Πώς γίνεται η πώληση των μεταχειρισμένων μηχανημάτων
σας με την Exapro

Πώληση Μηχανημάτων

Γιατί να επιλέξετε την Exapro για την πώληση των μηχανημάτων σου

Όπως 40.000 επαγγελματίες, βρείτε κατάλληλους αγοραστές για τα μηχανήματα σας στη βιομηχανική αγορά της Exapro

best price

Αποκτήστε την καλύτερη δυνατή τιμή αγοράς

added commission

Πληρώστε την προστιθέμενη προμήθεια μόνο κατά την ολοκλήρωση της πώλησης

support

Απολαύστε προσωπική βοήθεια από εξειδικευμένο αντιπρόσωπο

visibility offers

Επωφεληθείτε από τον υψηλό αριθμό εμφανίσεων της καταχώρησής σας στο διαδικτυο

leads

Λάβετε προσφορές μόνο από έγκυρους δυνητικούς πελάτες

Αντιπρόσωποι ή Διευθυντές εργοστασίων: Δημοσιεύστε τα μηχανήματα σας δωρεάν και προσελκύστε αμέσως αγοραστές

Προωθήστε τα χρησιμοποιημένα σας μηχανήματα στο διαδίκτυο, δημιουργήστε κατάλληλους πελάτες και πουλήστε αποτελεσματικά στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς με την Exapro. Όχι μόνο θα επωφεληθείτε από μία από τις υψηλότερες εμφανίσεις ανά διαφήμιση στην αγορά (150 προβολές ετησίως), αλλά θα λάβετε προσωπική υποστήριξη από έναν αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Exapro για να σας βοηθήσει με τη βελτιστοποίηση της καταχώρισής σας, την πιστοποίηση των αιτημάτων και την αποτελεσματική ολοκλήρωση της πώλησης .

3 000 000+ επαγγελματίες επισκέπτες κάθε χρόνο

Η προμήθεια της Exapro προστίθεται στην τιμή σας και καταβάλλεται μόνο εάν πουλάτε μέσω της αγοράς. Χωρίς αρχική χρέωση ούτε απαιτούμενη αποκλειστικότητα, αυτό είναι το καλύτερο μέσο πώλησης που διατίθεται στην αγορά. Μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τον λογαριασμό σας και να προσθέσετε όσες διαφημίσεις θέλετε. Η Ομάδα βελτιστοποιεί τις προσφορές σας για όλες τις γλώσσες και αναζητά ενεργά αγοραστές μέσω των δικτύων Exapro.

Αν λοιπόν έχετε μεταχειρισμένα μηχανήματα προς πώληση, μην ψάχνετε άλλο, βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Εγγραφείτε στο Exapro Marketplace

Πληρώστε την προμήθεια μόνο εάν πουλάτε

Η Exapro προσθέτει την προμήθεια της πάνω από την τιμή πώλησής σας:

15%

(min. 1000€)
Είστε έμπορος μηχανημάτων;
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς να συνεργαστείτε με την Exapro

Αυτό επιτρέπει στην Exapro Agents να ανοίξει διαπραγματεύσεις με υποψήφιους πελάτες και να πληροί τις προϋποθέσεις για γνήσιους αγοραστές για τα μηχανήματα σας.

Έχοντας αποκλειστεί σε κάθε πώληση, το Exapro σάς επιτρέπει να έχετε την καλύτερη δυνατή τιμή πώλησης για το μηχάνημά σας. Ο στόχος είναι απλός: βρείτε σοβαρούς αγοραστές για το μηχάνημά σας σε δίκαιη τιμή αγοράς.

Χρειάζεστε ένα πιο ξεκάθαρο παράδειγμα;

Τιμή που επιθυμείτε: 17.000 EUR
Η τιμή στην οποία θα το διαφημίσουμε: 20.000 EUR
Η προμήθεια μας: 3 000 EUR

Προσομοιώστε την τιμολόγηση της μηχανής σας

Επιτροπή Τιμή με προμήθεια

Αναρωτιέστε πόσα πρέπει να ζητήσετε για τη μηχανή σας;

Η Exapro ανέπτυξε έναν αλγόριθμο τιμολόγησης για να εξασφαλίσει ρεαλιστικές τιμές για μηχανήματα στην αγορά.

Δεν έχετε ιδέα για την τιμή της αγοράς; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ορίσετε τη βέλτιστη τιμή για τα μηχανήματα σας.

Πώς να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα σας μηχανήματα μέσω της Exapro;

Χωρίς τέλη, εύκολη εγγραφή, άμεση καταχώρηση, γρήγορες εισερχόμενες αιτήσεις: μη διστάσετε πια

Καταχώριση ενός μηχανήματος
Ως πρώτο βήμα, ένας πωλητής αναφέρει το μηχάνημα που θέλει να πουλήσει στον ιστότοπό μας. Αναλαμβάνουμε από εκεί, μεταφράζοντας την καταχώριση σε 9 διαφορετικές γλώσσες, έτσι ώστε οι πιθανοί αγοραστές σε όλο τον κόσμο να μπορούν να βρουν το μηχάνημα. Όλα αυτά δωρεάν.

1

Η Exapro Agent διαχειρίζεται την καταχώριση
Από εδώ και πέρα, ένας αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Exapro διαχειρίζεται την καταχώριση, προωθώντας την στον ιστότοπό μας και σε εγγεγραμμένους αγοραστές στον σχετικό κλάδο. Αυτό βελτιστοποιεί τη διαδικασία πώλησης και εξασφαλίζει την υψηλότερη δυνατή έκθεση για το μηχάνημα.

2

Οι αγοραστές περιηγούνται στον ιστότοπο της Exapro
Χάρη στην υψηλή διαδικτυακή προβολή μας, προσελκύουμε περισσότερους από 300.000 πιθανούς αγοραστές κάθε μήνα, οι οποίοι περιηγούνται στον εκτενή μας κατάλογο προσφορών. Οι αγοραστές έχουν πρόσβαση σε προσφορές από περισσότερους από 10.000 πωλητές από όλο τον κόσμο.

3

Η Exapro Agent χειρίζεται ερωτήματα αγοραστών
Ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος Exapro χειρίζεται όλα τα ερωτήματα των αγοραστών – απαντώντας σε ερωτήσεις και παρέχει τεχνικές πληροφορίες σχετικά με το μηχάνημα, καθώς και βοήθεια με την πολύγλωσση επικοινωνία. οδηγεί.

4

Η Exapro Agent συνδέει τον αγοραστή και τον πωλητή
Έχοντας καθορίσει τους πιο κατάλληλους αγοραστές, ο αντιπρόσωπος τους φέρνει σε επαφή με τον πωλητή. Στη συνέχεια επικοινωνούν απευθείας μεταξύ τους για να κανονίσουν να δουν το μηχάνημα επιτόπου.

5

Ολοκληρώστε την πώληση
Αφού επισκεφτούν το μηχάνημα, ο αγοραστής και ο πωλητής κλείνουν απευθείας τη συμφωνία. Είναι τόσο εύκολο Ξεκινήστε σήμερα.

6

Εμπειρία πελατών: κριτικές και σχόλια από τους χρήστες μας

5 κλειδιά για επιτυχή πώληση στο Exapro

Αναρωτιέστε πώς να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να πουλήσετε στο Exapro; Έχουμε αναλύσει χιλιάδες συμφωνίες που έγιναν μέσω της αγοράς μας τα τελευταία χρόνια για να καταλήξουμε σε αυτά τα 5 βασικά στοιχεία. Εδώ είναι τι θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων στο διαδίκτυο.

1. Έχετε υπέροχες φωτογραφίες

Στο Exapro μια καταχώριση με 10 φωτογραφίες έχει 15 φορές περισσότερες πιθανότητες να πουληθεί από μια καταχώριση με 3 φωτογραφίες. Έτσι, το να έχετε υπέροχες φωτογραφίες είναι το σημείο εκκίνησης για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να πουλήσετε. Βεβαιωθείτε ότι οι φωτογραφίες σας δείχνουν καθαρά τον εξοπλισμό, με καλό φωτισμό και εστίαση. Προσπαθήστε επίσης να δείξετε τις μηχανές σας από όλες τις πιθανές πλευρές, με κοντινές φωτογραφίες καθώς και συνολικές λήψεις, προκειμένου να επιτρέψετε στους αγοραστές να έχουν μια σαφή εικόνα των εξωτερικών συνθηκών του μηχανήματος. Μόλις γίνει αυτό, προχωρήστε στο εσωτερικό του μηχανήματος: εικόνες της περιοχής κατεργασίας, του τραπεζιού, του μεταφορέα κ.λπ.… θα βοηθήσουν τους αγοραστές να αξιολογήσουν την κατάσταση του εξοπλισμού σας. Τότε θυμηθείτε, όσο περισσότερες φωτογραφίες, τόσο περισσότερες πιθανότητες πώλησης, γι' αυτό μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε φωτογραφίες των αξεσουάρ, όπως εργαλεία, καλούπια, ανταλλακτικά κ.λπ.… Στο Exapro μπορείτε να ανεβάσετε όσες φωτογραφίες θέλετε.

photos

2. Επιλέξτε τη σωστή κατηγορία

Στο Exapro το 70% των αγοραστών χρησιμοποιεί αναζήτηση κατηγορίας, επομένως η επιλογή της σωστής κατηγορίας είναι το κλειδί για να γίνει ορατός στους αγοραστές ο χρησιμοποιημένος εξοπλισμός σας. Δουλέψαμε σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα εξελιγμένο σύστημα κατηγοριοποίησης που έχει νόημα για αγοραστές και πωλητές. Ένα καλό παράδειγμα είναι η κατηγορία «τόρνος». Οι περισσότερες αγορές χρησιμοποιούν μια γενική κατηγορία τόρνου, αλλά εδώ στην Exapro την χωρίσαμε σε 9 κατηγορίες τόρνων. Γιατί; Γιατί ένας κάθετος τόρνος πυργίσκου δεν είναι το ίδιο με έναν ελβετικού τόρνου. Αφιερώστε, λοιπόν, μερικά επιπλέον δευτερόλεπτα για να επιλέξετε προσεκτικά την κατηγορία της καταχώρισής σας, ώστε να μπορείτε να την βρείτε εύκολα για τους σχετικούς αγοραστές.

category

3. Γράψτε μια λεπτομερή περιγραφή

Όταν γράφετε την περιγραφή σας θα πρέπει να λάβετε υπόψη 2 σημεία:
Οι αγοραστές είναι πολύ πιο πιθανό να ρωτήσουν εάν εμπιστεύονται τις καταχωρίσεις σας - οπότε δίνοντας πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση, τις επιλογές, τη συντήρηση, τη χρήση και τον λόγο για τον οποίο πουλάτε τα μηχανήματα σας θα κάνουν τις καταχωρίσεις σας πιο αξιόπιστες Η μεγαλύτερη περιγραφή κάνει τις καταχωρίσεις σας πιο ορατές - η εσωτερική μας μηχανή αναζήτησης καθώς και το Google ή το Bing χρησιμοποιούν το περιεχόμενο της περιγραφής για να εμφανίζουν τις καταχωρίσεις σας στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης. Όσο πιο πλούσια σε λέξεις-κλειδιά και λεπτομερής θα είναι η περιγραφή σας, τόσο καλύτερη θα κατατάσσονται οι καταχωρίσεις σας στα αποτελέσματα Σε γενικές γραμμές, εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζουν οι αγοραστές μας πριν αγοράσουν: Σε τι χρησίμευε το μηχάνημα;
Πώς συντηρήθηκε;
Πόσες ώρες/τρεξίματα έχει;
Είναι από πρώτο χέρι;
Υπάρχει δυνατότητα προβολής στην παραγωγή;
Ποιες είναι οι τεχνικές παράμετροι (φύλλο δεδομένων);
Τι περιλαμβάνει το μηχάνημα (εξαρτήματα, αξεσουάρ);
Ποιοι είναι οι όροι της πώλησης; Περιλαμβάνεται η φόρτωση σε φορτηγό/κοντέινερ;
Ποιες είναι οι διαστάσεις και το βάρος;
Απαντήστε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις στην περιγραφή σας για να βεβαιωθείτε ότι τα έχετε καλύψει όλα!

description

4. Μοιραστείτε την τιμή σας από την αρχή

Οι καταχωρίσεις με τιμή που εμφανίζεται στο Διαδίκτυο έχουν 3 φορές περισσότερες πιθανότητες να πουληθούν από τις καταχωρίσεις χωρίς να εμφανίζεται τιμή. Η εμφάνιση της τιμής σας στο διαδίκτυο προσελκύει αγοραστές που είναι πολύ πιο ικανοί από ό,τι σε άλλες καταχωρίσεις, επειδή ρωτούν γνωρίζοντας πόσα θέλετε για τον εξοπλισμό σας. Φυσικά, είναι πάντα καλό να διατηρείτε κάποιο περιθώριο για έκπτωση, καθώς αυτό τείνει να συμβαίνει όταν ασχολείστε με μεταχειρισμένα μηχανήματα. Η μελέτη μας δείχνει ότι στις προσφορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω της αγοράς μας η μέση έκπτωση ήταν 11%.

price

5. Να ανταποκρίνεται

Όταν ένας αγοραστής υποβάλλει μια ερώτηση στην καταχώρισή σας, έχει κάνει κατά μέσο όρο το ίδιο για 4 άλλες καταχωρίσεις. Η ανταπόκριση σε μια ερώτηση κάνει την προσφορά σας να ξεχωρίζει σε σύγκριση με τις άλλες. Είναι επίσης μια καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών που παρέχεται στον αγοραστή, η οποία δημιουργεί εμπιστοσύνη και δείχνει σοβαρότητα.

responsive

Συναντησε την ομαδα

Σήμερα, 22 άτομα βοηθούν αγοραστές και πωλητές μεταχειρισμένων μηχανημάτων να συνδεθούν σε όλο τον κόσμο. Κάθε μέλος της Ομάδας Exapro είναι υπεύθυνος για συγκεκριμένο βιομηχανικό τομέα και γεωγραφική περιοχή.

Κάθε εβδομάδα, οι πράκτορες της Exapro φροντίζουν για εκατοντάδες ερωτήσεις, επιλέγουν τις πιο σοβαρές και τις προτείνουν στους πωλητές.

user

Baris

Area Manager - Turkey

user

Darya

HR/Office manager

user

Gabriel

Sales Supervisor

user

Hana

Campaign Manager

user

Ilya

Area Manager - Poland

user

Jan

ExaSaas Assistant

user

Jérémie

Area Manager - Germany

user

Loick

Area Manager - France

user

Maciej

CDO

user

Maxime

COO

user

Nikola

HR assistant

user

Raphael

Area Manager - France

user

Robin

Head of Digital

user

Santi

Area Manager - Italy

user

Soulayma

Campaign Manager

user

Thomas

CEO