Στην Exapro, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μεταχειρισμένων πλήρων γραμμών παραγωγής ψωμιού, απαραίτητων για αποδοτικές και μεγάλης κλίμακας λειτουργίες αρτοποιίας. Αυτές οι γραμμές παραγωγής έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται κάθε στάδιο της παρασκευής ψωμιού, από την ανάμιξη και το ζύμωμα της ζύμης μέχρι το ψήσιμο και τη συσκευασία των τελικών προϊόντων. Οι γραμμές παραγωγής ψωμιού που διαθέτουμε κυμαίνονται σε τιμές από €50.000 για βασικές εγκαταστάσεις έως €500.000 για προηγμένα συστήματα υψηλής δυναμικότητας από κορυφαίες μάρκες όπως οι Koenig, Rondo, Mecatherm και WP Bakery Group. Κάθε γραμμή παραγωγής διαθέτει μοναδικές προδιαγραφές, όπως η παραγωγική ικανότητα, το επίπεδο αυτοματισμού, οι τύποι ψωμιού που παράγονται και οι δυνατότητες ενσωμάτωσης, εξασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής σας.

Κατά την επιλογή μιας ολοκληρωμένης γραμμής παραγωγής ψωμιού, λάβετε υπόψη σας βασικούς παράγοντες όπως η ποικιλία των προϊόντων ψωμιού που σκοπεύετε να παράγετε, ο απαιτούμενος όγκος παραγωγής, το επιθυμητό επίπεδο αυτοματισμού και η ευκολία λειτουργίας και συντήρησης. Τα στοιχεία αυτά είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη υψηλής ποιότητας, σταθερών προϊόντων, τη βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας της παραγωγής και την ελαχιστοποίηση του εργατικού κόστους. Η επένδυση στις μεταχειρισμένες γραμμές παραγωγής ψωμιού που διαθέτουμε όχι μόνο παρέχει πρόσβαση σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε σημαντικά μειωμένες τιμές, αλλά υποστηρίζει επίσης βιώσιμες πρακτικές, παρατείνοντας τον κύκλο ζωής των ανθεκτικών μηχανημάτων. Εμπιστευτείτε τη δέσμευση της Exapro για άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βρείτε την ιδανική γραμμή παραγωγής για να ενισχύσετε τις λειτουργίες του αρτοποιείου σας.

Εξερευνήστε τις λίστες της Exapro’σήμερα για να ανακαλύψετε αξιόπιστες πλήρεις γραμμές παραγωγής ψωμιού που παρέχουν εξαιρετική απόδοση και αξία για τις ανάγκες του αρτοποιείου σας.

König Bun production line

Ετος: 2012

Χωρητικότητα 5100 u/h
Μέγιστο βάρος ζύμης. 85 g
Βάρος ζύμης ελάχ. 35 g

König / Kemper / W&P Industrie Rex T6

Ετος: 2003

Χωρητικότητα 15600 u/h
Μέγιστο βάρος ζύμης. 70 g
Βάρος ζύμης ελάχ. 50 g

König Rex Classic T5 S / ECO 4000

Ετος: 2012

Χωρητικότητα 5100 u/h
Μέγιστο βάρος ζύμης. 85 g
Βάρος ζύμης ελάχ. 35 g



MECATHERM BLOC RT 2

Ετος: 2011

Χωρητικότητα 2500 u/h
Μέγιστο βάρος ζύμης. 400 g
Βάρος ζύμης ελάχ. 100 g

Πλήρης γραμμή παραγωγής ψωμιού WP Haton Bread Line

Ετος: 2011

Χωρητικότητα 1600 u/h
Μέγιστο βάρος ζύμης. 1200 g
Βάρος ζύμης ελάχ. 100 g

Πωλείται: Easyline + γραμμή παραγωγής RollFix

Ετος: 2005

Προσφέρεται προς πώληση μια μεταχειρισμένη γραμμή παραγωγής Fritsch Easyline + RollFix σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτή η γραμμή παραγωγής είναι ιδανική για την παραγωγή προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, προσφέροντας αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά: Fritsch - Μοντέλο: Fritsch: Easyline - Κατάσταση: Easyline, μοντέλο Easyline, μοντέλο Easyline, μοντέλο Easyline: Easyline: μεταχειρισμένο, σε καλή κατάσταση λειτουργίας - Χρήση: Κατάλληλο για την …


VMI + Mecatherm MA EH-CR + Tradivider

Ετος: 2014

Χωρητικότητα 2500 u/h
Μέγιστο βάρος ζύμης. 1000 g
Βάρος ζύμης ελάχ. 200 g

Γραμμή παραγωγής ψωμιού Benier, Capway, WP Winkler, Hartmann Combi

Ετος: 2007

Χωρητικότητα 28000 u/h
Μέγιστο βάρος ζύμης. 550 g
Βάρος ζύμης ελάχ. 40 g

Γραμμή ρολού ψωμιού König

Ετος: 2002

Βάρος ζύμης ελάχ. 30 g
Μέγιστο βάρος ζύμης. 130 g

Πλήρης γραμμή παραγωγής ψωμιού KÖNIG G2000

Ετος: 2012

Χωρητικότητα 4000 u/h
Μέγιστο βάρος ζύμης. 140 g
Βάρος ζύμης ελάχ. 25 g


Γραμμή μακιγιάζ Mecatherm

Ετος: 2009

Χωρητικότητα 2500 u/h
Μέγιστο βάρος ζύμης. 900 g
Βάρος ζύμης ελάχ. 200 g

Πλήρης γραμμή παραγωγής ψωμιού König Industrie Rex Futura line

Ετος: 2013

Χωρητικότητα 12000 u/h
Μέγιστο βάρος ζύμης. 200 g
Βάρος ζύμης ελάχ. 30 g

Πλήρης γραμμή παραγωγής ψωμιού KEMPER Quadro Line

Ετος: 2000

Χωρητικότητα 8000 u/h
Μέγιστο βάρος ζύμης. 150 g
Βάρος ζύμης ελάχ. 40 g

Πλήρης γραμμή παραγωγής ψωμιού WP Haton Bread Line

Ετος: 2008

Χωρητικότητα 3600 u/h
Μέγιστο βάρος ζύμης. 2800 g
Βάρος ζύμης ελάχ. 300 g

Πλήρης γραμμή παραγωγής ψωμιού WP Haton Crustica line

Ετος: 2009

Χωρητικότητα 1500 u/h
Μέγιστο βάρος ζύμης. 2000 g
Βάρος ζύμης ελάχ. 200 g

Πλήρης γραμμή παραγωγής ψωμιού WP Kemper, WP-Haton Crustica line

Ετος: 2009

Χωρητικότητα 1500 u/h
Μέγιστο βάρος ζύμης. 1200 g
Βάρος ζύμης ελάχ. 100 g


Αποτελεσματικότητα ψησίματος:

Οι ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής ψωμιού είναι αναπόσπαστο κομμάτι των σύγχρονων αρτοποιείων, αυτοματοποιώντας ολόκληρη τη διαδικασία παρασκευής ψωμιού από την ανάμιξη και το ζύμωμα μέχρι το ψήσιμο και τη συσκευασία. Αυτές οι γραμμές παραγωγής ενισχύουν την παραγωγικότητα, τη συνέπεια και την ποιότητα, επιτρέποντας στα αρτοποιεία να ανταποκρίνονται στην υψηλή ζήτηση, διατηρώντας παράλληλα αυστηρά πρότυπα υγιεινής. Η κατανόηση των τύπων, των χαρακτηριστικών και των εκτιμήσεων για την αγορά ολοκληρωμένων γραμμών παραγωγής ψωμιού μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη λειτουργική αποδοτικότητα και την ποιότητα των προϊόντων. Η Exapro, μια κορυφαία διαδικτυακή αγορά μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων, προσφέρει μια ποικίλη επιλογή πλήρων γραμμών παραγωγής ψωμιού, παρέχοντας στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στοιχεία των πλήρων γραμμών παραγωγής ψωμιού

Μια ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγής ψωμιού αποτελείται από διάφορα διασυνδεδεμένα μηχανήματα που συνεργάζονται για την αποτελεσματική παραγωγή ψωμιού. Τα κύρια εξαρτήματα περιλαμβάνουν:

1. Ανάμιξη και ζύμωμα της ζύμης

Αυτό το στάδιο περιλαμβάνει την ανάμειξη των συστατικών για να σχηματιστεί η ζύμη και το ζύμωμα για να αναπτυχθεί η δομή της γλουτένης και να εξασφαλιστεί η ομοιόμορφη συνοχή.

  • Σπιράλ μίξερ: Ιδανικά για την ανάμιξη μεγάλων ποσοτήτων ζύμης, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη ανάμιξη και ανάπτυξη της γλουτένης.
  • Πλανομετρικά μίξερ: Ευέλικτοι αναμικτήρες κατάλληλοι για διάφορους τύπους ζύμης και απαιτήσεις ανάμιξης.
  • Ζυμωτήρια ζύμης: Εξειδικευμένα μηχανήματα σχεδιασμένα για εντατικό ζύμωμα, ζωτικής σημασίας για την παρασκευή ζύμης ψωμιού.

2. Διαίρεση και στρογγυλοποίηση ζύμης

Μετά την ανάμιξη, η ζύμη διαιρείται σε επιμέρους μερίδες και στρογγυλεύεται για να προετοιμαστεί για το φούσκωμα και το πλάσιμο.

  • Διαχωριστές ζύμης: Διαχωρίζουν αυτόματα τη ζύμη σε ίσες μερίδες, εξασφαλίζοντας συνέπεια στο βάρος και το μέγεθος.
  • Στρογγυλοποιητές ζύμης: Διαμορφώνουν τη διαιρεμένη ζύμη σε λείες, στρογγυλές μπάλες, έτοιμες για το επόμενο στάδιο επεξεργασίας.

3. Προετοιμασία

Το φουσκώματα επιτρέπει στη ζύμη να ξεκουραστεί και να φουσκώσει, αναπτύσσοντας γεύση και υφή μέσω της ζύμωσης.

  • Κάμερες για το φούσκωμα: Θάλαμοι ελεγχόμενου περιβάλλοντος όπου η ζύμη αφήνεται να φουσκώσει, διατηρώντας τη βέλτιστη υγρασία και θερμοκρασία.
  • Ενδιάμεσοι κλίβανοι για την προβολή:
  • Μεσαίοι κλίβανοι για την προβολή: Χρησιμοποιούνται για σύντομες περιόδους ανάπαυσης μεταξύ των σταδίων επεξεργασίας, εξασφαλίζοντας τη χαλάρωση της ζύμης.

4. Φύλλο ζύμης και μορφοποίηση

Αυτό το στάδιο περιλαμβάνει τη διαμόρφωση της ζύμης στην τελική της μορφή πριν το ψήσιμο.

  • Φύλλα ζύμης: Ανοίξτε τη ζύμη σε ομοιόμορφο πάχος, απαραίτητο για σταθερό σχήμα και μέγεθος ψωμιού.
  • Φορμαριστές ζύμης: Διαμορφώνουν τη ζύμη σε συγκεκριμένα σχήματα, όπως καρβέλια ή μπαγκέτες, έτοιμα για την τελική διόγκωση και το ψήσιμο.

5. Ψήσιμο

Το ψήσιμο είναι το κρίσιμο στάδιο όπου η ζύμη μετατρέπεται σε ψωμί μέσω ελεγχόμενης εφαρμογής θερμότητας.

  • Φούρνοι κατάστρωμα: Παρέχουν άμεση θερμότητα από το κατάστρωμα, κατάλληλοι για ψωμιά χειροποίητου τύπου με παχιά κρούστα.
  • Φούρνοι με περιστρεφόμενη σχάρα: Χρησιμοποιούν θερμότητα συναγωγής για ομοιόμορφο ψήσιμο, ιδανικοί για παραγωγή μεγάλου όγκου.
  • Φούρνοι σήραγγας: Φούρνοι συνεχούς ψησίματος για παραγωγή μεγάλης κλίμακας, προσφέροντας σταθερό και αποτελεσματικό ψήσιμο.

6. Ψύξη και συσκευασία

Μετά το ψήσιμο, το ψωμί πρέπει να ψύχεται και να συσκευάζεται αποτελεσματικά για να διατηρηθεί η φρεσκάδα και να παραταθεί η διάρκεια ζωής στο ράφι.

  • Μεταφορείς ψύξης: Μεταφέρετε το ψωμί μέσα από μια σήραγγα ψύξης, μειώνοντας σταδιακά τη θερμοκρασία για να αποφύγετε τη συμπύκνωση.
  • Μηχανές συσκευασίας: Αυτοματοποιούν τη διαδικασία συσκευασίας, σφραγίζοντας το ψωμί σε προστατευτικό περιτύλιγμα για τη διατήρηση της υγιεινής και της φρεσκάδας.

ΗExapro προσφέρει μια ποικιλία ολοκληρωμένων γραμμών παραγωγής ψωμιού, διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να βρουν τον εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής τους.

Βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Κατά την επιλογή μιας πλήρους γραμμής παραγωγής ψωμιού, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές για να διασφαλίσετε ότι η γραμμή ανταποκρίνεται στις λειτουργικές σας απαιτήσεις. Στους βασικούς παράγοντες περιλαμβάνονται:

Ικανότητα παραγωγής

Η παραγωγική ικανότητα της γραμμής καθορίζει πόση ποσότητα ψωμιού μπορεί να παραχθεί μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Βεβαιωθείτε ότι η γραμμή μπορεί να ανταποκριθεί στους στόχους παραγωγής σας, είτε πρόκειται για μικρές βιοτεχνικές παρτίδες είτε για βιομηχανική παραγωγή μεγάλης κλίμακας. Οι λίστες της Exapro’παρέχουν λεπτομερείς προδιαγραφές σχετικά με τη δυναμικότητα παραγωγής, βοηθώντας σας να βρείτε μια γραμμή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Αυτοματισμός και έλεγχος

Τα προηγμένα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου ενισχύουν την ακρίβεια, τη συνέπεια και την αποδοτικότητα σε όλη τη διαδικασία παρασκευής ψωμιού. Χαρακτηριστικά όπως οι προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις, οι διεπαφές με οθόνη αφής, η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και οι αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα και να διασφαλίσουν σταθερή ποιότητα προϊόντος. Η πλατφόρμα της Exapro’περιλαμβάνει γραμμές με διάφορα επίπεδα αυτοματισμού, επιτρέποντάς σας να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και ευκολίας χρήσης.

Ευελιξία και προσαρμογή

Η δυνατότητα προσαρμογής της γραμμής παραγωγής για διαφορετικούς τύπους ψωμιού και ποικίλες συνταγές είναι ζωτικής σημασίας. Αναζητήστε γραμμές με ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις και εναλλάξιμα εξαρτήματα για να προσαρμόζετε μια σειρά προϊόντων, από μπαγκέτες μέχρι ψωμιά για σάντουιτς.

Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων

Η διατήρηση υψηλών προδιαγραφών υγιεινής είναι απαραίτητη στην επεξεργασία τροφίμων. Βεβαιωθείτε ότι η γραμμή είναι σχεδιασμένη για εύκολο καθαρισμό και υγιεινή, με χαρακτηριστικά όπως η κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα και τα προσβάσιμα εξαρτήματα για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων μόλυνσης.

Ενεργειακή απόδοση

Τα ενεργειακά αποδοτικά μηχανήματα μειώνουν το λειτουργικό κόστος και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Εξετάστε γραμμές με χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας, όπως αποδοτικά συστήματα θέρμανσης, μόνωση και δυνατότητες αυτοματοποιημένης διακοπής λειτουργίας για να ενισχύσετε τη συνολική αποδοτικότητα.

Ηγετικές μάρκες σε ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής ψωμιού

Οι αξιόπιστες μάρκες και κατασκευαστές είναι συχνά συνώνυμες με την υψηλότερη ποιότητα και την καλύτερη υποστήριξη. Ορισμένες κορυφαίες μάρκες στην αγορά των ολοκληρωμένων γραμμών παραγωγής ψωμιού περιλαμβάνουν:

  • Rheon: Γνωστή για τις υψηλής ακρίβειας και καινοτόμες μηχανές της, η Rheon προσφέρει στιβαρές λύσεις κατάλληλες για διάφορες εφαρμογές παραγωγής ψωμιού.
  • Koenig: Τα μηχανήματα της Koenig’είναι γνωστά για την ανθεκτικότητα και την προηγμένη τεχνολογία τους, γεγονός που τα καθιστά δημοφιλή επιλογή στη βιομηχανία αρτοποιίας.
  • MIWE: Η MIWE παρέχει μια σειρά από γραμμές παραγωγής ψωμιού υψηλής απόδοσης, γνωστές για την αξιοπιστία και την ακρίβειά τους σε απαιτητικές εφαρμογές.
  • WP Bakery Group: Τα μηχανήματα της WP Bakery Group’χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα και ευελιξία, προσφέροντας αξιόπιστες επιδόσεις για επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας.
  • Buhler: Οι γραμμές παραγωγής ψωμιού της Buhler’είναι γνωστές για την ποιότητα και την προσαρμοστικότητά τους, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για διάφορες ανάγκες αρτοποιίας.

ΗExapro διαθέτει εξοπλισμό από αυτές και άλλες αξιόπιστες μάρκες, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε αξιόπιστα και καλά υποστηριζόμενα μηχανήματα.

Τιμολόγηση μεταχειρισμένων γραμμών παραγωγής ψωμιού

Το κόστος των μεταχειρισμένων γραμμών παραγωγής ψωμιού ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό με βάση παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση, η μάρκα και τα ειδικά χαρακτηριστικά. Γενικά, οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από μερικές δεκάδες χιλιάδες έως μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Για παράδειγμα, μια μεταχειρισμένη γραμμή παραγωγής Rheon μπορεί να κοστίζει περίπου 50.000 έως 100.000 δολάρια, ενώ μια γραμμή Koenig υψηλής ποιότητας μπορεί να κοστίζει μεταξύ 200.000 και 400.000 δολαρίων. Η αγορά της Exapro προσφέρει ένα εύρος επιλογών τιμολόγησης, παρέχοντας διαφάνεια και ανταγωνιστικές προσφορές για τους αγοραστές.

Συμπεράσματα

Οι ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής ψωμιού είναι βασικά εργαλεία στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων, προσφέροντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας παρασκευής ψωμιού. Με την κατανόηση των διαφόρων εξαρτημάτων και των βασικών παραγόντων που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την αγορά, οι επιχειρήσεις μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που να ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες παραγωγής τους. Η Exapro προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την προμήθεια μεταχειρισμένων μηχανημάτων υψηλής ποιότητας, παρέχοντας λεπτομερείς λίστες και ανταγωνιστικές τιμές. Είτε χρειάζεστε μια γραμμή για βιοτεχνικό ψωμί είτε για βιομηχανική παραγωγή μεγάλης κλίμακας, η εκτεταμένη απογραφή της Exapro’και το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον διευκολύνουν την εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού για τις διαδικασίες παραγωγής ψωμιού σας.