Μηχανή παραγωγής σοκολάτας Katzama Automatic tempering machine 20 kg Καυτή προσφορά

Κατασκευαστής Katzama
Μοντέλο Automatic tempering machine 20 kg
Έτος 2022
Τοποθεσία Ισπανία ES
Κατηγορία Μηχανές σοκολάτας
Αναγνωριστικό προϊόντος P250111027
Γλώσσα

Προδιαγραφές

-------------------
Ώρες εργασίας
Ώρες υπό ρεύμα
Κατάσταση έξοχος
Σύμφωνα με τους τοπικούς κανόνες ---------
Κατάσταση σε παραγωγή

Περιγραφή

Επαγγελματικές αυτόματες μηχανές σκλήρυνσης KADZAMA με όγκο δεξαμενής που χωράει έως και 20 κιλά σοκολάτας. Ίδια λειτουργικότητα και σχεδιασμός:

Αξιόπιστο αναλογικό σύστημα ελέγχου,
Υψηλή ταχύτητα διάλυσης της σοκολάτας,
Έλεγχος ροής σοκολάτας μέσω εύχρηστου ογκομετρικού διανομέα με πεντάλ,
Ενσωματωμένο σύστημα ψύξης,
Συμπαγές,
Περιλαμβάνεται τραπέζι δόνησης χαμηλής τάσης.
Το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε η σοκολάτα να βρίσκεται πάντα σε προκρυσταλλωμένη (μετριασμένη) κατάσταση, κυκλοφορώντας σε έναν βρόχο. Η θερμοκρασία της σοκολάτας στη δεξαμενή είναι 45ºC. Η ψύξη συμβαίνει σε ένα συγκεκριμένο σημείο της ροής στο εσωτερικό της μηχανής, το οποίο δημιουργεί ένα σπόρο για τη σκλήρυνση. Κατά την έξοδο από τη μηχανή η σοκολάτα έχει θερμοκρασία 31ºC. Η υπερκρυστάλλωση δεν μπορεί να συμβεί υπό αυτές τις συνθήκες και η σταθερότητα της σοκολάτας διατηρείται.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των ΑΤΜ μας είναι ο μεταλλικός κοχλίας, ο οποίος, σε αντίθεση με τους πλαστικούς, είναι ασφαλέστερος για την παρασκευή σοκολάτας και δεν δίνει επιπλέον γεύσεις ή οσμές. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τον κοχλία κατά τον βαθύ καθαρισμό του μηχανήματος για να μεταβείτε σε διαφορετικό τύπο σοκολάτας (π.χ. από μαύρη σε λευκή).

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η περιγραφή μπορεί να έχει μεταφραστεί αυτόματα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτής της αγγελίας είναι μόνο ενδεικτικές. Η Exapro συνιστά να ελέγξετε τις λεπτομέρειες με τον πωλητή πριν από την αγορά


Τύπος πελάτη Χρήστης - ΜΜΕ
Ενεργός από τότε 2025
Προσφορές online 1
Τελευταία δραστηριότητα 15/03/2025

Περιγραφή

Επαγγελματικές αυτόματες μηχανές σκλήρυνσης KADZAMA με όγκο δεξαμενής που χωράει έως και 20 κιλά σοκολάτας. Ίδια λειτουργικότητα και σχεδιασμός:

Αξιόπιστο αναλογικό σύστημα ελέγχου,
Υψηλή ταχύτητα διάλυσης της σοκολάτας,
Έλεγχος ροής σοκολάτας μέσω εύχρηστου ογκομετρικού διανομέα με πεντάλ,
Ενσωματωμένο σύστημα ψύξης,
Συμπαγές,
Περιλαμβάνεται τραπέζι δόνησης χαμηλής τάσης.
Το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε η σοκολάτα να βρίσκεται πάντα σε προκρυσταλλωμένη (μετριασμένη) κατάσταση, κυκλοφορώντας σε έναν βρόχο. Η θερμοκρασία της σοκολάτας στη δεξαμενή είναι 45ºC. Η ψύξη συμβαίνει σε ένα συγκεκριμένο σημείο της ροής στο εσωτερικό της μηχανής, το οποίο δημιουργεί ένα σπόρο για τη σκλήρυνση. Κατά την έξοδο από τη μηχανή η σοκολάτα έχει θερμοκρασία 31ºC. Η υπερκρυστάλλωση δεν μπορεί να συμβεί υπό αυτές τις συνθήκες και η σταθερότητα της σοκολάτας διατηρείται.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των ΑΤΜ μας είναι ο μεταλλικός κοχλίας, ο οποίος, σε αντίθεση με τους πλαστικούς, είναι ασφαλέστερος για την παρασκευή σοκολάτας και δεν δίνει επιπλέον γεύσεις ή οσμές. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τον κοχλία κατά τον βαθύ καθαρισμό του μηχανήματος για να μεταβείτε σε διαφορετικό τύπο σοκολάτας (π.χ. από μαύρη σε λευκή).

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η περιγραφή μπορεί να έχει μεταφραστεί αυτόματα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτής της αγγελίας είναι μόνο ενδεικτικές. Η Exapro συνιστά να ελέγξετε τις λεπτομέρειες με τον πωλητή πριν από την αγορά


Προδιαγραφές

-------------------
Ώρες εργασίας
Ώρες υπό ρεύμα
Κατάσταση έξοχος
Σύμφωνα με τους τοπικούς κανόνες ---------
Κατάσταση σε παραγωγή

Σχετικά με αυτόν τον πωλητή

Τύπος πελάτη Χρήστης - ΜΜΕ
Ενεργός από τότε 2025
Προσφορές online 1
Τελευταία δραστηριότητα 15/03/2025

Εδώ είναι μια επιλογή από παρόμοια μηχανήματα

Μηχανή παραγωγής σοκολάτας Katzama Automatic tempering machine 20 kg