Εμφάνιση 1 - 20 από 72
Ετος: 1999
Γραμμή κονσερβοποιίας υψηλής χωρητικότητας – “niko” Γερμανία 1. Γραμμή για την παραγωγή παστεριωμένων κονσέρβων σε βάζα/κονσέρβες 2. Παραγωγός: “Niko”- Γερμανία, Η ονοματολογία των προϊόντων που θα μπορούσε να παραχθεί είναι: 3. Λαχανικά: ντομάτες, πράσινες/κόκκινες πιπεριές, μπιζέλια, μελιτζάνες, αγγούρια και μανιτάρια – σε μαρινάδα ή/και αποστειρωμένα, διαφορετικά είδη μαρινάδων, κονσέρβες για άμεση χρήση. 4. Φρούτα: μαρμελάδες, μαρμελάδες και κομπόστες από διάφορα …Ετος: 2011
Πουλήστε παστεριωτή πλάκας σχεδιασμένο για την παρασκευή γιαουρτιού ή γάλακτος που έχει υποστεί ζύμωση. Πραγματική έξοδος: 750 L/H Θερμοκρασία παστερίωσης: 80°c Χρόνος θαλάμου: 3 λεπτά Θέρμανση με 2 ηλεκτρικές αντιστάσεις Έτος 2011 Μάρκα ELECREMΕτος: 1997
Κατασκευαστής APV TYPE / Έτος 35 / 1997 Χωρητικότητα 8000 Kg /h Πίεση λειτουργίας 16 bar Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας 95 *C Παστεριωτής μπύρας - Εναλλάκτης θερμότηταςΕτος: 2010
Castiglioni cv-400-5 παστεριωτής ανελκυστήρων και ερμάριο ελέγχου πολύ καλή κατάσταση, μόνο 2 χρόνια λειτουργίας Βουδαπέστη Το βίντεο που εμφανίζεται στο διαδίκτυο τραβήχτηκε τον Νοέμβριο πριν το φέρουμε από την αίθουσα παραγωγής. Δεν υπάρχει αέριο στον αποθηκευτικό χώρο, υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά δεν ξέρω αν τα 220 βολτ θα είναι αρκετά.