Η

Exapro, μια κορυφαία αγορά μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων, παρουσιάζει με περηφάνια μια σειρά από γεμιστήρες κενού κρεοπωλείου, ένα απαραίτητο στοιχείο στη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος. Αυτά τα μηχανήματα, που προέρχονται από διάσημους κατασκευαστές όπως η Handtmann, η VEMAG και η Risco, εξασφαλίζουν απαράμιλλη ποιότητα προϊόντων εξαλείφοντας τον αέρα κατά τη διαδικασία της γέμισης, παρέχοντας στα προϊόντα κρέατος πιο φρέσκια εμφάνιση και παρατεταμένη διάρκεια ζωής.

Οι γεμιστήρες κενού που προσφέρονται στο Exapro εμπίπτουν σε ένα εύρος τιμών από &€10.000 έως &€23.000, αντανακλώντας παράγοντες όπως η φήμη της επωνυμίας, η ηλικία του μηχανήματος και πρόσθετες λειτουργίες. Η επένδυση σε γεμιστή κενού από την Exapro εξασφαλίζει σταθερή απόδοση προϊόντος, υψηλότερες αποδόσεις και μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που στοχεύουν σε ανώτερες διαδικασίες επεξεργασίας κρέατος.

Η Exapro εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη εμπειρία συναλλαγών, προσφέροντας διάφορες επιλογές μηχανημάτων προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες και παρέχοντας στους αγοραστές μέγιστη διαφάνεια και ασφάλεια. Με την ευθυγράμμιση με την Exapro, δεν αγοράζετε απλώς μηχανήματα. επενδύετε στη σταθερή ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την υπόσχεση μιας αυξημένης επιχείρησης επεξεργασίας κρέατος.

Vemag Robby 2 Vacuum stuffer με ψαλίδι Technopack DCA-E

Ετος: 1998

Περιγραφή Δοκιμασμένο με ψαλίδι, καλή κατάσταση! Αλλαγή λαδιού στην αντλία κενού. Προδιαγραφές Κατασκευαστής Vemag Μοντέλο Robby 2 Έτος 1998 Κατάσταση Μεταχειρισμένο

Γεμιστή κενού RISCO RS 205/260

Ετος: 2014

Ισχύς κινητήρα 6.3 kW
Παραγωγή 3400 kg/h

Γεμιστή κενού Handtmann vf300

Ετος:

Χωρητικότητα χοάνης 300 L
Παραγωγή 10000 kg/h
Εξουσία 9.5 kW

Γεμιστή κενού Gaser ECV- 95

Ετος: 2021

Χωρητικότητα χοάνης 95 L
Παραγωγή 3000 kg/h
Ισχύς κινητήρα 4.2 kW


Γεμιστή κενού INOTEC IG5

Ετος: 2015

Αυτόματο μηχάνημα δεσίματος υψηλής απόδοσης. GIROMATIC - IG5 INOTEC για λουκάνικα με φυσικό έντερο και έντερο κολλαγόνου με κολίμπριο 20 έως 75 mm

RISCO RS-105 STUFFER

Ετος: 2005

Χωρητικότητα χοάνης 150 L
Παραγωγή 2400 kg/h
Ισχύς κινητήρα 3.4 kW

Γεμιστή κενού VEMAG ROBBY-2

Ετος: 2000

VEMAG ROBBY-2 Γεμιστήρας κενού Συμπληρωτής κενού VEMAG ROBBY-2 σε καλή κατάσταση, με συντήρηση κενού και λαδιού.

Γεμιστή κενού Risco RS 5005

Ετος: 2005

Ισχύς κινητήρα 11 kW

Γεμιστή κενού HANDTMANN VF-300B

Ετος: 2001

Ισχύς κινητήρα 9.5 kW
Παραγωγή 10000 kg/h

Vemag Robot 500 + Vemag FM250 Γραμμή χάμπουργκερ

Ετος: 2013

Το Vemag Robot 500 είναι μια ευέλικτη μηχανή πλήρωσης κενού που χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή τροφίμων, ιδίως στην επεξεργασία κρέατος. Εξοπλισμένο με το εξάρτημα για χάμπουργκερ FM250. Vemag Robot 500 1. Υψηλή παραγωγική ικανότητα: Σχεδιασμένο για συνεχείς διαδικασίες πλήρωσης, προσφέρει υψηλή απόδοση. 2. Πλήρωση υπό κενό: Εξασφαλίζει την ελάχιστη ενσωμάτωση αέρα στο προϊόν, βελτιώνοντας τη συνοχή και την ποιότητά του. …

Μηχανή πλήρωσης κενού Vemag HP15B

Ετος: 2002

Κατασκευαστής: Vemag Μοντέλο: HP15B Έτος κατασκευής: 2002 Με βίδες από ανοξείδωτο χάλυβα Φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση

Handtmann VF620 πλήρωσης κενού

Ετος:

Χωρητικότητα χοάνης 240 L
Παραγωγή 6000 kg/h
Ισχύς κινητήρα 8 kW

Γεμιστή κενού Handtmann VF608

Ετος: 2008

Χωρητικότητα χοάνης 100 L
Παραγωγή 2000 kg/h
Ισχύς κινητήρα 3 kW

Γεμιστή κενού Veripack TFN 1E

Ετος: 1998

Μηχανή θερμοδιαμόρφωσης και συσκευασίας κενού Πλήρως λειτουργικό, πρόσφατα αναθεωρημένο Πλήρης με πολυάριθμα πολύτιμα καλούπια Στην περίπτωσή μας χρησιμοποιείται για τη συσκευασία υπό κενό πλευρών, πατσά και διαφόρων μεταποιημένων και μη προϊόντων από βοδινό κρέας.

Γεμιστή κενού Mainca EM 30

Ετος: 2016

Περιγραφή Test Drive Νέα σφραγίδα καπακιού Προδιαγραφές Κατασκευαστής Mainca Μοντέλο EM 30 Έτος 2016 Κατάσταση Μεταχειρισμένο

Γεμιστή κενού Detectronic A/S Pipe Detector 2,5"

Ετος: 2014

Ανιχνευτής μετάλλων σωληνώσεων με βαλβίδα απόρριψης 2,5" 607-250 - Ανιχνευτής μετάλλων σωληνώσεων Ø2,5" 2024 - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ - ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ CE ΝΕΟ - 4 μονάδες σε απόθεμα 607 Ανιχνευτής μετάλλων σωληνώσεων, σωλήνας 2,5, σύνδεση με μηχανή πλήρωσης - μπορεί να καθοριστεί ανάλογα με τις ανάγκες. Π.χ. Είσοδος Handtmann - έξοδος Vemag, αντίστροφα ή μπορούν να κανονιστούν άλλες συνδέσεις. Ανοξείδωτο …

Γεμιστή κενού HANDTMANN VF-200

Ετος:

Χωρητικότητα χοάνης  L
Παραγωγή 5000 kg/h
Ισχύς κινητήρα  kW

Risco RS4001 πλήρωσης κενού

Ετος:

Χωρητικότητα χοάνης 260 L
Ισχύς κινητήρα 6.3 kW

Γεμιστή κενού RISCO RS7

Ετος: 2010

RISCO RS7 αυτόματη μηχανή δεσίματος λουκάνικων με φυσικό εξολκέα με μέγιστο διαμέτρημα 70 mm


Butchery Vacuum Stuffers στο Exapro: The Pinnacle of Food Processing Machines

Όταν οι επαγγελματίες μιλούν για μηχανές επεξεργασίας τροφίμων, ειδικά στον τομέα του κρεοπωλείου, οι συσκευές πλήρωσης κενού είναι πρωταρχικής σημασίας. Αυτά τα εξελιγμένα μηχανήματα απλοποιούν τη διαδικασία συσκευασίας και επεξεργασίας κρέατος, δίνοντάς τους μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, βελτιωμένη αισθητική και, το πιο σημαντικό, σταθερά υψηλή ποιότητα.

Μια συσκευή πλήρωσης κενού κρεοπωλείου λειτουργεί αφαιρώντας τον αέρα από το μείγμα του κρέατος πριν και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πλήρωσης. Αυτό όχι μόνο διασφαλίζει ότι το κρέας διατηρεί το φυσικό του χρώμα και τη φρεσκάδα του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά και εγγυάται ένα ομοιόμορφο προϊόν χωρίς θύλακες αέρα. Για τα κρεοπωλεία και τις βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος, αυτό μεταφράζεται σε μειωμένη σπατάλη, αυξημένη εικόνα της επωνυμίας και ευχαριστημένους πελάτες που επιστρέφουν για περισσότερα.

Τώρα, όσον αφορά την προμήθεια αυτών των μηχανημάτων, το Exapro προσφέρει ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες αγορές. Η Exapro παρουσιάζει μια τεράστια γκάμα μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων, καθιστώντας εφικτό για τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, να βρουν ένα μηχάνημα που ταιριάζει στον προϋπολογισμό και τις ανάγκες τους. Η ομορφιά της επιλογής μεταχειρισμένων μηχανημάτων είναι ότι αποκτάτε έναν εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, συχνά από κορυφαίες μάρκες, με ένα κλάσμα του κόστους ενός ολοκαίνουργιου.

Επιπλέον, η πώληση στο Exapro είναι εξίσου ωφέλιμη. Για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναβαθμίσουν ή να αλλάξουν τα μηχανήματα τους, η Exapro παρέχει μια οδό για να ανακτήσουν ένα σημαντικό μέρος της επένδυσής τους. Η πλατφόρμα συνδέει τους πωλητές με ένα παγκόσμιο δίκτυο ενδιαφερόμενων αγοραστών, διασφαλίζοντας μια ταχεία διαδικασία πώλησης. Και επειδή η Exapro δίνει έμφαση στη διαφάνεια και την ασφάλεια, τόσο οι αγοραστές όσο και οι πωλητές μπορούν να συνεργαστούν με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι προστατεύονται.

Εάν αγοράζετε μια συσκευή πλήρωσης κενού κρεοπωλείου ή οποιοδήποτε άλλο βιομηχανικό μηχάνημα, η Exapro προσφέρει μια μεγάλη γκάμα, καλύπτοντας διαφορετικούς προϋπολογισμούς και ανάγκες.

Όσον αφορά την επίτευξη της σωστής ισορροπίας μεταξύ ποιότητας και κόστους, οι προσφορές της Exapro είναι από 10.000 έως 23.000 ευρώ για γεμιστές κενού κρεοπωλείου. Παρέχουν τη βέλτιστη λύση για επαγγελματίες που επιθυμούν να βελτιώσουν τις εργασίες επεξεργασίας κρέατος χωρίς να παραβιάσουν τα χρήματα.

Η διαδικασία απλοποιείται περαιτέρω από την ομάδα ειδικών της Exapro, η οποία όχι μόνο βοηθά στην καταχώριση των μηχανημάτων σας αλλά προσφέρει επίσης ανεκτίμητες συμβουλές για την τιμολόγηση και τη ζήτηση της αγοράς. Αυτή η ολιστική προσέγγιση διασφαλίζει ότι οι επιχειρήσεις αποκομίζουν τη μεγαλύτερη αξία από τις συναλλαγές τους.

Για τους επαγγελματίες της βιομηχανίας κρέατος, οι γεμιστές κενού κρεοπωλείου είναι απαραίτητες. Και όταν έρθει η ώρα να αγοράσετε ή να πουλήσετε τέτοιου είδους μηχανήματα, το Exapro ξεχωρίζει ως η πιο δημοφιλής αγορά, προσφέροντας αξία και ηρεμία. Είτε είστε εκκολαπτόμενος επιχειρηματίας είτε εδραιωμένη επιχείρηση, με την Exapro, παίρνετε πάντα μια σοφή επενδυτική απόφαση.

 

Κύρια πλεονεκτήματα των γεμιστών κενού κρεοπωλείου

Οι γεμιστές κενού κρεοπωλείου αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο της βιομηχανίας επεξεργασίας κρέατος. Η εισαγωγή τους έφερε επανάσταση στον τρόπο επεξεργασίας και παρουσίασης των προϊόντων κρέατος. Εδώ είναι τα κύρια πλεονεκτήματα αυτών των εντυπωσιακών μηχανών:

Βελτιωμένη ποιότητα προϊόντος: Αφαιρώντας τον αέρα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γέμισης, τα γεμιστικά κενού αποτρέπουν την οξείδωση, διασφαλίζοντας ότι το κρέας διατηρεί το φυσικό του χρώμα και τη φρεσκάδα του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα προϊόν που όχι μόνο φαίνεται λαχταριστό αλλά και πιο φρέσκο ​​για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Συνεπής απόδοση προϊόντος: Οι συσκευές πλήρωσης κενού προσφέρουν ομοιόμορφη γέμιση, διασφαλίζοντας ότι κάθε λουκάνικο ή προϊόν κρέατος έχει συνέπεια σε μέγεθος και βάρος. Αυτή η συνέπεια είναι κρίσιμη για τις επιχειρήσεις που υπερηφανεύονται για την παράδοση ομοιόμορφων προϊόντων στους πελάτες τους.

Μειωμένες τσέπες αέρα: Οι τσέπες αέρα σε λουκάνικα ή άλλα προϊόντα με γέμιση κρέατος μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υφή και την εμφάνιση του προϊόντος. Οι συσκευές πλήρωσης κενού εξαλείφουν αποτελεσματικά αυτές τις τσέπες, εξασφαλίζοντας ένα πιο λείο και ελκυστικό τελικό προϊόν.

Υψηλότερη απόδοση: Με τον ακριβή μηχανισμό πλήρωσης, υπάρχει μειωμένη σπατάλη προϊόντος. Κάθε ουγγιά μείγματος κρέατος χρησιμοποιείται με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση από κάθε παρτίδα.

Βελτιωμένη διάρκεια ζωής: Με την εξάλειψη του αέρα, που μπορεί να διευκολύνει την ανάπτυξη βακτηρίων, η διάρκεια ζωής του επεξεργασμένου κρέατος αυξάνεται σημαντικά. Αυτό είναι ιδιαίτερα επωφελές για επιχειρήσεις που διανέμουν τα προϊόντα τους σε τεράστιες αποστάσεις ή πρέπει να τα αποθηκεύουν για μεγάλες περιόδους.

Μακροπρόθεσμα οικονομικά: Αν και η αρχική επένδυση σε γεμιστή κενού μπορεί να είναι σημαντική, τα οφέλη, όπως η μειωμένη σπατάλη, η βελτιωμένη ποιότητα του προϊόντος και η βελτιωμένη διάρκεια ζωής, συχνά έχουν ως αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση χρόνου.

Πολυχρηστικότητα: Οι σύγχρονες συσκευές πλήρωσης κενού έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται μια ποικιλία μειγμάτων κρέατος, από εκλεκτές πάστες έως πιο χοντρά μείγματα, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να διαφοροποιήσουν τη γκάμα των προϊόντων τους χρησιμοποιώντας την ίδια μηχανή.

Ταχύτητα και αποτελεσματικότητα: Οι συσκευές πλήρωσης κενού είναι γενικά ταχύτερες από τις παραδοσιακές αντίστοιχες συσκευές. Αυτή η αυξημένη ταχύτητα είναι ζωτικής σημασίας για επιχειρήσεις που έχουν υψηλή ζήτηση παραγωγής, επιτρέποντάς τους να καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς χωρίς καθυστερήσεις.

Ασφάλεια: Αυτά τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια. Εξαλείφοντας την ανάγκη για χειροκίνητη γέμιση, μειώνουν τον κίνδυνο μόλυνσης και διασφαλίζουν ένα πιο υγιεινό περιβάλλον επεξεργασίας.

Φιλικό προς τον χρήστη: Πολλά από τα πιο πρόσφατα μοντέλα διαθέτουν διαισθητικά χειριστήρια, διευκολύνοντας ακόμη και τους νεοφερμένους να χειρίζονται το μηχάνημα με ελάχιστη εκπαίδευση.

Οι γεμιστές κενού κρεοπωλείου δεν είναι απλώς πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα για τις επιχειρήσεις επεξεργασίας κρέατος με στόχο την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων κορυφαίας βαθμίδας. Η σειρά των πλεονεκτημάτων τους τα καθιστά ένα ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο, που υπόσχεται απόδοση επένδυσης μέσω της βελτιωμένης ποιότητας των προϊόντων, της μειωμένης σπατάλης και της αυξημένης ικανοποίησης των καταναλωτών.

 

Κύριες παράμετροι μηχανής των γεμιστών κενού κρεοπωλείων

Οι συσκευές πλήρωσης κενού κρεοπωλείου είναι περίπλοκα κομμάτια μηχανημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν σταθερά και υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Κατά την αξιολόγηση ή την επιλογή ενός, υπάρχουν πολλές παράμετροι του μηχανήματος που πρέπει να λάβουν υπόψη οι επαγγελματίες:

Χωρητικότητα χοάνης: Αυτό αναφέρεται στον όγκο του μείγματος κρέατος που μπορεί να χωρέσει το μηχάνημα ανά πάσα στιγμή. Μια μεγαλύτερη χοάνη είναι επωφελής για επεξεργασία μεγάλου όγκου, αλλά το μέγεθος πρέπει να επιλέγεται με βάση τις ατομικές ανάγκες παραγωγής.

Πίεση πλήρωσης: Υποδεικνύει τη δύναμη με την οποία το μείγμα κρέατος ωθείται σε θήκες. Μια υψηλότερη πίεση πλήρωσης εξασφαλίζει ταχύτερο γέμισμα, αλλά η ιδανική πίεση εξαρτάται από τον τύπο του προϊόντος και του περιβλήματος που χρησιμοποιείται.

Ταχύτητα πλήρωσης: Μετρούμενη σε κιλά ή λίβρες ανά λεπτό/ώρα, αυτή η παράμετρος υποδεικνύει πόσο γρήγορα το μηχάνημα μπορεί να γεμίσει το κρέας σε θήκες.

Χωρητικότητα αντλίας κενού: Ένα κρίσιμο στοιχείο του γεμίσματος, η απόδοση της αντλίας κενού καθορίζει πόσο αποτελεσματικά εκκενώνεται ο αέρας. Η χωρητικότητά του συνήθως μετριέται σε κυβικά μέτρα ανά ώρα (m³/h).

Ακρίβεια μερίδας: Αυτή η παράμετρος υποδεικνύει με πόσο ακρίβεια μπορεί το μηχάνημα να μετρήσει και να διανέμει μεμονωμένες μερίδες. Για τις επιχειρήσεις που πωλούν προϊόντα κρέατος κατά βάρος, ο υψηλός βαθμός ακρίβειας μερίδας είναι ζωτικής σημασίας.

Διαστάσεις και βάρος μηχανής: Ιδιαίτερα σημαντικό για τον προγραμματισμό του χώρου δαπέδου και τη διασφάλιση ότι η εγκατάσταση μπορεί να φιλοξενήσει τα μηχανήματα.

Κατανάλωση ισχύος: Σε κιλοβάτ (kW), αυτή η παράμετρος υποδεικνύει πόση ηλεκτρική ενέργεια καταναλώνει το μηχάνημα κατά τη λειτουργία.

Τύπος ελέγχου: Οι σύγχρονες συσκευές πλήρωσης κενού συχνά συνοδεύονται από ηλεκτρονικό υπολογιστή ή χειριστήρια PLC για καλύτερη ακρίβεια και ευκολία στη χρήση. Η γνώση του τύπου ελέγχου μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να προσδιορίσουν την ευκολία λειτουργίας του μηχανήματος και τις πιθανές δυνατότητες αυτοματισμού.

Ταχύτητα στρίψιμο: Για μηχανές που στρίβουν επίσης λουκάνικα σε κρίκους, η ταχύτητα περιστροφής (συνήθως δίνεται σε περιστροφές ανά λεπτό) υποδεικνύει πόσο γρήγορα συμβαίνει αυτή η διαδικασία.

Επίπεδο θορύβου: Σε ντεσιμπέλ (dB), αυτή η παράμετρος μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση ενός ασφαλούς και άνετου περιβάλλοντος εργασίας, ειδικά σε εγκαταστάσεις όπου λειτουργούν πολλά μηχανήματα ταυτόχρονα.

Υλικό κατασκευής: Οι συσκευές πλήρωσης κενού από ανοξείδωτο χάλυβα ή άλλα μη διαβρωτικά υλικά προτιμώνται για μακροζωία και συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων.

Δυνατότητες ασφαλείας: Παράμετροι όπως κουμπιά διακοπής έκτακτης ανάγκης, αισθητήρες μη πλήρωσης και προστασία υπερφόρτωσης ενισχύουν το προφίλ ασφάλειας του μηχανήματος.

Απαιτήσεις συντήρησης: Το πόσο συχνά το μηχάνημα χρειάζεται συντήρηση και η ευκολία με την οποία μπορεί να συντηρηθεί είναι βασικά ζητήματα που επηρεάζουν το μακροπρόθεσμο λειτουργικό κόστος.

Αυτές οι παράμετροι διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στον προσδιορισμό της αποτελεσματικότητας, της ασφάλειας και της χρησιμότητας των γεμιστών κενού κρεοπωλείου. Όταν σκέφτεστε μια αγορά, θα πρέπει να αξιολογήσετε αυτές τις προδιαγραφές υπό το φως των αναγκών παραγωγής τους, διασφαλίζοντας ότι επενδύουν σε μια μηχανή που ευθυγραμμίζεται με τους επιχειρησιακούς τους στόχους.

 

Περιοχή χρήσης

Οι γεμιστές κενού κρεοπωλείου είναι εξειδικευμένες μηχανές με κύρια λειτουργία το γέμισμα μειγμάτων κρέατος σε θήκες, ενώ εξαλείφονται οι θύλακες αέρα. Ο τομέας χρήσης τους επικεντρώνεται κυρίως στη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος, αλλά η ευελιξία και η αποτελεσματικότητά τους τα έχουν καταστήσει απαραίτητα σε αρκετούς συναφείς τομείς. Εδώ είναι οι κύριοι τομείς χρήσης για αυτά τα μηχανήματα:

Κρεοπωλεία: Οι κύριοι χρήστες, τα κρεοπωλεία βασίζονται σε συσκευές πλήρωσης κενού για την παραγωγή μιας σειράς προϊόντων, από παραδοσιακά λουκάνικα έως πιο γκουρμέ προσφορές. Η συσκευή πλήρωσης κενού εξασφαλίζει σταθερό γέμισμα και ανώτερη ποιότητα προϊόντος.

Εργοστάσια επεξεργασίας κρέατος: Μεγαλύτερες από μεμονωμένα κρεοπωλεία, αυτές οι εγκαταστάσεις παράγουν προϊόντα κρέατος σε μαζική κλίμακα. Οι συσκευές πλήρωσης κενού εδώ μπορεί να είναι μεγαλύτερες, πιο αυτοματοποιημένες και να χρησιμοποιούνται για μια σειρά προϊόντων από λουκάνικα μέχρι σαλάμια και όχι μόνο.

Βιομηχανία πουλερικών: Αν και παραδοσιακά συνδέονται με τα κόκκινα κρέατα, οι συσκευές πλήρωσης κενού είναι επίσης ανεκτίμητες στον τομέα των πουλερικών, ειδικά για την παραγωγή λουκάνικων κοτόπουλου ή προϊόντων με βάση τη γαλοπούλα.

Κατασκευαστές τροφών για κατοικίδια: Οι συσκευές πλήρωσης κενού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή ορισμένων τύπων τροφών για κατοικίδια, ειδικά εκείνων που έχουν βάση το κρέας και διατίθενται σε θήκες ή συγκεκριμένα σχήματα.

Παραγωγοί ειδικών τροφίμων: Ορισμένοι παραγωγοί που ειδικεύονται σε μη παραδοσιακά ή γκουρμέ τρόφιμα ενδέχεται να χρησιμοποιούν γεμιστές κενού για τη γέμιση άλλων μειγμάτων, όχι μόνο με κρέας. Για παράδειγμα, χορτοφαγικά ή vegan λουκάνικα που παρασκευάζονται από μείγματα φυτικής προέλευσης.

Σχολές Μαγειρικής: Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που διδάσκουν την τέχνη των αλλαντικών ή της επεξεργασίας κρέατος ενδέχεται να διαθέτουν συσκευές πλήρωσης κενού για να εκπαιδεύουν τους μαθητές στη χρήση τέτοιων μηχανημάτων.

Εστιατόρια και ξενοδοχεία: Οι μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, ειδικά εκείνες που δίνουν προτεραιότητα στην παραγωγή εσωτερικών προϊόντων, ενδέχεται να χρησιμοποιούν συσκευές πλήρωσης κενού για να παράγουν μοναδικές προσφορές για το μενού τους.

Μικρής κλίμακας τοπικοί παραγωγοί: Με την αύξηση της ζήτησης για χειροποίητα και τοπικά παραγόμενα τρόφιμα, πολλοί μικρότεροι παραγωγοί επενδύουν σε γεμιστήρες κενού για να φτιάξουν χειροποίητα λουκάνικα και άλλες λιχουδιές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ η κύρια λειτουργία αυτών των μηχανών περιστρέφεται γύρω από το γέμισμα, η ικανότητά τους να αφαιρούν τον αέρα διασφαλίζει ότι το τελικό προϊόν έχει εκτεταμένη διάρκεια ζωής, βελτιωμένη υφή και βελτιωμένη εμφάνιση. Ως αποτέλεσμα, οποιοσδήποτε κλάδος εκτιμά αυτά τα χαρακτηριστικά στα γεμιστά προϊόντα του μπορεί να βρει χρήση για γεμιστήρες κενού κρεοπωλείου.

 

Κύριοι κατασκευαστές γεμιστών κενού κρεοπωλείων

Αρκετοί γνωστοί κατασκευαστές παράγουν γεμιστές κενού κρεοπωλείου. Αυτές οι εταιρείες έχουν εδραιώσει τη φήμη για την ποιότητα και την αξιοπιστία των μηχανημάτων τους. Ακολουθούν μερικά αξιοσημείωτα ονόματα στον κλάδο, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο Exapro:

Handtmann: Μια εταιρεία με έδρα τη Γερμανία, γνωστή για τις καινοτόμες τεχνολογικές της λύσεις επεξεργασίας τροφίμων. Τα γεμιστικά κενού τους αναγνωρίζονται για την ακρίβεια και την αντοχή τους.

VEMAG: Μια άλλη αξιόπιστη γερμανική επωνυμία, η VEMAG παράγει μια σειρά εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των γεμιστών κενού υψηλής απόδοσης.

Risco: Ένας Ιταλός κατασκευαστής που ειδικεύεται στα μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων, οι γεμιστές κενού της Risco χρησιμοποιούνται παγκοσμίως, γνωστοί για την προηγμένη τεχνολογία και τη συνοχή τους.

Karl Schnell: Μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο εδώ και δεκαετίες, τα μηχανήματα της Karl Schnell, συμπεριλαμβανομένων των γεμιστών κενού, είναι σχεδιασμένα για υψηλή απόδοση και μακροζωία.

Freemantle: Αυτή η εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρει μια ποικιλία εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων γεμιστών κενού προσαρμοσμένων για διαφορετικές ανάγκες παραγωγής.

TREIF: Ένας Γερμανός κατασκευαστής γνωστός για την τεχνολογία κοπής του εμβαθύνει επίσης στη σφαίρα των γεμιστών κενού, προσφέροντας μηχανήματα που είναι ταυτόχρονα αποτελεσματικά και φιλικά προς το χρήστη.

Mainca: Με έδρα την Ισπανία, η Mainca είναι ένα γνωστό όνομα στη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος. Τα γεμιστικά κενού τους αναγνωρίζονται για το σχεδιασμό και την αποτελεσματικότητά τους.

Reiser: Με τις παγκόσμιες δραστηριότητες, η Reiser παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων. Οι γεμιστές κενού τους έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ποικίλες ανάγκες του κλάδου επεξεργασίας κρέατος.

Frey: Μια επωνυμία που ειδικεύεται στην επεξεργασία κρέατος, οι γεμιστές κενού της Frey είναι γνωστές για την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία τους.

Stuffer: Γνωστό κυρίως για τον μικρότερο εξοπλισμό του, που εστιάζει στη χειροτεχνία, προσφέρει επίσης γεμιστικά κενού ιδανικά για μικρότερες επιχειρήσεις ή ειδικούς παραγωγούς.

Όταν εξετάζετε το ενδεχόμενο ενός γεμιστήρα κενού από οποιονδήποτε από αυτούς τους κατασκευαστές, είναι πάντα καλή ιδέα να αξιολογείτε τις συγκεκριμένες ανάγκες, τον προϋπολογισμό σας και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση που παρέχεται από τον κατασκευαστή. Και επειδή η τεχνολογία και ο σχεδιασμός μπορούν να εξελιχθούν, ο έλεγχος για τα πιο πρόσφατα μοντέλα ή αναβαθμίσεις μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια τεκμηριωμένη επιλογή.