Στην Exapro, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη συλλογή μεταχειρισμένων φιαλιδίων και πληρωτικών αμπούλων, απαραίτητων για ακριβή και αποτελεσματική συσκευασία στη φαρμακευτική, την καλλυντική και τη χημική βιομηχανία. Αυτά τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να γεμίζουν μικρά δοχεία όπως φιαλίδια και αμπούλες με υγρά, διασφαλίζοντας ακρίβεια, στειρότητα και συνοχή. Τα φιαλίδια και τα πληρωτικά αμπούλες μας κυμαίνονται σε τιμές από &€15.000 για βασικά μοντέλα έως &€200.000 για προηγμένες μονάδες υψηλής χωρητικότητας από κορυφαίες μάρκες όπως η Bosch, η Marchesini, η IMA και η Romaco. Κάθε μηχάνημα διαθέτει μοναδικές προδιαγραφές, όπως εύρος όγκου πλήρωσης, ταχύτητα, επίπεδο αυτοματισμού και συμβατότητα με διαφορετικούς τύπους υγρών, διασφαλίζοντας ότι καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής σας.

Όταν επιλέγετε ένα πληρωτικό φιαλιδίων ή αμπουλών, λάβετε υπόψη βασικούς παράγοντες όπως ο τύπος του υγρού που γεμίζεται, η απαιτούμενη ακρίβεια και ταχύτητα πλήρωσης, το μέγεθος και το υλικό του δοχείου και η ευκολία καθαρισμού και συντήρησης. Αυτά τα στοιχεία είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη υψηλής ποιότητας, αποστειρωμένης συσκευασίας, τη βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας της παραγωγής και τη διατήρηση της συμμόρφωσης με τα βιομηχανικά πρότυπα. Η επένδυση στα χρησιμοποιημένα μας φιαλίδια και πληρωτικά αμπούλες όχι μόνο παρέχει πρόσβαση σε εξοπλισμό κορυφαίας βαθμίδας σε σημαντικά μειωμένες τιμές, αλλά υποστηρίζει επίσης βιώσιμες πρακτικές επεκτείνοντας τον κύκλο ζωής των στιβαρών μηχανημάτων. Εμπιστευτείτε τη δέσμευση της Exapro για άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βρείτε την τέλεια μηχανή πλήρωσης για να βελτιώσετε τις εργασίες συσκευασίας σας.

Εξερευνήστε τις λίστες της Exapro σήμερα για να ανακαλύψετε αξιόπιστα φιαλίδια και πληρωτικά αμπούλες που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και αξία για τις ανάγκες συσκευασίας και προετοιμασίας σας.


Περιστροφικό γεμιστικό μπουκαλιών PKB MAD

Ετος: 1984

Μονάδες χωρητικότητας/ώρα 12000 u/h
Ύψος φιαλιδίου 250 mm
Ισχύς κινητήρα 2.5 kW
Διάμετρος φιαλιδίου 100 mm
Τύπος Αυτόματο

Βιδωτό υλικό πλήρωσης για φιαλίδια Groninger DFH 020 // KV 01

Ετος: 1983

Μονάδες χωρητικότητας/ώρα 2400 u/h
Ύψος φιαλιδίου 250 mm
Διάμετρος φιαλιδίου 80 mm
Τύπος Αυτόματο

BOSCH ALK 4080

Ετος: 1998

Μονάδες χωρητικότητας/ώρα 24000 u/h
Ύψος φιαλιδίου 110 mm
Διάμετρος φιαλιδίου 18 mm

Bosch MLF 3002

Ετος: 1996

Μονάδες χωρητικότητας/ώρα 6000 u/h
Ύψος φιαλιδίου 185 mm
Διάμετρος φιαλιδίου 55 mm
Τύπος Αυτόματο

Γεμιστικό φιαλιδίου / αμπούλες CIONI A6/FC

Ετος: 2006

Μονάδες χωρητικότητας/ώρα 13000 u/h
Διάμετρος φιαλιδίου 19.5 mm

Tofflon (China) FF0604 + LYO10

Ετος: 2022

Μονάδες χωρητικότητας/ώρα 6000 u/h

MARCHESINI ML652

Ετος: 2011

Μονάδες χωρητικότητας/ώρα 15000 u/h
Ύψος φιαλιδίου 60 mm
Διάμετρος φιαλιδίου 21.5 mm
Τύπος Αυτόματο

Bausch & Ströbel KSF 1027

Ετος: 1997

Μονάδες χωρητικότητας/ώρα 3600 u/h
Ύψος φιαλιδίου 130 mm
Διάμετρος φιαλιδίου 52 mm

Γεμιστικό φιαλιδίου / αμπούλες Bausch Et Strobel KSF 1020

Ετος: 1980

Μονάδες χωρητικότητας/ώρα 4500 u/h
Τύπος Αυτόματο
Διάμετρος φιαλιδίου 28 mm
Ισχύς κινητήρα 2 kW

CIONI A6/FC

Ετος:

Μονάδες χωρητικότητας/ώρα 13000 u/h
Τύπος Αυτόματο
Διάμετρος φιαλιδίου 12 mm

MARCHESINI ML652 + TM2

Ετος: 2011

Μονάδες χωρητικότητας/ώρα 15000 u/h
Ύψος φιαλιδίου 60 mm
Διάμετρος φιαλιδίου 21.5 mm
Τύπος Αυτόματο

Serac Gaia R6C1V1E1/650

Ετος: 2010

Μονάδες χωρητικότητας/ώρα 3600 u/h
Ύψος φιαλιδίου 250 mm

COMAS MONODOSE 6 STAZIONI

Ετος: 2006

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Το «Monodose 6 stazioni» είναι μια ημιαυτόματη μηχανή πλήρωσης και κλεισίματος υψηλής ταχύτητας σχεδιασμένη να εκτελεί εργασίες δοσομέτρησης, πλήρωσης και συγκόλλησης μικρών στρογγυλών πλαστικών φιαλών και φιαλιδίων μιας δόσης. ΤΟΜΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ: Φαρμακευτικά, χημικά, καλλυντικά, τρόφιμα, διαιτητικά, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, κατασκευή. ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Μηχάνημα Monobloc κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 για το γέμισμα και το κλείσιμο διαφόρων τύπων συσκευασιών λωρίδων. …

BAUSCH STROBEL FFV 4010

Ετος: 1992

Μονάδες χωρητικότητας/ώρα 12000 u/h
Ύψος φιαλιδίου 61.5 mm
Διάμετρος φιαλιδίου 30.4 mm
Τύπος Αυτόματο

Γεμιστικό φιαλιδίου / αμπούλες CIONI A6 FC

Ετος:

Μονάδες χωρητικότητας/ώρα 13000 u/h
Τύπος Αυτόματο
Διάμετρος φιαλιδίου 19.5 mm

CDA K-net Αυτόματη πλήρωση φιαλών

Ετος:

Μονάδες χωρητικότητας/ώρα 800 u/h

Farmomac F370 18VL 8C (IMA)+ complete line vials

Ετος: ~ 2000

Μονάδες χωρητικότητας/ώρα 7500 u/h
Ύψος φιαλιδίου 168 mm
Διάμετρος φιαλιδίου 65 mm
Τύπος Αυτόματο

Cioni A6FC

Ετος:

Μονάδες χωρητικότητας/ώρα 12000 u/h
Ύψος φιαλιδίου 500 mm
Διάμετρος φιαλιδίου 19 mm
Τύπος Αυτόματο

Γεμιστικό φιαλιδίου / αμπούλες Flexicon FF20 Καυτή προσφορά

Ετος:

Μονάδες χωρητικότητας/ώρα 2000 u/h
Τύπος Ημιαυτόματο
Διάμετρος φιαλιδίου 60 mm


Ακρίβεια και αποτελεσματικότητα: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για πληρωτικά φιαλιδίων και αμπούλες

Τα φιαλίδια και τα πληρωτικά αμπούλες είναι βασικά μηχανήματα στη βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών, παρέχοντας τη δυνατότητα να γεμίζουν με ακρίβεια μικρά δοχεία με υγρά, σκόνες ή άλλες ουσίες. Αυτά τα μηχανήματα εξασφαλίζουν ακρίβεια, στειρότητα και αποτελεσματικότητα στη διαδικασία συσκευασίας, η οποία είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της ακεραιότητας του προϊόντος και της συμμόρφωσης με τα βιομηχανικά πρότυπα. Η κατανόηση των διαφορετικών τύπων, χαρακτηριστικών και εκτιμήσεων για την αγορά φιαλιδίων και πληρωτικών αμπουλών μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις παραγωγικές σας δυνατότητες. Η Exapro, μια κορυφαία ηλεκτρονική αγορά για μεταχειρισμένα βιομηχανικά μηχανήματα, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από φιαλίδια και πληρωτικά αμπούλες, παρέχοντας στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τύποι πληρωτικών φιαλιδίων και αμπούλων

Φιαλίδια και πληρωτικά αμπούλες διατίθενται σε διάφορους τύπους και διαμορφώσεις για να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής. Ακολουθεί μια επισκόπηση των κύριων τύπων:

Υγρά πληρωτικά

Τα υγρά πληρωτικά έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται υγρά προϊόντα, διασφαλίζοντας ακριβή δοσολογία και ελαχιστοποίηση της σπατάλης προϊόντος.

 • Ογκομετρικά πληρωτικά: Μετρήστε και διανείμετε υγρά με βάση τον όγκο. Κατάλληλο για προϊόντα όπου ο ακριβής έλεγχος της έντασης είναι απαραίτητος.
 • Περισταλτικά υλικά πλήρωσης: Χρησιμοποιήστε μια περισταλτική αντλία για να μετακινήσετε υγρά μέσω εύκαμπτων σωλήνων. Ιδανικό για αποστειρωμένα περιβάλλοντα και καθαρούς χώρους λόγω του ελάχιστου κινδύνου μόλυνσης.
 • Γεμιστικά εμβόλων: Χρησιμοποιήστε ένα έμβολο για να τραβήξετε και να διανείμετε υγρά. Κατάλληλο για μεγάλο εύρος ιξώδους, από λεπτά υγρά έως παχύρρευστα τζελ.

Γεμιστικά σε σκόνη

Τα πληρωτικά σε σκόνη έχουν σχεδιαστεί για να γεμίζουν φιαλίδια και αμπούλες με ουσίες ξηρής σκόνης, διασφαλίζοντας ακρίβεια και συνέπεια.

 • Γεμιστικά τρυπανιού: Χρησιμοποιήστε έναν κοχλία για να διανείμετε μια συγκεκριμένη ποσότητα σκόνης. Κατάλληλο για λεπτές και ελεύθερες πούδρες.
 • Γεμιστικά κενού: Χρησιμοποιήστε ένα κενό για να γεμίσετε σκόνες σε φιαλίδια και αμπούλες, διασφαλίζοντας ακριβή δοσολογία για ελαφριές και αφράτες σκόνες.

Γεμιστικά αμπούλας

Τα πληρωτικά αμπούλας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την πλήρωση αμπούλων, μικρών σφραγισμένων φιαλιδίων που χρησιμοποιούνται για φάρμακα μίας δόσης ή δείγματα.

 • Ανοίξτε τις αμπούλες πλήρωσης: Γεμίστε τις αμπούλες πριν τις σφραγίσετε. Κατάλληλο για εφαρμογές όπου οι διαδικασίες πλήρωσης και σφράγισης είναι ξεχωριστές.
 • Γεμιστικά κλειστών αμπούλων: Γεμίστε και σφραγίστε τις φύσιγγες με μία μόνο διαδικασία, διασφαλίζοντας τη στειρότητα και ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους μόλυνσης.

Συμπληρώματα συνδυασμού

Τα συνδυαστικά πληρωτικά μπορούν να χειριστούν τόσο υγρά όσο και σκόνες, προσφέροντας ευελιξία σε εγκαταστάσεις που συσκευάζουν μια ποικιλία προϊόντων.

 • Γεμιστικά διπλής κεφαλής: Εξοπλισμένα με διαφορετικές κεφαλές για πλήρωση υγρού και σκόνης, επιτρέποντας την εύκολη εναλλαγή μεταξύ των τύπων προϊόντων.
 • Γεμιστικά πολλαπλών χρήσεων: Σχεδιασμένο για να χειρίζεται μια σειρά ουσιών με εναλλάξιμα εξαρτήματα και ρυθμίσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Όταν επιλέγετε πληρωτικά φιαλιδίων και αμπούλες, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές για να διασφαλίσετε ότι το μηχάνημα πληροί τις λειτουργικές σας απαιτήσεις. Οι βασικοί παράγοντες περιλαμβάνουν:

Ακρίβεια πλήρωσης

Η ακρίβεια πλήρωσης είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της ποιότητας του προϊόντος και τη συμμόρφωση με τα ρυθμιστικά πρότυπα. Αναζητήστε μηχανήματα με υψηλή ακρίβεια για να εξασφαλίσετε σταθερή δοσολογία και να ελαχιστοποιήσετε τα απόβλητα. Οι λίστες της Exapro παρέχουν λεπτομερείς προδιαγραφές για την ακρίβεια πλήρωσης, βοηθώντας σας να βρείτε ένα μηχάνημα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ταχύτητα και απόδοση

Η ταχύτητα και η απόδοση του πληρωτικού καθορίζουν πόσα φιαλίδια ή αμπούλες μπορούν να γεμιστούν σε ένα δεδομένο χρονικό πλαίσιο. Βεβαιωθείτε ότι το μηχάνημα μπορεί να επιτύχει τους στόχους παραγωγής σας, είτε για παρτίδες μικρής κλίμακας είτε για βιομηχανικές εργασίες μεγάλης κλίμακας.

Στειρότητα και δυνατότητα καθαρισμού

Η διατήρηση της στειρότητας είναι απαραίτητη στη φαρμακευτική και καλλυντική παραγωγή. Αναζητήστε μηχανήματα σχεδιασμένα για εύκολο καθαρισμό και αποστείρωση, με χαρακτηριστικά όπως συστήματα καθαρισμού στη θέση τους (CIP), κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα και ελάχιστες ρωγμές για την αποφυγή μόλυνσης.

Συμβατότητα με φιαλίδια και αμπούλες

Βεβαιωθείτε ότι το πληρωτικό είναι συμβατό με τα μεγέθη και τους τύπους φιαλιδίων και αμπούλων που χρησιμοποιείτε. Μηχανήματα με ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις και εναλλάξιμα εξαρτήματα προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία για το χειρισμό διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων δοχείων.

Αυτοματισμός και έλεγχος

Τα προηγμένα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου ενισχύουν την ακρίβεια, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα στη διαδικασία πλήρωσης. Λειτουργίες όπως προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις, διεπαφές με οθόνη αφής, παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την παραγωγικότητα.

Ποιότητα και ανθεκτικότητα κατασκευής

Η ποιότητα κατασκευής και η ανθεκτικότητα του μηχανήματος είναι απαραίτητα για τη μακροπρόθεσμη λειτουργική απόδοση. Τα μηχανήματα που κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ο στιβαρός ανοξείδωτος χάλυβας, είναι πιο ανθεκτικά στη φθορά. Εύκολα στη συντήρηση σχέδια και προσβάσιμα εξαρτήματα απλοποιούν τη συντήρηση, μειώνοντας το χρόνο διακοπής λειτουργίας και το λειτουργικό κόστος.

Κορυφαίες μάρκες σε γεμιστικά φιαλιδίων και αμπούλες

Οι αξιόπιστες μάρκες εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα και καλύτερη υποστήριξη. Ακολουθούν μερικές κορυφαίες μάρκες στην αγορά πληρωτικών φιαλιδίων και αμπούλων:

 • Bosch: Γνωστή για τις υψηλής ακρίβειας και καινοτόμες μηχανές πλήρωσης, η Bosch προσφέρει στιβαρές λύσεις κατάλληλες για διάφορες φαρμακευτικές και καλλυντικές εφαρμογές.
 • IMA: Φημισμένα για την ανθεκτική και προηγμένη τεχνολογία τους, τα μηχανήματα της IMA είναι δημοφιλή στον κλάδο.
 • Όμιλος Marchesini: Παρέχει μια σειρά από υλικά πλήρωσης υψηλής απόδοσης, γνωστά για την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά τους σε απαιτητικές εφαρμογές.
 • Romaco: Προσφέρει ευέλικτες μηχανές πλήρωσης που χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα και στιβαρότητα, κατάλληλες για εργασίες μεγάλης κλίμακας.
 • Syntegon: Γνωστό για μηχανήματα υψηλής ποιότητας σχεδιασμένα για πλήρωση ακριβείας και υψηλής ταχύτητας, ιδανικά για σύνθετη και μεγάλου όγκου παραγωγή.

Η Exapro διαθέτει εξοπλισμό από αυτές και άλλες αξιόπιστες μάρκες, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε αξιόπιστα και καλά υποστηριζόμενα μηχανήματα.

Τιμολόγηση μεταχειρισμένων φιαλιδίων και πληρωτικών αμπούλων

Το κόστος των χρησιμοποιημένων φιαλιδίων και πληρωτικών αμπουλών ποικίλλει ευρέως ανάλογα με παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση, η μάρκα και τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Γενικά, οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από αρκετές χιλιάδες έως αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Για παράδειγμα, ένα μεταχειρισμένο υγρό πληρωτικό Bosch μπορεί να κοστίζει από 20.000 έως 50.000 $, ενώ ένα πλήρωσης σκόνης IMA υψηλής ποιότητας μπορεί να κοστίζει μεταξύ 100.000 και 200.000 $. Η αγορά της Exapro προσφέρει μια σειρά από επιλογές τιμολόγησης, παρέχοντας διαφάνεια και ανταγωνιστικές προσφορές για τους αγοραστές.

Συμπέρασμα

Γεμιστικά φιαλιδίων και αμπούλες είναι απαραίτητα εργαλεία στη βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών, προσφέροντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις για ακριβείς εργασίες γεμίσματος. Κατανοώντας τους διαφορετικούς τύπους μηχανών και τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την αγορά, οι επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που ενισχύουν τις επιχειρησιακές τους ικανότητες. Η Exapro προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την προμήθεια μεταχειρισμένων μηχανημάτων υψηλής ποιότητας, παρέχοντας λεπτομερείς καταχωρίσεις και ανταγωνιστικές τιμές. Είτε χρειάζεστε ένα υγρό πληρωτικό, ένα πληρωτικό σε σκόνη, ένα πληρωτικό αμπούλας ή ένα μηχάνημα συνδυασμού, το εκτεταμένο απόθεμα και η φιλική προς το χρήστη διεπαφή της Exapro διευκολύνουν την εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού για τις ανάγκες παραγωγής σας.