Πώς να αγοράσετε μεταχειρισμένα μηχανήματα
με την Exapro

βρειτε το επομενο μηχανημα στην καλυτερη τιμη αγορας

γιατι να κανετε τις αγορες σας με την Exapro

Όπως περισσότεροι από 500.000 επαγγελματίες, βρείτε και εσεις το καταλληλο μεταχειρισμένο μηχανημα στην Exapro

best price

Βρείτε την επόμενη μηχανή σας σε λογικη τιμή αγοράς

search

Αναζήτηση εύκολα μέσω των κατηγοριών ή της μηχανής αναζήτησης

compliance

Συμμόρφωση των πωλητών για ασφαλεις αγορες

support

Απολαύστε ατομική βοήθεια από έναν εξειδικευμένο αντιπρόσωπο

visit

Ολοκληρωστε την αγορα επειτα απο εικονικη η φυσικη επισκεψη

Σχετικά με την Exapro

Η Exapro ειναι ενα ηλεκτρονικο καταστημα όπου μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων, από εξοπλισμό μεταλλουργίας και επεξεργασίας ξύλου μέχρι μηχανές συσκευασίας και εκτύπωσης. Η πλατφόρμα μας έχει σχεδιαστεί για να σας συνδέει με πωλητές από όλο τον κόσμο, παρέχοντάς σας πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών μηχανημάτων.

Στην Exapro, κατανοούμε ότι η αγορά μηχανημάτων μπορεί να είναι μια πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία, γι' αυτό στοχεύουμε να την κάνουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολη και απλή. Η πλατφόρμα μας προσφέρει μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, ισχυρά εργαλεία αναζήτησης και μεγάλη ποικιλία από καταχωρίσεις μηχανημάτων, επιτρέποντάς σας να βρείτε γρήγορα τον κατάλληλο εξοπλισμό βάσει των αναγκών σας.

Κατα την περιήγηση στις καταχωρήσεις μας, θα βρείτε λεπτομερείς περιγραφές, προδιαγραφές και φωτογραφίες κάθε μηχανής, παρέχοντάς σας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε απευθείας με τους πωλητές μέσω της πλατφόρμας για να κάνετε ερωτήσεις, να ζητήσετε πρόσθετες πληροφορίες και να διαπραγματευτείτε τις τιμές.

Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης που αναζητά ένα μόνο μηχάνημα είτε μια μεγάλη βιομηχανική εταιρεία που χρειάζεται πολλά κομμάτια εξοπλισμού, η Exapro έχει όλα όσα χρειάζεστε για να βρείτε τα σωστά μηχανήματα στη σωστή τιμή. Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Ξεκινήστε την περιήγηση στις λίστες μας σήμερα και βρείτε το τέλειο μηχάνημα για την επιχείρησή σας!

Επειδή πουλάμε μηχανές, δεν σημαίνει ότι είμαστε μηχανές!

Πώς να αγοράσετε ένα μηχάνημα

Περιηγηθείτε στον ιστότοπο - Μεταβείτε στον ιστότοπο Exapro και περιηγηθείτε στις κατηγορίες για να βρείτε τα μηχανήματα που χρειάζεστε.

1

Φιλτράρετε τα αποτελέσματα - Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας και να βρείτε μηχανήματα που ανταποκρίνονται στις απαιτησεις σας.

2

Ελέγξτε τη λίστα του μηχανήματος - Κάντε κλικ στο μηχάνημα που σας ενδιαφέρει για να δείτε τα πλήρη στοιχεία του, συμπεριλαμβανομένης της περιγραφής, των προδιαγραφών και των φωτογραφιών.

3

Επικοινωνήστε με τον πωλητή - Εάν ενδιαφέρεστε για ένα μηχάνημα, κάντε κλικ στο κουμπί "Επικοινωνία με τον πωλητή" για να επικοινωνήσετε με τον Αντιπρόσωπο Exapro που είναι υπεύθυνος για την αγγελία. Μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις, να ζητήσετε πρόσθετες πληροφορίες και να διαπραγματευτείτε την τιμή.

4

Κάντε μια προσφορά - Μόλις συμφωνήσετε σχετικά με την τιμή και άλλους όρους μέσω του αντιπροσώπου Exapro, θα έρθετε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη.

5

Προγραμματίστε μια επίσκεψη - είναι πάντα καλύτερο να βλέπετε το μηχάνημα πριν επιβεβαιώσετε μια αγορά. Οργανώστε μια φυσική ή εικονική επίσκεψη.

6

Κανονίστε την πληρωμή και την παράδοση - Μόλις συμφωνηθούν όλες οι λεπτομέρειες τιμολόγησης, μπορείτε να κανονίσετε την μεταφορά/παραδοση με τον πωλητή..

7

Παραλάβετε και επιθεωρήστε το μηχάνημα - Μόλις παραδοθεί το μηχάνημα, επιθεωρήστε το προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας κατά την επίσκεψή σας στον χώρο. Εάν υπάρχουν προβλήματα, επικοινωνήστε με τον πωλητή και την Exapro για να τα επιλύσετε.

8

Μερικές συμβουλές για την αγορά μεταχειρισμένων μηχανημάτων με το Exapro

Για να βρείτε το καλύτερο μηχάνημα για τις ανάγκες παραγωγής σας, χρησιμοποιήστε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία.

Χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης

Αυτό είναι γρήγορο, αποτελεσματικό και έξυπνο. Απλώς πληκτρολογήστε μια μάρκα, μοντέλο ή τύπο μηχανής. Η εσωτερική μηχανή αναζήτησής μας θα σας ψιθυρίσει κάποιες προτάσεις ομαδοποιημένες ανά Κατηγορία, Κατασκευαστή ή Μοντέλο.

search

Περιηγηθείτε σε μηχανές ανά κατηγορίες

Εναλλακτικά, μπορείτε να διασχίσετε κατηγορίες μηχανών που μεταπηδούν από την Κύρια στην υποκατηγορία. Ελέγχετε πάντα αν βρίσκεστε στην πιο σχετική υποκατηγορία για την ανάγκη σας (π.χ. Κέντρο κατεργασίας άξονα 5).

category

Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες αναζήτησης μηχανημάτων μας

Έχουμε αναπτύξει εξελιγμένα και ισχυρά εργαλεία φιλτραρίσματος για να σας βοηθήσουμε να βρείτε γρήγορα το μηχάνημα που αναζητούσατε. Μπορείτε να φιλτράρετε μηχανές από:
- κατασκευαστής
- τοποθεσία (ήπειρος ή χώρα)
- έτος κατασκευής
- τεχνικές προδιαγραφές

filters

Επιλέξτε τη γλώσσα, το νόμισμα και το σύστημα μέτρησης

Το Exapro μεταφράζεται σε πολλές γλώσσες. Επιλέξτε την έκδοση που σας ταιριάζει καλύτερα. Όλες οι προσφορές μηχανημάτων μεταφράζονται αν και ορισμένες γίνονται μέσω αυτοματοποιημένου συστήματος.

Έχετε επίσης την επιλογή ανάμεσα σε πολλά νομίσματα. Οι πωλητές θα αναφέρονται πάντα στο νόμισμά τους για την πώληση, αλλά θα έχετε μια ενημερωμένη ιδέα για την τιμή μόνοι σας.

Κάντε εναλλαγή μεταξύ των μετρήσεων Metric και Imperial όπως σας ταιριάζει.

language

Ελέγξτε τις καλύτερες προσφορές μας στην ενότητα Καυτές προσφορές ή ακολουθήστε τα πιο πρόσφατα προστιθέμενα μηχανήματα στην ενότητα Νέες προσφορές

Αναζητάτε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές; Είστε πάντα έτοιμοι για μια καλή ευκαιρία αγοράς; Ελέγξτε την ενότητα Καυτές προσφορές όπου ομαδοποιούμε εκ νέου μόνο μηχανήματα σε τιμές χαμηλότερες της αγοράς.

Και αν παρακολουθείτε νέες εισερχόμενες προσφορές, μπορείτε πάντα να επισκεφτείτε το μενού Νέες προσφορές.

hot deal

Δείτε το ημερολόγιο δημοπρασιών μας

Παραθέτουμε επίσης δημοπρασίες από όλους τους μεγάλους βιομηχανικούς δημοπρασίες από όπου μπορείτε να μεταβείτε στα συστήματα υποβολής προσφορών τους.

auctions

Χρησιμοποιήστε τη λίστα παραγγελιών για να οργανώσετε τα αποτελέσματα των ταξινομημένων διαφημίσεων μηχανημάτων

Μπορείτε να αναδιατάξετε λίστες αποτελεσμάτων σύμφωνα με την προτεραιότητά σας:
- Συνάφεια
- Κατασκευαστής
- Έτος προϊόντος
- Τιμή
- Προστέθηκε ημερομηνία

ordering

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Exapro

Η δημιουργία λογαριασμού είναι δωρεάν και σας δίνει πρόσβαση σε βελτιωμένες υπηρεσίες. Από τον λογαριασμό πελάτη σας μπορείτε:
- ορίστε το νόμισμα, τη γλώσσα και το σύστημα μέτρησης
- διαχείριση των ενημερωτικών δελτίων σας
- επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας Exapro
- ρωτήστε για μηχανήματα χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας
- ζητήστε έλεγχο συμμόρφωσης για πιο αποτελεσματική διαμεσολάβηση με τον πωλητή
- προσθέστε ένα μηχάνημα που ίσως χρειαστεί να πουλήσετε στο μέλλον.

Θυμηθείτε, κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας, συμπληρώστε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στο προφίλ σας. Αυτό θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την εμπειρία σας με το Exapro και να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη που θα έχει ο Πωλητής στο αίτημά σας.

account

Κάντε ερωτήσεις στους πωλητές

Επιλέξτε προσεκτικά ποιες μηχανές μπορεί να σας ενδιαφέρουν και κάντε τις ερωτήσεις σας. Θα λάβετε μια άμεση απάντηση από την ομάδα μας και θα πρέπει να λάβετε μια πιο ακριβή απάντηση από τους πωλητές το συντομότερο δυνατό.

Για να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για μια γρήγορη απόφαση, υποβάλετε όλες τις τεχνικές ερωτήσεις και τις ερωτήσεις πωλήσεων στο ερώτημά σας. Τότε θα είμαστε σε θέση να σας δώσουμε τις απαντήσεις από την αρχή.

ask

Μην ανησυχείτε για την αξιοπιστία ενός πωλητή

Στην Exapro, σας φέρνουμε σε επαφή μόνο με Πωλητές για τους οποίους έχουμε υποβληθεί σε έλεγχο συμμόρφωσης. Αυτό σας προστατεύει από απάτες και αναξιόπιστους πωλητές. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το μηχάνημα για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι καλά από τεχνική άποψη. Μετά από όλα, υπάρχει και χρησιμοποιείται και χρησιμοποιείται.

verified

Να οργανώνετε πάντα μια επίσκεψη, είτε είναι εικονική είτε φυσική

Μόλις επιβεβαιωθούν και ρυθμιστούν όλα, ο Exapro Agent σας φέρνει σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του μηχανήματος. Θα πρέπει να προγραμματίσετε μια επίσκεψη. Με εφαρμογές όπως το Whatsapp ή το Google Meet, μπορείτε να οργανώσετε μια απομακρυσμένη επίσκεψη. Το καλύτερο φυσικά είναι να προγραμματίσετε ένα ταξίδι επιτόπου, ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να ελέγξετε το μηχάνημα λεπτομερώς και να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για την απαιτούμενη επιμελητεία.

Στην Exapro, συνιστούμε πάντα να ελέγχετε ξανά ένα μηχάνημα πριν επιβεβαιώσετε μια αγορά.

visit

Φροντίστε να έχετε μια ακριβή ιδέα για το τι περιλαμβάνεται στο μηχάνημα

Είστε σε άμεση επαφή με τον πωλητή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα μια σαφή ιδέα για το τι περιλαμβάνεται στο μηχάνημα, τι βοήθεια να περιμένετε από τον πωλητή και πώς να οργανώσετε το συμφωνημένο μέρος της εφοδιαστικής σας (αποσυναρμολόγηση, συσκευασία, φόρτωση, αποστολή, εκφόρτωση, αποσυσκευασία, συναρμολόγηση και εκκίνηση).

Θα πρέπει επίσης να ορίσετε όλες τις οικονομικές και πιθανές πτυχές της εγγύησης απευθείας με τον πωλητή.

responsive

Εμπειρία πελατών: κριτικές και σχόλια από τους χρήστες μας

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το σωστό μηχάνημα

Τα ερωτήματά σας θα ληφθούν υπόψη από ένα από τα 22 μέλη της ομάδας μας. Μιλάμε τουλάχιστον 12 γλώσσες και έχουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο εμπόριο μηχανημάτων.

user

Baris

Area Manager - Turkey

user

Darya

HR/Office manager

user

Gabriel

Sales Supervisor

user

Hana

Campaign Manager

user

Ilya

Area Manager - Poland

user

Jan

ExaSaas Assistant

user

Jérémie

Area Manager - Germany

user

Loick

Area Manager - France

user

Maciej

CDO

user

Maxime

COO

user

Nikola

HR assistant

user

Raphael

Area Manager - France

user

Robin

Head of Digital

user

Santi

Area Manager - Italy

user

Soulayma

Campaign Manager

user

Thomas

CEO