Στην Exapro, παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων επισκευαστών φορτωτών εκσκαφέων, απαραίτητων για διάφορες κατασκευαστικές και εξορυκτικές εργασίες. Αυτά τα ευέλικτα μηχανήματα συνδυάζουν τις δυνατότητες ενός φορτωτή και ενός εκσκαφέα, προσφέροντας απαράμιλλη χρησιμότητα στα εργοτάξια. Είναι ιδανικά για εκσκαφές, εκσκαφές τάφρων, επιχωματώσεις και διακίνηση υλικών, καθιστώντας τα ανεκτίμητα περιουσιακά στοιχεία στις κατασκευές, τη γεωργία και τη διαμόρφωση του τοπίου.

Οι εκσκαφείς φορτωτές μας κυμαίνονται σε τιμές από €20.000 για τα τυπικά μοντέλα έως €100.000 για τις προηγμένες, υψηλής χωρητικότητας μονάδες από κορυφαίες μάρκες όπως η Caterpillar, η JCB, η John Deere και η Case. Κάθε μηχάνημα διαθέτει τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, όπως βάθος εκσκαφής, χωρητικότητα φορτωτή, ισχύς κινητήρα και συμβατότητα εξαρτημάτων, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των συγκεκριμένων επιχειρησιακών σας αναγκών.

Κατά την επιλογή ενός εκσκαφέα φορτωτή, εξετάστε βασικούς παράγοντες όπως η υδραυλική ισχύς, η ευελιξία και η ευελιξία των προσαρτημάτων. Τα στοιχεία αυτά καθορίζουν την αποτελεσματικότητα και την προσαρμοστικότητα του μηχανήματος σε διάφορες εργασίες, από εκσκαφές βαρέως τύπου μέχρι ακριβείς εργασίες διαμόρφωσης του τοπίου.

Η επένδυση στους μεταχειρισμένους εκσκαπτικούς φορτωτές μας όχι μόνο παρέχει πρόσβαση σε μηχανήματα κορυφαίας ποιότητας με μειωμένο κόστος, αλλά προωθεί επίσης βιώσιμες πρακτικές με την παράταση του κύκλου ζωής του εξοπλισμού υψηλής ποιότητας. Εμπιστευτείτε την αφοσίωση της Exapro στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και βρείτε τον τέλειο φορτωτή εκσκαφέα για να ενισχύσετε την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα του έργου σας.

Εξερευνήστε τις λίστες της Exapro’σήμερα για να βρείτε αξιόπιστους φορτωτές εκσκαφέων που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και αξία για τις ανάγκες σας στις κατασκευές και τα ορυχεία.

Εκσκαφέας φορτωτής Komatsu WB 97 R Χαμηλό ωράριο εργασίας

Ετος: 1996

Τροχοφόρος φορτωτής Komatsu WB 97 R - Έτος 1996 CE - Ώρες εργασίας περίπου 5.800 - Ισχύς Kw. 70 - Βάρος Kg. 8,140 - Μέγιστη μάζα Kg. 9.500 - Ύψος φορτίου m. 4,20 - Ικανότητα ανύψωσης T. 4 - Συμπεριλαμβανομένων n.2 κάδων και πιρουνιών Πλήρως λειτουργικό, με όλα τα πιστοποιητικά CE

JCB 3CX

Ετος: 2006

Μάρκα: JCB Έτος κατασκευής: 2006 Μοντέλο: 3CX Ώρες** : 11000 Ώρες** : 11000 Βάρος: 8000 Kg

Hidromek HMK62SS

Ετος: 2020

Μάρκα: HIDROMEK Έτος κατασκευής: 2020 Μοντέλο: HMK62SS Ώρες**: 430 Ώρες**: 430 Βάρος: 3875 KgΕισαγωγή στους εκσκαφείς φορτωτές

Οι εκσκαφείς φορτωτές είναι ένας ευέλικτος και απαραίτητος τύπος μηχανημάτων στις κατασκευές και τις εξορυκτικές βιομηχανίες. Γνωστοί για την πολυλειτουργικότητά τους, οι φορτωτές εκσκαφέων συνδυάζουν τις δυνατότητες ενός ελκυστήρα, ενός φορτωτή και ενός εκσκαφέα σε ένα συμπαγές μηχάνημα. Αυτός ο υβριδικός χαρακτήρας τους καθιστά απαραίτητους σε εργοτάξια που απαιτούν σκάψιμο, διάνοιξη τάφρων, πλήρωση και διακίνηση υλικών. Η κατανόηση των αποχρώσεων των φορτωτών εκσκαφέων μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων κατά την αγορά αυτών των μηχανημάτων, διασφαλίζοντας ότι οι αγοραστές θα επιλέξουν μοντέλα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις επιχειρησιακές τους ανάγκες. Η Exapro προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα μεταχειρισμένων εκσκαφέων φορτωτών, παρέχοντας μια εξαιρετική πηγή για όσους επιθυμούν να αγοράσουν μηχανήματα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Βασικά εξαρτήματα και λειτουργικότητα

Τρακτέρ

Η βάση του ελκυστήρα παρέχει κινητικότητα και χρησιμεύει ως η ραχοκοκαλιά του μηχανήματος. Συνήθως διαθέτει μεγάλα, ανθεκτικά ελαστικά, σχεδιασμένα για να διασχίζουν διάφορα εδάφη. Ο κινητήρας που στεγάζεται εντός του ελκυστήρα είναι η ατμομηχανή, η οποία κινεί τόσο τις λειτουργίες του φορτωτή όσο και του εκσκαφέα. Κατά την αξιολόγηση ενός φορτωτή εκσκαφέα, η ιπποδύναμη του κινητήρα, η αποδοτικότητα καυσίμου και η συνολική αντοχή αποτελούν κρίσιμους παράγοντες. Οι λίστες της Exapro παρέχουν λεπτομερείς προδιαγραφές σχετικά με αυτές τις πτυχές, επιτρέποντας στους αγοραστές να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Φορτωτής

Ο κάδος του φορτωτή είναι προσαρτημένος στο μπροστινό μέρος του μηχανήματος και χρησιμοποιείται για την ανύψωση, τη μετακίνηση και τη φόρτωση υλικών όπως χώμα, χαλίκι και μπάζα. Ο φορτωτής μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με διάφορα εξαρτήματα, όπως πιρούνια παλετών ή αρπάγες, ενισχύοντας την ευελιξία του. Οι αγοραστές θα πρέπει να εξετάσουν τη χωρητικότητα του φορτωτή, το ύψος ανύψωσης και το εύρος των διαθέσιμων εξαρτημάτων, ώστε να διασφαλίσουν ότι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του έργου τους. Στην Exapro, μπορείτε να φιλτράρετε τα μηχανήματα με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά για να βρείτε το τέλειο ταίρι για τις ανάγκες σας.

Ανταποδοτικός εκσκαφέας

Ο εκσκαφέας που βρίσκεται στο πίσω μέρος του μηχανήματος, είναι ένα ισχυρό εργαλείο εκσκαφής που έχει σχεδιαστεί για την εκσκαφή τάφρων, οπών και θεμελίων. Μπορεί επίσης να εκτελέσει και άλλες εργασίες, όπως το σπάσιμο της ασφάλτου και την πλακόστρωση. Οι βασικές εκτιμήσεις για τον εκσκαφέα περιλαμβάνουν το βάθος εκσκαφής, την εμβέλεια και τη δύναμη που μπορεί να ασκήσει. Ορισμένα μοντέλα προσφέρουν επεκτεινόμενα βυτία, τα οποία μπορούν να παρέχουν πρόσθετη εμβέλεια όταν χρειάζεται. Η Exapro παρέχει μια λεπτομερή επισκόπηση αυτών των προδιαγραφών για κάθε μηχάνημα που παρατίθεται, διευκολύνοντας τη σύγκριση διαφορετικών μοντέλων.

Παραγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την αγορά ενός εκσκαφέα φορτωτή

Ισχύς και επιδόσεις

Η ιπποδύναμη και η ροπή του κινητήρα’είναι πρωταρχικοί δείκτες των επιδόσεων ενός εκσκαφέα φορτωτή’ Η υψηλότερη ιπποδύναμη γενικά μεταφράζεται σε πιο ισχυρές δυνατότητες εκσκαφής και ανύψωσης. Ωστόσο, είναι σημαντικό να εξισορροπείτε τις ανάγκες ισχύος με την αποδοτικότητα καυσίμου, ειδικά για έργα μεγάλης διάρκειας. Η πλατφόρμα της Exapro’περιλαμβάνει μηχανήματα με ποικίλες τιμές ισχύος, διασφαλίζοντας ότι οι αγοραστές μπορούν να βρουν επιλογές που ευθυγραμμίζονται με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους.

Μέγεθος και βάρος

Οι εκσκαφείς φορτωτές διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και βάρη, επηρεάζοντας την ευελιξία και την καταλληλότητά τους για διαφορετικές εργασίες. Τα συμπαγή μοντέλα είναι ιδανικά για αστικά εργοτάξια με περιορισμένο χώρο, ενώ τα μεγαλύτερα μοντέλα είναι καταλληλότερα για εκτεταμένες εργασίες εξόρυξης ή μεγάλα κατασκευαστικά έργα. Οι επιλογές φιλτραρίσματος της Exapro’σας επιτρέπουν να αναζητήσετε φορτωτές εκσκαφέων ανά μέγεθος και βάρος, βοηθώντας σας να βρείτε το κατάλληλο μηχάνημα για τους περιορισμούς του εργοταξίου σας.

Εξαρτήματα και ευελιξία

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των φορτωτών εκσκαφέων είναι η ικανότητά τους να φιλοξενούν διάφορα προσαρτήματα. Οι αγοραστές θα πρέπει να εξετάζουν το εύρος των διαθέσιμων προσαρτημάτων και την ευκολία με την οποία μπορούν να αντικατασταθούν. Τα κοινά εξαρτήματα περιλαμβάνουν υδραυλικά σφυριά, κοχλίες και συμπιεστές, καθένα από τα οποία επεκτείνει τη λειτουργικότητα του μηχανήματος. Στην Exapro, οι λεπτομερείς λίστες περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τα συμβατά εξαρτήματα, βοηθώντας σας να επιλέξετε ένα μηχάνημα με την ευελιξία που χρειάζεστε.

Υδραυλικό σύστημα

Η αποδοτικότητα και η ισχύς του υδραυλικού συστήματος επηρεάζουν άμεσα την απόδοση του εκσκαφέα φορτωτή’του. Ένα ισχυρό υδραυλικό σύστημα εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του φορτωτή και του εκσκαφέα, επιτρέποντας τον ακριβή έλεγχο και την αποτελεσματική εκτέλεση εργασιών. Οι αγοραστές θα πρέπει να αναζητούν μηχανήματα με αξιόπιστα υδραυλικά συστήματα υψηλής χωρητικότητας και να εξετάζουν την ευκολία συντήρησης και τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών. Η πλατφόρμα της Exapro’παρέχει πληροφορίες για τα υδραυλικά συστήματα των εισηγμένων μηχανημάτων, διευκολύνοντας την αξιολόγηση της απόδοσής τους.

Άνεση και τεχνολογία για τον χειριστή

Οι σύγχρονοι εκσκαπτικοί φορτωτές συχνά είναι εξοπλισμένοι με προηγμένη τεχνολογία και χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την άνεση και την παραγωγικότητα του χειριστή. Τα εργονομικά καθίσματα, οι διαισθητικές διατάξεις ελέγχου και ο έλεγχος του κλίματος είναι απαραίτητα για τη μείωση της κόπωσης του χειριστή κατά τη διάρκεια των μεγάλων βαρδιών. Επιπλέον, προηγμένα χαρακτηριστικά όπως το GPS, η τηλεματική και οι αυτοματοποιημένες λειτουργίες μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την αποδοτικότητα και την ακρίβεια στο εργοτάξιο. Οι λεπτομερείς λίστες της Exapro’περιλαμβάνουν συχνά πληροφορίες σχετικά με αυτά τα προηγμένα χαρακτηριστικά, βοηθώντας τους αγοραστές να επιλέξουν μηχανήματα που μεγιστοποιούν την άνεση και την αποδοτικότητα του χειριστή.

Κυρίαρχες μάρκες και μοντέλα

Αρκετές αξιόπιστες μάρκες κυριαρχούν στην αγορά των εκσκαφέων φορτωτών, καθεμία από τις οποίες προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. Η Exapro διαθέτει καταχωρήσεις από αυτές τις κορυφαίες μάρκες, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα μηχανήματα:

  • Caterpillar (Cat): Γνωστοί για την ανθεκτικότητα και τις υψηλές επιδόσεις τους, οι εκσκαπτικοί φορτωτές Cat, όπως τα μοντέλα 420F2 και 430F2, αποτελούν δημοφιλείς επιλογές. Προσφέρουν στιβαρούς κινητήρες, προηγμένα υδραυλικά συστήματα και μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων.

  • John Deere: Γνωστά για την αξιοπιστία και την ευκολία χρήσης τους, τα μοντέλα John Deere, όπως τα 310L και 410L, παρέχουν εξαιρετικές δυνατότητες εκσκαφής και ανύψωσης, καθώς και χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για την άνεση και την παραγωγικότητα του χειριστή.

  • JCB: Ως πρωτοπόροι στον κλάδο των εκσκαφέων φορτωτών, η JCB προσφέρει ευέλικτα μοντέλα όπως τα 3CX και 4CX, γνωστά για την αποδοτικότητά τους και την προηγμένη ενσωμάτωση τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος τηλεματικής JCB LiveLink.

  • Περίπτωση: Οι εκσκαπτικοί φορτωτές της Case, όπως οι 580N και 590 Super N, φημίζονται για τις ισχυρές επιδόσεις και την ανθεκτικότητά τους, καθιστώντας τους κατάλληλους για ποικίλες απαιτητικές εργασίες στις κατασκευές και τα ορυχεία.

Τιμολόγηση μεταχειρισμένων εκσκαφέων φορτωτών

Το κόστος των μεταχειρισμένων εκσκαφέων φορτωτών ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση, η μάρκα και τα ειδικά χαρακτηριστικά. Σε γενικές γραμμές, οι μεταχειρισμένοι φορτωτές εκσκαφέων μπορεί να κυμαίνονται από 20.000 έως 100.000 δολάρια. Για παράδειγμα, ένας καλά συντηρημένος, σχετικά νέος Cat 420F2 μπορεί να κοστολογείται περίπου 60.000 έως 80.000 δολάρια, ενώ ένας παλαιότερος John Deere 310G μπορεί να διατίθεται για 20.000 έως 30.000 δολάρια. Η αγορά της Exapro’s επιτρέπει στους αγοραστές να συγκρίνουν τις τιμές σε ένα ευρύ φάσμα καταχωρήσεων, παρέχοντας διαφάνεια και βοηθώντας στην εύρεση των καλύτερων προσφορών.

Συμπεράσματα

Οι φορτωτές εκσκαφέων αποτελούν ένα κρίσιμο περιουσιακό στοιχείο στις κατασκευές και τις εξορυκτικές βιομηχανίες λόγω της ευελιξίας και της αποτελεσματικότητάς τους. Με την κατανόηση των βασικών εξαρτημάτων, της λειτουργικότητας και των κρίσιμων παραγόντων που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά, οι αγοραστές μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με τις απαιτήσεις του έργου τους. Με τις κορυφαίες μάρκες που προσφέρουν μια σειρά μοντέλων, υπάρχει ένας εκσκαφέας φορτωτής που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε επιχειρησιακή ανάγκη, διασφαλίζοντας ότι τα έργα ολοκληρώνονται αποτελεσματικά και αποδοτικά. Είτε επιλέγετε ένα νέο είτε ένα μεταχειρισμένο μηχάνημα, η Exapro παρέχει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την εύρεση φορτωτών εκσκαφέων υψηλής ποιότητας, προσφέροντας λεπτομερείς πληροφορίες και ανταγωνιστικές τιμές για να βοηθήσει τους αγοραστές να επιλέξουν το καλύτερο μηχάνημα για τις ανάγκες τους.