Στην Exapro, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μεταχειρισμένων συρραπτομηχανών και ραπτομηχανών, απαραίτητων για αποτελεσματικές και υψηλής ποιότητας εργασίες βιβλιοδεσίας και φινιρίσματος εκτυπώσεων. Αυτές οι μηχανές έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούν γρήγορο και ακριβές ράψιμο ή συρραφή έντυπου υλικού, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και επαγγελματική εμφάνιση για βιβλία, περιοδικά, φυλλάδια και άλλα έντυπα προϊόντα.

Οι συρραπτικές και ραπτομηχανές συμπλέγματος που διαθέτουμε κυμαίνονται σε τιμές από €5.000 για μοντέλα αρχικού επιπέδου έως €60.000 για προηγμένες μονάδες υψηλής χωρητικότητας από γνωστές μάρκες όπως οι Müller Martini, Heidelberg, Horizon και Meccanotecnica. Κάθε μηχάνημα διαθέτει μοναδικές προδιαγραφές, όπως ταχύτητα συρραφής, αριθμό κεφαλών συρραφής, μέγιστο μέγεθος φορμά και δυνατότητες αυτοματισμού, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών παραγωγής.

Κατά την επιλογή μιας ραπτομηχανής ή ραπτομηχανής συμπλέγματος, λάβετε υπόψη σας βασικούς παράγοντες όπως η ταχύτητα ραφής, η ευελιξία στο χειρισμό διαφορετικών μεγεθών και πάχους χαρτιού και η ευκολία εγκατάστασης και λειτουργίας. Αυτά τα στοιχεία είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη σταθερής ποιότητας προϊόντων, τη μείωση του χρόνου παραγωγής και την ελαχιστοποίηση των χειροκίνητων παρεμβάσεων.

Η επένδυση στις μεταχειρισμένες συρραπτικές και ραπτομηχανές συμμοριών μας όχι μόνο παρέχει πρόσβαση σε κορυφαίο εξοπλισμό με μειωμένο κόστος, αλλά υποστηρίζει επίσης βιώσιμες πρακτικές, παρατείνοντας τον κύκλο ζωής των ανθεκτικών μηχανημάτων. Εμπιστευτείτε τη δέσμευση της Exapro για άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βρείτε το τέλειο μηχάνημα βιβλιοδεσίας που θα ενισχύσει τις εργασίες εκτύπωσης και φινιρίσματος.

Εξερευνήστε σήμερα τις λίστες της Exapro’για να βρείτε αξιόπιστες συρραπτικές και ραπτομηχανές συμμοριών που παρέχουν εξαιρετική απόδοση και αξία για τις ανάγκες σας σε βιβλιοδεσία στην εκτυπωτική βιομηχανία.

Ράφτης συμμορίας Smyth Freccia 130

Ετος: 2004

Μέγιστη. μήκος χαρτιού 23 cm
Ελάχ. μήκος χαρτιού 7.5 cm
Ταχύτητα (φύλλα ανά ώρα) 130
Μέγιστη. πλάτος χαρτιού 38 cm
Ελάχ. πλάτος χαρτιού 9 cm

Horizon SPF-20 αλυσίδα σπάσιμου Καλή τιμή

Ετος: ~ 2005

ΑΛΥΣΊΔΑ ΣΦΡΆΓΙΣΗΣ HORIZON SPF-20 Γραμμή ραφής 2 στροφών, 10 τσέπες horizon VAC100 + Μονάδα συναρμολόγησης συρραφής και αναδίπλωσης SPF20 + κόφτης FC20 + Horizon PJ-77R Jogger Μηχανή του 2005 (περίπου) με 5 εκατομμύρια στροφές Να παραληφθεί επί τόπου

NAGEL FOLDNAK 8

Ετος: 2000

Μέγιστη. μήκος χαρτιού 45 cm
Ελάχ. μήκος χαρτιού  cm
Ταχύτητα (φύλλα ανά ώρα)
Μέγιστη. πλάτος χαρτιού 32 cm
Ελάχ. πλάτος χαρτιού  cm

Ράφτης συμμορίας BOURG BB-3002

Ετος: 2005

Μέγιστη. μήκος χαρτιού 75 cm
Ελάχ. μήκος χαρτιού 10 cm
Μέγιστη. πλάτος χαρτιού 38.5 cm
Ελάχ. πλάτος χαρτιού 20.1 cm

Aster 220 SA

Ετος: 2003

Μέγιστη. μήκος χαρτιού 42 cm
Μέγιστη. πλάτος χαρτιού 39 cm

Duplo DBM120 Καλή τιμή

Ετος: 2006

Μέγιστη. μήκος χαρτιού 32 cm
Ελάχ. μήκος χαρτιού 10 cm
Ταχύτητα (φύλλα ανά ώρα) 2400
Μέγιστη. πλάτος χαρτιού 45 cm
Ελάχ. πλάτος χαρτιού 15 cm

Ράφτης συμμορίας CP Bourg AGR - PA - BME

Ετος: 2014

Μέγιστη. μήκος χαρτιού 60 cm
Ελάχ. μήκος χαρτιού 18 cm
Μέγιστη. πλάτος χαρτιού 37 cm
Ελάχ. πλάτος χαρτιού 11.9 cm

Αυτόματη ραπτομηχανή βιβλίων Freccia F150L-4D

Ετος: 1999

Μέγιστη. μήκος χαρτιού 56 cm
Ελάχ. μήκος χαρτιού 13.5 cm
Ταχύτητα (φύλλα ανά ώρα) 9000
Μέγιστη. πλάτος χαρτιού 32 cm
Ελάχ. πλάτος χαρτιού 8 cm

Muller Martini Bravo T

Ετος: 1999

Μέγιστη. μήκος χαρτιού 40.5 cm
Μέγιστη. πλάτος χαρτιού 38 cm

Ράφτης συμμορίας Muller martini jgv

Ετος:

πουλάω συρραπτικό muller martini διπλής κεφαλής με εργασία τριών όψεων

MKW 30/UT13/GS/AW/AS CH Μηχανή βιβλιοδεσίας

Ετος: 2001

Λειτουργικό, κατάσταση και φθορά ανάλογη με την ηλικία του, συντηρημένο. Μπορεί να φανεί σε λειτουργία. Διαθεσιμότητα: άμεσα 13 σταθμοί

Muller Martini Muller Martini

Ετος: 2000

Κεφαλές συρραφής Muller Martini πολύ καλή κατάσταση δυνατότητα επιθεώρησης διαθέσιμο βίντεο

Ράφτης συμμορίας HOHNER HSB 8000 Χαμηλό ωράριο εργασίας

Ετος: 2010

Μέγιστη. μήκος χαρτιού 36.5 cm
Μέγιστη. πλάτος χαρτιού 35 cm

Duplo DBM-400

Ετος: 2001

Μέγιστη. μήκος χαρτιού 50 cm
Ελάχ. μήκος χαρτιού 12 cm
Μέγιστη. πλάτος χαρτιού 35 cm
Ελάχ. πλάτος χαρτιού 14 cm

Μεταχειρισμένο συρραπτικό Altinisik Makina AA1290 Gang stitcher

Ετος: 2021

Μηχανές εκτύπωσης Μηχανή εκτύπωσης φλεξογραφίας 1 χρώματος Κατασκευαστής: Altinisik Makina AA1290 Έτος κατασκευής: 2021 Μορφή: Αμφίβολη μορφή: 1290x1800 mm Με πρόχειρη τροφοδοσία: 1550mm ελάχ. 350x750mm Πάχος χαρτονιού με ειδικό πάχος έως 28mm Ταχύτητα έως 7.000 Bg/h Κατασκευαστής: Makina: Altinisik Makina AA1290 Έτος κατασκευής: 2021 Μορφή: 1290x1800 mm

Ράφτης συμμορίας HEIDELBERG STITCHMASTER ST 300.1

Ετος: 2000

Μέγιστη. μήκος χαρτιού 32 cm
Μέγιστη. πλάτος χαρτιού 48 cm

Solar Calendar 55A

Ετος: 2005

Πλάτος δεσίματος: 50 - 570 mm / 5 βρόχους Διάμετρος προς δέσιμο: 3/16 - 3/4 Μηχανική Ταχύτητα: 1300 κύκλοι/ώρα Βάρος: 345 kg

πτυσσόμενη μηχανή BIZZOZERO 108E

Ετος: 1990

Συρραπτικό BIZZOZERO 108E καλή κατάσταση λειτουργίας Τοποθεσία Ιταλία

FTP 25 - NC

Ετος:

Μηχάνημα συρραφής Μάρκα: Ftp Κατάσταση: Άριστη Τοποθεσία: Ιταλία Αυτές οι επιπλέον πληροφορίες είναι στάνταρ για αυτό το μοντέλο. Παρακαλούμε να ελέγχετε πάντα τις λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης Η ραπτική FTP 25 - NC Gang είναι μια εξαιρετικά αποδοτική και ευέλικτη μηχανή εκτύπωσης που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των εφαρμογών ραφής μεγάλου όγκου. Κατασκευασμένο από μια …

Introma ZD-2D

Ετος:

Ταχύτητα (φύλλα ανά ώρα) 10800


Κατακτώντας την τέχνη της βιβλιοδεσίας: Συρραπτικές μηχανές και ραπτομηχανές

Στον κλάδο της εκτύπωσης, οι μηχανές βιβλιοδεσίας—ιδιαίτερα οι συρραπτικές μηχανές και οι ραπτομηχανές—διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην παραγωγή γυαλισμένου, ανθεκτικού και επαγγελματικά τελειωμένου έντυπου υλικού. Αυτές οι μηχανές είναι απαραίτητες για την κατασκευή βιβλίων, περιοδικών, καταλόγων, φυλλαδίων και άλλων δεμένων εγγράφων. Η βαθιά κατανόηση των συρραπτικών και ραπτομηχανών μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τις επιχειρήσεις εκτύπωσης στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού προσαρμοσμένου στις ανάγκες παραγωγής τους. Η Exapro, μια κορυφαία διαδικτυακή αγορά μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μηχανών βιβλιοδεσίας, παρέχοντας οικονομικά αποδοτικές λύσεις για τις επιχειρήσεις που στοχεύουν στην αναβάθμιση των εργασιών βιβλιοδεσίας τους.

Τύποι μηχανών βιβλιοδεσίας: Συγκροτητές και ραπτομηχανές

Συρραπτικές μηχανές συρραφής

Οι συρραπτικές μηχανές συμμοριών έχουν σχεδιαστεί για να συρράπτουν αποτελεσματικά πολλά φύλλα χαρτιού μεταξύ τους. Αυτές οι μηχανές είναι απαραίτητες για την παραγωγή περιοδικών, φυλλαδίων, καταλόγων και φυλλαδίων, προσφέροντας υψηλή ταχύτητα και συνεπή βιβλιοδεσία.

  • Σταχυδετικές μηχανές σέλας: Οι ραπτοδετικές μηχανές σέλας δένουν διπλωμένα φύλλα με ραφή κατά μήκος της ράχης, ιδανικές για τη δημιουργία φυλλαδίων και περιοδικών με επαγγελματικό φινίρισμα. Μπορούν να χειριστούν διάφορα μεγέθη και πάχη χαρτιού, καθιστώντας τα ευέλικτα για πολλαπλά έργα εκτύπωσης.

  • Πλευρικές συρραφές: Οι πλευρικές συρραφές δένουν τα φύλλα με συρραφή κατά μήκος της άκρης, συνήθως χρησιμοποιούνται για παχύτερα έγγραφα που δεν μπορούν να συρραφούν. Αυτές είναι κατάλληλες για τη βιβλιοδεσία εγχειριδίων, εκθέσεων και άλλων παχύτερων εκτυπωμένων υλικών.

ΗExapro διαθέτει διάφορες συρραπτικές μηχανές συμπλέγματος, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις εκτύπωσης να βρουν μηχανήματα που ταιριάζουν απόλυτα στις συγκεκριμένες ανάγκες τους για βιβλιοδεσία.

Μηχανές ραψίματος

Οι μηχανές ραψίματος στην εκτυπωτική βιομηχανία ράβουν υπογραφές (διπλωμένα φύλλα) μεταξύ τους, παρέχοντας ένα ανθεκτικό και ευέλικτο δέσιμο για βιβλία και έγγραφα υψηλής ποιότητας. Το ράψιμο προσφέρει μια πιο ανθεκτική βιβλιοδεσία σε σύγκριση με τη συρραφή, καθιστώντας την ιδανική για βιβλία με σκληρό εξώφυλλο και άλλα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

  • Μηχανές βελονισμού με βρόχο: Αυτές οι μηχανές δημιουργούν βελονιές με βρόχο κατά μήκος της ράχης, επιτρέποντας την εισαγωγή των δεμένων εγγράφων σε βιβλιοδεσία με δακτυλίους. Η βελονιά βρόχου είναι ιδανική για έγγραφα που πρέπει να αφαιρούνται και να επανασυναρμολογούνται εύκολα.

  • Μηχανές ραψίματος με νήμα: Οι μηχανές ραψίματος με νήμα χρησιμοποιούν ένα συνεχές νήμα για τη συρραφή των υπογραφών μεταξύ τους, παρέχοντας ένα ισχυρό και ανθεκτικό δέσιμο κατάλληλο για βιβλία με σκληρό εξώφυλλο, περιοδικά και άλλες εκδόσεις υψηλής ποιότητας.

ΗExapro προσφέρει μια ποικιλία ραπτομηχανών, δίνοντας στις εκτυπωτικές επιχειρήσεις επιλογές για να καλύψουν τις απαιτήσεις τους για βιβλιοδεσία υψηλής ποιότητας.

Παραγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ραπτομηχανών και ραπτομηχανών συμπλέγματος

Όγκος και ταχύτητα παραγωγής

Ο όγκος παραγωγής και η ταχύτητα της μηχανής είναι κρίσιμοι παράγοντες. Οι ραπτομηχανές και οι ραπτομηχανές συμμοριών υψηλής ταχύτητας είναι απαραίτητες για περιβάλλοντα παραγωγής μεγάλης κλίμακας, διασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητα και την τήρηση αυστηρών προθεσμιών. Οι λίστες της Exapro περιλαμβάνουν λεπτομερείς προδιαγραφές σχετικά με την ταχύτητα και τη χωρητικότητα της μηχανής, βοηθώντας τους αγοραστές να επιλέξουν εξοπλισμό που ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες της παραγωγής τους.

Ποιότητα βιβλιοδεσίας και ευελιξία

Η ποιότητα της βιβλιοδεσίας είναι ζωτικής σημασίας για την ανθεκτικότητα και την επαγγελματική εμφάνιση του τελικού προϊόντος. Τα μηχανήματα που προσφέρουν ακριβή ραφή και συρραφή παρέχουν καθαρή και ασφαλή βιβλιοδεσία. Επιπλέον, η ευελιξία στο χειρισμό διαφόρων μεγεθών χαρτιού, πάχους και στυλ βιβλιοδεσίας μπορεί να ενισχύσει την ευελιξία μιας μηχανής. Η πλατφόρμα της Exapro σας επιτρέπει να συγκρίνετε μηχανήματα με βάση την ποιότητα βιβλιοδεσίας και τα χαρακτηριστικά ευελιξίας τους.

Εύκολη χρήση και αυτοματοποίηση

Τα φιλικά προς τον χρήστη μηχανήματα με αυτοματοποιημένα χαρακτηριστικά μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την παραγωγικότητα και να μειώσουν την κόπωση του χειριστή. Αναζητήστε μηχανήματα με διαισθητικά χειριστήρια, εύκολη ρύθμιση και αυτοματοποιημένες διαδικασίες, όπως η τροφοδοσία, η συρραφή και το κόψιμο. Τα προηγμένα μοντέλα μπορεί να περιλαμβάνουν διεπαφές με οθόνη αφής, προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις και συστήματα αυτοδιάγνωσης. Η Exapro προσφέρει μηχανήματα με διάφορα επίπεδα αυτοματοποίησης, επιτρέποντάς σας να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και ευκολίας χρήσης.

Αντοχή και συντήρηση

Η ανθεκτικότητα του μηχανήματος και οι απαιτήσεις συντήρησής του είναι ουσιώδεις παράγοντες. Τα μηχανήματα που έχουν κατασκευαστεί με υλικά υψηλής ποιότητας και στιβαρή κατασκευή θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και χαμηλότερο κόστος συντήρησης. Επιπλέον, εξετάστε τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και τεχνικής υποστήριξης. Η Exapro παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση και το ιστορικό συντήρησης των μεταχειρισμένων μηχανημάτων, βοηθώντας στην τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων.

Μάρκα και κατασκευαστής

Οι αξιόπιστες μάρκες και κατασκευαστές είναι συχνά συνώνυμες με υψηλότερη ποιότητα και καλύτερη υποστήριξη. Ορισμένες κορυφαίες μάρκες στην αγορά των μηχανών βιβλιοδεσίας περιλαμβάνουν:

  • Muller Martini: Γνωστή για τις προηγμένες ραπτομηχανές σέλας και τις μηχανές ραψίματος με νήμα, η Muller Martini προσφέρει αξιόπιστες και υψηλής απόδοσης λύσεις βιβλιοδεσίας.

  • Heidelberg: Οι μηχανές βιβλιοδεσίας της Heidelberg φημίζονται για την ακρίβεια και την αντοχή τους, γεγονός που τις καθιστά δημοφιλή επιλογή για επαγγελματικές εργασίες βιβλιοδεσίας.

  • Hohner: Εξειδικευμένη στις συρραπτικές μηχανές, η Hohner παρέχει ευέλικτες και αποτελεσματικές συρραπτικές μηχανές συμπλέγματος κατάλληλες για διάφορες εφαρμογές βιβλιοδεσίας.

  • Kolbus: Η Kolbus προσφέρει στιβαρές και καινοτόμες ραπτομηχανές, ιδανικές για βιβλιοδεσία υψηλής ποιότητας και άλλες εργασίες βιβλιοδεσίας υψηλής ποιότητας.

ΗExapro διαθέτει εξοπλισμό από αυτές και άλλες αξιόπιστες μάρκες, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε αξιόπιστα και καλά υποστηριζόμενα μηχανήματα.

Τιμολόγηση μεταχειρισμένων συρραπτικών και ραπτομηχανών συμπλέγματος

Το κόστος των μεταχειρισμένων ραπτομηχανών και ραπτομηχανών συμμοριών ποικίλλει ευρέως ανάλογα με παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση, η μάρκα και τα ειδικά χαρακτηριστικά. Γενικά, οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από μερικές χιλιάδες έως αρκετές δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Για παράδειγμα, μια μεταχειρισμένη ραπτομηχανή σέλας Muller Martini μπορεί να κοστίζει περίπου 10.000 έως 30.000 δολάρια, ενώ μια υψηλής ποιότητας ραπτομηχανή με νήμα Heidelberg μπορεί να κοστίζει μεταξύ 20.000 και 50.000 δολαρίων. Η αγορά της Exapro προσφέρει μια σειρά από επιλογές τιμολόγησης, παρέχοντας διαφάνεια και ανταγωνιστικές προσφορές για τους αγοραστές.

Συμπεράσματα

Οι ραπτομηχανές και οι ραπτομηχανές είναι ζωτικής σημασίας για την εκτυπωτική βιομηχανία, εξασφαλίζοντας την παραγωγή υψηλής ποιότητας, ανθεκτικών και επαγγελματικά δεμένων έντυπων υλικών. Με την κατανόηση των τύπων των διαθέσιμων μηχανών και των βασικών παραγόντων που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά, οι επιχειρήσεις εκτύπωσης μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες τους για βιβλιοδεσία. Η Exapro προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την προμήθεια μεταχειρισμένων μηχανημάτων υψηλής ποιότητας, παρέχοντας λεπτομερείς λίστες και ανταγωνιστικές τιμές. Είτε χρειάζεστε ένα ευέλικτο συρραπτικό συμμοριών είτε μια στιβαρή ραπτομηχανή, η εκτεταμένη απογραφή της Exapro’και το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον διευκολύνουν την εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού για τις εκτυπωτικές σας εργασίες.