Στην Exapro, προσφέρουμε μια εκτεταμένη γκάμα μεταχειρισμένων πλήρων γραμμών παραγωγής ζυμαρικών και πίτσας, απαραίτητων για μεγάλες επιχειρήσεις επεξεργασίας τροφίμων. Αυτές οι γραμμές παραγωγής έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται κάθε στάδιο της παρασκευής ζυμαρικών και πίτσας, από την ανάμειξη και το ζύμωμα της ζύμης μέχρι το μαγείρεμα, το ψήσιμο και τη συσκευασία των τελικών προϊόντων. Οι γραμμές παραγωγής ζυμαρικών και πίτσας που διαθέτουμε κυμαίνονται σε τιμές από €40.000 για βασικές εγκαταστάσεις έως €400.000 για προηγμένα, υψηλής δυναμικότητας συστήματα από κορυφαίες μάρκες όπως οι Pavan, Fava, Bühler και Rondo. Κάθε γραμμή παραγωγής διαθέτει μοναδικές προδιαγραφές, όπως η παραγωγική ικανότητα, το επίπεδο αυτοματισμού, οι τύποι ζυμαρικών ή πίτσας που παράγονται και οι δυνατότητες ενσωμάτωσης, εξασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της παραγωγής σας.

Κατά την επιλογή μιας ολοκληρωμένης γραμμής παραγωγής ζυμαρικών ή πίτσας, λάβετε υπόψη βασικούς παράγοντες όπως η ποικιλία των προϊόντων που σκοπεύετε να παράγετε, ο απαιτούμενος όγκος παραγωγής, το επιθυμητό επίπεδο αυτοματισμού και η ευκολία λειτουργίας και συντήρησης. Τα στοιχεία αυτά είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη υψηλής ποιότητας, σταθερών προϊόντων, τη βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας της παραγωγής και την ελαχιστοποίηση του κόστους εργασίας. Η επένδυση στις μεταχειρισμένες γραμμές παραγωγής ζυμαρικών και πίτσας που διαθέτουμε δεν παρέχει μόνο πρόσβαση σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε σημαντικά μειωμένες τιμές, αλλά υποστηρίζει επίσης βιώσιμες πρακτικές, παρατείνοντας τον κύκλο ζωής των ανθεκτικών μηχανημάτων. Εμπιστευτείτε τη δέσμευση της Exapro για άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βρείτε την ιδανική γραμμή παραγωγής για να αναβαθμίσετε τις διαδικασίες επεξεργασίας τροφίμων που εφαρμόζετε.

Εξερευνήστε τις λίστες της Exapro’σήμερα για να ανακαλύψετε αξιόπιστες πλήρεις γραμμές παραγωγής ζυμαρικών και πίτσας που παρέχουν εξαιρετική απόδοση και αξία για τις ανάγκες επεξεργασίας τροφίμων σας.

PAVAN AGNELLI RRS540

Ετος: 1995

Χωρητικότητα 500 u/h
Πλάτος ζώνης 540 mm

Κοπτικό ζυμαρικών, γραμμή λαζανιών Tecna 400 mm

Ετος: 2000

Χωρητικότητα 400 u/h
Πλάτος ζώνης 400 mm

Πλήρης γραμμή παραγωγής ζυμαρικών ή πίτσας China, Guangdong JGB Καυτή προσφορά

Ετος: 2023

Τύποι ζυμαρικών: Απομίμηση χειροποίητων δαντελένιων ζυμαρικών. Το ζυμαρικό που παράγεται από αυτό το μηχάνημα μπορεί να μαγειρευτεί στον ατμό, να τηγανιστεί και να βράσει. Είναι ιδανικό για μια μεγάλη γκάμα γαστρονομικών σκηνικών, από καφετέριες και εστιατόρια έως εταιρείες τροφοδοσίας. Το μηχάνημα έχει φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Ο διαισθητικός σχεδιασμός του διασφαλίζει ότι ακόμη και το προσωπικό με ελάχιστη εκπαίδευση …

Πλήρης γραμμή παραγωγής ζυμαρικών ή πίτσας Pama Parsi Macсhine P/60​ Καυτή προσφορά

Ετος: 2019

Ημιαυτόματη γραμμή παραγωγής ζυμαρικών σε άριστη κατάσταση. Χρησιμοποιείται εδώ και 1,5 χρόνο. Αγοράστηκε καινούργια στην Ιταλία το 2019, κατασκευαστής Pama Parsi Macсhine. Πλήρες σετ, που περιλαμβάνει μίξερ ζύμης, 2 ντουλάπια ξήρανσης με αυθεντικούς ξύλινους δίσκους, 7 χάλκινες μήτρες (5 τύποι κοντών και 2 τύποι για μακριά) και μια συσκευή κοπής για την παραγωγή μακρών προϊόντων. Παραγωγικότητα 60 kg/ώρα.

Γραμμή ζυμαρικών Αρχή LDP-200 Zasada

Ετος: 2019

μεταχειρισμένη γραμμή ζυμαρικών από την Zasada προς πώληση. Το σετ αποτελείται από μεταφορέα, καζάνι μαγειρέματος και ψύξη.

Ψαλίδι ζυμαρικών 610 mm Arcobaleno

Ετος: 1998

Κοπτικό ζυμαρικών Arcobaleno Κοπτικό ζυμαρικών 610 mm , έτοιμο για εργασία.

Κουρευτής ζυμαρικών Agnelli 540 mm

Ετος: 2000

Κοπτικό ζυμαρικών Κουρευτής ζυμαρικών Agnelli 540 mm. Agnelli 540 mm Έτος: 2000

Πλήρης γραμμή παραγωγής ζυμαρικών ή πίτσας La Parmigiana ITALY SG 30 PIF

Ετος: 2022

100% πλήρως λειτουργικό SG 30 δυνατή περιήγηση διαθέσιμο βίντεο

Κουρευτής ζυμαρικών Pavan S400

Ετος: 1998

Κοπτικό ζυμαρικών Κοπτικό μηχάνημα ζυμαρικών Pavan S400 , έτοιμο για εργασία Pavan S400

Πλήρης γραμμή παραγωγής ζυμαρικών ή πίτσας La Parmigiana ITALY SG 30 INV

Ετος: 2016

100% πλήρως λειτουργική μηχανή για την παραγωγή διαφόρων τύπων και σχημάτων ζυμαρικών ... La Parmigiana απόδοση 30 κιλά καθαρό/ώρα διαθέσιμο βίντεο δυνατότητα επιθεώρησης

PAVAN 500 kg/h

Ετος: 2008

Χωρητικότητα 500 u/h

Γραμμή Παραγωγής Πίτσας

Ετος:

Σειρά πίτσας που αποτελείται από τα ακόλουθα - Μεταφορικός ιμάντας μπλε 500mm L x 400mm W Geotec Moulder, Model G10 4CU από ανοξείδωτο χάλυβα Αλευροβόλος Ζώνη Mac-Pan Sheeter 470mm x 2800mm, διπλός κύλινδρος Μπλε μεταφορικός ιμάντας 400mm x 1300mm με επιπλέον 180 ιμάντα περιστροφής 500mm x 400mm Μεταφορέας κλίσης, μπλε ιμάντας, 400mm Π x 1300mm L Ζώνη για Mac-Pan Sheeter …

Γραμμή ζυμαρικών της Buhler Γραμμή παραγωγής ζυμαρικών

Ετος: 2012

Γραμμή ζυμαρικών Buhler (Buhler, Ελβετία) 2 τόνοι ανά ώρα Κοντός κόφτης 8 μήτρες Έτος παραγωγής 2012 Θέση σε λειτουργία 2014. Λειτουργία από το 2014-2019 με διακοπές, έως δύο χρόνια συνολικά.

Πλήρης γραμμή παραγωγής ζυμαρικών ή πίτσας Cocozza PASTIFICIO – Linea Completa Del Fresco

Ετος:

Πουλάω χύμα για το κλείσιμο της επιχείρησης - Μηχανή ζύμωσης (25/30 Kg) - Orecchiettatrice (Orecchiette E Cavatelli) (40 Kg/ώρα) - Τυπικά προϊόντα με κορδέλα (σε συνδυασμό με Orecchiettatrice) (Fusillo Calabro, Fusilli Corti, Cicatelli, Foglie D'ulivo, Strascinate, Fusilli Avellinesi, Trofie) (80 Kg/ώρα) - Παστεριωτής (100 Kg/ώρα) - Μεταφορικός ιμάντας (συνδέει τον παστεριωτή με το Trabatto) - Trabatto (200 Kg/ώρα) - Μηχανή …

Buhler TPBD-175

Ετος: 1990

Χωρητικότητα 1750 u/h



Pavan 1200

Ετος: 2006

Πλάτος ζώνης 1200 mm

Γραμμή για μακριές και κοντές μακαρονάδες

Ετος:

Γραμμή για μακριές και κοντές μακαρονάδες Σύνθεση: 1 Αυτόματος στοιβαχτής δίσκων (θέα εξόδου καροτσιού). 2 Πλάγια όψη του στοιβαχτή με προστατευτικά πλέγματα. 3 Είσοδος πλαισίου στον στοιβαχτή. 4 Idem. 5 Άποψη των πλαισίων που εισέρχονται στην άκατο. 6 Φορτωτής αργαλειού. 7 Είσοδος μακρού πολτού. 7α Τεντωτήρας Tonelli με μανιτάρι. 8 Τεντωτήρας Tonelli με μανιτάρι. 8 bis Φόρτωση μακριάς χυλοπίτας (πλευρική …

Πλήρης γραμμή παραγωγής ζυμαρικών

Ετος: 2015

Πουλάω μια πλήρη επιχείρηση μηχανημάτων ζυμαρικών, ιδανική για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση τροφίμων. Η γκάμα περιλαμβάνει: Πλήρεις γραμμές παραγωγής - πλήρως αυτοματοποιημένες, έτοιμες για άμεση εκκίνηση. Στεγνωτήρια - 22 μονάδες και λέβητας ατμού - που εξασφαλίζουν τις κατάλληλες συνθήκες για την ξήρανση των ζυμαρικών. Σιλό - που εξασφαλίζουν την κατάλληλη αποθήκευση των πρώτων …


Ο αυτοματισμός της μαγειρικής στα καλύτερά του: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής ζυμαρικών και πίτσας

Οι πλήρεις γραμμές παραγωγής ζυμαρικών και πίτσας είναι ζωτικής σημασίας στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων, καθώς εξορθολογίζουν την παραγωγή αυτών των δημοφιλών τροφίμων από την ανάμειξη των συστατικών μέχρι την τελική συσκευασία. Οι γραμμές αυτές διασφαλίζουν τη συνέπεια, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα, ικανοποιώντας την υψηλή ζήτηση και τηρώντας παράλληλα αυστηρά πρότυπα υγιεινής. Η κατανόηση των διαφόρων εξαρτημάτων, των χαρακτηριστικών και των βασικών εκτιμήσεων για την αγορά αυτών των γραμμών παραγωγής μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τις επιχειρησιακές σας δυνατότητες. Η Exapro, μια κορυφαία διαδικτυακή αγορά μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από πλήρεις γραμμές παραγωγής ζυμαρικών και πίτσας, παρέχοντας πρόσβαση σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στοιχεία των ολοκληρωμένων γραμμών παραγωγής ζυμαρικών

Μια πλήρης γραμμή παραγωγής ζυμαρικών αποτελείται από διάφορα διασυνδεδεμένα μηχανήματα που έχουν σχεδιαστεί για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας παρασκευής ζυμαρικών. Τα βασικά συστατικά στοιχεία περιλαμβάνουν:

1. Ανάμειξη συστατικών

  • Μικτήρες αλεύρου και νερού: Συνδυάζουν το αλεύρι, το νερό και άλλα συστατικά για να σχηματίσουν μια ζύμη. Τα μίξερ υψηλής απόδοσης εξασφαλίζουν ομοιόμορφη συνοχή.
  • Μικτήρες κενού: Αφαιρούν τον αέρα από τη ζύμη, βελτιώνοντας την υφή και τη διάρκεια ζωής.

2. Εξώθηση ζύμης

  • Εκβολείς ζυμαρικών: Διαμορφώνουν τη ζύμη σε διάφορες μορφές ζυμαρικών, όπως σπαγγέτι, πέννες και μακαρόνια. Εξοπλισμένοι με εναλλάξιμες μήτρες για διαφορετικά σχήματα.
  • Μηχανές για τη δημιουργία φύλλων: Ισιώνουν τη ζύμη σε φύλλα για λαζάνια ή ραβιόλια.

3. Ξήρανση

  • Προστεγνωτήρια: Απομακρύνουν την υπερβολική υγρασία από τα φρέσκα ζυμαρικά πριν από το τελικό στάδιο της ξήρανσης.
  • Συνεχείς στεγνωτήρες: Χρησιμοποιούν ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία για την πλήρη ξήρανση των ζυμαρικών, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής.

4. Ψύξη

  • Μεταφορείς ψύξης: Ψύξτε σταδιακά τα αποξηραμένα ζυμαρικά σε θερμοκρασία δωματίου, αποτρέποντας τη συμπύκνωση.

5. Κοπή και συσκευασία

  • Μηχανές κοπής: Κόβουν τα ζυμαρικά στα επιθυμητά μήκη και σχήματα.
  • Μηχανές συσκευασίας: Αυτοματοποιούν τη διαδικασία συσκευασίας, σφραγίζοντας τα ζυμαρικά σε σακούλες ή κουτιά για τη διατήρηση της φρεσκάδας και της υγιεινής.

Στοιχεία των ολοκληρωμένων γραμμών παραγωγής πίτσας

Μια πλήρης γραμμή παραγωγής πίτσας αυτοματοποιεί τη διαδικασία από την προετοιμασία της ζύμης μέχρι την τελική συσκευασία της τελικής πίτσας. Τα βασικά συστατικά περιλαμβάνουν:

1. Προετοιμασία της ζύμης

  • Μικτήρες ζύμης: Συνδυάστε το αλεύρι, το νερό, τη μαγιά και άλλα συστατικά για να δημιουργήσετε τη ζύμη της πίτσας. Τα μίξερ υψηλής χωρητικότητας εξασφαλίζουν σταθερή ποιότητα ζύμης.
  • Διαχωριστές και στρογγυλοποιητές ζύμης: Διαχωρίστε και στρογγυλοποιήστε τις μερίδες ζύμης για να τις προετοιμάσετε για το φούσκωμα.

2. Προετοιμασία

  • Κάμερες φουσκώματος: Θάλαμοι ελεγχόμενου περιβάλλοντος όπου η ζύμη φουσκώνει, αναπτύσσοντας την επιθυμητή υφή και γεύση.

3. Φύλλο και μορφοποίηση

  • Φύλλα ζύμης: Ισιώνουν τη ζύμη σε ομοιόμορφο πάχος.
  • Παραμορφωτές ζύμης: Διαμορφώνουν τη ζύμη σε βάσεις πίτσας, έτοιμες για επικάλυψη.

4. Εφαρμογή επικάλυψης

  • Διανεμητές σάλτσας: Εφαρμόζουν ομοιόμορφα τη σάλτσα στη βάση της πίτσας.
  • Διανεμητές επικάλυψης: Αυτοματοποιήστε την εφαρμογή τυριών, κρεάτων, λαχανικών και άλλων γαρνιτούρων.

5. Ψήσιμο

  • Φούρνοι μεταφοράς: Φούρνοι υψηλής χωρητικότητας που ψήνουν τις πίτσες ομοιόμορφα και αποτελεσματικά, εξασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα.
  • Φούρνοι καταστρώματος: Προσφέρουν χειροποίητο ψήσιμο για παραδοσιακή γεύση και υφή πίτσας.

6. Ψύξη και συσκευασία

  • Μεταφορείς ψύξης: Ψύξτε σταδιακά τις ψημένες πίτσες για να διατηρηθεί η ποιότητα και να αποφευχθεί η συμπύκνωση.
  • Μηχανές συσκευασίας: Σφραγίζουν τις πίτσες σε συσκευασίες που διατηρούν τη φρεσκάδα και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους.

Βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Κατά την επιλογή μιας πλήρους γραμμής παραγωγής ζυμαρικών ή πίτσας, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές για να διασφαλίσετε ότι ο εξοπλισμός ανταποκρίνεται στις λειτουργικές σας ανάγκες. Στους βασικούς παράγοντες περιλαμβάνονται:

Ικανότητα παραγωγής

Η παραγωγική ικανότητα της γραμμής καθορίζει τον όγκο των προϊόντων που μπορούν να παραχθούν σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Βεβαιωθείτε ότι η γραμμή μπορεί να ανταποκριθεί στους στόχους παραγωγής σας, είτε πρόκειται για μικρές βιοτεχνικές παρτίδες είτε για βιομηχανική παραγωγή μεγάλης κλίμακας. Οι λίστες της Exapro’παρέχουν λεπτομερείς προδιαγραφές σχετικά με τη δυναμικότητα παραγωγής, βοηθώντας σας να βρείτε μια γραμμή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Αυτοματισμός και έλεγχος

Τα προηγμένα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου ενισχύουν την ακρίβεια, τη συνέπεια και την αποδοτικότητα σε όλη τη διαδικασία παραγωγής. Χαρακτηριστικά όπως οι προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις, οι διεπαφές με οθόνη αφής, η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και οι αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα και να διασφαλίσουν σταθερή ποιότητα προϊόντων. Η πλατφόρμα της Exapro’περιλαμβάνει γραμμές με διάφορα επίπεδα αυτοματισμού, επιτρέποντάς σας να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και ευκολίας χρήσης.

Ευελιξία και προσαρμογή

Η δυνατότητα προσαρμογής της γραμμής παραγωγής για διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών ή πίτσας και ποικίλες συνταγές είναι ζωτικής σημασίας. Αναζητήστε γραμμές με ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις και εναλλάξιμα εξαρτήματα για την προσαρμογή μιας σειράς προϊόντων, από φύλλα λαζάνιας μέχρι βάσεις πίτσας χωρίς γλουτένη.

Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων

Η διατήρηση υψηλών προτύπων υγιεινής είναι απαραίτητη στην επεξεργασία τροφίμων. Βεβαιωθείτε ότι η γραμμή είναι σχεδιασμένη για εύκολο καθαρισμό και υγιεινή, με χαρακτηριστικά όπως η κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα και τα προσβάσιμα εξαρτήματα για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων μόλυνσης.

Ενεργειακή απόδοση

Τα ενεργειακά αποδοτικά μηχανήματα μειώνουν το λειτουργικό κόστος και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Εξετάστε γραμμές με χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας, όπως αποδοτικά συστήματα θέρμανσης, μόνωση και δυνατότητες αυτοματοποιημένης διακοπής λειτουργίας για να ενισχύσετε τη συνολική αποδοτικότητα.

Ηγετικές μάρκες σε γραμμές παραγωγής ζυμαρικών και πίτσας

Οι αξιόπιστες μάρκες και κατασκευαστές είναι συχνά συνώνυμες με την υψηλότερη ποιότητα και την καλύτερη υποστήριξη. Ορισμένες κορυφαίες μάρκες στην αγορά των ολοκληρωμένων γραμμών παραγωγής ζυμαρικών και πίτσας περιλαμβάνουν:

  • Rheon: Γνωστή για τα υψηλής ακρίβειας και καινοτόμα μηχανήματά της, η Rheon προσφέρει στιβαρές λύσεις κατάλληλες για διάφορες εφαρμογές παραγωγής ζυμαρικών και πίτσας.
  • Fava: Τα μηχανήματα της Fava’είναι γνωστά για την ανθεκτικότητα και την προηγμένη τεχνολογία τους, γεγονός που τα καθιστά δημοφιλή επιλογή στη βιομηχανία παραγωγής ζυμαρικών.
  • Pavan: Η Pavan παρέχει μια σειρά από γραμμές παραγωγής ζυμαρικών υψηλής απόδοσης, γνωστές για την αξιοπιστία και την ακρίβειά τους σε απαιτητικές εφαρμογές.
  • Sottoriva: Οι γραμμές παραγωγής πίτσας της Sottoriva’χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα και ευελιξία, προσφέροντας αξιόπιστες επιδόσεις για επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας.
  • Baker Perkins: Η Baker Perkins προσφέρει εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο για παραγωγή ακριβείας και υψηλών ταχυτήτων, ιδανικό για σύνθετη και μεγάλης ποσότητας παραγωγή ζυμαρικών και πίτσας.

ΗExapro διαθέτει εξοπλισμό από αυτές και άλλες αξιόπιστες μάρκες, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε αξιόπιστα και καλά υποστηριζόμενα μηχανήματα.

Τιμολόγηση μεταχειρισμένων γραμμών παραγωγής ζυμαρικών και πίτσας

Το κόστος των μεταχειρισμένων γραμμών παραγωγής ζυμαρικών και πίτσας ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό με βάση παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση, η μάρκα και τα ειδικά χαρακτηριστικά. Γενικά, οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από μερικές δεκάδες χιλιάδες έως μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Για παράδειγμα, μια μεταχειρισμένη γραμμή παραγωγής πίτσας Rheon μπορεί να κοστίζει περίπου 50.000 έως 150.000 δολάρια, ενώ μια γραμμή παραγωγής ζυμαρικών Pavan υψηλής ποιότητας μπορεί να κοστίζει μεταξύ 200.000 και 400.000 δολαρίων. Η αγορά της Exapro προσφέρει ένα εύρος επιλογών τιμολόγησης, παρέχοντας διαφάνεια και ανταγωνιστικές προσφορές για τους αγοραστές.

Συμπεράσματα

Οι ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής ζυμαρικών και πίτσας είναι απαραίτητα εργαλεία στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων, προσφέροντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις για την αυτοματοποίηση της παραγωγής αυτών των δημοφιλών τροφίμων. Με την κατανόηση των διαφόρων εξαρτημάτων και των βασικών παραγόντων που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την αγορά, οι επιχειρήσεις μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που να ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες παραγωγής τους. Η Exapro προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την προμήθεια μεταχειρισμένων μηχανημάτων υψηλής ποιότητας, παρέχοντας λεπτομερείς λίστες και ανταγωνιστικές τιμές. Είτε χρειάζεστε μια γραμμή για χειροποίητα ζυμαρικά είτε για την παραγωγή πίτσας μεγάλης κλίμακας, το εκτεταμένο απόθεμα της Exapro’και το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον διευκολύνουν την εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού για τις διαδικασίες επεξεργασίας τροφίμων σας.