Οι

Οι εξωθητήρες διπλού κοχλία είναι υψίστης σημασίας στη βιομηχανία πλαστικών και καουτσούκ, γνωστοί για την αποτελεσματικότητά τους και την ευελιξία τους στην επεξεργασία μιας ποικιλίας υλικών. Οι μοναδικές συν-περιστρεφόμενες, εμπλεκόμενες βίδες τους προσφέρουν βελτιωμένη ικανότητα ανάμειξης, εξασφαλίζοντας ομοιογενές τήγμα και ανώτερη διασπορά των προσθέτων.

Αυτές οι μηχανές, που διατίθενται ευδιάκριτα στην πλατφόρμα της Exapro, είναι κατάλληλες για πολλές εφαρμογές, από τη σύνθεση πολυμερών με πληρωτικά έως την παραγωγή masterbatch, ακόμη και στους τομείς της επεξεργασίας τροφίμων και των φαρμακευτικών προϊόντων. Δεδομένης της προσαρμοστικότητάς τους, καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών και προηγμένες βιομηχανικές εφαρμογές.

Οι βασικές παράμετροι του μηχανήματος περιλαμβάνουν τη διάμετρο της βίδας, τον λόγο L/D, το προφίλ θερμοκρασίας κάννης και τον ρυθμό εξόδου, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη ποιότητα του προϊόντος και τη συνεπή παραγωγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι μάρκες όπως οι Coperion, KraussMaffei Berstorff και Leistritz είναι μεταξύ των διάσημων κατασκευαστών που διατίθενται στο Exapro.

Αυτό που κάνει την Exapro μια κορυφαία αγορά για τέτοιου είδους μηχανήματα είναι το τεράστιο εύρος τιμών από &€24.000 έως &€97.000, καλύπτοντας διάφορες δημοσιονομικές ανάγκες. Σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα της αγοράς μεταχειρισμένων μηχανημάτων, όπως η εξοικονόμηση κόστους και η άμεση διαθεσιμότητα, το Exapro ξεχωρίζει ως η προτιμώμενη επιλογή για την προμήθεια εξωθητών διπλού κοχλία.

Extrusion - Εξωθητήρας διπλού κοχλία Turkey EXTRUDER 65/132 CONICAL TWIN SCREW Καυτή προσφορά Χαμηλό ωράριο εργασίας

Ετος: 2021

Διάμετρος βίδας 65 mm
Παραγωγή 250 kg/h
Ικανότητα πλαστικοποίησης 200 kg/h


Extrusion - Εξωθητήρας διπλού κοχλία AMUT BA92 NOMAX

Ετος: 2011

Διάμετρος βίδας 92 mm
Παραγωγή 270 kg/h
Ικανότητα πλαστικοποίησης 370 kg/h

POMINI FARREL POMINI FARREL LIMITED Χαμηλό ωράριο εργασίας

Ετος: 1997

Διάμετρος βίδας 80 mm
Παραγωγή 70 kg/h
Ικανότητα πλαστικοποίησης 70 kg/h

Extrusion - Εξωθητήρας διπλού κοχλία Mikrosan MCV 55/20D

Ετος: 2021

Διάμετρος βίδας 55 mm
Παραγωγή 80 kg/hΜεταχειρισμένο Leistritz ZSE 18 HPe Εξώθηση - Εξωθητήρας διπλού κοχλία

Ετος: 2009

Διάμετρος βίδας 18 mm
Παραγωγή 60 kg/h
Ικανότητα πλαστικοποίησης 60 kg/h

Nanjing Juli Chemical Machinery Co., Ltd. SHJ-75B PET twin screw granulator

Ετος: 2018

Διάμετρος βίδας 71 mm
Ικανότητα πλαστικοποίησης 500 kg/h

Extrusion - Εξωθητήρας διπλού κοχλία Krauss-Maffei KMD-60-KK

Ετος: 1998

Διάμετρος βίδας 125 mm
Παραγωγή 160 kg/h

Extrusion - Εξωθητήρας διπλού κοχλία Jwell 65-132

Ετος: 2010

Το μηχάνημα δούλεψε 6 μήνες και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

LEISTRITZ ZSE.60.MAXX-32D

Ετος: 2007

ΕΠΕΙΓΟΝ, Μηχανή σε παλέτα έτοιμη για φόρτωση, σε παραγωγή από το 2008 έως το 2018 για πλαστικοποιημένα σκευάσματα PVC

Battenfeld BEX 2-90-22V/3 Χαμηλό ωράριο εργασίας

Ετος: 1995

Διάμετρος βίδας 90 mm
Παραγωγή 400 kg/h
Ικανότητα πλαστικοποίησης 400 kg/h

Extrusion - Εξωθητήρας διπλού κοχλία Mikrosan MCV 67/22 D

Ετος: 2004

Διάμετρος βίδας 67 mm
Ικανότητα πλαστικοποίησης 140 kg/h

Μεταχειρισμένο Leistritz ZSE 27 Extrusion - Single screw extruder

Ετος: 2003

Διάμετρος βίδας 27 mm
Παραγωγή 50 kg/h
Ικανότητα πλαστικοποίησης 50 kg/h

Extrusion - Εξωθητήρας διπλού κοχλία Crespi 600

Ετος: 1980

Μηχανή σφράγισης Crespi 600 universal με τρεις συσκευές σφράγισης, πλήρης με μονάδα σφράγισης moon για σακούλες μεταφοράς ψαριών και ιμάντα στοίβαξης De Bernardi 800 Διαθέσιμο βίντεο της μηχανής σφράγισης Crespi σε λειτουργία

Leistritz ZSE 50 GL

Ετος: 1995

Διάμετρος βίδας 49.7 mm
Παραγωγή 250 kg/h
Ικανότητα πλαστικοποίησης 250 kg/h


Extrusion - Εξωθητήρας διπλού κοχλία Tecnova 45

Ετος: 2008

Estrusore Tecnova monovite 45 έτος 2008 τοποθεσία: ΙταλίαΕξωθητήρες διπλού κοχλία στο Exapro

Στον απέραντο κόσμο των βιομηχανικών μηχανημάτων, η σφαίρα του εξοπλισμού επεξεργασίας πλαστικού και καουτσούκ ξεχωρίζει ως κρίσιμος ακρογωνιαίος λίθος για πολλούς κλάδους παραγωγής. Όταν εμβαθύνετε σε αυτήν την κατηγορία, οι εξωθητήρες με δύο κοχλίες λάμπουν έντονα ως μερικά από τα πιο περιζήτητα και χρησιμοποιημένα μηχανήματα.

Ένας εξωθητήρας διπλού κοχλία είναι μια μηχανή που έχει σχεδιαστεί κυρίως για την ανάμειξη και την ανάμειξη πολυμερών. Διαθέτει δύο εμπλεκόμενες, συν-περιστρεφόμενες βίδες που είναι τοποθετημένες σε σχιστούς άξονες σε κλειστή κάννη. Ο περίπλοκος σχεδιασμός των βιδών, σε συνδυασμό με τον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας και της πίεσης, εξασφαλίζει σχολαστική ανάμειξη, αποδίδοντας ένα ομοιογενές τήγμα. Είναι ζωτικής σημασίας σε μια σειρά διαδικασιών, από την πλαστική σύνθεση έως τη δημιουργία της κύριας παρτίδας, και ευνοούνται για την αποτελεσματικότητά τους, την ευελιξία και την υψηλή ποιότητα παραγωγής τους.

Exapro: Your Bridge to Superior Machinery Solutions

Η πλοήγηση στην αγορά βιομηχανικών μηχανημάτων μπορεί μερικές φορές να μοιάζει με πολύπλοκο λαβύρινθο. Εκεί έρχεται η Exapro, κάνοντας το ταξίδι αγοράς και πώλησης μηχανημάτων όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτα.

Όταν οι επαγγελματίες επιλέγουν το Exapro, δεν επιλέγουν απλώς μια πλατφόρμα για συναλλαγές. επιλέγουν έναν συνεργάτη που κατανοεί τις περιπλοκές του κόσμου των μηχανών. Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του Exapro είναι το τεράστιο, παγκόσμιο δίκτυό του. Αυτό σημαίνει ότι οι αγοραστές μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων, συμπεριλαμβανομένου σπάνιου και εξειδικευμένου εξοπλισμού, όπως εξωθητήρες με δύο κοχλίες, από αξιόπιστους πωλητές σε όλο τον κόσμο. Οι πωλητές μπορούν να αξιοποιήσουν μια διεθνή ομάδα πιθανών αγοραστών, διασφαλίζοντας ότι τα μηχανήματα τους βρίσκουν ένα νέο σπίτι όπου μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν και να συνεισφέρουν.

Η πρόταση αξίας του Exapro δεν αφορά μόνο το εύρος και την εμβέλεια. Η πλατφόρμα είναι επίσης γνωστή για τη διαφάνεια και την αξιοπιστία της. Κάθε συναλλαγή υποστηρίζεται από μια σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας και διαδικασιών ελέγχου, δίνοντας τόσο στους αγοραστές όσο και στους πωλητές την εμπιστοσύνη που χρειάζονται για να επισφραγίσουν τη συμφωνία.

Οι πωλητές επωφελούνται από μια βελτιωμένη διαδικασία, η οποία τους επιτρέπει να ξεκλειδώσουν την πραγματική αξία των μηχανημάτων τους, διασφαλίζοντας ότι οι επενδύσεις τους κεφαλαιοποιούνται αντί να μένουν αδρανείς. Για όσους βρίσκονται στο τέλος της αγοράς, υπάρχει μια πρόσθετη έλξη. Η αγορά μεταχειρισμένων μηχανημάτων όπως η Exapro συχνά παρουσιάζει ευκαιρίες για απόκτηση εξοπλισμού υψηλής ποιότητας με ένα κλάσμα του κόστους των νέων μηχανημάτων. Είναι ένας οικονομικά βιώσιμος τρόπος για να αναβαθμίσετε ή να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας χωρίς να σπάσετε τα χρήματα. Το εύρος τιμών για τους εξωθητήρες διπλού κοχλία στο Exapro τείνει να κυμαίνεται μεταξύ 24.000 και 97.000 ευρώ. Αυτό το ευρύ φάσμα είναι μια αντανάκλαση διαφόρων στοιχείων που επηρεάζουν την τελική τιμή κάθε μηχανής. Το ποικίλο εύρος τιμών των μεταχειρισμένων εξωθητών διπλού κοχλία στην Exapro αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της πλατφόρμας να καλύψει ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών αναγκών, διασφαλίζοντας ότι η ποιότητα δεν έχει πάντα απαγορευτικό κόστος. 

Οι εξωθητήρες διπλού κοχλία, με την αναμφισβήτητη σημασία τους στη βιομηχανία πλαστικών και καουτσούκ, βρίσκουν μια ιδανική αγορά στο Exapro. Είτε είστε αγοραστής που αναζητά ένα μηχάνημα υψηλής απόδοσης είτε ένας πωλητής που στοχεύει στη μετάβαση σε διαφορετικό εξοπλισμό, η Exapro προσφέρει μια αξιόπιστη, αποτελεσματική και οικονομικά καλή λύση για να καλύψει τις ανάγκες σας σε βιομηχανικά μηχανήματα.

 

Κύρια πλεονεκτήματα των εξωθητών διπλού κοχλία

Οι εξωθητήρες διπλού κοχλία είναι απαραίτητα κομμάτια μηχανημάτων στον τομέα της επεξεργασίας πλαστικού και καουτσούκ. Ο μοναδικός σχεδιασμός τους προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους εξωθητήρες μονής βίδας και άλλους τύπους εξοπλισμού επεξεργασίας. Ακολουθούν τα κύρια πλεονεκτήματα των εξωθητών διπλού κοχλία:

Βελτιωμένη ικανότητα ανάμειξης: Οι εξωθητήρες διπλού κοχλία προσφέρουν ανώτερη ανάμειξη υλικών λόγω των βιδών που εμπλέκονται με συν-περιστροφή. Αυτό εξασφαλίζει πιο ομοιογενές τήγμα και καλύτερη διασπορά πληρωτικών, προσθέτων και άλλων συστατικών.

Υψηλότεροι ρυθμοί απόδοσης: Αυτά τα μηχανήματα μπορούν συχνά να παράγουν υλικό με ταχύτερο ρυθμό από τους εξωθητήρες μονής βίδας, χάρη στον αποτελεσματικό σχεδιασμό τους και τις βελτιωμένες δυνατότητες ανάμειξης.

Ευελιξία: Οι εξωθητήρες με δύο κοχλίες μπορούν να χειριστούν ένα ευρύ φάσμα υλικών, από άκαμπτο PVC έως πλαστικά μηχανικής υψηλής απόδοσης. Ο σχεδιασμός τους επιτρέπει την ευελιξία στην επεξεργασία διαφορετικών τύπων υλικών με ελάχιστες προσαρμογές.

Μηχανισμός αυτόματου σκουπίσματος: Ο σχεδιασμός εμπλοκής των βιδών διασφαλίζει ότι καθαρίζονται ή «σκουπίζονται» μεταξύ τους κατά την περιστροφή. Αυτό μειώνει τα υπολείμματα υλικού μέσα στον εξωθητήρα και βοηθά στη διατήρηση της συνοχής της εξόδου.

Καλύτερη απαέρωση: Οι εξωθητήρες με δύο κοχλίες έχουν βελτιωμένη ικανότητα αερισμού και αφαίρεσης αερίων που σχηματίζονται κατά την επεξεργασία των υλικών, ιδιαίτερα σημαντική όταν εργάζεστε με υλικά που απελευθερώνουν υγρασία ή πτητικά.

Μειωμένη συσσώρευση θερμότητας: Η δράση διάτμησης στους εξωθητήρες διπλού κοχλία είναι πιο αποτελεσματική, οδηγώντας σε μειωμένη ανάγκη για εξωτερική θέρμανση. Αυτό διασφαλίζει ότι το υλικό υφίσταται ελάχιστη θερμική υποβάθμιση.

Συνεχής παραγωγή: Αυτοί οι εξωθητήρες μπορούν να λειτουργούν συνεχώς, οδηγώντας σε σταθερή ποιότητα προϊόντος και αυξημένα ποσοστά παραγωγής.

Γρήγορη προσαρμοστικότητα: Οι εξωθητήρες με δύο κοχλίες μπορούν να ρυθμιστούν ή να αναδιαμορφωθούν γρήγορα για διαφορετικές εργασίες, καθιστώντας τους κατάλληλους για ποικίλες εφαρμογές και γρήγορες αλλαγές στις απαιτήσεις παραγωγής.

Βελτιωμένη ικανότητα τροφοδοσίας: Αυτοί οι εξωθητήρες μπορούν να χειριστούν αποτελεσματικά πληρωτικά, ίνες και άλλα πρόσθετα, επιτρέποντας ένα ευρύτερο φάσμα συνθέσεων.

Ενεργειακή απόδοση: Λόγω του αποτελεσματικού σχεδιασμού και λειτουργίας τους, οι εξωθητήρες διπλού κοχλία καταναλώνουν συχνά λιγότερη ενέργεια ανά μονάδα εξόδου σε σύγκριση με άλλους τύπους εξωθητών.

Οι εξωθητήρες διπλού κοχλία παρέχουν ένα μείγμα ευελιξίας, αποτελεσματικότητας και συνέπειας, καθιστώντας τους την προτιμώμενη επιλογή για πολλούς κατασκευαστές στη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών και καουτσούκ. Προσφέρουν τη δυνατότητα παραγωγής προϊόντων υψηλής ποιότητας ενώ φιλοξενούν ένα ευρύ φάσμα υλικών και συνθέσεων.

 

Κύριες παράμετροι μηχανής των εξωθητών διπλού κοχλία

Οι εξωθητήρες διπλού κοχλία, που είναι πολύπλοκα κομμάτια μηχανημάτων που έχουν σχεδιαστεί για εργασίες ακριβείας στη βιομηχανία πλαστικών και καουτσούκ, έχουν αρκετές κρίσιμες παραμέτρους μηχανής που υπαγορεύουν την απόδοση και τη δυνατότητα εφαρμογής τους. Αυτές οι παράμετροι καθορίζουν τον τρόπο λειτουργίας του μηχανήματος, την ποιότητα της παραγωγής και την καταλληλότητά του για συγκεκριμένα υλικά ή διαδικασίες. Εδώ είναι οι κύριες παράμετροι μηχανής των εξωθητών διπλού κοχλία:

Διάμετρος βίδας: Αυτή η παράμετρος αντιπροσωπεύει το μέγεθος των βιδών. Σχετίζεται άμεσα με την ικανότητα και την απόδοση του εξωθητήρα.

L/D Ratio (Length to Diameter Ratio): Αυτή είναι μια κρίσιμη παράμετρος που υποδηλώνει το μήκος της βίδας σε σχέση με τη διάμετρό της. Ένας υψηλότερος λόγος L/D συχνά σημαίνει καλύτερη ανάμειξη και μεγαλύτερο χρόνο παραμονής για το υλικό, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει τη μηχανική και θερμική ενέργεια που μεταδίδεται στο υλικό.

Προφίλ και γεωμετρία βίδας: Ο σχεδιασμός των πτήσεων, των καναλιών και άλλων χαρακτηριστικών της βίδας επηρεάζει την ικανότητα ανάμειξης, τους ρυθμούς διάτμησης και τη συνολική απόδοση του μηχανήματος.

Ταχύτητα περιστροφής βίδας: Αυτή η παράμετρος υποδεικνύει πόσο γρήγορα περιστρέφονται οι βίδες, επηρεάζοντας τον χρόνο παραμονής του υλικού και τους ρυθμούς διάτμησης.

Προφίλ θερμοκρασίας κάννης: Οι εξωθητήρες διπλού κοχλία έχουν πολλαπλές ζώνες θέρμανσης (και μερικές φορές ψύξης) κατά μήκος της κάννης. Οι ρυθμίσεις θερμοκρασίας σε αυτές τις ζώνες επηρεάζουν την τήξη, την ανάμειξη και τη διαμόρφωση του υλικού.

Πίεση κάννης: Αυτή η παράμετρος υποδεικνύει την πίεση στο εσωτερικό της κάννης του εξωθητήρα, επηρεάζοντας τις ιδιότητες ροής του υλικού και την τελική ποιότητα εξόδου.

Ισχύς κίνησης κινητήρα: Αυτή είναι η βαθμολογία ισχύος του κινητήρα του μηχανήματος, υποδεικνύοντας την ικανότητά του να χειρίζεται δύσκολα στην επεξεργασία υλικά και τη συνολική του κατανάλωση ενέργειας.

Σχεδίαση και θερμοκρασία λαιμού τροφοδοσίας: Ο σχεδιασμός και ο έλεγχος της θερμοκρασίας του λαιμού τροφοδοσίας μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα του μηχανήματος να προσλαμβάνει και να επεξεργάζεται υλικά.

Εξαερισμός και απαέρωση: Ορισμένοι εξωθητήρες διπλού κοχλία είναι εξοπλισμένοι με ζώνες εξαερισμού για την αφαίρεση πτητικών, υγρασίας ή αερίων από το υλικό. Ο αριθμός, ο σχεδιασμός και η θέση αυτών των αεραγωγών είναι βασικές παράμετροι.

Ταξινόμηση και σχεδίαση κιβωτίου ταχυτήτων: Το κιβώτιο ταχυτήτων μεταφράζει την ισχύ του κινητήρα στις βίδες. Ο σχεδιασμός και η βαθμολογία του μπορούν να επηρεάσουν τη ροπή, την ταχύτητα και τη συνολική απόδοση του εξωθητήρα.

Ρυθμός εξόδου ή διέλευσης: Αυτή η παράμετρος υποδεικνύει την χωρητικότητα του μηχανήματος, δηλαδή πόσο υλικό μπορεί να επεξεργαστεί ο εξωθητής σε δεδομένο χρόνο (συχνά συμβολίζεται σε kg/h ή lbs/h). p>

Χρόνος παραμονής: Αντιπροσωπεύει τον χρόνο που αφιερώνει το υλικό μέσα στον εξωθητή, επηρεάζοντας την έκθεσή του σε μηχανικές και θερμικές ενέργειες.

Ροπή: Υποδεικνύει τη δύναμη που ασκούν οι βίδες στο υλικό. Η υψηλότερη ροπή μπορεί να είναι ευεργετική για την επεξεργασία σκληρών ή γεμισμένων υλικών.

Διαμόρφωση των βιδών: Το εάν οι βίδες περιστρέφονται ταυτόχρονα (περιστρέφονται προς την ίδια κατεύθυνση) ή αντίθετα (περιστρέφονται σε αντίθετες κατευθύνσεις) επηρεάζει τη λειτουργία του μηχανήματος και τη δυναμική επεξεργασίας του υλικού. p>

Κατά την επιλογή ή τη διαμόρφωση ενός εξωθητήρα διπλής βίδας, η κατανόηση και η βελτιστοποίηση αυτών των παραμέτρων είναι ζωτικής σημασίας. Καθορίζουν την ικανότητα του μηχανήματος να χειρίζεται συγκεκριμένα υλικά, να παρέχει σταθερή απόδοση και να λειτουργεί αποτελεσματικά. Οι κατάλληλες προσαρμογές και βαθμονομήσεις σε αυτές τις παραμέτρους μπορούν να βελτιώσουν τη διαδικασία εξώθησης, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη ποιότητα προϊόντος και ρυθμούς παραγωγής.

 

Περιοχή χρήσης

Οι εξωθητήρες διπλού κοχλία είναι ευέλικτα κομμάτια εξοπλισμού με ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Ο μοναδικός σχεδιασμός και οι δυνατότητές τους τους επιτρέπουν να επεξεργάζονται ένα ευρύ φάσμα υλικών με ακρίβεια και συνέπεια. Ακολουθούν οι κύριοι τομείς χρήσης για εξωθητήρες διπλού κοχλία:

Σύνθεση: Οι εξωθητήρες διπλού κοχλία χρησιμοποιούνται συνήθως για την ανάμειξη πολυμερών με πρόσθετα, πληρωτικά, χρωστικές και άλλα συστατικά για τη δημιουργία μιας ομοιογενούς ένωσης. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ανάμειξη διαφορετικών τύπων πολυμερών ή την εισαγωγή επιβραδυντικών φλόγας, σταθεροποιητών και άλλων πρόσθετων.

Παραγωγή Masterbatch: Αυτά τα μηχανήματα είναι ιδανικά για την παραγωγή βασικών παρτίδων, τα οποία είναι συμπυκνωμένα μείγματα χρωστικών ουσιών ή πρόσθετων ενθυλακωμένων σε φορέα πολυμερούς. Αυτές οι παρτίδες χρησιμοποιούνται στη συνέχεια για να χρωματίσουν ή να τροποποιήσουν τις ιδιότητες άλλων πολυμερών.

Reactive Extrusion: Οι εξωθητές διπλού κοχλία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διεργασίες όπου συμβαίνουν χημικές αντιδράσεις κατά τη διάρκεια της εξώθησης, όπως εμβολιασμός, διασταυρούμενη σύνδεση ή πολυμερισμός.

Παραγωγή κράματος πολυμερών: Αυτοί οι εξωθητήρες μπορούν να συνδυάσουν διαφορετικούς τύπους πολυμερών για να παράγουν κράματα με συγκεκριμένες επιθυμητές ιδιότητες.

Ανακύκλωση: Οι εξωθητήρες με δύο κοχλίες διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην ανακύκλωση πλαστικών. Μπορούν να επεξεργάζονται ξανά και να αναδιατυπώνουν πλαστικά απόβλητα μετά την κατανάλωση ή μετά τη βιομηχανία, μετατρέποντάς τα σε χρησιμοποιήσιμο υλικό.

Επεξεργασία βιοϋλικών: Οι εξωθητήρες διπλού κοχλία χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο για την επεξεργασία βιοπλαστικών και άλλων βιοαποικοδομήσιμων υλικών.

Νανοσύνθετα υλικά: Χρησιμοποιούνται για την ενσωμάτωση νανοϋλικών σε πολυμερή, δημιουργώντας υλικά με βελτιωμένες ιδιότητες.

Επεξεργασία Τροφίμων: Πέρα από τη βιομηχανία πλαστικών και καουτσούκ, οι εξωθητήρες διπλού κοχλία χρησιμοποιούνται επίσης στη βιομηχανία τροφίμων. Μπορούν να επεξεργάζονται διάφορα είδη διατροφής, από δημητριακά πρωινού έως σνακ, μαγειρεύοντας και διαμορφώνοντας μείγματα συστατικών.

Φαρμακευτικά προϊόντα: Στον φαρμακευτικό τομέα, οι εξωθητήρες διπλού κοχλία χρησιμοποιούνται για συνεχή επεξεργασία, κοκκοποίηση και παραγωγή προϊόντων ελεγχόμενης αποδέσμευσης.

Ενίσχυση ινών: Μπορούν να ενσωματώσουν ίνες, όπως γυαλί ή άνθρακα, σε πολυμερή για την παραγωγή ενισχυμένων πλαστικών με βελτιωμένες μηχανικές ιδιότητες.

Παραγωγή ιατρικών συσκευών: Οι εξωθητήρες διπλού κοχλία μπορούν να παράγουν σωλήνες, καθετήρες και άλλες ιατρικές συσκευές με ακρίβεια και συνέπεια.

Επεξεργασία ελαστομερών: Αυτοί οι εξωθητήρες μπορούν να επεξεργάζονται ελαστομερή, τα οποία χρησιμοποιούνται για την παραγωγή διαφόρων προϊόντων που μοιάζουν με καουτσούκ.

Επίστρωση καλωδίων και καλωδίων: Στους τομείς των ηλεκτρονικών και των επικοινωνιών, οι εξωθητήρες διπλού κοχλία μπορούν να εφαρμόσουν μονωτικές ή προστατευτικές επιστρώσεις σε καλώδια και καλώδια.

Δεδομένης της ευελιξίας και της προσαρμοστικότητάς τους, οι εξωθητήρες διπλού κοχλία έχουν βρει εφαρμογές σε διάφορους τομείς, από προϊόντα καθημερινής κατανάλωσης έως προηγμένες βιομηχανικές εφαρμογές. Η ικανότητά τους να χειρίζονται ένα ευρύ φάσμα υλικών και να προσφέρουν σταθερή και υψηλής ποιότητας απόδοση τα καθιστά απαραίτητα σε διάφορους κλάδους.

 

Κορυφαίοι κατασκευαστές εξωθητών διπλού κοχλία

Πολλοί κατασκευαστές είναι γνωστοί για την παραγωγή εξωθητών διπλού κοχλία υψηλής ποιότητας. Ακολουθεί μια λίστα με μερικούς εξέχοντες κατασκευαστές, τους οποίους μπορείτε επίσης να βρείτε στο Exapro:

Coperion (πρώην Werner & Pfleiderer): Ένας παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού σύνθεσης και εξώθησης, συμπεριλαμβανομένων των εξωθητών διπλού κοχλία.

KraussMaffei Berstorff: Μια εταιρεία με έδρα τη Γερμανία που προσφέρει μια σειρά εξοπλισμού διέλασης, συμπεριλαμβανομένων εξωθητών διπλού κοχλία για διάφορες εφαρμογές.

Leistritz: Γνωστή για την τεχνολογία εξώθησης υψηλής απόδοσης, η Leistritz παράγει μια σειρά από εξωθητήρες διπλού κοχλία κατάλληλων για διαφορετικές βιομηχανίες.

ThermoFisher Scientific (πρώην Thermo Haake): Αν και είναι κυρίως γνωστά για εργαστηριακά όργανα, παράγουν επίσης εργαστηριακούς εξωθητήρες διπλού κοχλία για σκοπούς έρευνας και ανάπτυξης.

Bühler: Ειδικά στον τομέα των τροφίμων, η Bühler είναι γνωστός κατασκευαστής εξωθητών διπλού κοχλία που έχουν σχεδιαστεί για επεξεργασία τροφίμων.

Brabender: Επικεντρώνεται κυρίως σε εξοπλισμό εργαστηριακής κλίμακας, προσφέρει εξωθητήρες διπλού κοχλία για έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή μικρής κλίμακας.

Toshiba Machine: Ένα μέρος της μεγαλύτερης Toshiba Corporation, κατασκευάζει εξωθητήρες με δύο κοχλίες, ειδικά για τη βιομηχανία πλαστικών.

Milacron: Μια αμερικανική εταιρεία που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού επεξεργασίας πλαστικών, συμπεριλαμβανομένων των εξωθητών διπλού κοχλία.

JSW (Japan Steel Works): Μια μεγάλη ιαπωνική εταιρεία με ευρύ χαρτοφυλάκιο, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής εξωθητών διπλού κοχλία για πλαστικά.

ICMA San Giorgio: Ένας Ιταλός κατασκευαστής με ισχυρή φήμη στον τομέα της τεχνολογίας διέλασης, που παράγει υψηλής ποιότητας εξωθητήρες διπλού κοχλία.

Farrel Pomini: Γνωστός για την εστίασή του σε συστήματα σύνθετης σύνθεσης υψηλής απόδοσης που περιλαμβάνουν τεχνολογία εξώθησης διπλού κοχλία.

Battenfeld-Cincinnati: Προσφέρει μια σειρά εξοπλισμού διέλασης, συμπεριλαμβανομένων των εξωθητών διπλού κοχλία για διάφορες εφαρμογές.

Αυτοί οι κατασκευαστές έχουν χαράξει μια θέση για τους εαυτούς τους στην αγορά διέλασης με δύο κοχλίες, ο καθένας με τα συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και τους τομείς εξειδίκευσής του. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε έναν εξωθητήρα με δύο κοχλίες, συνιστάται να ερευνήσετε τις προσφορές, τη φήμη κάθε κατασκευαστή για να προσδιορίσετε την καλύτερη εφαρμογή για τις ανάγκες σας ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής μας για πρόσθετες λεπτομέρειες.