Στην Exapro, προσφέρουμε μια ποικιλία από μεταχειρισμένα μηχανήματα δακτυλικών αρμών, απαραίτητα για τη δημιουργία ισχυρών και ακριβών αρμών ξύλου στη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου. Αυτά τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να κόβουν, να διαμορφώνουν και να ενώνουν κομμάτια ξύλου από άκρη σε άκρη, σχηματίζοντας μεγάλα, συνεχόμενα μήκη που είναι ισχυρότερα και πιο σταθερά από τις παραδοσιακές αρθρώσεις. Οι τιμές των μηχανημάτων μας για άρθρωση δακτύλων κυμαίνονται από &€15.000 για βασικά μοντέλα έως &€150.000 για προηγμένες μονάδες υψηλής χωρητικότητας από κορυφαίες μάρκες όπως η Weinig, η Grecon, η Omga και η System TM. Κάθε μηχάνημα διαθέτει μοναδικές προδιαγραφές, όπως προφίλ αρμού, ταχύτητα παραγωγής, χωρητικότητα μεγέθους ξύλου και επίπεδο αυτοματισμού, διασφαλίζοντας ότι καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής σας.

Όταν επιλέγετε ένα μηχάνημα άρθρωσης δακτύλων, λάβετε υπόψη βασικούς παράγοντες όπως ο τύπος του επεξεργασμένου ξύλου, η απαιτούμενη αντοχή και ακρίβεια της άρθρωσης, ο όγκος παραγωγής και η ευκολία λειτουργίας και συντήρησης. Αυτά τα στοιχεία είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη αρμών υψηλής ποιότητας, τη βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας της παραγωγής και την ελαχιστοποίηση των απορριμμάτων. Η επένδυση στα χρησιμοποιημένα μηχανήματα δακτύλων μας όχι μόνο παρέχει πρόσβαση σε premium εξοπλισμό σε σημαντικά μειωμένες τιμές, αλλά υποστηρίζει και βιώσιμες πρακτικές επεκτείνοντας τον κύκλο ζωής των ανθεκτικών μηχανημάτων. Εμπιστευτείτε τη δέσμευση της Exapro για άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βρείτε το τέλειο μηχάνημα άρθρωσης δακτύλων για να βελτιώσετε τις εργασίες επεξεργασίας ξύλου.

Εξερευνήστε τις λίστες της Exapro σήμερα για να ανακαλύψετε αξιόπιστα μηχανήματα δακτυλικών αρθρώσεων που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και αξία για τις ανάγκες επεξεργασίας ξύλου.


MAGNYS ITALY MOD M10

Ετος: 2018

Πλάτος εργασίας 1000 mm
Εφαρμογή κόλλας Ναί
Spindle Power 16 kW
Πάχος εργασίας 45 mm
Τύπος Αυτόματο
Μεταφορέας τροφοδοσίας Ναί

Μηχάνημα Finger Joint CHANG I IN CI-VCB4-IVSS

Ετος: 2022

Πλάτος εργασίας 1300 mm
Εφαρμογή κόλλας Ναί
Μεταφορέας τροφοδοσίας Ναί
Πάχος εργασίας 1 mm
Τύπος Αυτόματο
Μεταφορέας παράδοσης Ναί

Μηχάνημα Finger Joint KUPER ZiZu

Ετος: 2002

Πλάτος εργασίας 330 mm
Εφαρμογή κόλλας Ναί
Μεταφορέας τροφοδοσίας Ναί
Πάχος εργασίας 0.8 mm
Τύπος Αυτόματο
Μεταφορέας παράδοσης Ναί

Fisher+Ruckle Omnimaster

Ετος: 2006

Πλάτος εργασίας 1200 mm
Εφαρμογή κόλλας Ναί
Μεταφορέας τροφοδοσίας Ναί
Πάχος εργασίας 0.9 mm
Τύπος Αυτόματο
Μεταφορέας παράδοσης Ναί

FISHER-RUCKLE FZR28 CROSSMASTER

Ετος: 2004

Πλάτος εργασίας 2800 mm
Πάχος εργασίας 1.5 mm

Μηχάνημα Finger Joint GOMA FC-10 KZ6

Ετος: 2002

Πλάτος εργασίας 160 mm
Spindle Power 6 kW
Πάχος εργασίας 80 mm

INNOVATOR TrimSmart 3400

Ετος: 2015

Πλάτος εργασίας 3400 mm
Εφαρμογή κόλλας Οχι
Μεταφορέας τροφοδοσίας Ναί
Πάχος εργασίας 1.5 mm
Τύπος Αυτόματο
Μεταφορέας παράδοσης Ναί

Μηχάνημα Finger Joint FAMAD PDFD

Ετος: 1999

Πλάτος εργασίας 600 mm
Εφαρμογή κόλλας Ναί
Spindle Power 15 kW
Πάχος εργασίας 70 mm
Τύπος Αυτόματο
Μεταφορέας τροφοδοσίας

Μηχάνημα KUPER ACR/3100 Finger Joint

Ετος: 1998

Πλάτος εργασίας 3100 mm
Εφαρμογή κόλλας Ναί
Πάχος εργασίας 2 mm
Spindle Power 22 kW

Μηχάνημα Finger Joint GOMA MLKT

Ετος: 2011

Εφαρμογή κόλλας Ναί
Τύπος Ημιαυτόματος

Μηχάνημα Finger Joint Kuper FW1200 E

Ετος:

Μηχανή σύνδεσης φύλλων ξύλου, μοντέλο FW1200 E κατασκευής Kuper, κατάλληλη για ένωση φύλλων ξύλου. Μεταχειρισμένο, επισκευασμένο με εγγύηση.

Μηχάνημα Finger Joint Kuper FW 1150

Ετος:

Πλάτος εργασίας 1150 mm
Spindle Power 1.5 kW
Πάχος εργασίας 3 mm

Μηχάνημα Finger Joint GOMA MLKT

Ετος:

Εφαρμογή κόλλας Ναί
Spindle Power 11 kW
Τύπος Ημιαυτόματος

Μηχάνημα Finger Joint Kuper FW/J 920

Ετος:

Πλάτος εργασίας 800 mm
Τύπος Ημιαυτόματος
Εφαρμογή κόλλας Ναί

Μηχάνημα Finger Joint Casati Z1000

Ετος: 2021

Πλάτος εργασίας 1000 mm
Εφαρμογή κόλλας Ναί
Πάχος εργασίας 1.5 mm
Spindle Power 0.8 kW

9.280 €

Δείτε το προϊόν

GB Ηνωμένο Βασίλειο


RUKLE - Μηχάνημα Finger Joint

Ετος: 1989

Πλάτος εργασίας 2800 mm
Spindle Power 5 kW
Εφαρμογή κόλλας Ναί

Μηχάνημα RÜCKLE FZS 21.1 Finger Joint

Ετος: 1978

Πλάτος εργασίας 2100 mm
Εφαρμογή κόλλας Ναί
Πάχος εργασίας 5 mm
Spindle Power 16 kW

STAKMA Palletmax

Ετος: 2022

Αυτόματο τραπέζι για παλέτες παραγωγής της STAKMA. Μπορείτε να παράγετε κάθε είδους παλέτες, πολύ μικρές και μήκους 4 μέτρων. Η αλλαγή με την πάροδο του χρόνου είναι μόλις 1-10 λεπτά. Η χωρητικότητα ξεκινά από 600-700 παλέτες ανά 8 ώρες και χρειάζεστε μόνο 2 χειριστές. Έχουμε επιλογές και με τα ρομπότ. Η τιμή ξεκινά από 45.000 ευρώ για αυτόματο τραπέζι και …

Metro mach 001

Ετος: 2019

Πλάτος εργασίας 1300 mm


Μεγιστοποίηση της απόδοσης της ξυλουργικής: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για μηχανές με δάχτυλα

Οι μηχανές δακτύλων αρμών είναι απαραίτητες στη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου, παρέχοντας τη δυνατότητα δημιουργίας ισχυρών, ανθεκτικών αρμών συμπλέκοντας κομμάτια ξύλου χρησιμοποιώντας μια σειρά από κοψίματα που μοιάζουν με αλληλένδετα δάχτυλα. Αυτά τα μηχανήματα ενισχύουν την παραγωγικότητα, εξασφαλίζουν αρμούς υψηλής ποιότητας και εξορθολογίζουν τη διαδικασία παραγωγής. Η κατανόηση των διαφορετικών τύπων, χαρακτηριστικών και εκτιμήσεων για την αγορά μηχανών άρθρωσης δακτύλων μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις εργασίες επεξεργασίας ξύλου. Η Exapro, μια κορυφαία διαδικτυακή αγορά για μεταχειρισμένα βιομηχανικά μηχανήματα, προσφέρει μια ποικιλία από μηχανήματα άρθρωσης δακτύλων, παρέχοντας στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τι είναι τα Finger Joint Machines;

Οι μηχανές δακτύλων είναι εξειδικευμένα εργαλεία επεξεργασίας ξύλου που έχουν σχεδιαστεί για τη δημιουργία δακτύλων, οι οποίες χρησιμοποιούνται συνήθως στην παραγωγή επίπλων, θυρών, παραθύρων και δομικών στοιχείων. Αυτοί οι σύνδεσμοι προσφέρουν ανώτερη αντοχή και σταθερότητα σε σύγκριση με άλλους τύπους αρμών, καθιστώντας τους ιδανικούς για διάφορες εφαρμογές στη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου.

Τύποι μηχανημάτων δακτυλικών αρθρώσεων

Οι μηχανές άρθρωσης δακτύλων διατίθενται σε διάφορες διαμορφώσεις για να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής. Ακολουθεί μια επισκόπηση των κύριων τύπων:

Μηχανήματα Οριζόντιων Δακτυλικών Αρθρώσεων

Οι μηχανές οριζόντιων αρθρώσεων δακτύλων έχουν σχεδιαστεί για να κόβουν τις αρθρώσεις των δακτύλων οριζόντια. Χρησιμοποιούνται συνήθως για μακρύτερα κομμάτια ξύλου και παρέχουν ισχυρό, αξιόπιστο σύνδεσμο.

 • Οριζόντιες μηχανές με ένα άκρο: Κόψτε τις αρθρώσεις των δακτύλων στη μία άκρη του τεμαχίου ξύλου κάθε φορά. Κατάλληλο για μικρότερες λειτουργίες και λιγότερο συχνή χρήση.
 • Οριζόντιες μηχανές διπλού άκρου: Κόψτε τις αρθρώσεις των δακτύλων και στα δύο άκρα του τεμαχίου ξύλου ταυτόχρονα, αυξάνοντας σημαντικά την ταχύτητα και την απόδοση παραγωγής.

Μηχανήματα κάθετης άρθρωσης των δακτύλων

Οι μηχανές κάθετης άρθρωσης δακτύλων κόβουν τις αρθρώσεις των δακτύλων κάθετα και είναι ιδανικές για μικρότερα κομμάτια ξύλου. Αυτά τα μηχανήματα χρησιμοποιούνται συχνά για την παραγωγή μικρών εξαρτημάτων επίπλων και άλλων λεπτομερών εργασιών επεξεργασίας ξύλου.

 • Κάθετες μηχανές με ένα άκρο: Κόψτε τις αρθρώσεις των δακτύλων στη μία άκρη του τεμαχίου ξύλου. Κατάλληλο για εργασίες ακριβείας και μικρότερες παρτίδες.
 • Κάθετες μηχανές διπλού άκρου: Κόψτε τις αρθρώσεις των δακτύλων και στα δύο άκρα του τεμαχίου ξύλου ταυτόχρονα, βελτιώνοντας την απόδοση για μεγαλύτερες σειρές παραγωγής.

Αυτοματοποιημένα μηχανήματα δακτυλικών αρθρώσεων

Οι αυτόματες μηχανές άρθρωσης δακτύλων ενσωματώνουν προηγμένα χαρακτηριστικά αυτοματισμού, μειώνοντας τη χειροκίνητη παρέμβαση και αυξάνοντας την ακρίβεια και την παραγωγικότητα.

 • CNC Finger Joint Machines: Οι μηχανές Αριθμητικού Ελέγχου Υπολογιστών (CNC) προσφέρουν υψηλή ακρίβεια και αυτοματισμό, ιδανικά για σύνθετη και μεγάλου όγκου παραγωγή.
 • Ημιαυτόματες μηχανές με δάχτυλα: Συνδυάστε χειροκίνητες και αυτοματοποιημένες λειτουργίες, παρέχοντας ισορροπία ελέγχου και αποτελεσματικότητας.

Βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Όταν επιλέγετε ένα μηχάνημα άρθρωσης δακτύλων, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές για να διασφαλίσετε ότι το μηχάνημα πληροί τις λειτουργικές σας απαιτήσεις. Οι βασικοί παράγοντες περιλαμβάνουν:

Μέγεθος και διαμόρφωση αρμού

Το μέγεθος και η διαμόρφωση της άρθρωσης καθορίζουν τη δύναμη και την εφαρμογή της άρθρωσης του δακτύλου. Βεβαιωθείτε ότι το μηχάνημα μπορεί να παράγει τα συγκεκριμένα μεγέθη αρμών που χρειάζεστε για τα έργα σας. Οι λίστες της Exapro παρέχουν λεπτομερείς προδιαγραφές για το μέγεθος και τη διαμόρφωση των αρμών, βοηθώντας σας να βρείτε ένα μηχάνημα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ταχύτητα και αποτελεσματικότητα

Η ταχύτητα και η απόδοση του μηχανήματος επηρεάζουν την απόδοση παραγωγής. Οι υψηλότερες ταχύτητες επιτρέπουν ταχύτερη επεξεργασία τεμαχίων ξύλου, κάτι που είναι απαραίτητο για εργασίες μεγάλης κλίμακας. Αναζητήστε μηχανές με ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις ταχύτητας για να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις παραγωγής.

Ακρίβεια και ακρίβεια

Η ακρίβεια και η ακρίβεια είναι κρίσιμες για τη δημιουργία ισχυρών, αξιόπιστων αρθρώσεων. Τα προηγμένα μηχανήματα προσφέρουν υψηλά επίπεδα ακρίβειας, εξασφαλίζοντας σταθερές και σφιχτές αρθρώσεις. Λάβετε υπόψη την ακρίβεια κοπής και την επαναληψιμότητα του μηχανήματος.

Αυτοματισμός και έλεγχος

Τα προηγμένα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου ενισχύουν την ακρίβεια, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα στη διαδικασία άρθρωσης των δακτύλων. Λειτουργίες όπως προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις, διεπαφές οθόνης αφής, παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την παραγωγικότητα.

Ποιότητα και ανθεκτικότητα κατασκευής

Η ποιότητα κατασκευής και η ανθεκτικότητα του μηχανήματος είναι απαραίτητα για τη μακροπρόθεσμη λειτουργική απόδοση. Τα μηχανήματα που κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως στιβαρά χαλύβδινα πλαίσια και ανθεκτικά εξαρτήματα κοπής, είναι πιο ανθεκτικά στη φθορά. Εύκολα στη συντήρηση σχέδια και προσβάσιμα εξαρτήματα απλοποιούν τη συντήρηση, μειώνοντας το χρόνο διακοπής λειτουργίας και το λειτουργικό κόστος.

Λειτουργίες ασφαλείας

Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας στις εργασίες επεξεργασίας ξύλου. Αναζητήστε μηχανήματα με χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως κουμπιά διακοπής έκτακτης ανάγκης, προστατευτικά προστατευτικά και μηχανισμούς αυτόματου τερματισμού λειτουργίας για την προστασία των χειριστών και του εξοπλισμού.

Κορυφαίες επωνυμίες στα Finger Joint Machines

Οι αξιόπιστες μάρκες εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα και καλύτερη υποστήριξη. Ακολουθούν ορισμένες κορυφαίες μάρκες στην αγορά μηχανών άρθρωσης δακτύλων:

 • Weinig: Γνωστή για τα υψηλής ακρίβειας και καινοτόμα μηχανήματα της, η Weinig προσφέρει στιβαρές λύσεις κατάλληλες για διάφορες εφαρμογές επεξεργασίας ξύλου.
 • Grecon: Οι μηχανές της Grecon, γνωστές για την ανθεκτική και προηγμένη τεχνολογία τους, είναι δημοφιλείς στον κλάδο της ξυλουργικής.
 • System TM: Παρέχει μια σειρά από μηχανήματα άρθρωσης δακτύλων υψηλής απόδοσης, γνωστά για την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά τους σε απαιτητικές εφαρμογές.
 • Dimter: Προσφέρει ευέλικτα μηχανήματα σύνδεσης δακτύλων που χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα και στιβαρότητα, κατάλληλα για εργασίες μεγάλης κλίμακας.
 • Leadermac: Γνωστό για μηχανήματα υψηλής ποιότητας σχεδιασμένα για αρμολόγηση ακριβείας και υψηλής ταχύτητας, ιδανικά για σύνθετη και μεγάλου όγκου παραγωγή.

Η Exapro διαθέτει εξοπλισμό από αυτές και άλλες αξιόπιστες μάρκες, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε αξιόπιστα και καλά υποστηριζόμενα μηχανήματα.

Τιμολόγηση μεταχειρισμένων μηχανών δακτυλικών συνδέσμων

Το κόστος των χρησιμοποιημένων μηχανημάτων άρθρωσης δακτύλων ποικίλλει ευρέως ανάλογα με παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση, η μάρκα και τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Γενικά, οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από αρκετές χιλιάδες έως αρκετές δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Για παράδειγμα, ένα μεταχειρισμένο μηχάνημα οριζόντιας άρθρωσης δακτύλων Weinig μπορεί να κοστίζει περίπου 20.000 $ έως 50.000 $, ενώ ένα high-end αυτόματο μηχάνημα άρθρωσης δακτύλων Grecon μπορεί να κοστίζει μεταξύ 50.000 και 100.000 $. Η αγορά της Exapro προσφέρει μια σειρά από επιλογές τιμολόγησης, παρέχοντας διαφάνεια και ανταγωνιστικές προσφορές για τους αγοραστές.

Συμπέρασμα

Οι μηχανές δακτύλων είναι απαραίτητα εργαλεία στη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου, προσφέροντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις για τη δημιουργία ισχυρών και ανθεκτικών αρμών. Κατανοώντας τους διαφορετικούς τύπους μηχανών και τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την αγορά, οι επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που ενισχύουν τις επιχειρησιακές τους ικανότητες. Η Exapro προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την προμήθεια μεταχειρισμένων μηχανημάτων υψηλής ποιότητας, παρέχοντας λεπτομερείς καταχωρίσεις και ανταγωνιστικές τιμές. Είτε χρειάζεστε μια μηχανή οριζόντιας άρθρωσης δακτύλων, μια μηχανή κάθετης άρθρωσης δακτύλων ή ένα αυτοματοποιημένο μοντέλο, το εκτεταμένο απόθεμα και η φιλική προς το χρήστη διεπαφή της Exapro διευκολύνουν την εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού για τις εργασίες επεξεργασίας ξύλου.