Η
Exapro είναι η αγορά σας για μεταχειρισμένα βιομηχανικά μηχανήματα. Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε μια ολοκληρωμένη συλλογή μεταχειρισμένων ψήστης καφέ στην κατηγορία Μηχανές Επεξεργασίας Τροφίμων, προσαρμοσμένης ώστε να ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα προϋπολογισμών μεταξύ &ευρώ;10.000 και &€45.000. Η γκάμα ψητών μας προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό ποιότητας, συνέπειας και βιωσιμότητας, είτε για μικρούς χειροποίητους φούρνους είτε για βιομηχανικές εργασίες μεγάλης κλίμακας.
Η αγορά ενός μεταχειρισμένου ψήστη καφέ από την Exapro όχι μόνο σας προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση κόστους, αλλά επιτρέπει επίσης ακριβή έλεγχο των βασικών παραμέτρων του μηχανήματος, όπως το μέγεθος παρτίδας, ο χρόνος ψησίματος, η θερμοκρασία, η ροή αέρα, η ταχύτητα τυμπάνου και ο ρυθμός ψύξης. Αυτές οι παράμετροι είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη βέλτιστων προφίλ γεύσης, φρεσκάδας και εξατομίκευσης, οδηγώντας σε μοναδικές ευκαιρίες επωνυμίας.
Οι φούρνοι καφέ μας προέρχονται από κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές όπως οι Probat, Diedrich, Giesen, Loring, Joper, Toper και San Franciscan Roaster Company. Είτε είστε εταιρεία καβουρδίσματος καφέ, καφετέρια, εστιατόριο, κατάστημα λιανικής, εκπαιδευτικό ίδρυμα ή ερευνητικό ίδρυμα, η σειρά υψηλής ποιότητας, αξιόπιστων μεταχειρισμένων καβουρδιστηρίων καφέ της Exapro μπορεί να προσθέσει σημαντική αξία στις δραστηριότητές σας. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να παρασκευάσετε το τέλειο φλιτζάνι με τη συλλογή μεταχειρισμένων καφετιέρων.
Εμφάνιση 1 - 20 από 164
Ετος: 1996
Κυλινδρικός μύλος Neuhaus Neotec χωρητικότητα 500kg/h φίλτρο, 25kg/h άλεσμα εσπρέσο ισχύς 7,7 kw μήκος 740mm με 750mm ύψος 1590mm/Ετος: 2011
Λειτουργούσα μονάδα ψησίματος που χρησιμοποιείται σήμερα για την παραγωγή ψημένου κριθαριού. Ιδανικό για καφέ, κακάο, φουντούκια, φιστίκια κ.λπ. Αποτελείται από 2 σιλό του 1 τόνου, 1 των 2,5 τόνων, έναν γενικό πίνακα ελέγχου για ολόκληρο το σύστημα και έναν ειδικό για το καβουρδιστήριο, ένα Probat πλήρες με καυστήρα καπνού με δεξαμενή ψύξης και μια μηχανή συσκευασίας Ica από 500g έως …Στην κατηγορία μας Μηχανές Επεξεργασίας Τροφίμων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε μια εξαιρετική σειρά μεταχειρισμένων καφετιέρων. Αυτή η επιλογή καταδεικνύει τη συνεχή αφοσίωσή μας στην παροχή αξιόπιστου εξοπλισμού σε προσιτή τιμή.
Το καβούρδισμα του καφέ είναι μια τελειοποιημένη τέχνη, μια περίπλοκη διαδικασία που μετατρέπει τους πράσινους κόκκους καφέ σε αρωματικά αριστουργήματα έτοιμα να αλέσουν και να παρασκευαστούν. Εδώ στο Exapro, καταλαβαίνουμε τη σημασία ενός αξιόπιστου ψήστη σε αυτή τη διαδικασία - είτε είστε μικρός τεχνίτης ψησίματος είτε μεγάλης κλίμακας βιομηχανική επιχείρηση.
Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από ψητές, προσαρμοσμένες για να ταιριάζουν σε μια σειρά μεγεθών παρτίδας και στυλ ψησίματος. Από ψήσιμο ρευστού κρεβατιού μέχρι ψήσιμο τυμπάνου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο μηχάνημα για τις ανάγκες σας. Οι χρησιμοποιημένοι μας φούρνοι καφέ προέρχονται από αξιόπιστους κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε μια μηχανή που αντέχει στην αυστηρή χρήση. Οι επωνυμίες περιλαμβάνουν Joper, Probat, Giesen και άλλα.
Η αγορά μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων, όπως φούρνοι καφέ, είναι μια έξυπνη επιχειρηματική απόφαση. Όχι μόνο αποκομίζετε τα οφέλη μιας χαμηλότερης αρχικής δαπάνης, αλλά συμβάλλετε επίσης σε ένα πιο βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο μειώνοντας τα απόβλητα και επαναχρησιμοποιώντας μηχανήματα. Οι μεταχειρισμένοι φούρνοι καφέ μας ελέγχονται διεξοδικά, διασφαλίζοντας ότι προσφέρουν την ίδια ποιότητα και συνέπεια με μια νέα μονάδα.
Η επιλογή μας από μεταχειρισμένα καβουρδίσματα καφέ καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τιμών, που συνήθως κυμαίνονται από &€10.000 έως <45.000€. Αυτό το ευρύ φάσμα μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε διάφορες επιχειρήσεις, από εκκολαπτόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις καφέ που θέλουν να καθιερώσουν την επωνυμία τους έως μεγαλύτερες επιχειρήσεις που θέλουν να επεκτείνουν τις δυνατότητές τους.
Η Exapro είναι μια αξιόπιστη αγορά για μεταχειρισμένα βιομηχανικά μηχανήματα. Έχουμε μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών έτοιμη να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή για την επιχείρησή σας. Η αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας μειώνοντας ταυτόχρονα την οικονομική επιβάρυνση των ολοκαίνουργιων μηχανημάτων.
Επιλέγοντας ένα μεταχειρισμένο μοντέλο από την Exapro, επενδύετε σε ένα μηχάνημα που έχει αποδείξει την αξία του, ενώ παράλληλα εξοικονομείτε κόστος και υποστηρίζετε βιώσιμες πρακτικές.
Οι φούρνοι καφέ είναι απαραίτητος εξοπλισμός στη βιομηχανία του καφέ, υπεύθυνος για τη μετατροπή των ωμών, πράσινων κόκκων καφέ στους όμορφα αρωματικούς, καφέ κόκκους καφέ που γνωρίζουμε. Τα πλεονεκτήματα των καβουρδιστηρίων καφέ είναι πολλά:
Έλεγχος ποιότητας και γεύσης. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της κατοχής ενός ψήστη καφέ είναι το επίπεδο ελέγχου που παρέχει στην ποιότητα και τη γεύση του καφέ. Οι φούρνοι σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία, το χρόνο ψησίματος και τη ροή αέρα, καθένα από τα οποία μπορεί να επηρεάσει δραστικά το προφίλ γεύσης του τελικού προϊόντος. Με ένα ψήσιμο καφέ, μπορείτε να προσαρμόσετε αυτές τις μεταβλητές για να δημιουργήσετε μοναδικά και σταθερά ψητά που διακρίνουν την επωνυμία σας.
Φρεσκάδα. Ο καφές είναι στα καλύτερά του λίγο μετά το ψήσιμο του. Το να έχετε ένα ψήστη σημαίνει ότι μπορείτε να ψήσετε κατά παραγγελία, παρέχοντας στους πελάτες σας τον πιο φρέσκο δυνατό καφέ. Αυτή η φρεσκάδα όχι μόνο ενισχύει τη γεύση αλλά και το άρωμα, παρέχοντας μια συνολική ανώτερη εμπειρία καφέ.
Εξοικονόμηση κόστους. Η αγορά πράσινων κόκκων καφέ και το ψήσιμο τους στο σπίτι μπορεί να είναι πιο οικονομική μακροπρόθεσμα σε σύγκριση με την αγορά προκαβουρδισμένων κόκκων. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση πόρων με την πάροδο του χρόνου, ειδικά για καφετέριες και επιχειρήσεις που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες καφέ.
Προσαρμογή. Με το ψήσιμο του καφέ σας, μπορείτε να καβουρδίσετε κόκκους σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές των πελατών σας. Είτε προτιμούν ένα ελαφρύ, μεσαίο ή σκούρο ψητό, μπορείτε να προσαρμόσετε τη διαδικασία σας για να ταιριάζει στα γούστα τους. Αυτή η δυνατότητα προσαρμογής κάθε παρτίδας μπορεί να είναι ένα μοναδικό σημείο πώλησης για την επιχείρησή σας.
Επωνυμία και διαφοροποίηση αγοράς. Το ψήσιμο του καφέ σας μπορεί να ξεχωρίσει την επιχείρησή σας σε μια πολυσύχναστη αγορά. Παρέχει την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα μοναδικό προφίλ γεύσης που οι πελάτες δεν μπορούν να βρουν αλλού, κάνοντας την επωνυμία σας πιο ξεχωριστή και αξέχαστη.
Αειφορία. Με το ψήσιμο καφέ στο σπίτι, οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να έχουν περισσότερο έλεγχο στην προμήθεια των κόκκων τους. Αυτό μπορεί να τους επιτρέψει να επιλέγουν περισσότερο βιώσιμους ή δίκαιους προμηθευτές, κάτι που μπορεί να είναι ένα ισχυρό σημείο πώλησης για πολλούς καταναλωτές με οικολογική συνείδηση σήμερα.
Από τον έλεγχο των προφίλ γεύσης έως την προσφορά πιο φρέσκων προϊόντων και τη δημιουργία μιας μοναδικής ευκαιρίας επωνυμίας, τα πλεονεκτήματα που παρέχει μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην επιτυχία σας στον κλάδο.
Όταν πρόκειται για μηχανές ψησίματος καφέ, υπάρχουν αρκετές κρίσιμες παράμετροι της μηχανής που πρέπει να κατανοήσουν οι επαγγελματίες. Κάθε παράμετρος επηρεάζει διαφορετικά τη διαδικασία ψησίματος, καθορίζοντας τελικά τη γεύση και την ποιότητα των κόκκων καφέ. Ακολουθούν οι κύριες παράμετροι που πρέπει να λάβετε υπόψη:
Μέγεθος παρτίδας. Αυτή η παράμετρος αναφέρεται στην ποσότητα των πράσινων κόκκων καφέ που μπορεί να χειριστεί το ψήστη σε έναν μόνο κύκλο. Τα μεγέθη των παρτίδων μπορεί να διαφέρουν πολύ ανάλογα με το ψήσιμο, με ορισμένα μηχανήματα ικανά να χειριστούν μερικές εκατοντάδες γραμμάρια για εργασίες μικρής κλίμακας και άλλα ικανά να επεξεργαστούν πολλά κιλά για ψήσιμο βιομηχανικής κλίμακας.
Χρόνος ψησίματος. Ο χρόνος ψησίματος ή η διάρκεια ψησίματος είναι μια κρίσιμη παράμετρος που επηρεάζει άμεσα τη γεύση του καφέ. Οι χρόνοι ψησίματος κυμαίνονται συνήθως από 10 έως 20 λεπτά, ανάλογα με το επιθυμητό επίπεδο ψησίματος (ανοιχτό, μεσαίο, σκούρο). Η δυνατότητα ακριβούς ελέγχου του χρόνου ψησίματος είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των καβουρδιστηρίων καφέ υψηλής ποιότητας.
Θερμοκρασία. Η θερμοκρασία στην οποία ψήνονται τα φασόλια επηρεάζει βαθιά την τελική γεύση τους. Οι υψηλότερες θερμοκρασίες οδηγούν σε πιο σκούρα ψητά, ενώ οι χαμηλότερες θερμοκρασίες οδηγούν σε πιο ανοιχτόχρωμα ψητά. Η ικανότητα ακριβούς ελέγχου και διατήρησης της θερμοκρασίας ψησίματος είναι απαραίτητη για τη συνέπεια στα προφίλ γεύσης.
Ροή αέρα. Η ροή αέρα μέσα στο ψήσιμο επηρεάζει το πόσο ομοιόμορφα ψήνονται τα φασόλια. Οι πιο προηγμένες συσκευές ψησίματος επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν τη ροή του αέρα, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη διασφάλιση ενός πιο συνεπούς ψησίματος.
Ταχύτητα τυμπάνου. Για τα τύμπανα roasters, η ταχύτητα με την οποία περιστρέφεται το τύμπανο είναι μια άλλη κρίσιμη παράμετρος. Μια μεγαλύτερη ταχύτητα τυμπάνου μπορεί να αυξήσει τον ρυθμό μεταφοράς θερμότητας στα φασόλια, οδηγώντας σε ταχύτερους χρόνους ψησίματος. Ωστόσο, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε πιο ανομοιόμορφα ψητά, επομένως απαιτείται προσεκτικός έλεγχος.
Ρυθμός ψύξης. Αφού καβουρδιστούν τα φασόλια, πρέπει να κρυώσουν γρήγορα για να σταματήσει η διαδικασία ψησίματος. Ο ρυθμός με τον οποίο ένας ψήστης μπορεί να κρυώσει τα φασόλια επηρεάζει την τελική γεύση τους και επομένως είναι μια κρίσιμη παράμετρος.
Κατανάλωση ενέργειας. Αν και δεν σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα του ψησίματος, η κατανάλωση ενέργειας ενός ψησίματος μπορεί να είναι σημαντική για τις επιχειρήσεις που θέλουν να ελαχιστοποιήσουν το λειτουργικό κόστος.
Η κατανόηση και ο έλεγχος αυτών των παραμέτρων του μηχανήματος είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη των επιθυμητών προφίλ γεύσης κατά το ψήσιμο του καφέ. Οι καλύτεροι φούρνοι καφέ θα προσφέρουν ακριβή έλεγχο αυτών των παραμέτρων, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν τις διαδικασίες ψησίματος για να παράγουν σταθερά υψηλής ποιότητας καφέ.
Οι φούρνοι καφέ είναι ευέλικτες μηχανές που χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών. Η κύρια χρήση τους είναι φυσικά στην παραγωγή καφέ, αλλά βρίσκουν εφαρμογή και σε συναφείς τομείς. Ακολουθούν ορισμένοι βασικοί τομείς χρήσης για αυτά τα μηχανήματα:
Εταιρείες καβουρδίσματος καφέ. Ίσως οι πιο προφανείς χρήστες των καβουρδιστηρίων καφέ είναι εταιρείες καβουρδίσματος καφέ, που κυμαίνονται από μικρής κλίμακας χειροποίητες μηχανές καβουρδίσματος έως μεγάλες βιομηχανικές επιχειρήσεις. Αυτές οι εταιρείες προμηθεύονται πράσινους κόκκους καφέ και τους καβουρδίζουν στα προτιμώμενα προφίλ τους, πριν πουλήσουν το τελικό προϊόν σε καταναλωτές, λιανοπωλητές ή άλλες επιχειρήσεις.
Καφετέριες και καφετέριες. Πολλά καφέ και καφετέριες επιλέγουν να καβουρδίζουν τους κόκκους καφέ τους στο σπίτι για να εξασφαλίσουν φρεσκάδα και έλεγχο του προφίλ γεύσης. Η ύπαρξη ενός φούρνου καφέ on-premise επιτρέπει σε αυτές τις επιχειρήσεις να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία καφέ στους πελάτες τους και να διαφοροποιούνται από τους ανταγωνιστές τους.
Εστιατόρια και ξενοδοχεία. Ορισμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας χρησιμοποιούν επίσης καφετιέρες για να παρέχουν στους πελάτες τους φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να προσθέσει μια μοναδική πινελιά στις υπηρεσίες τους, προσφέροντας στους επισκέπτες μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.
Σούπερ μάρκετ και καταστήματα λιανικής. Τα σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης που πωλούν καφέ μπορούν να χρησιμοποιούν ψητές για να προσφέρουν φρεσκοψημένους κόκκους καφέ. Αυτή η υπηρεσία μπορεί να διαφοροποιήσει τις προσφορές προϊόντων τους και να προσφέρει προστιθέμενη αξία στους πελάτες τους.
Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που προσφέρουν μαθήματα στην επιστήμη των τροφίμων, τις μαγειρικές τέχνες ή παρόμοιους τομείς μπορούν να χρησιμοποιούν καφετιέρες ως εργαλείο διδασκαλίας. Οι μαθητές μπορούν να μάθουν για τη διαδικασία ψησίματος, τους διάφορους παράγοντες που επηρεάζουν τη γεύση του καφέ και τις επιχειρηματικές πτυχές της λειτουργίας μιας επιχείρησης που σχετίζεται με τον καφέ.
Ερευνητικά ιδρύματα. Οι φούρνοι καφέ χρησιμοποιούνται επίσης στην έρευνα, όπως στη δοκιμή νέων μεθόδων ψησίματος, στη μελέτη της επίδρασης διαφορετικών μεταβλητών στο γευστικό προφίλ του καφέ ή στην ανάπτυξη νέων μιγμάτων και προϊόντων.
Ενώ οι φούρνοι καφέ συνδέονται συχνότερα με εταιρείες καβουρδίσματος καφέ, βρίσκουν εφαρμογή σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Οποιαδήποτε επιχείρηση ή ίδρυμα που εμπλέκει τον καφέ στη λειτουργία ή το πρόγραμμα σπουδών της θα μπορούσε ενδεχομένως να επωφεληθεί από την ύπαρξη ενός ψήστη καφέ.
Probat. Με έδρα τη Γερμανία, η Probat είναι ένας από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές καβουρδιστηρίων καφέ. Προσφέρουν μια ποικιλία μοντέλων, από μικρούς ψήστες κατάλληλους για βιοτεχνικά καφενεία έως μεγάλες βιομηχανικές ψήστες.
Diedrich. Η Diedrich Roasters, μια αμερικανική εταιρεία, είναι γνωστή για την τεχνολογία ψησίματος υπερύθρων. Προσφέρουν φούρνους κατάλληλους για μια σειρά εφαρμογών, από εργασίες μικρής κλίμακας έως μεγαλύτερη εμπορική χρήση.
Giesen. Η Giesen Coffee Roasters, μια ολλανδική εταιρεία, είναι γνωστή για την τεχνοτεχνική της προσέγγιση στην τεχνολογία καβουρδίσματος. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα μεγεθών και επιλογών προσαρμογής, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να προσαρμόσουν τις συσκευές ψησίματος στις συγκεκριμένες ανάγκες τους.
Λόρινγκ. Το Loring Smart Roast με έδρα την Καλιφόρνια είναι γνωστό για τα φιλικά προς το περιβάλλον ψήστη. Οι φούρνοι Loring έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και να εξοικονομούν κόστος καυσίμου χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του ψησίματος.
Joper. Η Joper Roasters είναι μια πορτογαλική εταιρεία που παράγει μια ευρεία γκάμα καβουρδιστηρίων καφέ, από ψήστες καταστημάτων έως βιομηχανικές μηχανές. Είναι γνωστά για τα αξιόπιστα, υψηλής ποιότητας ψητά τους.
Toper. Η Toper είναι ένας Τούρκος κατασκευαστής μηχανής καβουρδίσματος καφέ που προσφέρει μια ευρεία γκάμα από ψήστες, από μικρές παρτίδες χειροποίητες ψήστες έως μεγάλες βιομηχανικές ψήστες. Βρίσκονται στην επιχείρηση για περισσότερα από 60 χρόνια.
San Franciscan Roaster Company. Η San Franciscan Roaster Company κατασκευάζει χειροποίητες συσκευές ψησίματος καφέ σχεδιασμένες για χειροποίητες ψήστες. Τα ψήστη τους είναι γνωστά για την αντοχή, την αξιοπιστία και την εξαιρετική δεξιοτεχνία τους.
Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς κατασκευαστές που παράγουν φούρνους καφέ. Ο κατάλληλος κατασκευαστής για μια δεδομένη επιχείρηση θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, όπως το μέγεθος της επιχείρησης, οι ανάγκες ψησίματος και ο προϋπολογισμός της.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να συζητήσετε τις καλύτερες επιλογές για την επιχείρησή σας. Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να παρασκευάσετε το τέλειο φλιτζάνι καφέ με τη συλλογή μεταχειρισμένων ψητών καφέ.
Μπορείτε να δείτε ένα από τα χρησιμοποιημένα μας καφετιέρες με το Scolari 120 kg