Κρεοπωλείο - μεταχειρισμένοι κόφτες / τεμαχιστές / τεμαχιστές / μηχανές μερίδας 417


Το

Exapro προσφέρει μια ποικιλία από μεταχειρισμένα μηχανήματα κρεοπωλείου, συμπεριλαμβανομένων κοπτικών, τεμαχιστών, κοπτών και μηχανημάτων μερίδας, προσαρμοσμένα για να καλύπτουν τον προϋπολογισμό και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Τα μηχανήματα μας, με τιμή μεταξύ 8.000 και 32.000 ευρώ, αντιπροσωπεύουν έναν συνδυασμό λειτουργικότητας, ανθεκτικότητας και προσιτότητας. Τα κύρια πλεονεκτήματα αυτών των μηχανών περιλαμβάνουν βελτιωμένη απόδοση, ομοιομορφία, ταχύτητα και ακρίβεια στις εργασίες επεξεργασίας κρέατος. Οι βασικές παράμετροι όπως η χωρητικότητα, η ταχύτητα, το μέγεθος κοπής και η απόδοση παρέχουν μια μέτρηση της απόδοσής τους.

Αυτές οι μηχανές βρίσκουν εκτεταμένη χρήση σε εργοστάσια επεξεργασίας κρέατος, κρεοπωλεία, ντελικατέσεν, σούπερ μάρκετ και εστιατόρια, υποδηλώνοντας την ευελιξία τους και τον κρίσιμο ρόλο τους στη βιομηχανία τροφίμων. Κατασκευαστές όπως οι Hobart, Bizerba, Marel, Treif, Hollymatic, Biro και Weber Maschinenbau διακρίνονται για τον στιβαρό, αξιόπιστο και αποδοτικό εξοπλισμό τους.

Στην Exapro, στοχεύουμε να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ της επιχείρησής σας και των μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας μια βελτιστοποιημένη και οικονομικά αποδοτική λειτουργία. Επικοινωνήστε με την ομάδα μας σήμερα για να βρείτε το καλύτερο για τις ανάγκες του κρεοπωλείου σας.


Κόπτης scanvaegt B-55

Ετος: 2008

Ισχύς κινητήρα 10 kW


Κόπτης TREIF Divider Orbital

Ετος: 2012

Ισχύς κινητήρα 48 kW



Κόπτης Weber CCS 305

Ετος: 2010

Ισχύς κινητήρα 7 kW
Παραγωγή 300 kg/h


Κόπτης Glass Vas 150 Καυτή προσφορά

Ετος: 2011

Κόφτης γυαλιού Vas 150 καλή κατάσταση λειτουργίας χωρητικότητα 150 λίτρα YOM 2011


Κόπτης Vemag MMP 220

Ετος: 2014

Εξουσία 1.5 kW

VM400 HD Cup μηχανή χύτευσης

Ετος: 1990

Μηχανή - VM 400 HD Αριθμός - VM 400 HD-1285/2 Τάση - 415 V Φάσεις - 3 Ρεύμα - 23 Amp Συχνότητα - 50 Hz Ισχύς - 7, 77 kW Βάρος - 850 Kg Αριθμός ιδιοκτητών - 1 Αγοράστηκε απευθείας από την Koppens

Κόφτης κατεψυγμένων μπλοκ MAGURIT 052

Ετος: 1997

Σας παρουσιάζουμε το MAGURIT 052 Frozen Block Cutter, ένα αξιόπιστο μηχάνημα από τον διάσημο Γερμανό κατασκευαστή MAGURIT, κατασκευασμένο το 1997 και καλά συντηρημένο. Αυτός ο κόφτης έχει σχεδιαστεί για την επεξεργασία κατεψυγμένων τεμαχίων, ικανός να χειρίζεται θερμοκρασίες έως και -20°C, καθιστώντας τον ιδανικό για μικρούς έως μεσαίους παραγωγούς. Το μηχάνημα είναι ειδικά προσαρμοσμένο για την αποτελεσματική κοπή των μπλοκ E2. …

Πρέσα κρέατος και ζαμπόν για φρέσκα, καπνιστά και ελαφρώς κατεψυγμένα προϊόντα MAREL Presso 600

Ετος: 2006

Επισκόπηση Αυτή η πρέσα κρέατος και ζαμπόν για φρέσκα, καπνιστά και ελαφρώς κατεψυγμένα προϊόντα, τύπου: MAREL Presso 600 κατασκευάστηκε το 2006 στις Κάτω Χώρες. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το μηχάνημα έχει ανακατασκευαστεί και τροποποιηθεί από την εταιρεία Fischer από πνευματικούς σε ηλεκτρικούς σερβοκινητήρες που εξασφαλίζουν καλύτερο έλεγχο. Τεχνικές λεπτομέρειες 3 x 400 V, 50/60 Hz, πλαστικός ιμάντας με διαχωριστικά, …


Κόπτης WEBER CCS304

Ετος: 2007

Μηχανή τεμαχισμού WEBER CCS304 Έτος 2007 4.2kw ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΣΕ ΚΑΛΉ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ, ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΤΉΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΠΊΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΚΟΠΉΣ.

Stork Protecon MRS-20P

Ετος:

Εξουσία 18.5 kW
Παραγωγή 1200 kg/h


Κόπτης Germania Treif puma 700F

Ετος: 2011

Ισχύς κινητήρα 3.4 kW

Κόπτης - -

Ετος: 2010

Χρησιμοποιείται γραμμή παραγωγής και συσκευασίας κιμά. Νέα 2010. 1.Γραμμή παραγωγής και μερίδας κιμά - προδιαγραφές Παραδοχές: -Προϊόν: χοιρινός κιμάς -Προϊόν: χοιρινός κιμάς -Ικανότητα παραγωγής: περίπου 800 - 900 kg / h -Ικανότητα γραμμής συσκευασίας: έως 55 - 60 μερίδες (500 γραμμάρια) /λεπτό -Ικανότητα μηχανής συσκευασίας: έως 40 δίσκοι/λεπτό -Μέγεθος μερίδας: 500 γρ. -Μορφή συσκευασίας: Μορφή συσκευασίας: TRAY SEALER / MAP …


Μηχανήματα κρεοπωλείου στο Exapro: Κόφτες, Κόπτες, Κόφτες και Μηχανές Τερματισμού

Ως βασικός διευκολυντής στον κόσμο των βιομηχανικών μηχανημάτων, εμείς στην Exapro δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις πιο ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις για την επιχείρησή σας. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον εξοπλισμό κρεοπωλείου, ένα κρίσιμο υποσύνολο του εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων. Οι κόφτες, οι κόφτες, οι κόφτες και οι μηχανές μερίδας είναι τέσσερα βασικά εργαλεία που εκσυγχρονίζουν και επιταχύνουν τις διαδικασίες κρεοπωλείου.

Κόφτες

Στη σφαίρα του βιομηχανικού κρεοπωλείου, οι κοπτήρες παίζουν σημαντικό ρόλο στη μείωση του μεγέθους των τεμαχίων κρέατος. Αυτά τα μηχανήματα προσφέρουν κοπή ακριβείας με ρυθμό πολύ μεγαλύτερο από τα χειροκίνητα μέσα. Είτε χρειάζεστε κρέας σε κύβους είτε ψιλοκομμένα κομμάτια, η γκάμα μεταχειρισμένων κοπτικών υψηλής ποιότητας που διαθέτουμε μπορεί να ανταποκριθεί στις προδιαγραφές σας. Είναι στιβαρά, αποτελεσματικά και διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη για να ταιριάζουν στις απαιτήσεις παραγωγής σας. Κάθε μηχάνημα υποβάλλεται σε αυστηρούς ελέγχους για να διασφαλιστεί ότι είναι κατάλληλο για τον σκοπό του, διασφαλίζοντας ότι έχετε αξιόπιστη απόδοση για την επένδυσή σας.

Slicers

Οι τεμαχιστές, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ικανοί να κόβουν το κρέας σε σταθερά, ομοιόμορφα κομμάτια. Από μπέικον μέχρι βόειο κρέας, πουλερικά μέχρι χοιρινό, ο κατάλογος των χρησιμοποιημένων μηχανών κοπής σας εγγυάται την τέλεια φέτα κάθε φορά. Η ακρίβεια που προσφέρουν αυτά τα μηχανήματα ενισχύει τόσο την αισθητική όσο και την τυποποίηση των προϊόντων σας. Με τις ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις πάχους, έχετε τον πλήρη έλεγχο της επιθυμητής απόδοσης, καθιστώντας τα ένα ευέλικτο εργαλείο σε κάθε ρύθμιση κρεοπωλείου.

Chappers

Σχεδιασμένοι για να χειρίζονται τον μεγαλύτερο φόρτο εργασίας, οι κοπτήρες διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στη μεγάλης κλίμακας επεξεργασία κρέατος. Είναι κατασκευασμένα για να κόβουν μεγάλες ποσότητες κρέατος σε μικρότερες, διαχειρίσιμες μερίδες γρήγορα και αποτελεσματικά. Στην Exapro, διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα μεταχειρισμένων ελικόπτερο που διατηρούν την λειτουργική ακεραιότητα και τη στιβαρότητά τους, διασφαλίζοντας τη μέγιστη παραγωγικότητα με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Μηχανήματα τεμαχισμού

Η ακρίβεια και η συνέπεια είναι πρωταρχικής σημασίας στη βιομηχανία τροφίμων, ειδικά όταν πρόκειται για μερίδες. Οι μηχανές μερίδων σάς επιτρέπουν να διατηρείτε το ακριβές βάρος ή το μέγεθος για κάθε μερίδα, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για τον έλεγχο του κόστους και τη συνέπεια της ποιότητας. Η γκάμα των μεταχειρισμένων μηχανημάτων μερίδας έχει ελεγχθεί διεξοδικά για να διασφαλιστεί ότι παρέχουν ακριβείς μερίδες ξανά και ξανά.

Στην Exapro, κατανοούμε ότι η επένδυση σε βιομηχανικά μηχανήματα μπορεί να είναι μια σημαντική απόφαση. Γι' αυτό προσφέρουμε μεταχειρισμένα μηχανήματα κορυφαίας βαθμίδας που πληρούν τα βιομηχανικά πρότυπα, εξοικονομώντας παράλληλα σημαντικά έξοδα. Όλος ο εξοπλισμός μας, συμπεριλαμβανομένων των μηχανημάτων κρεοπωλείου, έχει ελεγχθεί για λειτουργικότητα και απόδοση, ώστε να είστε σίγουροι ότι κάνετε μια καλή επένδυση.

Στην Exapro, είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε γέφυρα μεταξύ επιχειρήσεων και μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων κορυφαίας βαθμίδας, βοηθώντας τις να λειτουργούν αποτελεσματικά και οικονομικά. Το τεράστιο απόθεμά μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα μηχανημάτων με ποικίλα χαρακτηριστικά, χωρητικότητες και επιδόσεις, καθένα από τα οποία ελέγχεται σχολαστικά για τη λειτουργικότητα. Σε αυτόν τον εξαιρετικά κρίσιμο τομέα της επεξεργασίας τροφίμων, στοχεύουμε να παρουσιάσουμε μια λύση που καλύπτει όλους τους προϋπολογισμούς χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Τα μεταχειρισμένα κρεοπωλεία μας εμπίπτουν σε ένα εύρος τιμών από 8.000 έως 32.000 ευρώ, σχεδιασμένα να καλύπτουν μια ποικιλία δημοσιονομικών απαιτήσεων. Αυτό το ευρύ φάσμα αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία στο μέγεθος, τα χαρακτηριστικά, τις μάρκες και τις δυνατότητες των μηχανημάτων που προσφέρουμε.

Όταν επιλέγετε το Exapro, δεν αγοράζετε απλώς ένα μηχάνημα, αλλά επενδύετε στην απόδοση, την ποιότητα και την αξιοπιστία. Συνεργαστείτε μαζί μας και ελάτε να κάνουμε μαζί την επιχείρηση κρεοπωλείου σας πιο κερδοφόρα.

 

Αποσυσκευασία των πλεονεκτημάτων των μηχανημάτων κρεοπωλείου: Κόφτες, τεμαχιστές, κόφτες και μηχανές μερίδας

Τα βιομηχανικά κρεοπωλεία έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τις εργασίες επεξεργασίας κρέατος. Αυτά τα μηχανήματα παρέχουν πλεονεκτήματα που ξεπερνούν πολύ την απλή μηχανοποίηση εργασιών, βελτιστοποιούν την απόδοση, την ποιότητα των προϊόντων και τη συνέπεια. Παρακάτω θα συζητήσουμε τα κύρια πλεονεκτήματα κάθε τύπου μηχανήματος - Κόφτες, Κόπτες, Κόφτες και Μηχανές Τερματισμού.

Κόφτες

Αποτελεσματικότητα: Οι κόφτες μειώνουν σημαντικά τον χρόνο που χρειάζεται για την επεξεργασία του κρέατος. Η ικανότητα επεξεργασίας μεγάλων ποσοτήτων γρήγορα μεταφράζεται σε μια πιο αποτελεσματική γραμμή παραγωγής.

Συνέπεια: Το σταθερό μέγεθος και το σχήμα των κομμένων κομματιών κρέατος είναι ζωτικής σημασίας για ομοιόμορφο μαγείρεμα και παρουσίαση. Ένας κόφτης προσφέρει σταθερά αποτελέσματα, διασφαλίζοντας ότι κάθε κομμάτι είναι εξίσου καλό με το προηγούμενο.

Πολυχρηστικότητα: Οι κόφτες μπορούν να χειριστούν μια ευρεία γκάμα κρεάτων και μπορούν να προσαρμοστούν για να επιτύχουν μια ποικιλία κοπών, από το κόψιμο σε κύβους μέχρι τον τεμαχισμό.

Slicers

Ομοιομορφία: Οι τεμαχιστές παρέχουν ομοιόμορφες, σταθερές φέτες, βελτιώνοντας την παρουσίαση του προϊόντος και διασφαλίζοντας ομοιόμορφους χρόνους μαγειρέματος.

Ακρίβεια: Με ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις, οι κόφτες επιτρέπουν τον ακριβή έλεγχο του πάχους, επιτρέποντας την παραγωγή κατά παραγγελία παραγγελιών ή ποικίλων προϊόντων από το ίδιο κομμάτι κρέατος.< /p>

Ταχύτητα: Οι εμπορικοί τεμαχιστές μπορούν να χειριστούν γρήγορα μεγάλους όγκους κρέατος, βελτιώνοντας την ταχύτητα παραγωγής.

Chappers

Χειρισμός όγκου: Οι κόφτες μπορούν να επεξεργάζονται μεγάλες ποσότητες κρέατος σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθιστώντας το απαραίτητο για κρεοπωλεία μεγάλου όγκου.

Μείωση μεγέθους: Οι κόφτες διασπούν αποτελεσματικά τα μεγάλα κομμάτια κρέατος σε μικρότερα, πιο διαχειρίσιμα μεγέθη, επιτρέποντας την ευκολότερη μεταγενέστερη επεξεργασία.

Πολυχρηστικότητα: Παρόμοια με τους κόφτες, οι κοπτήρες μπορούν να χειριστούν διαφορετικούς τύπους κρέατος, καθιστώντας τους ευέλικτο στοιχείο σε ένα κρεοπωλείο.

Μηχανήματα τεμαχισμού

Έλεγχος μερίδων: Οι μηχανές μερίδας παρέχουν ακριβή μεγέθη μερίδων, σημαντικά για τον ποιοτικό έλεγχο, την ανάλυση κόστους και την ικανοποίηση των πελατών.

Μειωμένα απόβλητα: Η ακριβής μερίδα μειώνει τη σπατάλη και διασφαλίζει ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε κομμάτι κρέατος.

Συνέπεια: Τα σταθερά μεγέθη μερίδων όχι μόνο φαίνονται πιο επαγγελματικά, αλλά εξασφαλίζουν και ομοιόμορφους χρόνους μαγειρέματος.

Η ενσωμάτωση αυτών των κρεοπωλείων στις εργασίες επεξεργασίας τροφίμων σας μπορεί να επιφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην αποτελεσματικότητα, την ποιότητα, τη συνέπεια και τον έλεγχο του κόστους. Με τέτοια πλεονεκτήματα, μπορούν εύκολα να γίνουν η ραχοκοκαλιά της εγκατάστασης του βιομηχανικού κρεοπωλείου σας.

 

Παράμετροι κρεοπωλείου

Η κατανόηση των παραμέτρων των μηχανημάτων κρεοπωλείου είναι κρίσιμη για να κάνετε τη σωστή επιλογή για τις εργασίες σας. Αυτές οι παράμετροι προσφέρουν ένα μέτρο της απόδοσης, της αποδοτικότητας και της καταλληλότητας του μηχανήματος για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Ας εμβαθύνουμε στις κύριες παραμέτρους του μηχανήματος των Cutters, Slicers, Choppers και Portioning Machines.

Κόφτες

Χωρητικότητα: Αυτό αναφέρεται στον μέγιστο όγκο ή βάρος του κρέατος που μπορεί να χειριστεί ο κόφτης ταυτόχρονα.

Ταχύτητα: Η παράμετρος ταχύτητας υποδεικνύει τον ρυθμό με τον οποίο ο κόφτης μπορεί να επεξεργαστεί το κρέας, που συχνά υποδηλώνεται σε κιλά ή λίβρες ανά ώρα.

Μέγεθος κοπής: Αυτό αναφέρεται στο μέγεθος των κομματιών που παράγει ο κόφτης, συχνά ρυθμιζόμενο για να ταιριάζει σε διαφορετικές απαιτήσεις.

Slicers

Πάχος φέτας: Αυτό αναφέρεται στο πάχος των φετών που παράγει το μηχάνημα. Είναι συχνά ρυθμιζόμενο για ευελιξία.

Διακίνηση: Αυτή είναι η ποσότητα κρέατος που μπορεί να τεμαχιστεί ανά ώρα.

Μέγιστο μέγεθος προϊόντος: Αυτό είναι το μέγιστο μέγεθος ή βάρος του κομματιού κρέατος που μπορεί να χειριστεί ο τεμαχιστής.

Χαλκίδες

Μέγεθος κοπής: Το μέγεθος των κομματιών που παράγει ο κόφτης, το οποίο μπορεί συχνά να προσαρμοστεί.

Χωρητικότητα: Παρόμοια με τα κοπτικά, αυτός είναι ο μέγιστος όγκος ή βάρος που μπορεί να αντέξει ο κόφτης κάθε φορά.

Ταχύτητα: Η ταχύτητα με την οποία ο κόφτης μπορεί να επεξεργαστεί το κρέας, συνήθως ορίζεται σε κιλά ή λίβρες ανά ώρα.

Μηχανήματα τεμαχισμού

Μέγεθος μερίδας: Αυτό είναι το βάρος ή το μέγεθος των μερίδων που παράγει το μηχάνημα. Η ακρίβεια στο μέγεθος της μερίδας είναι ένας από τους κύριους σκοπούς αυτών των μηχανών.

Διακίνηση: Ο αριθμός των μερίδων που μπορούν να δημιουργηθούν ανά ώρα.

Μέγιστο μέγεθος προϊόντος: Αυτό είναι το μέγιστο μέγεθος ή βάρος του κομματιού κρέατος που μπορεί να χειριστεί η μηχανή μερίδας.

Αυτές οι παράμετροι χρησιμεύουν ως ο ακρογωνιαίος λίθος κατά την επιλογή του κατάλληλου μηχανήματος για το κρεοπωλείο σας. Σας βοηθούν να μετρήσετε την ικανότητα, την ταχύτητα και την απόδοση του μηχανήματος, επιτρέποντάς σας να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση με βάση τις επιχειρησιακές σας απαιτήσεις. Θυμηθείτε, τα σωστά μηχανήματα μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη διαδικασία παραγωγής σας, να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων και να συμβάλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησης. Να επιλέγετε πάντα μηχανήματα που ευθυγραμμίζονται καλύτερα με τις επιχειρησιακές σας ανάγκες και την κλίμακα παραγωγής σας.

 

Περιοχές χρήσης

Μηχανήματα κρεοπωλείου όπως κόφτες, τεμαχιστές, κοπτήρες και μηχανές μερίδας βρίσκουν τη χρήση τους σε μια ποικιλία ρυθμίσεων, καθεμία σχεδιασμένη για να καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Ο στιβαρός σχεδιασμός και η ευελιξία τους τα καθιστούν κατάλληλα για μια σειρά εφαρμογών. Ας εμβαθύνουμε στους κύριους τομείς χρήσης αυτών των μηχανημάτων.

Κόφτες

Οι κόφτες χρησιμοποιούνται συνήθως σε κρεοπωλεία, εργοστάσια επεξεργασίας κρέατος, ντελικατέσεν και σούπερ μάρκετ. Είναι επίσης χρήσιμα σε εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων μεγάλης κλίμακας και σε επιχειρήσεις εστίασης που απαιτούν μεγάλες ποσότητες ομοιόμορφα κομμένου κρέατος. Μπορούν να επεξεργαστούν μια ποικιλία κρεάτων, όπως πουλερικά, χοιρινό, βοδινό και ψάρι.

Slicers

Οι τεμαχιστές βρίσκουν την κύρια χρήση τους σε ρυθμίσεις όπου χρειάζονται ομοιόμορφες φέτες ακριβείας. Αυτό περιλαμβάνει ντελικατέσεν, σούπερ μάρκετ, σάντουιτς και εστιατόρια. Μεγαλύτεροι, βιομηχανικοί κόφτες χρησιμοποιούνται επίσης σε εργοστάσια επεξεργασίας κρέατος για την παραγωγή προϊόντων όπως μπέικον, αλλαντικά και άλλα προϊόντα σε φέτες.

Χαλκίδες

Οι κοπτήρες χρησιμοποιούνται κυρίως σε μονάδες επεξεργασίας κρέατος, όπου μεγάλες ποσότητες κρέατος πρέπει να χωριστούν σε μικρότερα, πιο διαχειρίσιμα κομμάτια. Βρίσκονται επίσης σε κρεοπωλεία και εργοστάσια που παράγουν επεξεργασμένα τρόφιμα, όπως λουκάνικα ή κονσερβοποιημένα κρέατα, όπου το κρέας πρέπει να τεμαχιστεί πριν από την περαιτέρω επεξεργασία.

Μηχανήματα τεμαχισμού

Τα μηχανήματα μερίδας βρίσκουν τη χρήση τους σε οποιοδήποτε περιβάλλον όπου τα ακριβή μεγέθη μερίδων είναι κρίσιμα. Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από εργοστάσια επεξεργασίας κρέατος, όπου το ενιαίο βάρος του προϊόντος είναι απαραίτητο για τη συσκευασία, μέχρι εστιατόρια και επιχειρήσεις εστίασης που πρέπει να ελέγχουν το μέγεθος των μερίδων για συνέπεια και οικονομική απόδοση. Βρίσκονται επίσης συνήθως στη βιομηχανία θαλασσινών για μερίδες ψαριών και άλλων θαλασσινών.

Αυτές οι μηχανές χρησιμεύουν ως ανεκτίμητα περιουσιακά στοιχεία σε κάθε εργασία που περιλαμβάνει επεξεργασία κρέατος. Αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα, την ακρίβεια και τη συνέπεια, προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη και την κερδοφορία της επιχείρησής σας. Όταν επιλέγετε μηχανήματα, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις συγκεκριμένες ανάγκες και την κλίμακα των εργασιών σας για να διασφαλίσετε ότι επιλέγετε τον εξοπλισμό που θα προσφέρει τα περισσότερα οφέλη.

 

Κορυφαίοι κατασκευαστές μηχανημάτων κρεοπωλείου

Υπάρχουν πολλοί διάσημοι κατασκευαστές γνωστοί για τα υψηλής ποιότητας μηχανήματα κρεοπωλείου τους, συμπεριλαμβανομένων των κοπτικών, των τεμαχιστών, των κοπτών και των μηχανών μερίδας. Αυτές οι εταιρείες έχουν ισχυρή φήμη για την παροχή ανθεκτικού, αξιόπιστου και αποδοτικού εξοπλισμού. Ακολουθούν μερικά αξιοσημείωτα ονόματα:

Hobart: Η Hobart είναι ένα σεβαστό όνομα στη βιομηχανία τροφίμων, κατασκευάζοντας μια σειρά εμπορικού εξοπλισμού κουζίνας, συμπεριλαμβανομένων των κόπτων κρέατος και των μηχανών κοπής. Οι μηχανές τους είναι γνωστές για τη στιβαρότητα, την ανθεκτικότητα και την ακρίβειά τους.

Bizerba: Η Bizerba είναι μια γερμανική εταιρεία που παράγει μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων. Είναι ιδιαίτερα γνωστά για τα υψηλής ποιότητας μηχανήματα κοπής και μερίδων τους.

Marel: Η Marel είναι κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος προηγμένων μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων. Προσφέρουν μια ολοκληρωμένη γκάμα εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων τεμαχιστών, μηχανών μερίδας και άλλου εξοπλισμού επεξεργασίας κρέατος.

Treif: Η Treif είναι ένας διάσημος κατασκευαστής που ειδικεύεται στην τεχνολογία κοπής τροφίμων. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων, συμπεριλαμβανομένων μηχανών κοπής και μερίδων γνωστών για την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητά τους.

Hollymatic: Η Hollymatic είναι ευρέως αναγνωρισμένη για τα μηχανήματα κρεοπωλείου και επεξεργασίας κρέατος. Το χαρτοφυλάκιό τους περιλαμβάνει κόπτες, μύλους και μηχανές μερίδας.

Biro: Μια εταιρεία με ισχυρή φήμη στη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος, η Biro κατασκευάζει μια ποικιλία μηχανημάτων, όπως κόφτες κρέατος, πριόνια, τρυφεροποιητές και άλλα.

Weber Maschinenbau: Μια εταιρεία με έδρα τη Γερμανία που παράγει συστήματα κοπής υψηλής ποιότητας, η Weber Maschinenbau προσφέρει προηγμένη τεχνολογία για ακριβή τεμαχισμό και τεμαχισμό.

Καθένας από αυτούς τους κατασκευαστές φέρνει ένα μοναδικό μείγμα τεχνολογίας, ποιότητας και καινοτομίας στα μηχανήματα του. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της λειτουργίας σας, τον προϋπολογισμό σας και τα χαρακτηριστικά που εκτιμάτε περισσότερο όταν επιλέγετε έναν κατασκευαστή. Θυμηθείτε, στην Exapro, παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων μηχανημάτων από διάφορους αξιόπιστους κατασκευαστές, διασφαλίζοντας ότι βρίσκετε τη σωστή εφαρμογή για τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να εξερευνήσετε την επιλογή μας από κόφτες κρεοπωλείου, τεμαχιστές, τεμαχιστές και μηχανές μερίδας και ανακαλύψτε πώς μπορούν να μεταμορφώσουν τις διαδικασίες επεξεργασίας τροφίμων σας.