Στην Exapro, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μεταχειρισμένων cπλήρως μονάδων παραγωγής τροφίμων και ποτών, απαραίτητες για την αποτελεσματική και μεγάλης κλίμακας παραγωγή στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Αυτές οι μονάδες παραγωγής με το κλειδί στο χέρι έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται όλα τα στάδια της επεξεργασίας τροφίμων και ποτών, από την προετοιμασία των πρώτων υλών έως τη συσκευασία, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και σταθερή παραγωγή. Οι μονάδες παραγωγής μας κυμαίνονται σε τιμές από &€50.000 για μικρότερες εγκαταστάσεις έως &€500.000 για προηγμένα συστήματα υψηλής χωρητικότητας από κορυφαίες μάρκες όπως η Tetra Pak, η Krones, η GEA και η Alfa Laval. Κάθε μονάδα διαθέτει μοναδικές προδιαγραφές, όπως ικανότητα παραγωγής, επίπεδο αυτοματισμού, τύποι εξοπλισμού και δυνατότητες ενσωμάτωσης, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής σας.

Κατά την επιλογή μιας ολοκληρωμένης μονάδας παραγωγής τροφίμων και ποτών, λάβετε υπόψη βασικούς παράγοντες όπως ο τύπος των προϊόντων που παράγονται, ο απαιτούμενος όγκος παραγωγής, τα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου και η συμμόρφωση με τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας. Αυτά τα στοιχεία είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη υψηλής ποιότητας παραγωγής, τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και τη διασφάλιση της ασφάλειας και της συνέπειας του προϊόντος. Η επένδυση στις μεταχειρισμένες ολοκληρωμένες μονάδες παραγωγής μας όχι μόνο παρέχει πρόσβαση σε εξοπλισμό κορυφαίας βαθμίδας σε σημαντικά μειωμένες τιμές, αλλά υποστηρίζει και βιώσιμες πρακτικές επεκτείνοντας τον κύκλο ζωής των στιβαρών μηχανημάτων. Εμπιστευτείτε τη δέσμευση της Exapro για άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βρείτε την τέλεια μονάδα παραγωγής για να αναβαθμίσετε τις δραστηριότητες παραγωγής τροφίμων και ποτών.

Εξερευνήστε τις καταχωρίσεις της Exapro σήμερα για να ανακαλύψετε αξιόπιστες ολοκληρωμένες μονάδες παραγωγής τροφίμων και ποτών που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και αξία για τις κατασκευαστικές σας ανάγκες.

Neapolitan Wafer Full Production Line Wafer Cake Production Line

Ετος: 2011

1.Γκοφρέτα Προπάνιο φούρνου ψησίματος 36 λαμαρίνες διαστ.27x37 εκ - Μίξερ - Ψηφιακός διανομέας νερού Bactec Nl - Κομμάτι λήψης γκοφρέτας - Μηχάνημα Ψύξης Φύλλων Γκοφρέτας 2.Μηχανή κρέμας γκοφρέτας - Συσκευή περιστροφής γκοφρέτας 3. Πύργος Ψύξης - Πύργος ψύξης 100 βιβλίων γκοφρέτας. Διαστάσεις: ύψος: 2000 cm, μήκος: 5500 cm, πλάτος: 3500 cm - 5H.P. ψύξη αέρα, PLC + οθόνη αφής - …

Am Tehnolog PS200

Ετος: 2012

Αυτό το φυτό είναι ιδανικό για την επεξεργασία ενός ευρέος φάσματος ελαιούχων σπόρων, συμπεριλαμβανομένων του ηλίανθου, της ελαιοκράμβης, της σόγιας και άλλων, προσφέροντας δυνατότητες ψυχρής και θερμής έκθλιψης για την κάλυψη των διαφορετικών απαιτήσεων της αγοράς και των απαιτήσεων επεξεργασίας. Στον πυρήνα αυτής της εγκατάστασης βρίσκεται μια ισχυρή βιδωτή πρέσα, εξοπλισμένη με κινητήρα 22 kW, βελτιστοποιημένη για εξαγωγή λαδιού με …

Bronto E500

Ετος:

Η απλοποιημένη διαδικασία του εργοστασίου ξεκινά με έναν βιδωτό μεταφορέα που τροφοδοτεί απρόσκοπτα τις πρώτες ύλες στον ισχυρό εξωθητήρα 97 kW. Εδώ, οι κόκκοι υποβάλλονται σε επεξεργασία υψηλής πίεσης και υψηλής θερμοκρασίας, διαρρηγνύοντας αποτελεσματικά τα κυτταρικά τοιχώματα για να ενισχύσουν την πεπτικότητα και τη διατροφική διαθεσιμότητα. Μετά την εξώθηση, ένας άλλος κοχλιωτός μεταφορέας μεταφέρει αποτελεσματικά το επεξεργασμένο προϊόν στον ψύκτη, …

Bronto E500

Ετος: 2019

Ιχθυοτροφείο με παραγωγική ικανότητα 500 kg/h. Αυτό το εργοστάσιο είναι ένα σχολαστικά σχεδιασμένο συγκρότημα που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτητικές απαιτήσεις της παραγωγής τροφών για ζώα συντροφιάς και τροφών ψαριών, εξασφαλίζοντας παραγωγή υψηλής ποιότητας με λειτουργική αποτελεσματικότητα. Στην καρδιά αυτής της γραμμής παραγωγής βρίσκεται ένα σετ δύο βιδωτών μεταφορέων που μεταφέρουν αποτελεσματικά τις πρώτες ύλες στις μονάδες επεξεργασίας …

Am Tehnolog TS1

Ετος: 2019

Αυτό το στεγνωτήριο ιμάντα είναι ένα συνεχές στεγνωτήριο που μπορεί να στεγνώσει πρώτες ύλες με καλή ικανότητα αναπνοής όπως τύπου platy, τύπου strip, pellet κ.λπ. Το esp μπορεί να εφαρμοστεί για αφυδατωμένα λαχανικά και φρούτα που με υψηλή υγρασία και θερμοκρασία πρώτων υλών δεν επιτρέπεται να είναι υψηλή, αυτό το στεγνωτήριο συστήματος είναι με γρήγορη ταχύτητα στεγνώματος, υψηλή αντοχή στην …

Bronto e150

Ετος: 2019

Η καρδιά αυτού του φυτού ξεκινά με δύο βιδωτούς μεταφορείς που μεταφέρουν αποτελεσματικά τις πρώτες ύλες στο στάδιο της ανάμειξης, εξασφαλίζοντας ένα ομοιογενές μείγμα συστατικών. Το μίξερ προετοιμάζει το μείγμα για το κρίσιμο βήμα της απολέπισης, που επιτυγχάνεται μέσω ενός εξελιγμένου μύλου απολέπισης με ρολό, θέτοντας τη βάση για τέλειες νιφάδες καλαμποκιού. Ο εξωθητήρας διπλού κοχλία, που τροφοδοτείται από έναν …

Poggio FM 97

Ετος: 2003

Το εργοστάσιο είναι το μεγαλύτερο στην περιοχή της Βαλτικής, μπορεί να εμφιαλώνει έως και 70.000 φιάλες ανά βάρδια και σε ζευγάρι με δεξαμενές συνολικής χωρητικότητας 360.000 λίτρων αποτελεί την τέλεια εγκατάσταση για την παραγωγή αλκοολούχων ποτών χύμα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές διαφορετικές δεξαμενές που επιτρέπουν την εμφιάλωση έως και 15 διαφορετικών οινοπνευματωδών ποτών. Επίσης, η ιστορία αυτού του συγκροτήματος περιλαμβάνει την …

Am Tehnolog 50 t/d

Ετος: 2019

Είναι 50 t/ημέρα μονάδα επεξεργασίας ιχθυάλευρων και ιχθυελαίου, πρώτη ύλη διαφορετικά ψάρια και σκραπ από ψάρια (κόκαλα, κεφάλια, ουρές, έντερα κ.λπ.) Παραγωγή ιχθυάλευρων με ποιότητα 70% πρωτεΐνη, 3% λιπαρά, 10% υγρασία και η τέφρα είναι περίπου 10-15 τόνοι την ημέρα και το ιχθυέλαιο είναι 3-4 τόνοι την ημέρα. Το εργοστάσιο αποτελείται από: Θραυστήρα πρώτης ύλης, μαγνήτη, Κουζίνα, μηχανή πίεσης για …Ολοκληρωμένες λύσεις για την παραγωγή τροφίμων και ποτών: Ένας οδηγός για ολοκληρωμένες μονάδες παραγωγής

Οι ολοκληρωμένες μονάδες παραγωγής τροφίμων και ποτών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της βιομηχανίας επεξεργασίας τροφίμων, προσφέροντας λύσεις με το κλειδί στο χέρι για την κατασκευή και τη συσκευασία διαφόρων προϊόντων τροφίμων και ποτών. Αυτές οι μονάδες έχουν σχεδιαστεί για να εξορθολογίζουν τις διαδικασίες παραγωγής, να βελτιώνουν την αποδοτικότητα και να διασφαλίζουν τη συμμόρφωση με τα βιομηχανικά πρότυπα. Η κατανόηση των διαφορετικών τύπων, χαρακτηριστικών και εκτιμήσεων για την αγορά ολοκληρωμένων μονάδων παραγωγής μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις επιχειρησιακές σας δυνατότητες. Η Exapro, μια κορυφαία διαδικτυακή αγορά για μεταχειρισμένα βιομηχανικά μηχανήματα, προσφέρει μια ποικιλία από ολοκληρωμένες μονάδες παραγωγής τροφίμων και ποτών, παρέχοντας στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τι είναι οι πλήρεις μονάδες παραγωγής τροφίμων και ποτών;

Οι πλήρεις μονάδες παραγωγής περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και εξοπλισμό που απαιτούνται για όλη τη διαδικασία παραγωγής τροφίμων και ποτών. Αυτές οι μονάδες περιλαμβάνουν συστήματα για το χειρισμό πρώτων υλών, την επεξεργασία, το μαγείρεμα, την ανάμειξη, το γέμισμα, τη συσκευασία και την επισήμανση, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση που εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα και συνέπεια στην παραγωγή.

Τύποι Ολοκληρωμένων Μονάδων Παραγωγής Τροφίμων και Ποτών

Οι πλήρεις μονάδες παραγωγής είναι προσαρμοσμένες σε συγκεκριμένους τύπους προϊόντων τροφίμων και ποτών, διασφαλίζοντας ότι πληρούν μοναδικές απαιτήσεις παραγωγής. Ακολουθεί μια επισκόπηση των κύριων τύπων:

Μονάδες Παραγωγής Γάλακτος

Οι μονάδες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων έχουν σχεδιαστεί για την επεξεργασία και τη συσκευασία γαλακτοκομικών προϊόντων όπως γάλα, τυρί, γιαούρτι και βούτυρο.

 • Μονάδες επεξεργασίας γάλακτος: Περιλαμβάνουν εξοπλισμό για παστερίωση, ομογενοποίηση και εμφιάλωση γάλακτος.
 • Μονάδες παραγωγής τυριού: Περιλαμβάνουν συστήματα για πήξη, κοπή, μαγείρεμα και παλαίωση τυριού γάλακτος.
 • Μονάδες παραγωγής γιαουρτιού: Διαθέτει μηχανήματα ζύμωσης, ανάμειξης και συσκευασίας γιαουρτιού.

Μονάδες παραγωγής ποτών

Οι μονάδες παραγωγής ποτών εξυπηρετούν την παραγωγή τόσο αλκοολούχων όσο και μη αλκοολούχων ποτών, συμπεριλαμβανομένων νερού, χυμών, αναψυκτικών, μπύρας και κρασιού.

 • Μονάδες παραγωγής νερού και χυμού: Περιλαμβάνουν συστήματα φιλτραρίσματος, αποστείρωσης και εμφιάλωσης για την παραγωγή νερού και χυμού.
 • Μονάδες παραγωγής αναψυκτικών: Διαθέτει μηχανήματα ενανθράκωσης, ανάμειξης και πλήρωσης για την παραγωγή αναψυκτικών.
 • Μονάδες αλκοολούχων ποτών: Περιλαμβάνουν εξοπλισμό ζυθοποιίας, ζύμωσης και εμφιάλωσης για την παραγωγή μπύρας και κρασιού.

Μονάδες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής

Οι μονάδες παραγωγής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής είναι προσαρμοσμένες για την παραγωγή αρτοσκευασμάτων και γλυκών, όπως ψωμί, κέικ, αρτοσκευάσματα, σοκολάτες και καραμέλες.

 • Μονάδες ψωμιού και ζαχαροπλαστικής: Συμπεριλάβετε αναδευτήρες ζύμης, διογκωτές, φούρνους και τεμαχιστές για την παραγωγή ψωμιού και ζαχαροπλαστικής.
 • Μονάδες Παραγωγής Σοκολάτας: Διαθέτει εξοπλισμό για την επεξεργασία κακάο, τη χύτευση και τη συσκευασία σοκολάτας.
 • Μονάδες παραγωγής ζαχαρωτών: Περιλαμβάνουν συστήματα για το μαγείρεμα, το καλούπωμα και το τύλιγμα διαφόρων καραμελών.

Μονάδες παραγωγής κρέατος και θαλασσινών

Οι μονάδες παραγωγής κρέατος και θαλασσινών έχουν σχεδιαστεί για την επεξεργασία και τη συσκευασία κρέατος, πουλερικών και προϊόντων θαλασσινών.

 • Μονάδες επεξεργασίας κρέατος: Περιλαμβάνουν μηχανήματα κοπής, λείανσης, ανάμειξης και συσκευασίας για προϊόντα κρέατος.
 • Μονάδες Επεξεργασίας Θαλασσινών: Διαθέτει εξοπλισμό για τον καθαρισμό, το φιλετάρισμα, το μαγείρεμα και τη συσκευασία θαλασσινών.

Μονάδες έτοιμου φαγητού

Οι μονάδες παραγωγής έτοιμων τροφίμων εξυπηρετούν την κατασκευή προσυσκευασμένων γευμάτων και σνακ.

 • Μονάδες κατεψυγμένων τροφίμων: Συμπεριλάβετε μηχανήματα για το μαγείρεμα, την κατάψυξη και τη συσκευασία κατεψυγμένων γευμάτων.
 • Μονάδες παραγωγής σνακ: Περιλαμβάνουν συστήματα για την ανάμειξη, το μαγείρεμα και τη συσκευασία σνακ, όπως πατατάκια και ξηρούς καρπούς.

Βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Όταν επιλέγετε ολοκληρωμένες μονάδες παραγωγής τροφίμων και ποτών, είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές για να διασφαλίσετε ότι οι μονάδες πληρούν τις λειτουργικές σας απαιτήσεις. Οι βασικοί παράγοντες περιλαμβάνουν:

Ικανότητα παραγωγής

Η παραγωγική ικανότητα καθορίζει τον όγκο των προϊόντων που μπορεί να χειριστεί η μονάδα εντός ενός δεδομένου χρονικού πλαισίου. Βεβαιωθείτε ότι η μονάδα μπορεί να επιτύχει τους στόχους παραγωγής σας, είτε για παρτίδες μικρής κλίμακας είτε για βιομηχανικές εργασίες μεγάλης κλίμακας. Οι λίστες της Exapro παρέχουν λεπτομερείς προδιαγραφές σχετικά με την παραγωγική ικανότητα, βοηθώντας σας να βρείτε μια μονάδα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Αυτοματισμός και έλεγχος

Τα προηγμένα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου ενισχύουν την ακρίβεια, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα στη διαδικασία παραγωγής. Λειτουργίες όπως προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις, διεπαφές με οθόνη αφής, παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την παραγωγικότητα.

Πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας

Η συμμόρφωση με τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας είναι ζωτικής σημασίας στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Αναζητήστε μονάδες με χαρακτηριστικά όπως κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, σχέδια που καθαρίζονται εύκολα και αυτοματοποιημένα συστήματα υγιεινής για να διασφαλίσετε την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων.

Ευελιξία και ευελιξία

Οι ευέλικτες μονάδες μπορούν να χειριστούν μια ποικιλία προϊόντων και διαδικασιών παραγωγής, ενισχύοντας τις επιχειρησιακές σας δυνατότητες. Αναζητήστε μονάδες με αρθρωτά σχέδια και προσαρμόσιμες ρυθμίσεις για να χωρέσουν διαφορετικά προϊόντα και συνταγές.

Ενεργειακή απόδοση

Οι ενεργειακά αποδοτικές μονάδες μειώνουν το λειτουργικό κόστος και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Αναζητήστε μηχανήματα με χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας, όπως μονωμένους θαλάμους, αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας και προηγμένα συστήματα ελέγχου για βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας.

Ενσωμάτωση και επεκτασιμότητα

Βεβαιωθείτε ότι η μονάδα παραγωγής μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα με τα υπάρχοντα συστήματά σας και να επιτρέπει τη μελλοντική επεκτασιμότητα. Οι μονάδες με αρθρωτά εξαρτήματα και ευέλικτες διαμορφώσεις παρέχουν τη δυνατότητα επέκτασης και προσαρμογής στις μεταβαλλόμενες ανάγκες παραγωγής.

Κορυφαίες επωνυμίες σε πλήρεις μονάδες παραγωγής τροφίμων και ποτών

Οι αξιόπιστες μάρκες εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα και καλύτερη υποστήριξη. Ακολουθούν ορισμένες κορυφαίες μάρκες στην αγορά:

 • Tetra Pak: Γνωστή για τις υψηλής ακρίβειας και καινοτόμες λύσεις της, η Tetra Pak προσφέρει στιβαρές και αξιόπιστες μονάδες παραγωγής για διάφορες εφαρμογές τροφίμων και ποτών.
 • GEA Group: Γνωστές για την ανθεκτική και προηγμένη τεχνολογία τους, οι μονάδες παραγωγής της GEA είναι δημοφιλείς στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων.
 • Krones: Παρέχει μια σειρά από μονάδες παραγωγής ποτών υψηλής απόδοσης, γνωστές για την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά τους σε απαιτητικές εφαρμογές.
 • SPX FLOW: Προσφέρει ευέλικτες μονάδες παραγωγής που χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα και στιβαρότητα, κατάλληλες για εργασίες μεγάλης κλίμακας.
 • Alfa Laval: Γνωστό για μηχανήματα υψηλής ποιότητας σχεδιασμένα για παραγωγή ακριβείας και υψηλής ταχύτητας, ιδανικά για σύνθετες και μεγάλου όγκου ανάγκες παραγωγής.

Η Exapro διαθέτει εξοπλισμό από αυτές και άλλες αξιόπιστες μάρκες, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε αξιόπιστα και καλά υποστηριζόμενα μηχανήματα.

Τιμολόγηση μεταχειρισμένων ολοκληρωμένων μονάδων παραγωγής τροφίμων και ποτών

Το κόστος των χρησιμοποιημένων ολοκληρωμένων μονάδων παραγωγής ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό με βάση παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση, η επωνυμία και τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Γενικά, οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από αρκετές δεκάδες χιλιάδες έως αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Για παράδειγμα, μια μεταχειρισμένη μονάδα επεξεργασίας γάλακτος Tetra Pak μπορεί να κοστίζει περίπου 100.000 $ έως 300.000 $, ενώ μια μονάδα παραγωγής ποτών υψηλής τεχνολογίας Krones μπορεί να κοστίζει μεταξύ 200.000 και 500.000 $. Η αγορά της Exapro προσφέρει μια σειρά από επιλογές τιμολόγησης, παρέχοντας διαφάνεια και ανταγωνιστικές προσφορές για τους αγοραστές.

Συμπέρασμα

Οι ολοκληρωμένες μονάδες παραγωγής τροφίμων και ποτών είναι απαραίτητα εργαλεία στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων, προσφέροντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις για όλη τη διαδικασία παραγωγής. Κατανοώντας τους διαφορετικούς τύπους μονάδων και τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την αγορά, οι επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που ενισχύουν τις επιχειρησιακές τους ικανότητες. Η Exapro προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την προμήθεια μεταχειρισμένων μηχανημάτων υψηλής ποιότητας, παρέχοντας λεπτομερείς καταχωρίσεις και ανταγωνιστικές τιμές. Είτε χρειάζεστε μια μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, μια μονάδα παραγωγής ποτών, μια μονάδα παραγωγής αρτοποιίας ή μια μονάδα παραγωγής έτοιμων τροφίμων, το εκτεταμένο απόθεμα και η φιλική προς το χρήστη διεπαφή της Exapro διευκολύνουν την εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού για την παραγωγή σας. ανάγκες.