδων.

  • Loewer: Η Loewer παρέχει μια σειρά από μηχανές βουρτσίσματος υψηλής απόδοσης, γνωστές για την αξιοπιστία και την ακρίβειά τους σε απαιτητικές εφαρμογές.

  • Volpato: Οι μηχανές βουρτσίσματος της Volpato’χαρακτηρίζονται από την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία τους, προσφέροντας αξιόπιστες επιδόσεις για εργασίες μεγάλης κλίμακας.

ΗExapro διαθέτει εξοπλισμό από αυτές και άλλες αξιόπιστες μάρκες, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε αξιόπιστα και καλά υποστηριζόμενα μηχανήματα.

Τιμολόγηση μεταχειρισμένων μηχανών βούρτσας

Το κόστος των μεταχειρισμένων μηχανών βουρτσίσματος ποικίλλει ευρέως ανάλογα με παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση, η μάρκα και τα ειδικά χαρακτηριστικά. Γενικά, οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από μερικές χιλιάδες έως αρκετές δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Για παράδειγμα, ένα μεταχειρισμένο μηχάνημα περιστροφικής βούρτσας Bürkle μπορεί να κοστίζει περίπου 10.000 έως 20.000 δολάρια, ενώ ένα high-end μηχάνημα γραμμικής βούρτσας πολλαπλών κεφαλών Costa μπορεί να κοστίζει μεταξύ 30.000 και 50.000 δολαρίων. Η αγορά της Exapro προσφέρει μια σειρά από επιλογές τιμολόγησης, παρέχοντας διαφάνεια και ανταγωνιστικές προσφορές για τους αγοραστές.

Συμπεράσματα

Οι μηχανές βούρτσισμα είναι βασικά εργαλεία στη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου, προσφέροντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις για την επεξεργασία επιφάνειας, το φινίρισμα και την υφή των ξύλινων υλικών. Με την κατανόηση των διαφορετικών τύπων μηχανημάτων και των βασικών παραγόντων που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά, οι επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες της παραγωγής τους. Η Exapro προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την προμήθεια μεταχειρισμένων μηχανημάτων υψηλής ποιότητας, παρέχοντας λεπτομερείς λίστες και ανταγωνιστικές τιμές. Είτε χρειάζεστε ένα περιστροφικό, γραμμικό ή δισκοβουρτσιστικό μηχάνημα, η εκτεταμένη απογραφή της Exapro’και το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον διευκολύνουν την εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού για τις εργασίες σας στην κατεργασία ξύλου.