Γαλακτοκομικά - Μεταχειρισμένα μηχανήματα παραγωγής, περιτυλίγματος και μερίδων βουτύρου 14


Στην Exapro, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα μεταχειρισμένων μηχανών παραγωγής, περιτυλίγματος και δοσομέτρησης βουτύρου, απαραίτητων για την αποτελεσματική και υψηλής ποιότητας επεξεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων. Αυτά τα μηχανήματα είναι σχεδιασμένα για να χειρίζονται κάθε βήμα της παραγωγής βουτύρου, από το χτύπημα και την επεξεργασία έως την ακριβή συσκευασία και τη μεριδοποίηση, εξασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα προϊόντος και βελτιστοποιημένη ροή εργασιών. Οι μηχανές παραγωγής, περιτύλιξης και μερίδας βουτύρου που διαθέτουμε κυμαίνονται σε τιμές από €10.000 για βασικά μοντέλα έως €150.000 για προηγμένες, υψηλής χωρητικότητας μονάδες από κορυφαίες μάρκες όπως οι GEA, Tetra Pak, Benhil και APV. Κάθε μηχάνημα διαθέτει μοναδικές προδιαγραφές, όπως η παραγωγική ικανότητα, η ταχύτητα περιτύλιξης, η ακρίβεια μερίδας και το επίπεδο αυτοματισμού, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες της παραγωγής σας.

Κατά την επιλογή των μηχανών παραγωγής, περιτύλιξης και μερίδας βουτύρου, λάβετε υπόψη βασικούς παράγοντες όπως η κλίμακα παραγωγής, ο τύπος της απαιτούμενης συσκευασίας, τα επιθυμητά μεγέθη μερίδας και η ευκολία λειτουργίας και συντήρησης. Τα στοιχεία αυτά είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη υψηλής ποιότητας, ομοιόμορφων προϊόντων, τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας της παραγωγής και τη διατήρηση των προτύπων υγιεινής. Η επένδυση στον μεταχειρισμένο εξοπλισμό μας για την παραγωγή βουτύρου όχι μόνο παρέχει πρόσβαση σε μηχανήματα κορυφαίας ποιότητας σε σημαντικά μειωμένες τιμές, αλλά υποστηρίζει επίσης βιώσιμες πρακτικές, παρατείνοντας τον κύκλο ζωής του ανθεκτικού εξοπλισμού. Εμπιστευτείτε τη δέσμευση της Exapro για άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βρείτε τα ιδανικά μηχανήματα για να ενισχύσετε τις διαδικασίες επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων.

Εξερευνήστε τις λίστες της Exapro’σήμερα για να ανακαλύψετε αξιόπιστα μηχανήματα παραγωγής, περιτύλιξης και μερίδας βουτύρου που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και αξία για τις ανάγκες σας στην επεξεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων.Formax F6

Ετος:

Παραγωγή 3900 u/h
Тетра Отіч 2005

Ετος: 2005

Παραγωγή 1500 u/hООО "Колакс" Молочное оборудование

Ετος: 2018

Γαλακτοκομικός εξοπλισμός προς πώληση: - Μπανιέρες VDP-250 - 4 τεμάχια - Αντλία γάλακτος 1500 l/h - Ημιαυτόματο για συσκευασία σε πλαστικά κύπελλα - pHόμετρο - Αναλυτής γάλακτος "Klever-2" - Βακτηριδιακός ακτινοβολητής - 2 τεμ - Συγκολλημένο λουτρό πλυσίματος 800x450x850 mm - Θερμοσίφωνας 200 l - Συμπιεστής χωρητικότητας 950 l/min - Επιτραπέζια ζυγαριά έως 15 κιλά - Μπανιέρα πλυσίματος τριών τμημάτων …

Simon Freres Contimalax KART 1140

Ετος: 1987

Μηχανή ανάμειξης και ζύμωσης βουτύρου με 2 τμήματα. Τμήμα 1: για κενό, τμήμα 2: για έγχυση καλλιέργειας ή νερού. Τροφοδοσία της μηχανής από αναδιαμορφωτή βουτύρου. Η μηχανή αυτή έχει τη δυνατότητα ακριβούς ρύθμισης της περιεκτικότητας σε υγρασία με έγχυση καλλιέργειας ή νερού άλμης ή ανάμειξης 2 διαφορετικών βουτύρων από 2 διαφορετικούς αναμορφωτές. Εργασία υπό κενό για τη μείωση της περιεκτικότητας …

Από την κρέμα στο κουτί: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τις μηχανές παραγωγής, περιτύλιξης και μερίδας βουτύρου

Οι μηχανές παραγωγής, περιτυλίγματος και μερίδας βουτύρου είναι απαραίτητες στη γαλακτοβιομηχανία, επιτρέποντας την αποτελεσματική και υψηλής ποιότητας επεξεργασία του βουτύρου από την ακατέργαστη κρέμα γάλακτος έως τα συσκευασμένα προϊόντα. Τα μηχανήματα αυτά ενισχύουν την παραγωγικότητα, διασφαλίζουν τη συνοχή και διατηρούν τα πρότυπα υγιεινής που είναι απαραίτητα για τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Η κατανόηση των διαφόρων τύπων, χαρακτηριστικών και εκτιμήσεων για την αγορά μηχανών παραγωγής, περιτύλιξης και μερισμού βουτύρου μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις διαδικασίες επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων. Η Exapro, μια κορυφαία διαδικτυακή αγορά μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων, προσφέρει μια ποικίλη επιλογή εξοπλισμού παραγωγής βουτύρου, παρέχοντας στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε μηχανήματα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τύποι μηχανημάτων παραγωγής, περιτύλιξης και μερίδας βουτύρου

Η παραγωγή βουτύρου περιλαμβάνει διάφορα στάδια, από την ανάδευση της κρέμας μέχρι τη μερίδωση και τη συσκευασία. Οι κύριοι τύποι μηχανημάτων που εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία περιλαμβάνουν:

Μηχανές παραγωγής βουτύρου

Αυτές οι μηχανές χρησιμοποιούνται για τη μετατροπή της κρέμας γάλακτος σε βούτυρο μέσω διαδικασιών όπως το ανακάτεμα, το ζύμωμα και η ψύξη.

 • Συνεχείς καυστήρες βουτύρου: Σχεδιασμένα για παραγωγή μεγάλης κλίμακας, αυτά τα μηχανήματα χτυπάνε συνεχώς την κρέμα γάλακτος σε βούτυρο, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση και σταθερή ποιότητα.
 • Καυστήρες βουτύρου σε παρτίδες: Κατάλληλοι για μικρότερους όγκους παραγωγής, οι καυστήρες σε παρτίδες επεξεργάζονται μια καθορισμένη ποσότητα κρέμας ανά κύκλο, επιτρέποντας μεγαλύτερο έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής.
 • Μικτήρες βουτύρου κενού: Αυτά τα μηχανήματα ζυμώνουν και αναμιγνύουν το βούτυρο υπό συνθήκες κενού για να εξασφαλίσουν ομοιόμορφη υφή και να απομακρύνουν τους θύλακες αέρα.

Μηχανές περιτύλιξης βουτύρου

Οι μηχανές περιτύλιξης βουτύρου αυτοματοποιούν τη διαδικασία συσκευασίας του βουτύρου σε μπλοκ, μπαστουνάκια ή άλλες μορφές, εξασφαλίζοντας υγιεινή και αποτελεσματική συσκευασία.

 • Αυτόματες μηχανές περιτύλιξης βουτύρου: Αυτοματοποιούν πλήρως τη διαδικασία περιτύλιξης, κατάλληλες για γραμμές παραγωγής μεγάλου όγκου. Αυτές οι μηχανές μπορούν να χειριστούν διάφορα υλικά συσκευασίας, όπως χαρτί, αλουμινόχαρτο και πλαστικές μεμβράνες.
 • Ημιαυτόματες μηχανές περιτύλιξης: Συνδυάζουν χειροκίνητη τροφοδοσία με αυτόματο τύλιγμα, ιδανικά για επιχειρήσεις μεσαίας κλίμακας όπου απαιτείται ευελιξία.
 • Μηχανές περιτύλιξης χαρτοκιβωτίων: Ειδικά σχεδιασμένες για την περιτύλιξη βουτύρου σε χαρτοκιβώτια ή κουτιά, εξασφαλίζοντας ασφαλή συσκευασία για τη μεταφορά και τη λιανική πώληση.

Μηχανές μερίδας βουτύρου

Μηχανές μερισμού βουτύρου: Κόβουν και μερίζουν με ακρίβεια το βούτυρο σε προκαθορισμένα μεγέθη, εξασφαλίζοντας ομοιομορφία και μειώνοντας τη σπατάλη.

 • Μηχανές μερισμού με μερίδες περιστροφικού τύπου: Χρησιμοποιούν περιστροφικό μηχανισμό για να κόβουν το βούτυρο σε συγκεκριμένες μερίδες, ιδανικές για γραμμές παραγωγής υψηλής ταχύτητας.
 • Μηχανές γραμμικής μερίδας: Χρησιμοποιούν μια γραμμική κίνηση για την κοπή και τη μερίδα του βουτύρου, παρέχοντας ακριβή έλεγχο και ευελιξία για διάφορα μεγέθη μερίδων.
 • Μηχανές μερίδας υπερήχων: Χρησιμοποιούν λεπίδες υπερήχων για την κοπή του βουτύρου, εξασφαλίζοντας καθαρές και ακριβείς κοπές χωρίς να κολλάνε.

ΗExapro προσφέρει μια ποικιλία από μηχανές παραγωγής, περιτύλιξης και μερίδας βουτύρου, διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να βρουν τον εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες λειτουργικές τους ανάγκες.

Βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Κατά την επιλογή των μηχανημάτων παραγωγής, περιτύλιξης και μερίδας βουτύρου, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές για να διασφαλίσετε ότι τα μηχανήματα ανταποκρίνονται στις λειτουργικές σας απαιτήσεις. Στους βασικούς παράγοντες περιλαμβάνονται:

Ικανότητα παραγωγής

Η παραγωγική ικανότητα των μηχανημάτων καθορίζει τον όγκο του βουτύρου που μπορεί να επεξεργαστεί μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Βεβαιωθείτε ότι τα μηχανήματα μπορούν να ανταποκριθούν στους στόχους παραγωγής σας, είτε πρόκειται για μικρές βιοτεχνικές παρτίδες είτε για μεγάλης κλίμακας βιομηχανική παραγωγή. Οι λίστες της Exapro’παρέχουν λεπτομερείς προδιαγραφές σχετικά με τη δυναμικότητα παραγωγής, βοηθώντας σας να βρείτε τις μηχανές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Αυτοματισμός και έλεγχος

Τα προηγμένα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου ενισχύουν την ακρίβεια, τη συνέπεια και την αποδοτικότητα σε όλη τη διαδικασία παραγωγής βουτύρου. Χαρακτηριστικά όπως οι προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις, οι διεπαφές με οθόνη αφής, η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και οι αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα και να διασφαλίσουν σταθερή ποιότητα προϊόντος. Η πλατφόρμα της Exapro’περιλαμβάνει μηχανήματα με διάφορα επίπεδα αυτοματισμού, επιτρέποντάς σας να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και ευκολίας χρήσης.

Συμβατότητα υλικών

Εξασφαλίστε ότι τα μηχανήματα είναι συμβατά με τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία παραγωγής σας, όπως διαφορετικοί τύποι κρέμας, βούτυρο και υλικά συσκευασίας. Τα μηχανήματα που μπορούν να χειριστούν μια σειρά υλικών προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και ευπροσάρμοστη παραγωγή.

Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων

Η διατήρηση υψηλών προτύπων υγιεινής είναι απαραίτητη στην επεξεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων. Αναζητήστε μηχανήματα σχεδιασμένα για εύκολο καθαρισμό και υγιεινή, με χαρακτηριστικά όπως κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα και προσβάσιμα εξαρτήματα για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων μόλυνσης. Η συμμόρφωση με τα βιομηχανικά πρότυπα, όπως τα ISO, HACCP και GMP, είναι ζωτικής σημασίας.

Ενεργειακή απόδοση

Τα μηχανήματα ενεργειακής απόδοσης μειώνουν το λειτουργικό κόστος και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Εξετάστε μηχανήματα με χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας, όπως αποδοτικοί κινητήρες, μόνωση και δυνατότητες αυτόματης διακοπής λειτουργίας για να ενισχύσετε τη συνολική αποδοτικότητα.

Ηγετικές μάρκες σε μηχανήματα παραγωγής, περιτύλιξης και μερίδας βουτύρου

Οι αξιόπιστες μάρκες και κατασκευαστές είναι συχνά συνώνυμες με την υψηλότερη ποιότητα και την καλύτερη υποστήριξη. Ορισμένες κορυφαίες μάρκες στην αγορά εξοπλισμού παραγωγής βουτύρου περιλαμβάνουν:

 • GEA: Γνωστή για τα υψηλής ακρίβειας και καινοτόμα μηχανήματά της, η GEA προσφέρει στιβαρές λύσεις κατάλληλες για διάφορες εφαρμογές επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων.
 • Tetra Pak: Γνωστά για την ανθεκτική και προηγμένη τεχνολογία τους, τα μηχανήματα της Tetra Pak’είναι δημοφιλή στη γαλακτοβιομηχανία.
 • SPX FLOW: Η SPX FLOW παρέχει μια σειρά μηχανημάτων παραγωγής και περιτύλιξης βουτύρου υψηλής απόδοσης, γνωστά για την αξιοπιστία και την αποδοτικότητά τους σε απαιτητικές εφαρμογές.
 • Benhil: Τα μηχανήματα της Benhil’χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα και ευελιξία, προσφέροντας αξιόπιστες επιδόσεις για επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας.
 • Alfa Laval: Η Alfa Laval προσφέρει μηχανήματα υψηλής ποιότητας σχεδιασμένα για παραγωγή ακριβείας και υψηλών ταχυτήτων, ιδανικά για σύνθετη και μεγάλης ποσότητας παραγωγή βουτύρου.

ΗExapro διαθέτει εξοπλισμό από αυτές και άλλες αξιόπιστες μάρκες, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε αξιόπιστα και καλά υποστηριζόμενα μηχανήματα.

Τιμολόγηση μεταχειρισμένων μηχανημάτων παραγωγής, περιτύλιξης και μερίδας βουτύρου

Το κόστος των μεταχειρισμένων μηχανών παραγωγής, περιτυλίγματος και μερίδας βουτύρου ποικίλλει ευρέως ανάλογα με παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση, η μάρκα και τα ειδικά χαρακτηριστικά. Γενικά, οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από μερικές χιλιάδες έως μερικές δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Για παράδειγμα, ένα μεταχειρισμένο μηχάνημα συνεχούς παραγωγής βουτύρου GEA μπορεί να κοστίζει περίπου 10.000 έως 30.000 δολάρια, ενώ ένα υψηλής ποιότητας μηχάνημα αυτόματης περιτύλιξης Tetra Pak μπορεί να κοστίζει από 50.000 έως 100.000 δολάρια. Η αγορά της Exapro’προσφέρει ένα εύρος επιλογών τιμολόγησης, παρέχοντας διαφάνεια και ανταγωνιστικές προσφορές για τους αγοραστές.

Συμπεράσματα

Οι μηχανές παραγωγής, περιτυλίγματος και μερίδας βουτύρου είναι βασικά εργαλεία στη γαλακτοβιομηχανία, προσφέροντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις για την επεξεργασία και τη συσκευασία βουτύρου. Με την κατανόηση των διαφορετικών τύπων μηχανημάτων και των βασικών παραγόντων που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά, οι επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που ενισχύουν τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες. Η Exapro προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την προμήθεια μεταχειρισμένων μηχανημάτων υψηλής ποιότητας, παρέχοντας λεπτομερείς λίστες και ανταγωνιστικές τιμές. Είτε χρειάζεστε ένα συνεχές καβουρδιστήρι βουτύρου, μια αυτόματη μηχανή περιτυλίγματος ή ένα ακριβές σύστημα μερίδας, η εκτεταμένη απογραφή της Exapro’και το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον διευκολύνουν την εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού για τις εργασίες επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων.