Στην Exapro, προσφέρουμε μια εκτεταμένη επιλογή από μεταχειρισμένους γερανούς πύργου και γερανούς γερανογέφυρας, ζωτικής σημασίας για την ανύψωση βαρέων αντικειμένων και τη διακίνηση υλικών σε κατασκευές, κατασκευές και ναυπηγεία. Αυτοί οι γερανοί είναι σχεδιασμένοι για να ανυψώνουν και να μετακινούν βαριά φορτία με ακρίβεια και σταθερότητα, ενισχύοντας σημαντικά την επιχειρησιακή αποδοτικότητα και την ασφάλεια. Οι γερανοί πύργου και γερανογέφυρας που διαθέτουμε κυμαίνονται σε τιμές από €20.000 για βασικά μοντέλα έως €500.000 για προηγμένα, υψηλής χωρητικότητας συστήματα από κορυφαίες μάρκες όπως οι Liebherr, Potain, Terex και Demag. Κάθε γερανός διαθέτει μοναδικές προδιαγραφές, όπως χωρητικότητα φορτίου, μήκος ανοίγματος, ύψος ανύψωσης και επίπεδο αυτοματισμού, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες επιχειρησιακές σας απαιτήσεις.

Κατά την επιλογή ενός γερανού πύργου ή γερανογέφυρας, λάβετε υπόψη σας βασικούς παράγοντες όπως ο τύπος και το βάρος των υλικών που πρόκειται να ανυψωθούν, οι συνθήκες του εργοταξίου, το απαιτούμενο ύψος ανύψωσης και η ευκολία ενσωμάτωσης στην υπάρχουσα υποδομή. Αυτά τα στοιχεία είναι απαραίτητα για την επίτευξη αποτελεσματικής και ασφαλούς διακίνησης υλικών, τη βελτιστοποίηση των χρονοδιαγραμμάτων του έργου και τη διασφάλιση της αξιοπιστίας των ανυψωτικών σας εργασιών. Η επένδυση στους μεταχειρισμένους γερανούς πύργου και γερανογέφυρας που διαθέτουμε όχι μόνο παρέχει πρόσβαση σε εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας σε σημαντικά μειωμένες τιμές, αλλά υποστηρίζει επίσης βιώσιμες πρακτικές, παρατείνοντας τον κύκλο ζωής των ανθεκτικών μηχανημάτων. Εμπιστευτείτε τη δέσμευση της Exapro για άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βρείτε τον τέλειο γερανό που θα ενισχύσει τις δυνατότητες χειρισμού υλικών σας.

Εξερευνήστε τις λίστες της Exapro’σήμερα για να ανακαλύψετε αξιόπιστους γερανούς πύργου και γερανογέφυρας που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και αξία για τις ανάγκες σας σε βαριές ανυψώσεις.

ELEVE, S.L. 40000/38000

Ετος: 2008

Χωρητικότητα φορτίου μέγ 40 T
Υψος 13.5 m
Τύπος γερανού Ατσάλινος σκελετός
Χωρητικότητα στην κορυφή 40 kg
Μήκος χεριού 38 m

Servolift HS

Ετος: 2010

Χωρητικότητα στην κορυφή 300 kg
Υψος 2600 m

Servolift HS

Ετος: 2008

Χωρητικότητα στην κορυφή 300 kg
Υψος 2600 m

Vítkovice Heavy Machinery 10t

Ετος: 2009

Χωρητικότητα φορτίου μέγ 10 T
Τύπος γερανού Tower Crane

7.110 €

Δείτε το προϊόν

CZ Τσεχική Δημοκρατία


Γερανογέφυρα CARLSTHAL + χειροκίνητη ανύψωση - Νέα κατάσταση Χαμηλό ωράριο εργασίας

Ετος: 2022

Χωρητικότητα φορτίου μέγ 0,5 T
Υψος 4.2 m
Τύπος γερανού Ατσάλινος σκελετός
Χωρητικότητα στην κορυφή 500 kg
Μήκος χεριού 3 m

Γερανός SAMO 20 t

Ετος: ~ 2012

Χωρητικότητα φορτίου μέγ 20 T
Μήκος χεριού 4.6 m
Χωρητικότητα στην κορυφή 20 kg
Τύπος γερανού Ατσάλινος σκελετός

None CATTANEO CM82

Ετος: 1999

Πωλείται μεταχειρισμένος γερανός οικοδομών CM82 του κατασκευαστή CATTANEO, έτους κατασκευής 1999. Ύψος ανύψωσης γάντζου: 19m, ανυψωτική ικανότητα: 4 t. Ο γερανός βρίσκεται στο Nowy Targ.

Γερανός Stahl CraneSystems 36404, 36405, 36406, 36407

Ετος:

Χωρητικότητα φορτίου μέγ 5 T
Τύπος γερανού Ατσάλινος σκελετός

Γερανός KATO NK800

Ετος: 1989

Κινητός γερανός Κατασκευαστής: KATO Μοντέλο: KATO: NK800 Το μηχάνημα βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

82.500 €

Δείτε το προϊόν

AE Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα


Γερανός ALTOSYSTEMS PORTMOT Χαμηλό ωράριο εργασίας

Ετος: 2022

Χωρητικότητα φορτίου μέγ 32 T
Τύπος γερανού Ατσάλινος σκελετός
Μήκος χεριού 3.5 m

19.000 €

Δείτε το προϊόν

CZ Τσεχική Δημοκρατία


Γερανός Alcon Infinity

Ετος: 2006

Γαλακτωματοποιητής ALCON Infinity phaco σε άριστη κατάσταση με 3 ανιχνευτές Ozil phaco.

Γερανός ZBUD Żuraw słupowy Typ: ZSXL- 500/5,5er

Ετος: 2019

Χωρητικότητα φορτίου μέγ 0,5 T
Τύπος γερανού Tower Crane
Χωρητικότητα στην κορυφή 500 kg

Γερανός DONATI MBE – ET02D40

Ετος: 2017

Χωρητικότητα στην κορυφή 250 kg
Μήκος χεριού 3 m
Υψος 3 m

Γερανός Carpmetal 10T - 13.5 m

Ετος: 2010

Χωρητικότητα φορτίου μέγ 10 T

Γερανός ВМЗ г.Рыбинск БКСМ-7-5

Ετος:

Δεν είναι καταχωρημένο, τα διαβατήρια είναι διαθέσιμα. Τέλεια τεχνική κατάσταση. Διαθέσιμο σε απόθεμα 2 τεμάχια. Τύπος - κατασκευή, πλήρους στροφής Σχεδιασμός - κανονικός Τρόπος λειτουργίας - μέσος Χωρητικότητα φορτίου: με οριζόντιο βραχίονα - 7 τόνοι. όταν ο βραχίονας είναι ανυψωμένος - 5 τόνοι. Ύψος ανύψωσης γάντζου: με οριζόντιο βραχίονα - 20,5 m. όταν ο βραχίονας ανυψώνεται σε απόσταση 11 m …

Palan électrique Verlinde Eurochainev12

Ετος: 2022

Ηλεκτρικός ανυψωτήρας χωρητικότητας 1600kg με το τηλεχειριστήριο και τη στήριξη οροφής

Γερανός SKLADOVA-TECHNICA BC103M-TP1

Ετος: 2015

Χωρητικότητα στην κορυφή 1000 kg
Υψος 3200 m

Prestar KSA021095

Ετος: 2022

Χωρητικότητα στην κορυφή 2000 kg
Τύπος γερανού Ατσάλινος σκελετός

6.920 €

Δείτε το προϊόν

CZ Τσεχική Δημοκρατία


POLATA s.r.o. 9m/1000t Γερανός

Ετος:

Χωρητικότητα φορτίου μέγ 1000 T
Υψος 9 m

Crane RTG

Ετος: 2023

γερανός με περιστρεφόμενους τροχούς 5 - 50 τόνων Έτος κατασκευής 2023 Ως στάνταρ, ο γερανός μπορεί να φορτωθεί σε ένα δοχείο. Τροφοδοτείται από ηλεκτρική ενέργεια ή κινητήρα εσωτερικής καύσης. Διαστάσεις κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Στις φωτογραφίες φαίνεται ένας γερανός με ανυψωτική ικανότητα 10 τόνων


Αύξηση της αποδοτικότητας των κατασκευών: Γερανοί πύργου και γερανογέφυρες

Οι πυργογερανοί και οι γερανοί γερανογέφυρες είναι κομβικής σημασίας στις κατασκευές και τις βιομηχανίες βαρέων ανυψώσεων, παρέχοντας την απαραίτητη εμβέλεια, ύψος και ανυψωτική ικανότητα για έργα μεγάλης κλίμακας. Αυτοί οι γερανοί ενισχύουν την παραγωγικότητα, διασφαλίζουν τον ακριβή χειρισμό φορτίων και υποστηρίζουν διάφορες κατασκευαστικές δραστηριότητες, από πολυώροφα κτίρια έως ναυπηγεία. Η κατανόηση των διαφορετικών τύπων, χαρακτηριστικών και εκτιμήσεων για την αγορά πυργογερανών και γερανών γερανογέφυρας μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του έργου σας. Η Exapro, μια κορυφαία διαδικτυακή αγορά μεταχειρισμένων βιομηχανικών μηχανημάτων, προσφέρει μια ποικίλη επιλογή γερανών πύργου και γερανογέφυρας, παρέχοντας στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τύποι γερανών πύργου και γερανογέφυρας

Τόσο οι γερανοί πύργου όσο και οι γερανοί γερανογέφυρας διατίθενται σε διάφορες διαμορφώσεις για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών και εφαρμογών έργου. Ακολουθεί μια επισκόπηση των κυριότερων τύπων:

Γρανοί πύργου

Οι πυργογερανοί είναι απαραίτητοι για τα έργα κατασκευής υψηλών ορόφων, παρέχοντας εξαιρετικό ύψος και ανυψωτική ικανότητα. Είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να ανυψώνουν βαριά φορτία σε μεγάλα ύψη με ακρίβεια.

 • Αυτόνομοι γερανοί πύργου: Αυτοί οι γερανοί μπορούν να συναρμολογηθούν και να αποσυναρμολογηθούν γρήγορα, καθιστώντας τους ιδανικούς για βραχυπρόθεσμα έργα και εργοτάξια με περιορισμένο χώρο. Χρησιμοποιούνται συνήθως για οικοδομικά έργα χαμηλής και μεσαίας στάθμης.
 • Κρανοφόροι γερανοί πύργου με σφυρήλατο κεφάλι: Διαθέτουν οριζόντιο βραχίονα με καρότσα που μετακινεί το φορτίο οριζόντια. Είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος πυργογερανών, κατάλληλος για ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστικών εργασιών.
 • Πυργογερανοί ανυψούμενου βραχίονα: Διαθέτουν κινητό βραχίονα που μπορεί να ανυψωθεί ή να χαμηλώσει, επιτρέποντάς τους να λειτουργούν σε περιορισμένους χώρους. Ιδανικοί για έργα σε αστικές περιοχές με περιορισμένο χώρο.
 • Πυργογερανοί επίπεδης κορυφής: Σχεδιασμένοι χωρίς πλαίσιο σύνδεσης στην κορυφή, γεγονός που τους καθιστά ευκολότερους και ταχύτερους στη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση. Κατάλληλοι για έργα όπου χρησιμοποιούνται πολλοί γερανοί σε κοντινή απόσταση.

Γρανογέφυρες

Οι γερανοί γερανογέφυρες είναι ευέλικτοι και στιβαροί, χρησιμοποιούνται σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές, όπως ναυπηγεία, αποθήκες και εργοστάσια παραγωγής. Αποτελούνται από μια γέφυρα που υποστηρίζεται από δύο ή περισσότερα πόδια που κινούνται πάνω σε σταθερές ράγες ή σε ένα σύστημα τροχιών.

 • Πλήρεις γερανοί γερανογέφυρας: Εκτείνονται σε όλο το πλάτος του χώρου εργασίας, με πόδια και στις δύο πλευρές. Αυτοί οι γερανοί είναι ιδανικοί για εργασίες μεγάλης κλίμακας σε εξωτερικούς χώρους, όπως η φόρτωση και εκφόρτωση εμπορευματοκιβωτίων.
 • Ημι-γερανοί γερανογέφυρας: Έχουν το ένα πόδι στο έδαφος και το άλλο στηρίζεται σε υπερυψωμένο διάδρομο. Αυτοί οι γερανοί χρησιμοποιούνται όταν η μία πλευρά του γερανού πρέπει να είναι ελεύθερη, όπως κατά μήκος ενός κτιρίου ή ενός τοίχου.
 • Φορητοί γερανοί γερανογέφυρες: Μικρότεροι, κινητοί γερανοί γερανογέφυρες που μπορούν να μετακινηθούν στο εργοτάξιο. Είναι κατάλληλοι για ελαφρύτερα φορτία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 • Γρανογέφυρες γερανογέφυρες με ράγες: Κινούνται κατά μήκος ενός σταθερού συστήματος σιδηροτροχιών, παρέχοντας σταθερότητα και υψηλή ανυψωτική ικανότητα. Χρησιμοποιούνται συνήθως σε ναυπηγεία και μεγάλες μεταποιητικές εγκαταστάσεις.

ΗExapro προσφέρει μια ποικιλία από αυτούς τους γερανούς, διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να βρουν εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες λειτουργικές τους ανάγκες.

Βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Κατά την επιλογή ενός πυργογερανού ή γερανού γερανογέφυρας, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές για να διασφαλίσετε ότι το μηχάνημα ανταποκρίνεται στις λειτουργικές σας απαιτήσεις. Στους βασικούς παράγοντες περιλαμβάνονται:

Ικανότητα μεταφοράς φορτίου

Η χωρητικότητα φορτίου του γερανού καθορίζει το μέγιστο βάρος που μπορεί να ανυψώσει. Βεβαιωθείτε ότι ο εξοπλισμός μπορεί να χειριστεί τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας σε υλικά. Οι λίστες της Exapro’παρέχουν λεπτομερείς προδιαγραφές σχετικά με τη χωρητικότητα φορτίου, βοηθώντας σας να βρείτε ένα μηχάνημα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Υψος και εμβέλεια

Το ύψος και η εμβέλεια του γερανού είναι κρίσιμα για να διασφαλίσετε ότι μπορεί να καλύψει την απαραίτητη περιοχή και να ανυψώσει τα φορτία στο απαιτούμενο ύψος. Εξετάστε το μέγιστο μήκος του βραχίονα και το ύψος κάτω από το άγκιστρο για να εξασφαλίσετε αποτελεσματική λειτουργία.

Κίνηση και ευελιξία

Για τους γερανούς γερανογέφυρας, η κινητικότητα και η ευελιξία είναι απαραίτητες, ειδικά για τα φορητά και ημι-γερανογέφυρα μοντέλα. Εξετάστε αν ο γερανός πρέπει να μετακινείται συχνά ή θα παραμείνει σε σταθερή θέση.

Ταχύτητα και αποδοτικότητα

Η ταχύτητα ανύψωσης και κίνησης επηρεάζει τη συνολική παραγωγικότητα. Οι γερανοί υψηλής ταχύτητας είναι απαραίτητοι για εργασίες μεγάλης κλίμακας, ενώ τα πιο αργά μηχανήματα μπορεί να αρκούν για μικρότερες εργασίες. Εξετάστε τις προδιαγραφές ταχύτητας για να διασφαλίσετε ότι ευθυγραμμίζονται με τις απαιτήσεις του όγκου του έργου σας.

Αυτοματισμός και έλεγχος

Τα προηγμένα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου ενισχύουν την ακρίβεια, τη συνέπεια και την ασφάλεια στις εργασίες ανύψωσης. Χαρακτηριστικά όπως οι προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις, τα τηλεχειριστήρια και τα αυτοματοποιημένα συστήματα ασφαλείας μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα και να διασφαλίσουν την ασφαλή λειτουργία. Η πλατφόρμα της Exapro’περιλαμβάνει μηχανήματα με διάφορα επίπεδα αυτοματισμού, επιτρέποντάς σας να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και ευκολίας χρήσης.

Αντοχή και συντήρηση

Η ανθεκτικότητα του μηχανήματος και οι απαιτήσεις συντήρησής του είναι ουσιώδεις για τη μακροχρόνια λειτουργική αποδοτικότητα. Τα μηχανήματα που κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ο σκληρυμένος χάλυβας, είναι πιο ανθεκτικά στη φθορά. Ο εύκολος στον καθαρισμό σχεδιασμός και τα προσβάσιμα εξαρτήματα απλοποιούν τη συντήρηση, μειώνοντας το χρόνο διακοπής λειτουργίας και το λειτουργικό κόστος. Η Exapro παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση και το ιστορικό συντήρησης των μεταχειρισμένων μηχανημάτων, βοηθώντας στην τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων.

Ηγετικές μάρκες στους πυργογερανούς και τους γερανούς γερανογέφυρες

Οι αξιόπιστες μάρκες εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα και καλύτερη υποστήριξη. Ακολουθούν ορισμένες κορυφαίες μάρκες στην αγορά των πυργογερανών και γερανών γερανογέφυρας:

 • Liebherr: Γνωστή για τα υψηλής ακρίβειας και καινοτόμα μηχανήματά της, η Liebherr προσφέρει στιβαρές λύσεις κατάλληλες για διάφορες κατασκευαστικές εφαρμογές.
 • Potain: Γνωστά για την ανθεκτική και προηγμένη τεχνολογία τους, τα μηχανήματα της Potain’είναι δημοφιλή στον κατασκευαστικό κλάδο.
 • Konecranes: Παρέχει μια σειρά γερανών γερανογέφυρας υψηλών επιδόσεων, γνωστών για την αξιοπιστία και την αποδοτικότητά τους σε απαιτητικές εφαρμογές.
 • Demag: Προσφέρει ευέλικτους γερανούς γερανογέφυρας και πυργογερανούς που χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα και στιβαρότητα, κατάλληλους για εργασίες μεγάλης κλίμακας.
 • Terex: Γνωστή για γερανούς υψηλής ποιότητας σχεδιασμένους για ανύψωση ακριβείας και μεγάλης χωρητικότητας, ιδανικούς για σύνθετα και μεγάλα κατασκευαστικά έργα.

ΗExapro διαθέτει εξοπλισμό από αυτές και άλλες αξιόπιστες μάρκες, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε αξιόπιστα και καλά υποστηριζόμενα μηχανήματα.

Τιμολόγηση μεταχειρισμένων πυργογερανών και γερανών γερανογέφυρας

Το κόστος των μεταχειρισμένων πυργογερανών και γερανών γερανογέφυρας ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό με βάση παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση, η μάρκα και τα ειδικά χαρακτηριστικά. Γενικά, οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από μερικές δεκάδες χιλιάδες έως μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Για παράδειγμα, ένας μεταχειρισμένος πυργογερανός Liebherr μπορεί να κοστίζει περίπου 100.000 έως 300.000 δολάρια, ενώ ένας γερανός γερανογέφυρα υψηλής ποιότητας της Konecranes μπορεί να κοστίζει μεταξύ 200.000 και 500.000 δολαρίων. Η αγορά της Exapro’s προσφέρει ένα εύρος επιλογών τιμολόγησης, παρέχοντας διαφάνεια και ανταγωνιστικές προσφορές για τους αγοραστές.

Συμπεράσματα

Οι πυργογερανοί και οι γερανοί γερανογέφυρες είναι βασικά εργαλεία στις κατασκευές και στις εφαρμογές βαρέων ανυψώσεων, προσφέροντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις για την ανύψωση και τη μεταφορά βαρέων φορτίων. Με την κατανόηση των διαφορετικών τύπων γερανών και των βασικών παραγόντων που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά, οι επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που ενισχύουν τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες. Η Exapro προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την προμήθεια μεταχειρισμένων μηχανημάτων υψηλής ποιότητας, με λεπτομερείς καταλόγους και ανταγωνιστικές τιμές. Είτε χρειάζεστε έναν πυργογερανό για πολυώροφες κατασκευές είτε έναν γερανό γερανογέφυρα για εργασίες σε ναυπηγεία, η εκτεταμένη απογραφή της Exapro’και η φιλική προς το χρήστη διεπαφή διευκολύνουν την εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού για τις ανάγκες σας.