Στην Exapro, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων δισκοτρύπανων τύπου δαπέδου, γνωστών και ως τρυπάνια στύλων ή πυλώνων, που είναι απαραίτητα για εργασίες διάτρησης ακριβείας στη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων. Αυτά τα στιβαρά μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για εργασίες διάτρησης βαρέως τύπου, παρέχοντας σταθερότητα και ακρίβεια σε εφαρμογές όπως η κατασκευή, η μηχανική κατεργασία και οι εργασίες συντήρησης. Τα μηχανήματα διάτρησης τύπου δαπέδου που διαθέτουμε κυμαίνονται σε τιμές από €3.000 για βασικά μοντέλα έως €30.000 για προηγμένες, υψηλής χωρητικότητας μονάδες από κορυφαίες μάρκες όπως οι Flott, Arboga, Alzmetall και Fervi. Κάθε μηχάνημα διαθέτει μοναδικές προδιαγραφές, όπως ταχύτητα ατράκτου, ικανότητα διάτρησης, μέγεθος τραπεζιού και επίπεδο αυτοματισμού, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής σας.

Κατά την επιλογή ενός μηχανήματος διάτρησης τύπου δαπέδου, λάβετε υπόψη σας βασικούς παράγοντες όπως το είδος των υλικών που διανοίγονται, το απαιτούμενο βάθος και τη διάμετρο διάτρησης, το εύρος ισχύος και ταχύτητας του μηχανήματος, καθώς και την ευκολία λειτουργίας και συντήρησης. Τα στοιχεία αυτά είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη αποτελεσμάτων διάτρησης υψηλής ποιότητας, τη βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας της παραγωγής και την ελαχιστοποίηση του λειτουργικού κόστους. Η επένδυση στα μεταχειρισμένα μηχανήματα διάτρησης τύπου δαπέδου που διαθέτουμε δεν παρέχει μόνο πρόσβαση σε κορυφαίο εξοπλισμό σε σημαντικά μειωμένες τιμές, αλλά υποστηρίζει επίσης βιώσιμες πρακτικές, παρατείνοντας τον κύκλο ζωής των ανθεκτικών μηχανημάτων. Εμπιστευτείτε τη δέσμευση της Exapro για άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βρείτε το τέλειο μηχάνημα διάτρησης που θα ενισχύσει τις εργασίες σας στη μεταλλουργία.

Εξερευνήστε τις λίστες της Exapro’σήμερα για να ανακαλύψετε αξιόπιστες μηχανές διάτρησης τύπου δαπέδου που παρέχουν εξαιρετική απόδοση και αξία για τις ανάγκες σας σε γεωτρήσεις ακριβείας.

Μηχανή διάτρησης πυλώνων ALZMETALL AB 36 HST

Ετος: 1999

Διάτρηση Ø 36 mm
Πλάτος τραπεζιού 470 mm
Κώνος ατράκτου MT 4
Μήκος τραπεζιού 620 mm
Ταχύτητα ατράκτου 3400 rpm
Λαιμός 230 mm

IBERDRILL AX32

Ετος: 2020

Διάτρηση Ø 32 mm
Πλάτος τραπεζιού 420 mm
Κώνος ατράκτου
Μήκος τραπεζιού 400 mm
Ταχύτητα ατράκτου 1500 rpm
Εξουσία 1.1 kW


Μηχανή διάτρησης πυλώνων Průmyslový kombinát Dačice VS 32 B

Ετος: 1990

Διάτρηση Ø 32 mm
Πλάτος τραπεζιού 316 mm
Κώνος ατράκτου MORSE 4
Μήκος τραπεζιού 400 mm
Ταχύτητα ατράκτου 2240 rpm
Εξουσία 2.2 kW

Italian m1100

Ετος: 1991

Διάτρηση Ø 22 mm
Πλάτος τραπεζιού 200 mm
Κώνος ατράκτου
Μήκος τραπεζιού 600 mm
Ταχύτητα ατράκτου 1200 rpm
Εξουσία 2.5 kW

Μηχανή διάτρησης πυλώνων NSC SCHLUMBERGER RF6

Ετος:

Διάτρηση Ø 82 mm
Πλάτος τραπεζιού 800 mm
Κώνος ατράκτου CM4
Μήκος τραπεζιού 800 mm
Ταχύτητα ατράκτου 1800 rpm
Τραβέρσα κεφαλιού 240 mm

Μηχανή διάτρησης πυλώνων ERLO TC 30

Ετος: 1992

Διάτρηση Ø 30 mm
Πλάτος τραπεζιού 400 mm
Κώνος ατράκτου MORSE MK3
Μήκος τραπεζιού 420 mm
Ταχύτητα ατράκτου 1420 rpm
Τραβέρσα κεφαλιού 180 mm

Μηχανή διάτρησης πυλώνων ERLO Group ERLO TC 30

Ετος: 1992

Διάτρηση Ø 30 mm
Πλάτος τραπεζιού 400 mm
Κώνος ατράκτου MK3
Μήκος τραπεζιού 420 mm
Ταχύτητα ατράκτου 1420 rpm
Τραβέρσα κεφαλιού 180 mm

Μηχανή διάτρησης πυλώνων Gillardon GB 40 VE

Ετος: 1985

Διάτρηση Ø 40 mm
Πλάτος τραπεζιού 500 mm
Κώνος ατράκτου MT 4
Μήκος τραπεζιού 500 mm
Ταχύτητα ατράκτου 1000 rpm
Τραβέρσα κεφαλιού 200 mm

Μεταχειρισμένο μηχάνημα διάτρησης πυλώνων WMW Saalfeld BK 50 AI

Ετος:

Διάτρηση Ø 50 mm
Πλάτος τραπεζιού 640 mm
Κώνος ατράκτου MK 5
Μήκος τραπεζιού 770 mm
Ταχύτητα ατράκτου 1400 rpm
Τραβέρσα κεφαλιού 280 mm

Χρησιμοποιημένη μηχανή διάτρησης πυλώνων WMW BK 50 AI

Ετος:

Διάτρηση Ø 50 mm
Πλάτος τραπεζιού 640 mm
Κώνος ατράκτου MK 5
Μήκος τραπεζιού 770 mm
Ταχύτητα ατράκτου 1400 rpm
Τραβέρσα κεφαλιού 280 mm

Μηχανή διάτρησης πυλώνων SERRMAC TCO 32 SP

Ετος: 1999

Διάτρηση Ø 37 mm
Πλάτος τραπεζιού 350 mm
Κώνος ατράκτου
Μήκος τραπεζιού 600 mm
Ταχύτητα ατράκτου 2100 rpm

Ibarmia B 70 P

Ετος: 1998

Διάτρηση Ø 70 mm
Πλάτος τραπεζιού 1000 mm
Τραβέρσα κεφαλιού 1500 mm
Μήκος τραπεζιού 500 mm
Κώνος ατράκτου

Μεταχειρισμένο Alzmetall AB 35 S Pillar drilling machine

Ετος:

Διάτρηση Ø 45 mm
Πλάτος τραπεζιού 500 mm
Εξουσία 0.8 kW
Μήκος τραπεζιού 600 mm
Κώνος ατράκτου MK 4

Μηχανή διάτρησης πυλώνων SYDERIC S 120 UB

Ετος:

Διάτρηση Ø 55 mm
Πλάτος τραπεζιού 310 mm
Κώνος ατράκτου
Μήκος τραπεζιού 500 mm
Ταχύτητα ατράκτου 2150 rpm

ΕΡΛΟ TCA 70 ΔΙΑΤΡΟΠΗΜΑ

Ετος: 2005

Διάτρηση Ø 70 mm
Πλάτος τραπεζιού 470 mm
Κώνος ατράκτου MT 5
Μήκος τραπεζιού 730 mm
Ταχύτητα ατράκτου 1238 rpm
Λαιμός 400 mm

Μεταχειρισμένο μηχάνημα διάτρησης πυλώνων Gillardon GB 20

Ετος:

Διάτρηση Ø 25 mm
Πλάτος τραπεζιού 400 mm
Κώνος ατράκτου MK 2
Μήκος τραπεζιού 400 mm
Ταχύτητα ατράκτου 3000 rpm
Λαιμός 285 mm

ERLO TF 35 CNC

Ετος: 1999

Διάτρηση Ø 35 mm
Κώνος ατράκτου MK 4


Μηχανή διάτρησης πυλώνων -- ED32F

Ετος:

Μήκος τραπεζιού 420 mm
Κώνος ατράκτου MT4
Πλάτος τραπεζιού 470 mm
Λαιμός 254 mm


Ακρίβεια και σταθερότητα:

Οι μηχανές διάτρησης τύπου δαπέδου, γνωστές και ως μηχανές διάτρησης στήλης ή πυλώνα, είναι απαραίτητες στη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων. Αυτές οι μηχανές παρέχουν στιβαρές και σταθερές πλατφόρμες για ακριβείς εργασίες διάτρησης, καθιστώντας τες ιδανικές για εργασίες που απαιτούν ακρίβεια και επαναληψιμότητα. Η κατανόηση των διαφόρων τύπων, των χαρακτηριστικών και των εκτιμήσεων για την αγορά μηχανών διάτρησης τύπου δαπέδου μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις δυνατότητες του εργαστηρίου σας. Η Exapro, μια κορυφαία διαδικτυακή αγορά μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων, προσφέρει μια ποικίλη επιλογή από μηχανήματα διάτρησης τύπου δαπέδου, παρέχοντας στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τύποι μηχανημάτων διάτρησης τύπου δαπέδου

Οι μηχανές διάτρησης τύπου δαπέδου διατίθενται σε διάφορες διαμορφώσεις για την κάλυψη συγκεκριμένων βιομηχανικών αναγκών. Ακολουθεί μια επισκόπηση των κυριότερων τύπων:

Μηχανές διάτρησης με στήλη

Οι μηχανές διάτρησης με κολώνα είναι σχεδιασμένες με μια κατακόρυφη κολώνα που στηρίζει την κεφαλή του τρυπανιού, παρέχοντας σταθερότητα και ακρίβεια στις εργασίες διάτρησης. Αυτές οι μηχανές χρησιμοποιούνται συνήθως για εργασίες διάτρησης μεσαίου και βαρέως τύπου.

  • Τυπικές μηχανές διάτρησης με κολώνα: Διαθέτουν σταθερή στήλη και είναι κατάλληλες για ένα ευρύ φάσμα εργασιών διάτρησης. Ιδανικές για γεωτρήσεις γενικής χρήσης σε εργαστήρια επεξεργασίας μετάλλων.
  • Μηχανές διάτρησης ακτινικής στήλης: Διαθέτουν ρυθμιζόμενο ακτινικό βραχίονα που επιτρέπει στην κεφαλή του τρυπανιού να κινείται οριζόντια. Κατάλληλες για τη διάτρηση μεγάλων τεμαχίων και παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία.

Μηχανές διάτρησης με στύλο

Οι μηχανές διάτρησης με πυλώνα, παρόμοιες με τα τρυπάνια με κολώνα, είναι σχεδιασμένες με έναν ανθεκτικό πυλώνα που παρέχει μια σταθερή δομή στήριξης για την κεφαλή του τρυπανιού. Είναι γνωστά για την ακαμψία και την ακρίβειά τους.

  • Τυπικές μηχανές διάτρησης με πυλώνα: Διαθέτουν σταθερό πυλώνα και χρησιμοποιούνται για διάτρηση ακριβείας σε διάφορα υλικά. Κατάλληλα τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες εργασίες.
  • Μηχανές διάτρησης με πυλώνα βαρέως τύπου: Κατασκευασμένες για εργασίες διάτρησης υψηλής δυναμικότητας, αυτές οι μηχανές μπορούν να χειριστούν μεγαλύτερα τεμάχια και πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Κατά την επιλογή μιας μηχανής διάτρησης τύπου δαπέδου, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές για να διασφαλίσετε ότι η μηχανή ανταποκρίνεται στις λειτουργικές σας απαιτήσεις. Στους βασικούς παράγοντες περιλαμβάνονται:

Ικανότητα διάτρησης

Η ικανότητα διάτρησης καθορίζει τη μέγιστη διάμετρο της οπής που μπορεί να διανοίξει το μηχάνημα και το πάχος του υλικού που μπορεί να χειριστεί. Βεβαιωθείτε ότι το μηχάνημα μπορεί να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας όσον αφορά το υλικό και το μέγεθος της οπής. Οι λίστες της Exapro’παρέχουν λεπτομερείς προδιαγραφές σχετικά με την ικανότητα διάτρησης, βοηθώντας σας να βρείτε ένα μηχάνημα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Ταχύτητα και ισχύς ατράκτου

Η ταχύτητα και η ισχύς της ατράκτου είναι κρίσιμες για τον καθορισμό της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας διάτρησης. Οι υψηλότερες ταχύτητες ατράκτου και οι υψηλότερες τιμές ισχύος επιτρέπουν ταχύτερες και ακριβέστερες εργασίες διάτρησης. Εξετάστε τις μηχανές με επιλογές μεταβλητής ταχύτητας για μεγαλύτερη ευελιξία.

Μέγεθος και δυνατότητα ρύθμισης του τραπεζιού

Το μέγεθος και η δυνατότητα ρύθμισης του τραπεζιού εργασίας επηρεάζουν την ευελιξία του μηχανήματος’και το εύρος των τεμαχίων που μπορεί να φιλοξενήσει. Αναζητήστε μηχανήματα με μεγάλα, ρυθμιζόμενα τραπέζια που μπορούν να γέρνουν και να περιστρέφονται για να χειρίζονται διαφορετικές γωνίες και θέσεις διάτρησης.

Ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα

Η ποιότητα κατασκευής και η ανθεκτικότητα του μηχανήματος είναι απαραίτητες για τη μακροπρόθεσμη λειτουργική αποδοτικότητα. Τα μηχανήματα που κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ο χυτοσίδηρος και ο σκληρυμένος χάλυβας, είναι πιο ανθεκτικά στη φθορά. Ο εύκολος στη συντήρηση σχεδιασμός και τα προσβάσιμα εξαρτήματα απλοποιούν τη συντήρηση, μειώνοντας το χρόνο διακοπής λειτουργίας και το λειτουργικό κόστος. Η Exapro παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση και το ιστορικό συντήρησης των μεταχειρισμένων μηχανημάτων, βοηθώντας στην τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων.

Αυτοματισμός και έλεγχος

Τα προηγμένα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου ενισχύουν την ακρίβεια, τη συνέπεια και την αποδοτικότητα στις εργασίες γεώτρησης. Χαρακτηριστικά όπως οι προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις, οι ψηφιακές ενδείξεις, οι διεπαφές με οθόνη αφής, η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και οι αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα και να διασφαλίσουν σταθερή ποιότητα προϊόντος. Η πλατφόρμα της Exapro’περιλαμβάνει μηχανήματα με διάφορα επίπεδα αυτοματισμού, επιτρέποντάς σας να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και ευκολίας χρήσης.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας στις εργασίες κατεργασίας μετάλλων. Αναζητήστε μηχανήματα με χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως κουμπιά διακοπής έκτακτης ανάγκης, προστατευτικά προστατευτικά και μηχανισμούς αυτόματης διακοπής λειτουργίας για την προστασία των χειριστών.

Ηγετικές μάρκες σε μηχανήματα διάτρησης δαπέδου

Οι αξιόπιστες μάρκες εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα και καλύτερη υποστήριξη. Ακολουθούν ορισμένες κορυφαίες μάρκες στην αγορά των μηχανημάτων διάτρησης τύπου δαπέδου:

  • Alzmetall: Γνωστή για τα υψηλής ακρίβειας και καινοτόμα μηχανήματά της, η Alzmetall προσφέρει στιβαρές λύσεις κατάλληλες για διάφορες εφαρμογές διάτρησης.
  • Kira: Γνωστά για την ανθεκτική και προηγμένη τεχνολογία τους, τα μηχανήματα της Kira’είναι δημοφιλή στη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων.
  • Aciera: Παρέχει μια σειρά από μηχανήματα διάτρησης υψηλής απόδοσης, γνωστά για την αξιοπιστία και την αποδοτικότητά τους σε απαιτητικές εφαρμογές.
  • Weiler: Προσφέρει ευέλικτα μηχανήματα διάτρησης που χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα και στιβαρότητα, κατάλληλα για εργασίες μεγάλης κλίμακας.
  • Colchester: Γνωστή για μηχανήματα υψηλής ποιότητας σχεδιασμένα για διάτρηση ακριβείας και υψηλών ταχυτήτων, ιδανικά για σύνθετη και μαζική παραγωγή.

ΗExapro διαθέτει εξοπλισμό από αυτές και άλλες αξιόπιστες μάρκες, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε αξιόπιστα και καλά υποστηριζόμενα μηχανήματα.

Τιμολόγηση μεταχειρισμένων μηχανημάτων διάτρησης τύπου δαπέδου

Το κόστος των μεταχειρισμένων μηχανημάτων διάτρησης τύπου δαπέδου ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό με βάση παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση, η μάρκα και τα ειδικά χαρακτηριστικά. Γενικά, οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από μερικές χιλιάδες έως μερικές δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Για παράδειγμα, μια μεταχειρισμένη μηχανή διάτρησης στήλης Alzmetall μπορεί να κοστίζει περίπου 5.000 έως 15.000 δολάρια, ενώ μια μηχανή διάτρησης ακτινικής στήλης Kira υψηλής ποιότητας μπορεί να κοστίζει μεταξύ 20.000 και 50.000 δολαρίων. Η αγορά της Exapro’προσφέρει μια σειρά από επιλογές τιμολόγησης, παρέχοντας διαφάνεια και ανταγωνιστικές προσφορές για τους αγοραστές.

Συμπεράσματα

Οι μηχανές διάτρησης τύπου δαπέδου είναι βασικά εργαλεία στη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων, προσφέροντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις για εργασίες διάτρησης ακριβείας. Με την κατανόηση των διαφορετικών τύπων μηχανημάτων και των βασικών παραγόντων που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά, οι επιχειρήσεις μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που ενισχύουν τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες. Η Exapro προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την προμήθεια μεταχειρισμένων μηχανημάτων υψηλής ποιότητας, παρέχοντας λεπτομερείς λίστες και ανταγωνιστικές τιμές. Είτε χρειάζεστε ένα μηχάνημα διάτρησης στύλων, ένα μηχάνημα διάτρησης ακτινικών στύλων ή ένα μηχάνημα διάτρησης στύλων βαρέως τύπου, η εκτεταμένη απογραφή της Exapro’και η φιλική προς το χρήστη διεπαφή διευκολύνουν την εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού για τις ανάγκες σας.