Η

Exapro, μια κορυφαία διαδικτυακή αγορά για μεταχειρισμένα βιομηχανικά μηχανήματα, προσφέρει μια ποικιλία από κρεοπωλεία κιμά και μύλο, βασικά εργαλεία για την επεξεργασία κρέατος. Αυτά τα μηχανήματα, που προέρχονται από αξιόλογους κατασκευαστές όπως οι Hobart, BIRO, Sirman και Kolbe, εγγυώνται σταθερή υφή κρέατος, αυξημένη απόδοση και άψογα πρότυπα υγιεινής. Με μηχανήματα κατάλληλα για διαφορετικές ρυθμίσεις—από τοπικά κρεοπωλεία έως βιομηχανικές μονάδες επεξεργασίας—Η Exapro καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών.

Οι τιμές για αυτά τα βασικά εργαλεία στο Exapro κυμαίνονται συνήθως μεταξύ &7.000 και &30.000 ευρώ, προσφέροντας επιλογές για διάφορους δημοσιονομικούς περιορισμούς. Οι βασικές παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη στο Exapro περιλαμβάνουν χωρητικότητα, ισχύ κινητήρα, μέγεθος πλάκας και ηλικία μηχανής. Οι αγοραστές επωφελούνται από εκτενείς καταχωρίσεις που περιγράφουν λεπτομερώς αυτές τις παραμέτρους, βοηθώντας στη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων. 

Η Exapro απλοποιεί τη διαδικασία αγοράς και πώλησης κρεοπωλείων κιμά και μύλου, προσφέροντας μηχανήματα από φημισμένες μάρκες σε ανταγωνιστικές τιμές. Με λεπτομερείς προδιαγραφές μηχανημάτων και φιλική προς το χρήστη διεπαφή, το Exapro αποτελεί την πιο δημοφιλή πλατφόρμα για ποιοτικό εξοπλισμό επεξεργασίας κρέατος.

Τραπεζίτης K&G WW 200 MM

Ετος: 1998

Διάμετρος στόματος/ανοίγματος 200 mm
Χωρητικότητα 12000 kg

Τραπεζίτης K&G Wetter MWW 130

Ετος: 2001

Διάμετρος στόματος/ανοίγματος 130 mm
Χωρητικότητα 3500 kg

Τραπεζίτης LASKA WW 160 1G

Ετος: 2007

Διάμετρος στόματος/ανοίγματος 160 mm
Χωρητικότητα 9000 kg

Κρεατομηχανή KOLBE AWE 130

Ετος: 2003

Διάμετρος στόματος/ανοίγματος 130 mm

Κρεατομηχανή LASKA W 130

Ετος: 2005

Διάμετρος στόματος/ανοίγματος 130 mm
Χωρητικότητα 50 kg

Τραπεζίτης ABORGO AS80

Ετος: 2014

Διάμετρος στόματος/ανοίγματος 75 mm

Τραπεζίτης KRÄMER & GREBE CFS WW-200

Ετος: 2002

Krämer & Grebe / CFS WW-200 Γωνιακός λειαντήρας με σχετικό ανυψωτήρα. Ρυθμιζόμενη πρόωση 3x διαφορετικές ταχύτητες στον κοχλία του μύλου. Πολύ καλή κατάσταση! Διαστάσεις 290 x 200 cm Ύψος 280 cm.

PALMIA 400

Ετος:

Διάμετρος στόματος/ανοίγματος 412 mm

Τραπεζίτης Krämer + Grebe WW200

Ετος: 2017

Διάμετρος στόματος/ανοίγματος 200 mm

Τραπεζίτης EKOMEX W130 SINGRISET 2000

Ετος: 2018

Γωνιακός λειαντήρας 130 SINGRISET 2000 EKOMEX 2018 Μονάδα μετά από γενική επισκευή. Πολύ λίγο χρησιμοποιημένη Wolf W 130, λαιμός 130 mm Γωνιακό, δύο κοχλίες Κόσκινο διαχωρισμού fi 5 mm


Τραπεζίτης SEYDELMANN AU200SAC6B Χαμηλό ωράριο εργασίας

Ετος: 2011

Seydelmann mod AU200SAC6B Αρτοποιητής τόσο για κατεψυγμένα μπλοκ όσο και για φρέσκο κρέας. Μύλος που με τα πόδια / Αργά διαχωρισμό έτος mod 2011 μόνο οδηγείται περίπου 1100 ώρες. Συχνότητα ελεγχόμενες ταχύτητες της εισόδου / εξόδου, Ενσωματωμένο ανελκυστήρα, Εξαιρετικά λεπτό μηχάνημα Διαστάσεις 350 x 135 cm Ύψος 190 cm.

Τραπεζίτης Wolfking SFG 850/200

Ετος:

Wolfking κατεψυγμένος κιμάς SFG 850/200 Μηχανή σε καλή κατάσταση, χωρίς ελαττώματα, λειτουργεί ομαλά, αβίαστα, λειτούργησε στην παραγωγή μέχρι τέλους. Οθόνες και μαχαίρια καινούργια. Έρχεται με ό,τι φαίνεται στις φωτογραφίες. Πλάτος 130 cm. Μήκος 170 cm Ύψος 200 cm Βάρος περίπου 1000-1200 kg Λεκάνη 130cm επί 95cm Βάθος 100 cm Άνοιγμα εξόδου 16 cm

Τραπεζίτης LASKA WW 200-H

Ετος: 2021

Διάμετρος στόματος/ανοίγματος 200 mm
Χωρητικότητα 370 kg

Τραπεζίτης ALEXANDERWERK SLM 130

Ετος:

Διάμετρος στόματος/ανοίγματος 130 mm

Τραπεζίτης Seydelmann KK 250 AC6

Ετος: 2006

Seydelmann KK 250 AC6 Γαλακτωματοποιητές Konti Cutter Το μηχάνημα είναι σε πολύ καλή κατάσταση

Τραπεζίτης Weiler SH 11

Ετος: 2012

Μοντέλο : SH 11 Τάση : 380 V Φάσεις : 3 Ισχύς : 22 kw Συχνότητα : 50 Hz Έτος : 2012 Ύψος : 1854 mm Πλάτος : 1054 mm Βάθος : 1064 mm

Τραπεζίτης RISCO TR 200

Ετος: 2008

Risco TR-200 Γωνιακός μύλος έτους μοντέλο 2008 Δοχείο όγκου 325 λίτρα. Ρυθμιζόμενη ταχύτητα σε πολύ καλή κατάσταση. Διαστάσεις 135 x 135 cm Υ 160 cm. Αυτές οι επιπλέον πληροφορίες είναι στάνταρ για αυτό το μοντέλο. Παρακαλούμε να ελέγχετε πάντα τις λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης Το RISCO TR 200 Grinder, που αποκαλύφθηκε το 2008, είναι μια υπερσύγχρονη λύση για …

Seydelmann PU 201

Ετος: 2000

Χωρητικότητα 6000 kg

Τραπεζίτης Alexanderwerk AMW 130

Ετος:

Διάμετρος στόματος/ανοίγματος 130 mm


Εξερεύνηση κρεοπωλείων κιμά και μύλοι στο Exapro

Ο βιομηχανικός κόσμος μπορεί να είναι αμείλικτος, όπου η επίτευξη βέλτιστης απόδοσης και οικονομικής αποδοτικότητας είναι πρωταρχικής σημασίας. Σε αυτό το δυναμικό πεδίο, η Exapro αναδεικνύεται ως ηγετική αγορά προσφέροντας μια εκτεταμένη σειρά μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων, συνδέοντας απρόσκοπτα αγοραστές και πωλητές από όλο τον κόσμο. Καθώς εμβαθύνουμε στην κατηγορία των μηχανών επεξεργασίας τροφίμων, ρίχνουμε φως στον απαραίτητο εξοπλισμό για τις μονάδες επεξεργασίας κρέατος, συγκεκριμένα, κρεοπωλεία κιμά και μύλοι.

Οι κρεοπωλεία και οι μύλοι παίζουν κεντρικό ρόλο στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Αυτά τα ισχυρά μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να μετατρέπουν μεγάλες ποσότητες κρέατος σε ψιλοκομμένες ή αλεσμένες μερίδες, καθιστώντας τις απαραίτητες για κρεοπωλεία, εστιατόρια και εταιρείες παραγωγής τροφίμων με στόχο τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και τη διατήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας. Ο σχολαστικός σχεδιασμός αυτών των μηχανών διασφαλίζει τη διατήρηση της υφής και της γεύσης του κρέατος, προσφέροντας απαράμιλλη φρεσκάδα και γεύση.

Η αγορά και η πώληση μέσω του Exapro αποφέρει πολλά οφέλη. Για τους πωλητές, είναι μια ευκαιρία να προσεγγίσουν ένα ευρύ φάσμα πιθανών αγοραστών, επιτρέποντάς τους να εξασφαλίσουν ανταγωνιστικές τιμές για τα μηχανήματα τους. Η διαισθητική πλατφόρμα της Exapro διασφαλίζει ότι η διαδικασία πώλησης είναι ομαλή, παρέχοντας υποστήριξη σε κάθε βήμα, από την καταχώριση του εξοπλισμού έως την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Για τους αγοραστές, είναι μια πύλη προς μηχανήματα υψηλής ποιότητας από αξιόπιστους πωλητές, που διευκολύνει την εύρεση ακριβώς αυτού που χρειάζονται χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή υπέρβαση του προϋπολογισμού.

Η αγορά μεταχειρισμένων μηχανημάτων, όπως κρεοπωλεία κιμά και μύλοι, από την Exapro, δεν είναι απλώς μια οικονομική επιλογή. είναι μια επένδυση στην ποιότητα και την αξιοπιστία. Οι μεταχειρισμένες κρεοπωλεία και μύλοι στο Exapro τοποθετούνται σε ένα ευρύ φάσμα τιμών που κυμαίνεται από &7.000 έως &30.000 ευρώ. Αυτή η εκτεταμένη σειρά αντικατοπτρίζει τις ποικίλες προσφορές όσον αφορά το μέγεθος, τη λειτουργικότητα, τη μάρκα, την ηλικία και την κατάσταση του μηχανήματος. Επιλέγοντας μεταχειρισμένο εξοπλισμό, οι εταιρείες μπορούν να αποκτήσουν μηχανήματα κορυφαίας ποιότητας που ευθυγραμμίζονται με τις λειτουργικές τους ανάγκες χωρίς να φέρουν το μεγαλύτερο βάρος της απότομης απόσβεσης που υφίσταται ο νέος εξοπλισμός.

Για όσους προσπαθούν να πουλήσουν, η εμπειρία με το Exapro χαρακτηρίζεται από ευκολία και σιγουριά. Η πλατφόρμα παρέχει στους πωλητές τη δυνατότητα να προσεγγίσουν μια ποικιλόμορφη και εκτεταμένη ομάδα ενδιαφερόμενων αγοραστών, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνουν δίκαιη αξία για τον εξοπλισμό τους. Αυτό, σε συνδυασμό με τη διαφανή και απλή διαδικασία πώλησης της Exapro, την καθιστά την προτιμώμενη επιλογή για πολλούς που θέλουν να πουλήσουν τα μεταχειρισμένα βιομηχανικά τους μηχανήματα.

Οι κρεοπωλεία και οι μύλοι που αναφέρονται στο Exapro περιγράφονται σχολαστικά, με λεπτομερείς προδιαγραφές και εικόνες, προσφέροντας μια διαφανή άποψη της κατάστασης και των δυνατοτήτων του εξοπλισμού. Αυτό διασφαλίζει ότι οι αγοραστές λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και είναι σε θέση να επιλέξουν το μηχάνημα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό τους. Για όσους ενδιαφέρονται να πουλήσουν, η καταχώριση των μηχανημάτων τους στο Exapro εγγυάται ορατότητα σε παγκόσμιο κοινό, μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες να πουλήσουν τον εξοπλισμό τους γρήγορα και σε ευνοϊκή τιμή.

Είτε είστε αγοραστής που θέλει να πραγματοποιήσει μια στρατηγική εξαγορά, είτε πωλητής που στοχεύει στη ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχείων, η Exapro ξεχωρίζει ως η πιο δημοφιλής πλατφόρμα για μεταχειρισμένα βιομηχανικά μηχανήματα, προσφέροντας μια απρόσκοπτη, αποτελεσματική και διαφανή διαδικασία. Η εκλεπτυσμένη επιλογή κρεοπωλείων κιμά και μύλοι κρεοπωλείου στην Exapro αποτελεί απόδειξη των υψηλών προδιαγραφών και της μεγάλης ποικιλίας που διατίθεται, καλύπτοντας τις ποικίλες ανάγκες των επαγγελματιών στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων.

Η αγορά της Exapro είναι μια διασταύρωση αξιοπιστίας, αξίας και ποικιλίας, παρέχοντας ένα γόνιμο έδαφος για όσους επιθυμούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν μεταχειρισμένες κρεοπωλεία και μύλοι, ενισχύοντας έτσι τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη λειτουργική αριστεία στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων.

 

Πλεονεκτήματα των κρεοπωλείων και μύλοι κρεοπωλείων

Οι κιμά και οι μύλοι κρεοπωλείου είναι απαραίτητα εργαλεία στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων, ειδικά για επιχειρήσεις που ασχολούνται με προϊόντα κρέατος. Αυτά τα μηχανήματα προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα, εξορθολογίζοντας τις λειτουργίες και διασφαλίζοντας συνέπεια στην παραγωγή προϊόντων. Ας εμβαθύνουμε στα κύρια πλεονεκτήματα αυτών των ζωτικών εξαρτημάτων εξοπλισμού:

Συνέπεια στην υφή και το μέγεθος: Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης κιμά και μύλου είναι η ομοιομορφία που προσφέρουν στα προϊόντα κρέατος. Είτε ετοιμάζετε κιμά για λουκάνικα είτε κιμά για μπιφτέκια, αυτά τα μηχανήματα διασφαλίζουν ότι κάθε παρτίδα έχει σταθερή υφή και μέγεθος.

Αυξημένη απόδοση: Το χειροκίνητο άλεσμα ή λείανση είναι χρονοβόρο και απαιτεί εργασία. Με τη χρήση αυτοματοποιημένων μηχανών κιμά και μύλου, οι επιχειρήσεις μπορούν να επεξεργάζονται μεγάλες ποσότητες κρέατος σε ένα κλάσμα του χρόνου, ενισχύοντας τους ρυθμούς παραγωγής και τη συνολική απόδοση.

Εξοικονόμηση κόστους: Αν και η αρχική επένδυση σε κιμά ή μύλο μπορεί να φαίνεται σημαντική, η μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση κόστους εργασίας και χρόνου μπορεί να είναι σημαντική. Αυτά τα μηχανήματα μπορούν να πληρώσουν γρήγορα τον εαυτό τους αυξάνοντας την παραγωγική ικανότητα και μειώνοντας τις ανάγκες χειρωνακτικής εργασίας.

Υγιεινή και ασφάλεια: Οι αυτόματες μηχανές κιμά και μύλοι έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια και την καθαριότητα. Ελαχιστοποιούν την ανθρώπινη επαφή με το κρέας, μειώνοντας τον κίνδυνο μόλυνσης. Επιπλέον, πολλά σύγχρονα μηχανήματα διαθέτουν χαρακτηριστικά ασφαλείας για την πρόληψη ατυχημάτων κατά τη λειτουργία.

Διατήρηση ποιότητας: Οι δυνατότητες ταχείας επεξεργασίας αυτών των μηχανών σημαίνουν ότι το κρέας εκτίθεται σε εξωτερικά στοιχεία για μικρότερο χρονικό διάστημα, διατηρώντας τη φρεσκάδα και την ποιότητά του. Αυτό διασφαλίζει ότι το τελικό προϊόν διατηρεί τη γεύση και τη θρεπτική του αξία.

Μείωση απορριμμάτων: Η αποτελεσματική κοπή και άλεση μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική μείωση των απορριμμάτων. Διασφαλίζοντας ότι περισσότερο από το κρέας επεξεργάζεται και χρησιμοποιείται, οι επιχειρήσεις μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους και να ελαχιστοποιήσουν τη σπατάλη.

Βελτιωμένη παρουσίαση προϊόντος: Ο ομοιόμορφα κιμάς ή κιμάς έχει πιο ελκυστική οπτική παρουσίαση. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελές για τις επιχειρήσεις που πωλούν απευθείας στους καταναλωτές, καθώς ένα οπτικά ελκυστικό προϊόν μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις.

Πολυχρηστικότητα: Πέρα από το κρέας, πολλές μηχανές κιμά και μύλοι είναι αρκετά ευέλικτοι ώστε να επεξεργάζονται άλλα τρόφιμα, όπως λαχανικά, φρούτα και ξηρούς καρπούς. Αυτή η πολυλειτουργικότητα μπορεί να είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις που θέλουν να διαφοροποιήσουν το φάσμα των προϊόντων τους.

Ανθεκτικότητα: Οι περισσότερες βιομηχανικές κρεοπωλεία κιμά και μύλοι έχουν κατασκευαστεί για να διαρκούν. Έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν τις ακαμψίες της τακτικής χρήσης, συχνά κατασκευασμένα από στιβαρά υλικά όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας, διασφαλίζοντας ότι θα εξυπηρετούν τις επιχειρήσεις για τα επόμενα χρόνια.

Ουσιαστικά, οι κρεοπωλεία και οι μύλοι είναι κάτι περισσότερο από απλά εργαλεία. Είναι επενδύσεις στην αποτελεσματικότητα, τη συνέπεια και την ποιότητα των εργασιών επεξεργασίας κρέατος. Με τα αναρίθμητα πλεονεκτήματα που προσφέρουν, δεν είναι περίεργο που θεωρούνται βασικά μηχανήματα στον τομέα της επεξεργασίας τροφίμων.

 

Βασικές παράμετροι μηχανής των κρεοπωλείων και μύλοι κρεοπωλείων 

Όταν αγοράζετε ή πουλάτε κρεοπωλεία και μύλοι στο Exapro, είναι σημαντικό να κατανοείτε και να λαμβάνετε υπόψη πολλές παραμέτρους του μηχανήματος. Αυτές οι παράμετροι όχι μόνο καθορίζουν την ικανότητα και την καταλληλότητα του μηχανήματος για συγκεκριμένες εργασίες, αλλά επηρεάζουν και την αξία του στην αγορά. Ακολουθούν οι κύριες παράμετροι του μηχανήματος που πρέπει να ληφθούν υπόψη:

Χωρητικότητα: Αυτό αναφέρεται στην ποσότητα κρέατος που μπορεί να επεξεργαστεί το μηχάνημα εντός ενός δεδομένου χρονικού πλαισίου, που συχνά μετράται σε κιλά ή λίβρες ανά ώρα. Η απαιτούμενη χωρητικότητα θα ποικίλλει ανάλογα με την κλίμακα των λειτουργιών.

Ισχύς κινητήρα: Η ισχύς κινητήρα ενός μηχανήματος, που συνήθως δίνεται σε ιπποδύναμη (HP) ή κιλοβάτ (kW), υποδηλώνει την αντοχή και την απόδοση του μύλου ή του κιμά. Ένας ισχυρότερος κινητήρας μπορεί να χειριστεί πιο σκληρά κρέατα και μεγαλύτερες ποσότητες πιο αποτελεσματικά.

Μέγεθος και τύπος πιάτου: Το πιάτο, με τις τρύπες διαφόρων μεγεθών, καθορίζει τη λεπτότητα ή τη χονδρότητα του κιμά. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια μεγέθη είναι διαθέσιμα ή περιλαμβάνονται στο μηχάνημα, καθώς αυτό θα υπαγορεύσει την ποικιλία των υφών που μπορείτε να δημιουργήσετε.

Διάμετρος λαιμού τροφοδοσίας: Το μέγεθος του λαιμού τροφοδοσίας επηρεάζει πόσο κρέας μπορεί να φορτωθεί στο μηχάνημα ταυτόχρονα και μπορεί να επηρεάσει τη συνολική ταχύτητα επεξεργασίας.

Υλικό κατασκευής: Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι μια δημοφιλής επιλογή λόγω της αντοχής και της ευκολίας καθαρισμού του. Ωστόσο, η ποιότητα του ανοξείδωτου χάλυβα, καθώς και η παρουσία οποιωνδήποτε άλλων υλικών, μπορεί να επηρεάσει τη μακροζωία και τα πρότυπα υγιεινής του μηχανήματος.

Λειτουργίες ασφαλείας: Αναζητήστε μηχανήματα με ενσωματωμένους μηχανισμούς ασφαλείας, όπως κουμπιά διακοπής έκτακτης ανάγκης, απελευθέρωση χωρίς βολτ ή προστασία υπερφόρτωσης. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της ασφάλειας του χειριστή.

Ευκολία καθαρισμού: Τα μηχανήματα που αποσυναρμολογούνται και καθαρίζονται εύκολα θα διατηρούν καλύτερα πρότυπα υγιεινής και θα παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού.

Μέγεθος και αποτύπωμα: Ειδικά για επιχειρήσεις με περιορισμένο χώρο, οι φυσικές διαστάσεις του μηχανήματος και το αποτύπωμά του μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας.

Αξεσουάρ και εξαρτήματα: Ορισμένα μηχανήματα διαθέτουν πρόσθετα προσαρτήματα ή χαρακτηριστικά, όπως γεμιστήρες λουκάνικων ή μηχανές παραγωγής kibbe. Αυτά μπορούν να προσθέσουν αξία και ευελιξία στο μηχάνημα.

Εγγύηση και Ιστορικό σέρβις: Εάν το μηχάνημα συνοδεύεται από εγγύηση που απομένει ή έχει τεκμηριωμένο ιστορικό σέρβις, αυτό μπορεί να αποτελεί ένδειξη αξιοπιστίας και να προσφέρει στους αγοραστές επιπλέον ηρεμία.

Είτε αγοράζετε είτε πουλάτε μια κρεοπωλεία ή μύλο στο Exapro, η πλήρης γνώση αυτών των παραμέτρων θα διευκολύνει μια πιο ομαλή συναλλαγή. Εξασφαλίζει ότι οι αγοραστές επενδύουν σε μια μηχανή που ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες τους και οι πωλητές παρουσιάζουν τη μηχανή τους με τον πιο ελκυστικό τρόπο, μεγιστοποιώντας την αγοραία αξία της.

 

Περιοχή χρήσης

Η κατανόηση του μηχανήματος στο πλαίσιο της εφαρμογής του είναι ζωτικής σημασίας τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους πωλητές σε μια πλατφόρμα όπως η Exapro, καθώς συμβάλλει στην ευθυγράμμιση των δυνατοτήτων του μηχανήματος με τις επιχειρησιακές ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή. Ακολουθούν οι κύριοι τομείς χρήσης για κρεοπωλεία και μύλο:

Κρεοπωλεία και κρεοπωλεία: Η πιο εμφανής εφαρμογή είναι σε τοπικά κρεοπωλεία και κρεοπωλεία όπου το φρέσκο ​​κρέας επεξεργάζεται καθημερινά για λιανική πώληση. Αυτές οι εγκαταστάσεις απαιτούν από κιμά και μύλους να προετοιμάσουν διάφορα προϊόντα κρέατος, όπως κιμά, χοιρινό ή πουλερικά.

Εστιατόρια και εμπορικές κουζίνες: Πολλά εστιατόρια, ειδικά εκείνα που ειδικεύονται σε πιάτα με κρέας ή χειροποίητα προϊόντα όπως μπιφτέκια ή λουκάνικα, χρησιμοποιούν μηχανές κιμά και μύλο για να εξασφαλίσουν φρέσκια προετοιμασία και να διατηρήσουν τον ποιοτικό έλεγχο.

Εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος: Οι μεγαλύτερες βιομηχανικές εκδόσεις αυτών των μηχανών χρησιμοποιούνται σε μονάδες επεξεργασίας κρέατος, όπου το κρέας μεταποιείται χύμα για διανομή σε λιανοπωλητές, εστιατόρια ή περαιτέρω επεξεργασία σε συσκευασμένα προϊόντα.</p >

Κατασκευαστές τροφών για κατοικίδια: Οι κιμά και οι μύλοι χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία κρέατος και άλλων συστατικών στην παραγωγή τροφών για κατοικίδια.

Κατασκευαστές λουκάνικων: Αυτές οι επιχειρήσεις βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε κιμά και μύλους για να επιτύχουν τη σωστή υφή και συνοχή για διάφορους τύπους λουκάνικων.

Εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης Προϊόντων Τροφίμων: Τα εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης στον τομέα των τροφίμων ενδέχεται να χρησιμοποιούν αυτές τις μηχανές για τη δοκιμή νέων προϊόντων ή διαδικασιών.

Εταιρείες τροφοδοσίας: Τέτοιες εταιρείες, ειδικά εκείνες που τροφοδοτούν μεγάλες εκδηλώσεις ή ιδρύματα, μπορεί να έχουν ανάγκη από χύμα επεξεργασία κρέατος, καθιστώντας τους κιμά και τους μύλους απαραίτητες.

Φάρμα και τοπικοί παραγωγοί: Οι φάρμες που εκτρέφουν και επεξεργάζονται τα ζώα τους ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν αυτές τις μηχανές για να προσθέσουν αξία στα προϊόντα τους, προσφέροντας φρέσκο ​​κιμά ή κιμά απευθείας στους καταναλωτές.

Πάγκοι τροφίμων και πλανόδιοι πωλητές τροφίμων: Όσοι ειδικεύονται σε προϊόντα με βάση το κρέας μπορεί να χρησιμοποιήσουν μικρότερους, φορητούς κιμά και μύλους για να προσφέρουν φρεσκομαγειρεμένα πιάτα.

Ο τομέας χρήσης για κρεοπωλεία και μύλος εκτείνεται σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από τοπικά καταστήματα μικρής κλίμακας έως μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Κατανοώντας αυτά τα πλαίσια, τόσο οι αγοραστές όσο και οι πωλητές στο Exapro μπορούν να διευκολύνουν πιο ενημερωμένες και αποτελεσματικές συναλλαγές.

 

Κύριοι κατασκευαστές κρεοπωλείων κιμά και μύλοι κρεοπωλείων

Υπάρχουν αρκετοί γνωστοί κατασκευαστές κρεοπωλείων κιμά και μύλοι των οποίων τα μηχανήματα είναι ευρέως καταχωρημένα σε πλατφόρμες όπως η Exapro. Ακολουθούν μερικοί από τους αξιόλογους κατασκευαστές σε αυτόν τον κλάδο:

Hobart: Μια διεθνώς αναγνωρισμένη μάρκα, η Hobart παράγει μια σειρά εξοπλισμού τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων μηχανών κιμά και μύλου.

BIRO: Γνωστή για την αντοχή και την αξιοπιστία τους, η BIRO προσφέρει μια σειρά από κιμά και μύλοι κατάλληλες για διάφορες εφαρμογές, από λιανική έως βιομηχανική.

Sirman: Ένας Ιταλός κατασκευαστής που έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση για τον εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων του, συμπεριλαμβανομένων μηχανών κιμά και μύλου.

Mainca: Με έδρα την Ισπανία, η Mainca ειδικεύεται στον εξοπλισμό για τη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος, παράγοντας στιβαρούς και αποτελεσματικούς κιμά και μύλους.

Kolbe: Γερμανός κατασκευαστής γνωστός για τα μηχανήματα που κατασκευάζονται με ακρίβεια, η Kolbe παράγει μια σειρά μηχανημάτων κιμά κατάλληλων για εργασίες μικρής και μεγάλης κλίμακας.

Laska: Με εξειδίκευση στον εξοπλισμό επεξεργασίας κρέατος βιομηχανικής κλίμακας, η Laska είναι μια αξιόπιστη μάρκα στον κλάδο.

Mado: Μια άλλη επωνυμία με καταγωγή από τη Γερμανία, η Mado προσφέρει μια σειρά από εξοπλισμό επεξεργασίας κρέατος, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικά αποδοτικών μύλοι και κιμά.

Seydelmann: Μια μακροχρόνια γερμανική μάρκα, η Seydelmann παράγει υψηλής ποιότητας βιομηχανικούς μύλους και αναμικτήρες για τον τομέα της επεξεργασίας κρέατος.

Thompson: Αυτή η αυστραλιανή επωνυμία είναι γνωστή για τα βαρέως τύπου μηχανήματα επεξεργασίας κρέατος, τα οποία περιλαμβάνουν στιβαρούς μύλους και αναμικτήρες.

Palmia: Με καταγωγή από τη Φινλανδία, η Palmia παράγει μύλους και αναμικτήρες βιομηχανικής κλίμακας κατάλληλους για μεγάλες μονάδες επεξεργασίας κρέατος.

TREIF: Ενώ παράγουν ένα ευρύτερο φάσμα εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων, οι μηχανές κοπής κρέατος και οι μηχανές κιμά της TREIF έχουν μεγάλη εκτίμηση.

Weiler: Εξειδικευμένη στους μύλους βαρέως τύπου για εργασίες μεγάλης κλίμακας, η Weiler είναι μια δημοφιλής μάρκα για πολλές μονάδες επεξεργασίας κρέατος.

Κατά την περιήγηση σε αγορές όπως το Exapro, είναι ωφέλιμο για τους αγοραστές να είναι εξοικειωμένοι με αυτές τις επωνυμίες. Οι αναγνωρισμένοι κατασκευαστές συχνά υποδηλώνουν αξιοπιστία, ποιότητα και προηγμένα χαρακτηριστικά. Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να ληφθούν υπόψη παράγοντες όπως η κατάσταση του μηχανήματος, η ηλικία και το ιστορικό λειτουργίας. Από την πλευρά των πωλητών, η αναφορά μιας γνωστής επωνυμίας μπορεί να προσελκύσει περισσότερους πιθανούς αγοραστές, καθώς αυτά τα ονόματα συχνά φέρουν εμπιστοσύνη και σιγουριά στον κλάδο.