Στην Exapro, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων κοπτών μπολ, απαραίτητων για τις βιομηχανίες κρεοπωλείου και επεξεργασίας τροφίμων. Αυτά τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να τεμαχίζουν, να αναμιγνύουν και να γαλακτωματοποιούν το κρέας, τα λαχανικά και άλλα συστατικά τροφίμων, εξασφαλίζοντας ένα συνεπές και υψηλής ποιότητας προϊόν. Οι κόφτες μπολ μας κυμαίνονται σε τιμές από €5.000 για βασικά μοντέλα έως €70.000 για προηγμένες, υψηλής χωρητικότητας μονάδες από κορυφαίες μάρκες όπως οι Seydelmann, Krämer+Grebe, Laska και Vemag. Κάθε μηχάνημα διαθέτει μοναδικές προδιαγραφές, όπως χωρητικότητα λεκάνης, ταχύτητα μαχαιριού, ισχύς εξόδου και επίπεδο αυτοματισμού, εξασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής σας.

Κατά την επιλογή ενός κόφτη μπολ, λάβετε υπόψη σας βασικούς παράγοντες όπως η χωρητικότητα του μπολ, ο τύπος και η ταχύτητα των μαχαιριών, η ευκολία καθαρισμού και συντήρησης και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Αυτά τα στοιχεία είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη υψηλής ποιότητας, ομοιόμορφων προϊόντων, τη βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας της παραγωγής και τη διατήρηση των προτύπων υγιεινής. Η επένδυση στους μεταχειρισμένους κόφτες μπολ μας όχι μόνο παρέχει πρόσβαση σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε σημαντικά μειωμένες τιμές, αλλά υποστηρίζει επίσης βιώσιμες πρακτικές, παρατείνοντας τον κύκλο ζωής των ανθεκτικών μηχανημάτων. Εμπιστευτείτε τη δέσμευση της Exapro για άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βρείτε το τέλειο μηχάνημα για να ενισχύσετε τις διαδικασίες επεξεργασίας τροφίμων που εφαρμόζετε.

Εξερευνήστε τις λίστες της Exapro’σήμερα για να ανακαλύψετε αξιόπιστα μηχανήματα κοπής μπολ που παρέχουν εξαιρετική απόδοση και αξία για τις ανάγκες σας στο κρεοπωλείο και την επεξεργασία τροφίμων.

Κοπτικό μπολ Kramer Grebe VSM 325 Καυτή προσφορά

Ετος:

Χωρητικότητα μπολ 325 L
Εξουσία 114 kW
σ.α.λ 17003500 rpm


Κόφτης μπολ Kramer Grebe 325

Ετος: ~ 1990

Χωρητικότητα μπολ 325 L
Εξουσία 115 kW


Κόφτης μπολ Fatosa C200 Καυτή προσφορά

Ετος: 2009

Κόφτης FATOSA C200 Έτος 2009, Καλή κατάσταση, Πρέπει να αντικατασταθεί η μονάδα μεταβλητής ταχύτητας, 6 επιπλέον νέες λεπίδες.

Κόφτης μπολ Mado MSM766M

Ετος: 2010

Χωρητικότητα μπολ 100 L
Εξουσία 52 kW

Κόφτης μπολ KRAMER+GREBE SM 80

Ετος:

Χωρητικότητα μπολ 80 L
Εξουσία 1.8 kW
σ.α.λ 3000 rpm

Alpina Swopper V 550-S

Ετος: 2011

Χωρητικότητα μπολ 550 L
Εξουσία 212 kW
σ.α.λ 3380 rpm

Κόφτης μπολ Alpina PB 90

Ετος:

Χωρητικότητα μπολ 90 L
Εξουσία 22 kW

KILIA 65 LIT

Ετος:

Χωρητικότητα μπολ 65 L

KILIA 65 LIT

Ετος:

Χωρητικότητα μπολ 65 L

Seydelmann K120 DC8

Ετος: 1987

Χωρητικότητα μπολ 120 L
σ.α.λ 5400 rpm


Metalbud Nowicki KN-200 Tajfun

Ετος: 2005

Χωρητικότητα μπολ 200 L
Εξουσία 91 kW
σ.α.λ 4800 rpm

Κόφτης μπολ Alexanderwerk NCM 45S

Ετος:

Χωρητικότητα μπολ 45 L
σ.α.λ 3000 rpm

Nowicki KN1-125

Ετος: 1999

Χωρητικότητα μπολ 125 L
Εξουσία 51 kW

Kramer 500 liters

Ετος: 1989

Χωρητικότητα μπολ 500 L
σ.α.λ 3000 rpm

Κόφτης μπολ Kilia 3000RS

Ετος:

Χωρητικότητα μπολ 90 L
Εξουσία 28 kW

Κόφτης-μείκτης υψηλής ταχύτητας TEC MAQ CUT·MIX-120

Ετος: 1997

Χωρητικότητα μπολ 120 L
Εξουσία 29 kW
σ.α.λ 4000 rpm

DMS DMK80V2

Ετος: 2018

Χωρητικότητα μπολ 80 L
Εξουσία 23 kW
σ.α.λ 3600 rpm


Κατακτώντας την αποδοτικότητα στην επεξεργασία τροφίμων:

Οι κόφτες μπολ είναι κομβικής σημασίας στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων, ιδίως για την προετοιμασία λεπτόκοκκων και γαλακτωματοποιημένων τροφίμων, όπως λουκάνικα, pâtés, και spreads. Τα μηχανήματα αυτά είναι σχεδιασμένα για να επεξεργάζονται γρήγορα και ομοιόμορφα διάφορους τύπους κρέατος, λαχανικών και άλλων συστατικών, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και συνοχή των προϊόντων. Η κατανόηση των τύπων, των χαρακτηριστικών και των βασικών εκτιμήσεων για την αγορά κοπτικών μπολ μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις δυνατότητες παραγωγής και την επιχειρησιακή αποδοτικότητα. Η Exapro, μια κορυφαία διαδικτυακή αγορά μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων, προσφέρει μια ποικίλη ποικιλία από κοπτήρες μπολ, παρέχοντας στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τύποι κοπτών μπολ

Οι κόφτες μπολ διατίθενται σε διάφορες διαμορφώσεις για να καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες επεξεργασίας και κλίμακες. Οι κύριοι τύποι περιλαμβάνουν:

Χειροκίνητοι κόφτες μπολ

Οι χειροκίνητοι κόφτες μπολ απαιτούν έναν χειριστή να ελέγχει χειροκίνητα τη διαδικασία κοπής. Αυτές οι μηχανές είναι κατάλληλες για μικρής κλίμακας εργασίες ή ειδική παραγωγή όπου η ακρίβεια και ο έλεγχος είναι υψίστης σημασίας.

  • Χειροκίνητοι κόφτες μικρής χωρητικότητας: Ιδανικοί για βιοτεχνική και μικρής κλίμακας παραγωγή, αυτοί οι κόφτες διαχειρίζονται μικρότερες παρτίδες και προσφέρουν μεγαλύτερο έλεγχο της υφής και της συνοχής του προϊόντος.

  • Μεσαίας χωρητικότητας χειροκίνητοι κόφτες: Κατάλληλοι για επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους, οι μηχανές αυτές εξισορροπούν τη χωρητικότητα και τον χειροκίνητο έλεγχο, επιτρέποντας πιο ουσιαστική παραγωγή χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Ημιαυτόματοι κόφτες μπολ

Οι ημιαυτόματοι κόφτες μπολ συνδυάζουν τη χειροκίνητη λειτουργία με αυτοματοποιημένα χαρακτηριστικά, όπως η αυτόματη περιστροφή του μπολ και ο έλεγχος της ταχύτητας. Αυτές οι μηχανές είναι ιδανικές για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που απαιτούν σταθερή παραγωγή με κάποιο βαθμό χειροκίνητης επίβλεψης.

  • Ημιαυτόματοι κόφτες μεσαίας χωρητικότητας: Αυτά τα μηχανήματα προσφέρουν μια ισορροπία μεταξύ χωρητικότητας και αυτοματοποίησης, καθιστώντας τα κατάλληλα για αυξανόμενες επιχειρήσεις.

  • Ημιαυτόματες κοπτικές μηχανές μεγάλης χωρητικότητας: Σχεδιασμένα για μεγαλύτερες ανάγκες παραγωγής, αυτά τα μηχανήματα παρέχουν υψηλότερη απόδοση, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα και τη συνέπεια.

Πλήρως αυτόματοι κόφτες μπολ

Οι πλήρως αυτόματοι κόφτες μπολ έχουν σχεδιαστεί για περιβάλλοντα παραγωγής μεγάλου όγκου, διαθέτοντας προηγμένα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου. Αυτές οι μηχανές ελαχιστοποιούν τη χειροκίνητη παρέμβαση, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση και συνέπεια.

  • Αυτόματοι κόφτες μεγάλης χωρητικότητας: Αυτά τα μηχανήματα είναι ιδανικά για βιομηχανική παραγωγή μεγάλης κλίμακας, προσφέροντας τα υψηλότερα επίπεδα αυτοματισμού, ταχύτητας και αποδοτικότητας.

  • Αυτόματοι κόφτες υψηλής ταχύτητας: Διαθέτοντας λεπίδες υψηλής ταχύτητας και προηγμένο αυτοματισμό, αυτές οι μηχανές είναι κατάλληλες για εργασίες που απαιτούν ταχεία επεξεργασία και υψηλή απόδοση.

ΗExapro προσφέρει μια ποικιλία από κόφτες μπολ, διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να βρουν εξοπλισμό που να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής τους.

Βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Κατά την επιλογή ενός κόφτη μπολ, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές για να διασφαλίσετε ότι το μηχάνημα ανταποκρίνεται στις λειτουργικές σας απαιτήσεις. Στους βασικούς παράγοντες περιλαμβάνονται:

Χωρητικότητα μπολ

Η χωρητικότητα του μπολ είναι ένας κρίσιμος παράγοντας, ο οποίος καθορίζει πόσο προϊόν μπορεί να επεξεργαστεί σε μία μόνο παρτίδα. Οι χωρητικότητες μπολ μπορεί να κυμαίνονται από μικρές (10-20 λίτρα) για βιοτεχνική παραγωγή έως μεγάλες (200+ λίτρα) για επιχειρήσεις βιομηχανικής κλίμακας. Οι λίστες της Exapro’παρέχουν λεπτομερείς προδιαγραφές σχετικά με τη χωρητικότητα του μπολ, βοηθώντας σας να βρείτε ένα μηχάνημα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας για όγκο παραγωγής.

Ταχύτητα και διαμόρφωση λεπίδας

Η ταχύτητα και η διαμόρφωση των λεπίδων επηρεάζουν την υφή και τη συνοχή του επεξεργασμένου προϊόντος. Οι ρυθμιζόμενες ταχύτητες λεπίδων επιτρέπουν μεγαλύτερη ευελιξία, επιτρέποντας την επεξεργασία διαφόρων συστατικών σε διαφορετικές υφές. Οι μηχανές με πολλαπλές διαμορφώσεις λεπίδων προσφέρουν ευελιξία για διαφορετικούς τύπους τροφίμων.

Αυτοματισμός και έλεγχος

Τα προηγμένα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου ενισχύουν την ακρίβεια και τη συνέπεια στην επεξεργασία τροφίμων. Χαρακτηριστικά όπως οι προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις, οι διεπαφές με οθόνη αφής και οι δυνατότητες παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα και να διασφαλίσουν σταθερή ποιότητα προϊόντων. Η πλατφόρμα της Exapro’περιλαμβάνει μηχανήματα με διάφορα επίπεδα αυτοματισμού, επιτρέποντάς σας να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και ευκολίας χρήσης.

Υλικά και κατασκευή

Η ανθεκτικότητα και η υγιεινή του μηχανήματος είναι ζωτικής σημασίας στην επεξεργασία τροφίμων. Τα μηχανήματα που κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας είναι πιο ανθεκτικά στη διάβρωση και καθαρίζονται ευκολότερα, εξασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων. Αναζητήστε μηχανήματα με λείες επιφάνειες και εύκολο στον καθαρισμό σχεδιασμό για να διατηρήσετε υψηλά επίπεδα υγιεινής.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι απαραίτητα για την προστασία των χειριστών και τη διασφάλιση της ασφαλούς λειτουργίας. Αναζητήστε μηχανήματα με ασφαλιστικές δικλείδες ασφαλείας, κουμπιά διακοπής έκτακτης ανάγκης και προστατευτικά καλύμματα για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο ατυχημάτων. Η Exapro παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας των μεταχειρισμένων μηχανημάτων, βοηθώντας στην τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων.

Ηγετικές μάρκες σε κόφτες μπολ

Οι αξιόπιστες μάρκες και κατασκευαστές είναι συχνά συνώνυμες με την υψηλότερη ποιότητα και την καλύτερη υποστήριξη. Ορισμένες κορυφαίες μάρκες στην αγορά των κόφτρων μπολ περιλαμβάνουν:

  • Seydelmann: Γνωστή για τους κόπτες μπολ υψηλής ακρίβειας, η Seydelmann προσφέρει στιβαρές λύσεις κατάλληλες για διάφορες εφαρμογές επεξεργασίας τροφίμων.

  • Kutter: Οι κόφτες μπολ της Kutter’φημίζονται για την ανθεκτικότητα και την προηγμένη τεχνολογία τους, γεγονός που τους καθιστά δημοφιλή επιλογή στη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος.

  • K+G Wetter: Η K+G Wetter παρέχει μια σειρά από κόφτες μπολ υψηλής απόδοσης, γνωστές για την αξιοπιστία και την ακρίβειά τους σε απαιτητικές εφαρμογές.

  • Friedrich Dick: Οι κοπτήρες κύπελλου της Friedrich Dick’χαρακτηρίζονται από την αποδοτικότητα και την ευελιξία τους, προσφέροντας αξιόπιστες επιδόσεις για εργασίες μεγάλης κλίμακας.

ΗExapro διαθέτει εξοπλισμό από αυτές και άλλες αξιόπιστες μάρκες, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε αξιόπιστα και καλά υποστηριζόμενα μηχανήματα.

Τιμολόγηση των μεταχειρισμένων κόφτρων μπολ

Το κόστος των μεταχειρισμένων κοπτικών μπολ ποικίλλει ευρέως ανάλογα με παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση, η μάρκα και τα ειδικά χαρακτηριστικά. Σε γενικές γραμμές, οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από μερικές χιλιάδες έως αρκετές δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Για παράδειγμα, ένας μεταχειρισμένος χειροκίνητος κόφτης μπολ Seydelmann μπορεί να κοστίζει περίπου 5.000 έως 15.000 δολάρια, ενώ ένας πλήρως αυτόματος κόφτης μπολ υψηλής ποιότητας K+G Wetter μπορεί να κοστίζει μεταξύ 30.000 και 70.000 δολαρίων. Η αγορά της Exapro προσφέρει μια σειρά από επιλογές τιμολόγησης, παρέχοντας διαφάνεια και ανταγωνιστικές προσφορές για τους αγοραστές.

Συμπεράσματα

Οι κόφτες μπολ είναι βασικά εργαλεία στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων, προσφέροντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις για την παρασκευή λεπτόκοκκων και γαλακτωματοποιημένων τροφίμων. Με την κατανόηση των διαφορετικών τύπων μηχανημάτων και των βασικών παραγόντων που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά, οι επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες της παραγωγής τους. Η Exapro προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την προμήθεια μεταχειρισμένων μηχανημάτων υψηλής ποιότητας, παρέχοντας λεπτομερείς λίστες και ανταγωνιστικές τιμές. Είτε χρειάζεστε ένα χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή πλήρως αυτόματο κόφτη μπολ, η εκτεταμένη απογραφή της Exapro’και το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον διευκολύνουν την εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού για τις διαδικασίες επεξεργασίας τροφίμων.