Στην Exapro, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη επιλογή μεταχειρισμένων μηχανημάτων σελοφάν και μηχανών επικάλυψης, απαραίτητων για την υψηλής ποιότητας συσκευασία σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των καλλυντικών, των φαρμακευτικών προϊόντων και των καταναλωτικών αγαθών. Αυτά τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να τυλίγουν τα προϊόντα σε σελοφάν ή παρόμοια υλικά, παρέχοντας ένα ασφαλές, εμφανές ως προς την παραβίαση και οπτικά ελκυστικό φινίρισμα. Τα μηχανήματα σελοφάν και overwrapping που διαθέτουμε κυμαίνονται σε τιμές από €8.000 για βασικά μοντέλα έως €80.000 για προηγμένες, υψηλής χωρητικότητας μονάδες από κορυφαίες μάρκες όπως Sollas, CAM, Kallfass και IMA. Κάθε μηχάνημα διαθέτει μοναδικές προδιαγραφές, όπως ταχύτητα περιτύλιξης, συμβατότητα μεμβράνης, εύρος μεγέθους προϊόντος και επίπεδο αυτοματισμού, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των ειδικών αναγκών παραγωγής σας.

Κατά την επιλογή ενός μηχανήματος σελοφάν ή overwrapping, λάβετε υπόψη σας βασικούς παράγοντες όπως ο τύπος των προϊόντων που τυλίγονται, το επιθυμητό στυλ περιτύλιξης (π.χ. αναδίπλωση, αναδίπλωση ή σφράγιση), η ταχύτητα και η αποδοτικότητα του μηχανήματος και η ευκολία ενσωμάτωσης με τις υπάρχουσες γραμμές παραγωγής. Αυτά τα στοιχεία είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη υψηλής ποιότητας, συνεπούς συσκευασίας, τη βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας της παραγωγής και τη μείωση του εργατικού κόστους. Η επένδυση στα μεταχειρισμένα μηχανήματα σελοφάν και περιτυλίγματος δεν παρέχει μόνο πρόσβαση σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε σημαντικά μειωμένες τιμές, αλλά υποστηρίζει επίσης βιώσιμες πρακτικές με την παράταση του κύκλου ζωής των ανθεκτικών μηχανημάτων. Εμπιστευτείτε τη δέσμευση της Exapro για άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βρείτε το τέλειο μηχάνημα για να ενισχύσετε τις εργασίες συσκευασίας σας.

Εξερευνήστε τις λίστες της Exapro’σήμερα για να ανακαλύψετε αξιόπιστα μηχανήματα σελοφάν και περιτυλίγματος που παρέχουν εξαιρετική απόδοση και αξία για τις ανάγκες σας σε συσκευασία και κλιματισμό.

Μηχανή περιτυλίγματος Sollas Holland B.V. 17

Ετος:

Παραγωγή 40 /min
Πλάτος προϊόντος (Β) 190 mm
Μέγιστο πλάτος φύλλου 425 mm
Μήκος προϊόντος (C) 300 mm
Ύψος προϊόντος (Α) 85 mm


Μηχανή περιτυλίγματος Marden Edwards Semi-auto Χαμηλό ωράριο εργασίας

Ετος: 2018

Παραγωγή 10 /min
Πλάτος προϊόντος (Β) 200 mm
Μήκος προϊόντος (C) 300 mm
Ύψος προϊόντος (Α) 100 mm

Marden Edwards Limited LHX 25FF

Ετος: 2011

Παραγωγή 80 /min
Πλάτος προϊόντος (Β) 45 mm
Μέγιστο πλάτος φύλλου 455 mm
Μήκος προϊόντος (C) 130 mm
Ύψος προϊόντος (Α) 65 mm

Marden Edwards Limited S1 E125FF

Ετος: 2009

Παραγωγή 40 /min

Μηχανή περιτυλίγματος Sollas 19

Ετος: 2001

Παραγωγή 50 /min
Πλάτος προϊόντος (Β) 200 mm
Μέγιστο πλάτος φύλλου 590 mm
Μήκος προϊόντος (C) 300 mm
Ύψος προϊόντος (Α) 85 mm

Σαν καινούργιο μηχάνημα περιτυλίγματος σελοφάν ImbalStock IS 600 BM + Tunnel

Ετος: 2020

Παραγωγή 110 /min
Πλάτος προϊόντος (Β) 500 mm
Μέγιστο πλάτος φύλλου 800 mm
Μήκος προϊόντος (C) 500 mm
Ύψος προϊόντος (Α) 250 mm

WEGA AM4-100B

Ετος: 2007

Μήκος προϊόντος (C) 100 mm
Ύψος προϊόντος (Α) 250 mm
Πλάτος προϊόντος (Β) 200 mm

Marden Edwards Limited LX100FF

Ετος: 2008

Μηχάνημα τυλίγματος χαρτοκιβωτίων σε μεμβράνη / σελοφάν. Marden Edwards Limited LX100FF 2008

Sitma C.705 Χαμηλό ωράριο εργασίας

Ετος: 2000

Αυτόματο σύστημα συσκευασίας με θερμοσυστελλόμενη πλαστική μεμβράνη. το προαναφερθέν σύστημα αποτελείται από: 1) ζώνη τροφοδοσίας πλήρης με φωτοκύτταρο και επιφάνεια εργασίας 2) n.2 χειροκίνητες μονάδες τροφοδοσίας με επιφάνειες εργασίας 3) αυτόματη μηχανή περιτυλίγματος με αμφίκωνη μηχανή περιτυλίγματος 4) ομάδα έντυπων ταινιών με κεντρικό branding 5) εξάρτημα οπών (Ευρωπαϊκό) 6) διαμήκης διατρητής για διευκόλυνση του ανοίγματος 7) διαμήκης συγκολλητής με ανακλινόμενο …

VETA Μηχανή περιτύλιξης τσιγάρων

Ετος: 2024

HLP-300 μηχανή γραμμής συσκευασίας #3 Το μηχάνημα που τοποθετεί σελοφάν ή πολυπροπυλένιο σε κουτιά τσιγάρων. Αυτές οι μηχανές έχουν σχεδιαστεί για να τυλίγουν ένα πακέτο τσιγάρων με ένα λεπτό στρώμα πλαστικής μεμβράνης, το οποίο βοηθά στην προστασία των τσιγάρων από την υγρασία και στη διατήρηση της φρεσκάδας τους. Η μηχανή περιτύλιξης τσιγάρων χρησιμοποιεί συνήθως ένα ρολό μεμβράνης σελοφάν ή πολυπροπυλενίου, …

Marchesini T20

Ετος: 1996

Παραγωγή 30 /min
Πλάτος προϊόντος (Β) 30 mm
Μήκος προϊόντος (C) 120 mm
Ύψος προϊόντος (Α) 300 mm

Μηχανή περιτυλίγματος CAM AP

Ετος: 2008

Παραγωγή 100 /min
Πλάτος προϊόντος (Β) 300 mm
Μέγιστο πλάτος φύλλου 400 mm
Μήκος προϊόντος (C) 150 mm
Ύψος προϊόντος (Α) 80 mm

IMA BFB 3711

Ετος: 1999

Παραγωγή 110 /min
Πλάτος προϊόντος (Β) 90 mm
Μήκος προϊόντος (C) 175 mm
Ύψος προϊόντος (Α) 270 mm

Μηχανή περιτυλίγματος VETA HLP-300

Ετος: 2024

Σκοπός του είναι να τυλίξει τη στοίβα τσιγάρων με πολυπροπυλένιο. Το πολυπροπυλένιο μπορεί να περιτυλιχθεί σε στοίβα χαρτοκιβωτίων ή απευθείας στη λεγόμενη γυμνή δέσμη - μια δέσμη ομαδοποιημένων κουτιών τσιγάρων, αλλά χωρίς χαρτοκιβώτιο. Το μηχάνημα τοποθετεί μια ταινία φερμουάρ με αυτί για να ξεκινήσει το σχίσιμο, το οποίο επιτρέπει την ευκολότερη αποσυσκευασία του πολυπροπυλενίου. Οι κύριες κινήσεις του μηχανήματος είναι …

Μηχανή σελοφάν Μάρκα CAM Τύπος NRP

Ετος: 2004

Μήκος προϊόντος (C) 260 mm
Ύψος προϊόντος (Α) 85 mm
Πλάτος προϊόντος (Β) 160 mm

Μηχανή περιτυλίγματος Italdibipack Espert 7555ev

Ετος: 2017

Πουλάω το γωνιακό μηχάνημα cellophaning italdibipack επίσης για μεγάλες μορφές Θερμοσυρόμενο

Μηχανή περιτυλίγματος CAM G35 Bundler and Over Wrapper

Ετος: 2004

Παραγωγή 35 /min
Πλάτος προϊόντος (Β) 300 mm
Μήκος προϊόντος (C) 200 mm
Ύψος προϊόντος (Α) 90 mm


Μηχανή περιτυλίγματος Sollas 17

Ετος: 1996

Sollas 17 Μηχανή τύλιξης Sollas 17 H-125 Έτος κατασκευής: 1996 Κατάσταση: καλή (μεταχειρισμένο) Το Sollas είναι σε λειτουργία ! Έχει ελεγχθεί από τον Sollas.


Αναβαθμίστε τη συσκευασία σας:

Οι μηχανές σελοφάν και περιτυλίγματος παίζουν καθοριστικό ρόλο στη βιομηχανία συσκευασίας, παρέχοντας μια ευέλικτη και αποτελεσματική λύση για την περιτύλιξη μιας ποικιλίας προϊόντων. Τα μηχανήματα αυτά βελτιώνουν την παρουσίαση, την προστασία και τη διάρκεια ζωής των προϊόντων, καθιστώντας τα απαραίτητα για βιομηχανίες που κυμαίνονται από τα τρόφιμα και τα φαρμακευτικά προϊόντα έως τα καλλυντικά και τα καταναλωτικά αγαθά. Η κατανόηση των τύπων, των χαρακτηριστικών και των εκτιμήσεων για την αγορά μηχανών σελοφάν και μηχανών περιτυλίγματος μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις εργασίες συσκευασίας σας. Η Exapro, μια κορυφαία διαδικτυακή αγορά μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μηχανημάτων σελοφάν και περιτυλίγματος, παρέχοντας στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τύποι μηχανών σελοφάν και περιτυλίγματος

Οι μηχανές κυψελοειδούς και επικάλυψης διατίθενται σε διάφορες διαμορφώσεις για να καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες συσκευασίας και κλίμακες παραγωγής. Οι κύριοι τύποι περιλαμβάνουν:

Μηχανές χειροκίνητης περιτύλιξης

Οι χειροκίνητες μηχανές επικάλυψης είναι κατάλληλες για εργασίες μικρής κλίμακας όπου η ακρίβεια και ο έλεγχος είναι σημαντικά. Αυτές οι μηχανές απαιτούν χειροκίνητη τροφοδοσία των προϊόντων και είναι ιδανικές για παραγωγή χαμηλού όγκου.

 • Χειροκίνητες μηχανές: Απλές και οικονομικά αποδοτικές, αυτές οι μηχανές είναι ιδανικές για μικρές επιχειρήσεις ή βιοτεχνικούς παραγωγούς.
 • Μηχανές επιτραπέζιας λειτουργίας: Συμπαγείς και εύχρηστες, αυτές οι μηχανές παρέχουν μια ισορροπία μεταξύ χειροκίνητου ελέγχου και ημιαυτόματης λειτουργίας, ιδανικές για ανάγκες μπουτίκ ή ειδικές συσκευασίες.

Ημιαυτόματες μηχανές περιτυλίγματος

Οι ημιαυτόματες μηχανές επικάλυψης συνδυάζουν τη χειροκίνητη εισαγωγή με αυτοματοποιημένα χαρακτηριστικά, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο της διαδικασίας συσκευασίας. Αυτές οι μηχανές είναι κατάλληλες για επιχειρήσεις μεσαίας κλίμακας.

 • Τοποθέτηση προϊόντων με αυτοματοποιημένη περιτύλιξη: Οι χειριστές τοποθετούν χειροκίνητα τα προϊόντα και το μηχάνημα αναλαμβάνει τη διαδικασία περιτύλιξης, εξασφαλίζοντας συνέπεια και ταχύτητα.
 • Αυτοματοποιημένη τροφοδοσία με χειροκίνητο φινίρισμα: Το μηχάνημα τροφοδοτεί αυτόματα το προϊόν, ενώ ο χειριστής χειρίζεται τις τελικές πινελιές περιτύλιξης, προσφέροντας ευελιξία στα στυλ συσκευασίας.

Πλήρως αυτόματες μηχανές τύλιξης

Οι πλήρως αυτόματες μηχανές επικάλυψης αυτοματοποιούν ολόκληρη τη διαδικασία συσκευασίας, από την τροφοδοσία των προϊόντων έως τη σφράγιση των περιτυλίξεων. Αυτές οι μηχανές είναι ιδανικές για περιβάλλοντα παραγωγής μεγάλης κλίμακας που απαιτούν υψηλή ταχύτητα και συνέπεια.

 • Μηχανές συνεχούς κίνησης: Σχεδιασμένες για παραγωγή υψηλής ταχύτητας, αυτές οι μηχανές τυλίγουν τα προϊόντα συνεχώς, μεγιστοποιώντας την απόδοση και την αποδοτικότητα.
 • Μηχανές διακοπτόμενης κίνησης: Λειτουργούν με τρόπο start-stop, κατάλληλα για πιο ευαίσθητα προϊόντα ή ποικίλες απαιτήσεις συσκευασίας.

Μηχανές ειδικής περιτύλιξης

Οι ειδικές μηχανές τύλιξης είναι προσαρμοσμένες για συγκεκριμένους τύπους προϊόντων ή μορφές συσκευασίας, προσφέροντας προηγμένα χαρακτηριστικά για μοναδικές ανάγκες συσκευασίας.

 • Μηχανές τύλιξης τσιγάρων: Ειδικά σχεδιασμένες για την τύλιξη πακέτων τσιγάρων, εξασφαλίζοντας ακριβές και υψηλής ταχύτητας τύλιγμα.
 • Μηχανές περιτυλίγματος καλλυντικών: Κατασκευασμένες για να χειρίζονται μικρά, ευαίσθητα αντικείμενα, αυτές οι μηχανές παρέχουν υψηλής ποιότητας τελειώματα για πολυτελή καλλυντικά προϊόντα.
 • Φαρμακευτικές μηχανές τύλιξης: Σχεδιασμένα για να πληρούν αυστηρά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας, εξασφαλίζοντας ασφαλή και απαραβίαστη συσκευασία για ιατρικά προϊόντα.

ΗExapro προσφέρει μια ποικιλία μηχανημάτων σελοφάν και overwrapping, διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να βρουν τον εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής τους.

Βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Κατά την επιλογή ενός μηχανήματος σελοφάν ή overwrapping, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές για να διασφαλίσετε ότι το μηχάνημα ανταποκρίνεται στις λειτουργικές σας απαιτήσεις. Στους βασικούς παράγοντες περιλαμβάνονται:

Ταχύτητα και αποδοτικότητα περιτυλίγματος

Η ταχύτητα με την οποία το μηχάνημα τυλίγει τα προϊόντα επηρεάζει τη συνολική αποδοτικότητα της παραγωγής. Τα μηχανήματα υψηλής ταχύτητας είναι απαραίτητα για εργασίες μεγάλης κλίμακας, ενώ τα πιο αργά μηχανήματα μπορεί να αρκούν για μικρότερες παραγωγές. Οι λίστες της Exapro’παρέχουν λεπτομερείς προδιαγραφές σχετικά με την ταχύτητα περιτύλιξης, βοηθώντας σας να βρείτε ένα μηχάνημα που ταιριάζει στον όγκο παραγωγής σας.

Συμβατότητα υλικών

Εξασφαλίστε ότι το μηχάνημα είναι συμβατό με τα υλικά περιτυλίγματος που χρησιμοποιείτε, όπως σελοφάν, πολυπροπυλένιο ή άλλες πλαστικές μεμβράνες. Τα μηχανήματα που μπορούν να χειριστούν διάφορα υλικά προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και ευελιξία στις επιλογές συσκευασίας.

Αυτοματισμός και έλεγχος

Τα προηγμένα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου ενισχύουν την ακρίβεια και τη συνέπεια στην περιτύλιξη. Χαρακτηριστικά όπως οι προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις, οι διεπαφές με οθόνη αφής και οι δυνατότητες παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα και να διασφαλίσουν σταθερή ποιότητα προϊόντων. Η πλατφόρμα της Exapro’περιλαμβάνει μηχανήματα με διάφορα επίπεδα αυτοματισμού, επιτρέποντάς σας να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και ευκολίας χρήσης.

Ποιότητα σφράγισης και ευελιξία

Η ποιότητα της σφράγισης είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της ακεραιότητας και της αισθητικής του τυλιγμένου προϊόντος. Αναζητήστε μηχανήματα που προσφέρουν ρυθμιζόμενη πίεση και θερμοκρασία σφράγισης για να προσαρμόζονται σε διαφορετικά υλικά και απαιτήσεις συσκευασίας.

Αντοχή και συντήρηση

Η ανθεκτικότητα του μηχανήματος και οι απαιτήσεις συντήρησής του είναι ουσιώδεις για τη μακροπρόθεσμη λειτουργική αποδοτικότητα. Τα μηχανήματα που κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας, είναι πιο ανθεκτικά στη φθορά. Ο εύκολος στον καθαρισμό σχεδιασμός και τα προσβάσιμα εξαρτήματα απλοποιούν τη συντήρηση, μειώνοντας το χρόνο διακοπής λειτουργίας και το λειτουργικό κόστος. Η Exapro παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση και το ιστορικό συντήρησης των μεταχειρισμένων μηχανημάτων, βοηθώντας στην τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων.

Ηγετικές μάρκες σε μηχανήματα σελοφάν και περιτυλίγματος

Οι αξιόπιστες μάρκες και κατασκευαστές είναι συχνά συνώνυμες με την υψηλότερη ποιότητα και την καλύτερη υποστήριξη. Ορισμένες κορυφαίες μάρκες στην αγορά των μηχανημάτων σελοφάν και περιτυλίγματος περιλαμβάνουν:

 • IMA: Γνωστή για τις υψηλής ακρίβειας και καινοτόμες μηχανές της, η IMA προσφέρει στιβαρές λύσεις κατάλληλες για διάφορες εφαρμογές συσκευασίας.
 • Fuji Machinery: Τα μηχανήματα της Fuji Machinery’είναι γνωστά για την ανθεκτικότητα και την προηγμένη τεχνολογία τους, γεγονός που τα καθιστά δημοφιλή επιλογή στη βιομηχανία συσκευασίας.
 • Bosch Packaging Technology: Η Bosch παρέχει μια σειρά μηχανημάτων υψηλής απόδοσης, γνωστά για την αξιοπιστία και την ακρίβειά τους σε απαιτητικές εφαρμογές.
 • Marchesini Group: Τα μηχανήματα της Marchesini’χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα και ευελιξία, προσφέροντας αξιόπιστες επιδόσεις για επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας.
 • GSP Packaging: Η GSP Packaging προσφέρει μια ποικιλία μηχανών περιτυλίγματος, γνωστές για την ποιότητα και την προσαρμοστικότητά τους σε διαφορετικές ανάγκες συσκευασίας.

ΗExapro διαθέτει εξοπλισμό από αυτές και άλλες αξιόπιστες μάρκες, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε αξιόπιστα και καλά υποστηριζόμενα μηχανήματα.

Τιμολόγηση των μεταχειρισμένων μηχανημάτων σελοφάν και περιτυλίγματος

Το κόστος των μεταχειρισμένων μηχανημάτων σελοφάν και περιτυλίγματος ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό με βάση παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση, η μάρκα και τα ειδικά χαρακτηριστικά. Γενικά, οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από μερικές χιλιάδες έως αρκετές δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Για παράδειγμα, μια μεταχειρισμένη ημιαυτόματη μηχανή τύλιξης IMA μπορεί να κοστίζει περίπου 10.000 έως 20.000 δολάρια, ενώ μια υψηλής ποιότητας πλήρως αυτόματη μηχανή τύλιξης Bosch μπορεί να κοστίζει μεταξύ 30.000 και 70.000 δολαρίων. Η αγορά της Exapro προσφέρει μια σειρά από επιλογές τιμολόγησης, παρέχοντας διαφάνεια και ανταγωνιστικές προσφορές για τους αγοραστές.

Συμπεράσματα

Τα μηχανήματα σελοφάν και τύλιξης είναι βασικά εργαλεία στη βιομηχανία συσκευασίας, προσφέροντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις για το τύλιγμα διαφόρων προϊόντων. Με την κατανόηση των διαφορετικών τύπων μηχανημάτων και των βασικών παραγόντων που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά, οι επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που να ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες της παραγωγής τους. Η Exapro προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την προμήθεια μεταχειρισμένων μηχανημάτων υψηλής ποιότητας, παρέχοντας λεπτομερείς λίστες και ανταγωνιστικές τιμές. Είτε χρειάζεστε ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή πλήρως αυτόματο μηχάνημα επικάλυψης, η εκτεταμένη απογραφή της Exapro’και η φιλική προς το χρήστη διεπαφή διευκολύνουν την εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού για τις εργασίες συσκευασίας σας.