Η
Exapro, η αξιόλογη αγορά μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων, διαθέτει μια ποικιλία από κουζίνες απαραίτητες για τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Απευθυνόμενοι σε τομείς από την παραγωγή ποτών έως τη ζαχαροπλαστική και τα έτοιμα προς κατανάλωση γεύματα, αυτές οι κουζίνες υπόσχονται συνέπεια, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Κατασκευάζονται από κολοσσούς της βιομηχανίας όπως η GEA, η Krones και η JBT, μεταξύ άλλων, η ποιότητα και η καινοτομία πίσω από αυτά τα μηχανήματα είναι αναμφισβήτητη.
Το κύριο πλεονέκτημα των αγορών μέσω της Exapro είναι η προσιτή τιμή. Οι κουζίνες, με τιμές που κυμαίνονται μεταξύ <4.000 και <19.000 ευρώ, προσφέρουν τόσο στις μικρές επιχειρήσεις όσο και στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις την ευκαιρία να εξασφαλίσουν εξοπλισμό κορυφαίας βαθμίδας χωρίς βαρύ τίμημα. Δεν είναι μόνο η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας. πρόκειται για την απόκτηση μηχανημάτων που εγγυώνται ομοιόμορφο μαγείρεμα, ενεργειακή απόδοση, ευελιξία και πολλά άλλα.
Είτε επισκέπτεστε τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής, είτε αναπτύσσετε μια επιχείρηση ποτών είτε διαφοροποιείτε σε εξειδικευμένα διαιτητικά τρόφιμα, η σειρά κουζινών της Exapro, που ορίζεται από τη χωρητικότητά τους, την πηγή θερμότητας, τα συστήματα ελέγχου και πολλά άλλα, είναι η πύλη σας. Βουτήξτε στην αγορά Exapro για να βρείτε μια κουζίνα που ταιριάζει με τις γαστρονομικές φιλοδοξίες και τον προϋπολογισμό σας.
Εμφάνιση 1 - 20 από 125
Ετος: 2021
Ενταση ΗΧΟΥ | 15 L |
---|---|
Ισχύς κινητήρα | 18.5 kW |
Τύπος | Ηλεκτρικός |
---|
Ετος: 2017
Ενταση ΗΧΟΥ | 353 L |
---|---|
Διπλό σακάκι | Ναί |
Τύπος | Ηλεκτρικός |
---|
Ετος: 2024
Ενταση ΗΧΟΥ | 600 L |
---|---|
Εξουσία | 24 kW |
Διπλό σακάκι | Ναί |
---|
Ετος: 2024
Ενταση ΗΧΟΥ | 60 L |
---|---|
Εξουσία | 3 kW |
Διπλό σακάκι | Ναί |
---|
Ετος: 2022
Χαρακτηριστικά κατασκευής - Δεξαμενή μαγειρέματος AISI 304 (πάχος πυθμένα 12 mm και πάχος τοιχώματος 3 mm). Δοχείο με μηχανοκίνητη κλίση στον εμπρόσθιο άξονα - μονωμένο καπάκι διπλής στρώσης από AISI 304, εξοπλισμένο με εργονομική λαβή, ισορροπημένο από ελατήρια αερίου - αυτοφερόμενο πλαίσιο από AISI 304 (πάχος 30-40/10) - εξωτερικές επιστρώσεις από AISI 304 με λεπτό σατινέ φινίρισμα (πάχος 12-15/10) - …Ετος: 2018
Ενταση ΗΧΟΥ | 266 L |
---|---|
Ισχύς κινητήρα | 12 kW |
Τύπος | Αέριο |
---|
Ετος: 2015
Test driven, καλή κατάσταση! Κατασκευαστής Getinge Μοντέλο Kokgryta M4 - 100 λίτρα Έτος 2015 Κατάσταση ΜεταχειρισμένοΕτος: 2024
Ενταση ΗΧΟΥ | 240 L |
---|---|
Εξουσία | 18 kW |
Διπλό σακάκι | Ναί |
---|
Ετος: 2024
Ενταση ΗΧΟΥ | 120 L |
---|---|
Εξουσία | 9 kW |
Διπλό σακάκι | Ναί |
---|
Ετος: 2016
Ενταση ΗΧΟΥ | 955 L |
---|
Ετος: 2002
CFS mod Twg 4800 / 600 Κουζίνα λαδιού διπλής ζώνης τεφλόν 2x 4,8 μέτρα περιοχή ψησίματος x 60 cm πλάτος. Το έτος 2002 αποσύρθηκε απευθείας από την παραγωγή τώρα αυτή την άνοιξη.Όταν μπαίνεις στη σφαίρα της βιομηχανίας επεξεργασίας τροφίμων, η σημασία αξιόπιστων και αποτελεσματικών μηχανημάτων δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Οι κουζίνες, ειδικότερα, διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο σε πολλές διαδικασίες, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα τροφίμων παρασκευάζονται με τα υψηλότερα πρότυπα, ενώ παράλληλα βελτιστοποιούν την ασφάλεια και την ποιότητα. Στην Exapro, αναγνωρίζουμε τον κεντρικό ρόλο που παίζουν αυτά τα μηχανήματα και είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε μια σειρά από κορυφαίες κουζίνες στην κατηγορία Μηχανήματα Επεξεργασίας Τροφίμων.
Τι ακριβώς είναι όμως αυτές οι κουζίνες και γιατί θα πρέπει οι επαγγελματίες να εξετάσουν τη γκάμα μας;
Στον τομέα της επεξεργασίας τροφίμων, οι κουζίνες χρησιμοποιούνται για τη θερμική επεξεργασία διαφόρων προϊόντων διατροφής. Από την παστερίωση μέχρι το βράσιμο, το ψήσιμο μέχρι το βράσιμο, αυτά τα μηχανήματα χειρίζονται μυριάδες εργασίες απαραίτητες για την ασφαλή και νόστιμη προετοιμασία των τροφίμων. Είτε παράγετε σούπες, σάλτσες, έτοιμα προς κατανάλωση γεύματα ή οποιονδήποτε αριθμό γκουρμέ λιχουδιών, μια κουζίνα υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει σταθερά αποτελέσματα και κορυφαία απόδοση.
Για τους επαγγελματίες που σκέφτονται να κάνουν εμπόριο στην αγορά μεταχειρισμένων μηχανημάτων, η Exapro παρουσιάζει μια ελκυστική πρόταση. Προσφέρουμε μια πλατφόρμα που ενσωματώνει απρόσκοπτα τόσο τους αγοραστές όσο και τους πωλητές, διασφαλίζοντας μια ομαλή διαδικασία συναλλαγής για όλους τους εμπλεκόμενους. Όσοι κυκλοφορούν στην αγορά κουζίνας θα βρουν μια εκτενή επιλογή, καθεμία από τις οποίες έχει ελεγχθεί ως προς την ποιότητα και την απόδοση. Εν τω μεταξύ, οι πωλητές μπορούν να εμπιστεύονται το τεράστιο δίκτυο και την τεχνογνωσία της Exapro για να φέρουν τα μηχανήματα τους μπροστά στο σωστό κοινό.
Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της επιλογής του Exapro είναι η δυνατότητα πρόσβασης σε μηχανήματα κορυφαίας ποιότητας χωρίς την υψηλή τιμή του ολοκαίνουργιου εξοπλισμού. Οι κουζίνες που παρουσιάζονται στην κατηγορία Μηχανήματα Επεξεργασίας Τροφίμων της Exapro έχουν τιμές μεταξύ &;4.000 και &;19.000 ευρώ.
Αυτό το εύρος δεν είναι απλώς μια απλή ένδειξη της χρηματικής αξίας, αλλά μια απόδειξη της ποικιλίας, της ικανότητας και της ευελιξίας των μηχανημάτων που στεγάζουμε. Στη συνεχώς εξελισσόμενη βιομηχανία τροφίμων, όπου τα περιθώρια μπορεί να είναι στενά, αυτό παρέχει ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα. Όχι μόνο προσφέρει έναν οικονομικά αποδοτικό τρόπο αναβάθμισης ή επέκτασης των λειτουργιών, αλλά δίνει επίσης στις επιχειρήσεις την ευελιξία να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς.
Αντίστροφα, για όσους θέλουν να πουλήσουν, η Exapro παρέχει μια αξιόπιστη αγορά που εκτείνεται πολύ πέρα από τα τοπικά σύνορα. Με παγκόσμια εμβέλεια, οι πωλητές μπορούν να αξιοποιήσουν μια τεράστια δεξαμενή πιθανών αγοραστών, διασφαλίζοντας ότι τα μηχανήματα τους βρίσκουν ένα νέο σπίτι όπου θα χρησιμοποιηθούν σωστά.
Οι κουζίνες στην κατηγορία Μηχανήματα Επεξεργασίας Τροφίμων της Exapro δεν είναι απλώς μηχανές – είναι ζωτικής σημασίας γρανάζια στα περίπλοκα μηχανήματα της βιομηχανίας τροφίμων. Επιλέγοντας να αγοράσουν ή να πουλήσουν μέσω της Exapro, οι επαγγελματίες παίρνουν μια έξυπνη, στραμμένη στο μέλλον απόφαση που υπερασπίζεται την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αξία για τα χρήματα. Βουτήξτε στη συλλογή μας σήμερα και ανακαλύψτε τις δυνατότητες που σας περιμένει.
Οι κουζίνες, ειδικά στο πλαίσιο της βιομηχανίας επεξεργασίας τροφίμων, είναι απαραίτητα εργαλεία. Προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα που όχι μόνο απλοποιούν τη διαδικασία μαγειρέματος αλλά και εξασφαλίζουν συνέπεια, ποιότητα και ασφάλεια. Ας εμβαθύνουμε στα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης κουζινών:
Συνεπές μαγείρεμα: Οι κουζίνες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ομοιόμορφη διαδικασία μαγειρέματος, διασφαλίζοντας ότι το φαγητό ζεσταίνεται και προετοιμάζεται ομοιόμορφα. Αυτή η ομοιομορφία μεταφράζεται σε σταθερή γεύση, υφή και ποιότητα σε όλες τις παρτίδες.
Απόδοση χρόνου: Οι βιομηχανικές κουζίνες, ειδικά στην επεξεργασία τροφίμων μεγάλης κλίμακας, μπορούν να χειριστούν τεράστιες ποσότητες προϊόντος ταυτόχρονα, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο που απαιτείται για την επεξεργασία αυτών των ποσοτήτων χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους.</p >
Ασφάλεια: Οι σύγχρονες κουζίνες διαθέτουν χαρακτηριστικά που αποτρέπουν την υπερθέρμανση, το κάψιμο ή άλλους κινδύνους. Εξασφαλίζουν επίσης ότι τα τρόφιμα μαγειρεύονται σε ασφαλείς θερμοκρασίες, εξαλείφοντας έτσι τα επιβλαβή παθογόνα και μειώνοντας τον κίνδυνο τροφιμογενών ασθενειών.
Πολυχρηστικότητα: Οι κουζίνες μπορούν να χειριστούν μια ποικιλία προϊόντων διατροφής, από υγρά όπως σούπες και σάλτσες έως ημιστερεά και πιο χοντρά παρασκευάσματα. Ορισμένα προηγμένα μοντέλα διαθέτουν ακόμη και πολλές λειτουργίες, όπως ψήσιμο στον ατμό, βράσιμο και τηγάνισμα.
Ενεργειακή απόδοση: Πολλές σύγχρονες κουζίνες έχουν σχεδιαστεί για να είναι ενεργειακά αποδοτικές, χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια από τις παραδοσιακές μεθόδους, ενώ παράγουν περισσότερα προϊόντα. Αυτό όχι μόνο μειώνει το κόστος αλλά είναι επίσης καλύτερο για το περιβάλλον.
Αξιοποίηση χώρου: Οι βιομηχανικές κουζίνες έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν την απόδοση ενώ ελαχιστοποιούν το αποτύπωμα. Αυτή η αποτελεσματική χρήση του χώρου είναι ιδιαίτερα σημαντική σε εγκαταστάσεις όπου ο χώρος του δαπέδου είναι υψηλότερος.
Αυτοματοποιημένες λειτουργίες: Πολλές σύγχρονες κουζίνες είναι εξοπλισμένες με λειτουργίες αυτοματισμού. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει προκαθορισμένους κύκλους μαγειρέματος, ελέγχους θερμοκρασίας, ακόμη και λειτουργίες αυτοκαθαρισμού. Τέτοιες λειτουργίες μειώνουν τη μη αυτόματη παρέμβαση, διασφαλίζοντας μια πιο βελτιωμένη και χωρίς σφάλματα διαδικασία.
Διατήρηση ποιότητας: Οι προηγμένες κουζίνες είναι ικανές να διατηρούν τη διατροφική ποιότητα των τροφίμων. Μπορούν να βαθμονομηθούν για να διασφαλιστεί ότι ενώ το φαγητό μαγειρεύεται καλά, διατηρεί τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και τη γεύση.
Επεκτασιμότητα: Για επιχειρήσεις που σχεδιάζουν να επεκταθούν, οι βιομηχανικές κουζίνες μπορούν να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες παραγωγής. Υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα μεγέθη και χωρητικότητες, διασφαλίζοντας ότι καθώς μια επιχείρηση αναπτύσσεται, τα μηχανήματα της μπορούν να συμβαδίζουν.
Οι κουζίνες στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων είναι πολύ περισσότερα από απλός εξοπλισμός θέρμανσης. Είναι βασικά για τη διατήρηση της ποιότητας, τη διασφάλιση της ασφάλειας και την επίτευξη λειτουργικής αποτελεσματικότητας. Επομένως, η επένδυση σε μια καλή κουζίνα δεν σημαίνει μόνο την προετοιμασία φαγητού, αλλά και τη βελτίωση ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής.
Όταν σκέφτεστε να αγοράσετε ή να πουλήσετε κουζίνες, ειδικά σε μια αγορά όπως η Exapro, είναι απαραίτητο να είστε καλά γνώστες των παραμέτρων του μηχανήματος. Αυτές οι παράμετροι καθορίζουν την ικανότητα, την απόδοση και την καταλληλότητα της κουζίνας για συγκεκριμένες διαδικασίες και ανάγκες. Ακολουθούν οι κύριες παράμετροι του μηχανήματος που πρέπει να ληφθούν υπόψη:
Χωρητικότητα: Αναφέρεται στον όγκο που μπορεί να αντέξει η κουζίνα. Συνήθως μετριέται σε λίτρα ή κιλά και καθορίζει το μέγεθος της παρτίδας που μπορεί να επεξεργαστεί η κουζίνα κάθε φορά.
Εύρος θερμοκρασίας: Τα διαφορετικά προϊόντα διατροφής απαιτούν διαφορετικές θερμοκρασίες μαγειρέματος. Βεβαιωθείτε ότι η κουζίνα μπορεί να φτάσει και να διατηρήσει το απαραίτητο εύρος θερμοκρασίας για τις ανάγκες επεξεργασίας σας.
Εύρος πίεσης (για χύτρες ταχύτητας): Ορισμένες κουζίνες λειτουργούν υπό πίεση για να επιταχύνουν τη διαδικασία μαγειρέματος. Το εύρος πίεσης υποδεικνύει το εύρος των πιέσεων κάτω από τις οποίες μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια το μηχάνημα.
Κατασκευή υλικού: Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ένα κοινό υλικό λόγω της αντοχής του στη διάβρωση και της ευκολίας καθαρισμού του. Ωστόσο, ενδέχεται να χρησιμοποιούνται άλλα υλικά ανάλογα με το σχέδιο της κουζίνας και την προβλεπόμενη εφαρμογή.
Πηγή θερμότητας: Είτε πρόκειται για ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο, ατμό ή άλλη πηγή ενέργειας, θα πρέπει να διασφαλίσετε τη συμβατότητα με την υποδομή της εγκατάστασής σας.
Δυνατότητες ανάδευσης ή ανάμειξης: Ορισμένες κουζίνες διαθέτουν ενσωματωμένους αναδευτήρες ή αναδευτήρες, ζωτικής σημασίας για προϊόντα που χρειάζονται συνεχή ανάδευση για να αποφευχθεί η καθίζηση ή το κάψιμο.
Τύπος μπουφάν: Πολλές βιομηχανικές κουζίνες έχουν ένα «τζάκετ» - ένα εξωτερικό κέλυφος γεμάτο με μέσο θέρμανσης (ή ψύξης). Υπάρχουν διάφοροι τύποι, όπως μπουφάν ατμού ή τζάκετ λαδιού, το καθένα με τα δικά του πλεονεκτήματα.
Σύστημα ελέγχου: Εξετάστε πώς ελέγχεται η κουζίνα. Είναι χειροκίνητο, ημιαυτόματο ή πλήρως αυτόματο; Οι σύγχρονες κουζίνες μπορεί να διαθέτουν προγραμματιζόμενους λογικούς ελεγκτές (PLC) για ακρίβεια και συνέπεια.
Χαρακτηριστικά ασφαλείας: Η ανακούφιση από υπερπίεση, οι διακόπτες θερμοκρασίας και οι μηχανισμοί κλειδώματος είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που πρέπει να προσέξετε.
Δυνατότητα καθαρισμού: Για τον εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων, ο εύκολος και επιμελής καθαρισμός είναι πρωταρχικής σημασίας. Ελέγξτε για λειτουργίες όπως συστήματα CIP (καθαρισμός επιτόπου) ή εξαρτήματα που αφαιρούνται εύκολα.
Διαστάσεις και αποτύπωμα: Ειδικά για εγκαταστάσεις με περιορισμούς χώρου, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις φυσικές διαστάσεις της κουζίνας και τον χώρο που θα καταλάβει.
Κατανάλωση ενέργειας: Η κατανόηση της ποσότητας ενέργειας που χρησιμοποιεί η κουζίνα μπορεί να δώσει πληροφορίες για το λειτουργικό κόστος.
Έξοδος/Απόδοση: Πόσο προϊόν μπορεί να επεξεργαστεί το μηχάνημα σε ένα δεδομένο χρονικό πλαίσιο; Αυτό μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη των στόχων παραγωγής.
Κατά τις συναλλαγές στο Exapro, οι λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτές τις παραμέτρους διασφαλίζουν τη διαφάνεια και βοηθούν στη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων. Είτε αγοράζετε είτε πουλάτε, η κατανόηση αυτών των βασικών παραμέτρων είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση ότι το μηχάνημα πληροί τις απαιτήσεις και προσφέρει σχέση ποιότητας-τιμής.
Παραγωγή ποτών: Οι κουζίνες χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία ποτών για διαδικασίες όπως η παστερίωση χυμών, γάλακτος και άλλων ποτών, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι είναι ασφαλείς για κατανάλωση και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
>
Έτοιμα προς κατανάλωση γεύματα: Οι κουζίνες διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στην προετοιμασία των συστατικών των έτοιμων γευμάτων, διασφαλίζοντας ότι είναι καλά μαγειρεμένα και ασφαλή για κατανάλωση όταν ξαναζεσταθούν από τον τελικό καταναλωτή .
Ζαχαροπλαστική: Από το λιώσιμο της σοκολάτας μέχρι την παρασκευή σιροπιών, οι κουζίνες είναι απαραίτητες στη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής.
Επεξεργασία γαλακτοκομικών προϊόντων: Οι κουζίνες χρησιμοποιούνται σε διαδικασίες όπως η παστερίωση και η παρασκευή προϊόντων όπως το γιαούρτι, το τυρί και άλλες γαλακτοκομικές λιχουδιές.
Αρτοποιία και ζαχαροπλαστική: Οι κουζίνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή γεμίσεων, σάλτσες ή ακόμα και για ορισμένες διαδικασίες που σχετίζονται με το ψήσιμο.
Επεξεργασία κρέατος και πουλερικών: Από το μαγείρεμα λουκάνικων μέχρι την προετοιμασία πιάτων με βάση το κρέας, οι κουζίνες διασφαλίζουν ότι το κρέας και τα προϊόντα πουλερικών φτάνουν σε ασφαλείς θερμοκρασίες για την εξάλειψη τυχόν παθογόνων παραγόντων.
Επεξεργασία ψαριών και θαλασσινών: Οι κουζίνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή διαφόρων προϊόντων θαλασσινών, διασφαλίζοντας ότι είναι καλά μαγειρεμένα και ασφαλή για κατανάλωση.
Επεξεργασία λαχανικών και φρούτων: Από την παρασκευή μαρμελάδων, ζελέ και κονσερβών μέχρι την προετοιμασία κονσερβοποιημένων φρούτων και λαχανικών, οι κουζίνες είναι απαραίτητες.
Παραγωγή σάλτσες και καρυκεύματα: Οι κουζίνες βοηθούν στην παρασκευή διαφορετικών σαλτσών και καρυκευμάτων, διασφαλίζοντας σταθερή γεύση και ποιότητα.
Φαρμακευτικά και καλλυντικά: Αν και δεν συνδέονται παραδοσιακά με κουζίνες, αυτές οι βιομηχανίες τις χρησιμοποιούν περιστασιακά για συγκεκριμένες διαδικασίες θέρμανσης.
Εξειδικευμένες διαιτητικές τροφές: Από την παραγωγή παιδικών τροφών έως τα γεύματα για ιατρικούς σκοπούς, οι κουζίνες διαδραματίζουν ρόλο στη διασφάλιση ότι αυτά τα εξειδικευμένα τρόφιμα παρασκευάζονται με τη μέγιστη προσοχή και ασφάλεια.
Κατά την καταχώριση ή την αναζήτηση μιας κουζίνας στο Exapro, η επισήμανση ή η επίγνωση του τομέα χρήσης της διασφαλίζει ότι ο εξοπλισμός πληροί συγκεκριμένες απαιτήσεις του κλάδου. Στο πλαίσιο των αγορών και των πωλήσεων σε πλατφόρμες όπως η Exapro, η κατανόηση του τομέα χρήσης παρέχει πληροφορίες για τους τομείς ή τους κλάδους για τους οποίους ταιριάζουν καλύτερα οι κουζίνες και ποιες διαδικασίες είναι σχεδιασμένες να χειρίζονται.
Η Exapro, ως πλατφόρμα για μεταχειρισμένα βιομηχανικά μηχανήματα, συχνά παραθέτει εξοπλισμό από μια ποικιλία διάσημων κατασκευαστών. Όταν πρόκειται για κουζίνες στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων, πολλές αξιόπιστες μάρκες έρχονται στο μυαλό. Ακολουθούν ορισμένοι κατασκευαστές των οποίων τα προϊόντα ενδέχεται να συναντήσετε σε Exapro ή παρόμοιες πλατφόρμες:
GEA: Μια παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας γνωστή για τις καινοτόμες λύσεις της στην επεξεργασία τροφίμων, η GEA προσφέρει μια ποικιλία μηχανημάτων επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των κουζινών.
Krones: Αν και είναι κυρίως γνωστή για τα μηχανήματα εμφιάλωσης και συσκευασίας, η Krones κατασκευάζει επίσης εξοπλισμό για την επεξεργασία τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων λύσεων μαγειρικής.
JBT (John Bean Technologies): Προσφέρουν μια σειρά από μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων και οι κουζίνες τους είναι αρκετά περιζήτητες στον κλάδο.
Stork Food & Dairy Systems: Ειδικευμένη στα γαλακτοκομικά προϊόντα και την επεξεργασία τροφίμων, η Stork παρέχει εξοπλισμό μαγειρέματος και παστερίωσης στη γκάμα της.
Alfa Laval: Γνωστή για την ευρεία γκάμα μηχανημάτων της σε τρόφιμα και ποτά, γαλακτοκομικά και άλλες βιομηχανίες, η Alfa Laval προσφέρει κουζίνες ως μέρος της εκτεταμένης σειράς της.
Lyco Manufacturing: Ηγέτης στον καινοτόμο σχεδιασμό, η Lyco προσφέρει κουζίνες που είναι ιδιαίτερα γνωστές για την αποτελεσματικότητα και την ποιότητά τους.
CFS (Συστήματα Convenience Food): Αν και αποτελεί πλέον μέρος της GEA, ο εξοπλισμός με την επωνυμία CFS, συμπεριλαμβανομένων των κουζινών, εξακολουθεί να βρίσκεται στην αγορά μεταχειρισμένων.
Handtmann: Γνωστό όνομα στον τομέα της επεξεργασίας κρέατος, η Handtmann κατασκευάζει επίσης εξοπλισμό μαγειρέματος κατάλληλο για διάφορες εφαρμογές.
FMT: Εστιασμένη στην τεχνολογία επεξεργασίας τροφίμων, η FMT παρέχει μια σειρά μηχανημάτων, συμπεριλαμβανομένων βιομηχανικών κουζινών, για διαφορετικές ανάγκες.
Electrolux Professional: Πέρα από τα γνωστά εγχώρια προϊόντα της, η Electrolux παράγει επίσης εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων επαγγελματικής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων κουζινών.
Cleveland Range, LLC: Γνωστό για τον εξοπλισμό μαγειρέματος στον ατμό, το Cleveland Range είναι μια επωνυμία που συναντάται συχνά σε εμπορικά και βιομηχανικά περιβάλλοντα.
Θυμηθείτε, όταν αγοράζετε εξοπλισμό από έναν συγκεκριμένο κατασκευαστή σε μια πλατφόρμα όπως η Exapro, είναι σημαντικό να ελέγχετε την κατάσταση του μηχανήματος, το ιστορικό συντήρησης και οποιεσδήποτε άλλες σχετικές λεπτομέρειες. Οι μάρκες μπορούν να δώσουν μια ιδέα για την αξιοπιστία και την ποιότητα, αλλά η κατάσταση του μεμονωμένου μηχανήματος είναι πρωταρχικής σημασίας, ειδικά όταν πρόκειται για μεταχειρισμένο εξοπλισμό.